snygga tshirts från nelly.com!



Bild ett och två: 499 kr/st
Bild tre: 595 kr

skit internet

Åhhhhhh jag dampar på mitt internet, det har inte funkat på flera timmar?! Men nu gick det äntligen.. Jag håller på att packa för full för imorn efter skolan åker jag direkt hem till Tove och sover där tills onsdag! :) Det funkar ju eftersom att jag börjar halv ett. Och sen på tisdag ska jag till hennes skola innan jag börjar så hon kan färga och klippa mitt hår för 200 spänn! Hon går frisör det är därför hehe. Jag ska färga det lite mörkare brunt och sen får hon klippa bort ALLT mitt slitna hår, usch det behövs verkligen. Men det tar emot lite för jag vill verkligen ha längre hår till sommaren. Menmen, ibland behövs det en uppfräschning. Det får bli en (stor) väska med kläder och sen en påse med skolböcker. Vi ska även träna på tisdag men har gympa imornbitti och ska typ bara ha HLR så kan använda dom kläderna. Imorn äter vi middag hos henne men på tisdag har vi bestämt att vi köper hem sushi, det var ett tag sen! Men eftersom att jag nu ska vara där två nätter så kommer det bli lite sämre uppdatering här på bloggen, men försöker skriva så fort jag får chansen ;) ! Om internet fortsätter att funka nu ikväll så skriver jag ett eller två inlägg till men annars blir det godnatt nu :) puss på er, försöker skriva imorn!

ljusen i mörkret



Hej hopp det här myser jag i ikväll! Mina Hård Rauk-byxor från Gotland och en billig tröja från h&m. Hm.. vad har jag gjort ikväll? Jag har ätit middag, tacos = supernice. Sen efter det nu senaste halvtimmen kanske har jag hållt på och fixat och trixat med mina fat med ljus. Här och där i rummet har jag små fat med silvriga, gråa eller svarta stenar och sen har jag även röda och rosa doftljus. Men jag kände att jag ville göra en liten ändring nu när jag har köpt vita vaniljljus, så ut med det rosa och in med det vita fick uppdraget bli. Jag har rengjort alla fat och alla stenar, jag kan säga att de svarta stenarna hade blivit gråa av allt damm så var nog dags nu. Egentligen är det väldigt (väldigt) onödigt för mig att ha alla dessa faten med ljus för jag har aldrig tänt dom haha. Har dom bara där för dekoration. Älskar att göra små kreativa fat och älskar ljus, speciellt nu i vintertid men vet aldrig när jag kan ha dom tända? Får visa bilder sen när jag är klar med de nya uppsättningarna :)

PUSS

burrrr

Hej! Jag kom precis hem från en mysig tripp i Vällingby med Jenny :) Vi tittade i de flesta affärerna och körde på stort på donken hehe.. Blev ingen mysig Wayne's-fika utan min fettoaptit tog över. Jag hittade lite tips på julklappar till bland annat mormor och mig själv hehe. Tog kort på allt så att jag kunde visa mamma fast glömde ta kort på en ursnygg mörk jeansskjorta från top shop som jag definitivt vill ha. Kan inte köpa den själv för den kostar 499 kr så får önska mig den ;) Sen hittade jag även en brosch, ett läppstift och en speciell krokhängare haha. Åter igen fanns inte dom gråa tyg-uggsen jag vill ha på top shop, måste verkligen prova dom så jag vet vilken storlek jag vill ha. Men får åka till stan i veckan och leta. Ett litet köp blev det idag, vaniljljus! Har velat ha det, och köpte ett nio-pack för 19 kr på lagerhaus. Jenny fick med sig hem ett likadant pack fast med äppeldoft, mums. Och sen köpte hon även ett par ursöta uggsliknande tofflor från top shop som hon ska ha inomhus.

Det var ett väldigt tråkigt väder ute idag att bero på ingenting, tjock dimma så man såg inte så långt och sen var det kalllllt. Kan ju ha berott på att jag bara hade strumpbyxor, tunn tröja och skinnjacka hehe men ändå. Sen nu när jag kom hem var mitt fönster i rummet vidöppet så skynda att byta om till mjukisar så nu sitter jag här i mina sjöna bralluxer och ett glas juice!

pyss


happy första advent!

Hej! :D Vet inte varför jag är så glad idag men kanske för att det snart är jul? Jag älskar julen ;) Igår var det jättemysigt hemma hos Mickis, förrätten, varmrätten och efterrätten = supergott! Det var tända ljus överallt och brasan var tänd. Mysmys :) Efter efterrätten var det tänkt att vi alla skulle på fest men det tog ett tag att hitta någon. Sen till sist fanns det en på Östermalm men eftersom att jag inte hade någon dricka och kände mig lite seg skulle jag träffa Tim i hässelby istället. Malin s skulle möta upp Sandra och Moa så jag tog sällskap med henne för dom skulle till någon Oskar i hässelby. Men det slutade med att jag följde med dom dit istället för Tim var i stan. Sen fick han inte komma in dit så blev inte att vi träffades den här gången heller haha. Men kvällen blev i alla fall lyckad ändå! Blev att jag drack, köpte vin där. Människorna var sköna och stämningen på topp. Men känner av gårkvällen idag hehe.. vad gjorde ni igår ? :)

Nu ska jag till Vällingby med Jenny! Vi tänkte ta en mysig julfika på Wayne's och leta lite julklappar. Både vad vi ska köpa till folk men jag vill även titta vad jag kan önska mig ;) Men hon smsade nu och sa att bussen går strax så jag måste skynda mig! Skriver sen när jag kommer hem :) puss



Idag blir det mössa! (har fettigt hår haha.)


dagens outfit



ljusblå herrskjorta - h&m
svarta jeans - diesel
och sen: converse, svart halsduk och blå dunjacka till detta

Nu ska jag strax kila, hörs sen puss!

shittans pommesfrittans

Igår var en rolig kväll! Helt rätt människor var där och hela kvällen var fylld med skratt ;) Jag, Debbie, Jenny, Madde och Greta möttes i Vällingby och sen åkte vi vidare till Brommaplan. Där mötte vi upp Emelie som i siista sekund hann med bussen ;p Vi tog en buss som inte tog lång tid alls sen gick vi en bit och då mötte Jonte och hans kompis upp oss. Vi gick till festen genom värsta gegga/skogs-stigen haha, lyckat med klackar. Sen var vi framme och vi möttes av massa glada och fulla människor haha. Golvet i hallen var total-täckt av jackor och skor så var lite svårt att komma in :) Några människor som redan var där och jag kände var Jonte, Martin, Mickis, Frida w, Elin och sen lite folk man kände igen bara. Jag, Greta, Madde och Jenny tog sällskap hem och det var meningen att jag skulle träffa Tim ett tag i Vällinby men gör nog det ikväll istället för hann inte igår. Ikväll ska jag på tjejmiddag hos Mickis! Kommer bli jättemysigt :) Men jag känner mig lite sliten från gårdagen så tror jag drar hem efter middagen istället för att hänga med på fest. Har ändå ingen dricka och vill bara sooova..

Nu ska jag göra mig iordning för att ta bussen 13.20. Ska möta Robin inne i stan! Vi har innte träffats på hur länge som helst så det ska bli jättekul :) Ska inte vara med honom alltför länge för ska hinna köpa någon blomma till Mickis på vägen hem och fixa mig. Men talk to your later! ;) Puss

UTGÅNG

Nu håller jag och Jenny på och fixar oss för fullt.. Stressadeee! Jag ska bara fixa sminket lite till och borsta tänderna, sen är jag klar! Det var meningen att vi skulle till saltsjöbaden nu ikväll på fest men tror inte vi orkar dra dit så kör nog på någon fest här i närheten :) Men bara det att nu måste jag vara fittig mot Pavel och säga att vi inte kan, i sista sekund..



Såhär ser jag ut denna kväll. Hehe blev lite mycket bilder men bättre det än inga kanske! Kör på det nya linnet från lindex med kedjor på, och även pajlettvästen från h&m ;) plus vagabond-skorna ofc!

Ni får ha en skitbra kväll så hörs vi imorn :) puss

ikväll slår vi klackarna i taket

Nu är jag hemma :) Skulle ju ha slutat halv ett idag men fick sluta tidigare och orkade inte stanna för att äta lunch så åkte hem. Nu är jag inte så sugen på någon mat längre så äter godis istället haha. Armen värker och har lite svårt att lyfta den och känner mig liite sjuk men annars inga biverkningar från sprutan ;)
Ikväll blire skoj! Då ska nämligen jag, Jenny, Debbie, Emelie och Greta till Pavels kompis Mange på fest - i saltsjöbaden. Är riktigt sugen på att komma ut och festa, satt ju hemma hela förra helgen typ. Men dock tror jag inte att jag ska dricka så mycket alkohol, för hon som tog sprutan sa att det inte var så bra (a) Sen ska jag även inte röka. Nej jag ska försöka hålla mig borta från det även på helgerna nu, (har slutat röka på vardagar). Men känns som att det kan bli lite svårt ikväll för jag har ju cigg, och alla andra kommer gå ut och röka konstant på verandan hehe.. Men ska försöka! Nu ska jag schasa ut Chilli från mig rum och börja locka håret tänkte jag. Lika bra att göra det nu så jag slipper stressa ikväll.

ps. - DU ÄR ETT RETARD, OCH DU ÄR ÄCKLIG. kommer aldrig yttra ett ord till dig igen, aldrig.
(ursäkta men var tvungen)

sova!

Klockan blev mer än halv elva så jag satsar på att sova innan elva hehe. Duschen tog lite längre tid eftersom det var lite svårt att lyfta armen och kunde inte tvätta armen så lätt haha. Men nu sitter jag i alla fall här i sängen med mitt blöta hår och är redo att sova. Jag orkar aldrig blåsa mitt hår efter att jag har tvättat det, somnar med blött hår istället så är det torrt (och trassligt) när jag vaknar. Jag suger verkligen på att ta hand om mitt hår, nu är det sjuukt slitet. Men aja, ryggen värker utav bara helsike av att sitta kutryggad (heter det så) här i en mjuk säng utan något att luta sig på och tittar ner på data-skärmen framför mig. AJ.

Jag hade verkligen svårt för att välja kläder tills imorn, jag har inga rena kläder!! Det känns som att jag har samma kläder på mig hela tiden, fräscht va?! Men det blir ju så när man väntar med att ta ner tvättkorgen så mamma kan tvätta, tills den är dubbelt så full som den egentligen kan vara. Så att det blir ett berg uppåt, händer det er också? Eller det kanske bara jag som är en mess..



Hihi mitt snygga linne som jag brukar sova i köpte mamma och pappa när dom var på Bahamas precis innan brorsan föddes, alltså för ca 19 år sedan. Älskar det ;) har det även i en ljusare färg.
Texten lyder: Life's a beach och under står det surfers paradise :)

Nu ska jag sova! Hoppas verkligen inte att jag kommer vakna i natt för att jag känner av smärtan i armen som alla säger att jag kommer.. PUSS


got carried away hehe

Hehe nu blev det massa kläder från nelly.com på bara några minuter! Men jag tänkte att det var lika bra att lägga in alla nu på en gång som jag hittade när jag tittade på hemsidan igår och idag. Jag har lite fler godingar som jag ska lägga upp, men gör det imorn så allt inte kommer på samma gång ;) Det jag har kvar att göra ikväll är att ta en snabbdusch, välja outfit tills imorn och packa väskan. Sen tänkte jag försöka komma i säng så fort som möjligt, senast halv 12 ska jag sova!

Nu har värken i armen börjat kicka in lite. Men det är inte så farligt! Fast blir nog värre i natt, har hört från folk som redan har tagit den att det kan vara så första natten. Men det spelar faktiskt ingen roll för mig, jag är bara glad att jag har tagit själva sprutan och att den biten är över ;)

Nu ska jag ta en snabbdusch, skriver ett godnatt-inlägg efter! puss

dyrare (mycket dyrare) kan också vara snyggt, nelly.com


1195 kr


1249 kr


1549 kr



1649 kr

spets från nelly.com


mer snygga plagg från nelly.com!




snygga svarta skor från nelly.com


rawr!



Den här outfiten satte jag nyss ihop på h&ms hemsida. Skitsnygg fest-outfit tycker jag! Exakt sånt här jag gillar, paljetter, svart & silver ihop, massa och åter massa smycken (väldigt svårt att ha för mycket av det), lite pösiga men ändå sexiga tröjor och "stort hår", love it! Skulle absolut köpa det och ha det på mig, fast känns lite konstigt att gå på fest i pajlettshorts - hur snyggt det än är (;

hehe dålig middag



Var inte sugen på spagetti och köttfärssås så gjorde sparrissoppa & en ostmacka! (okej två ostmackor..)

kommentera mera !

Ni som faktiskt läser min blogg, jag skulle vilja be er att kommentera mera! :) Tycker att det är superkul att läsa kommentarer, få lite respons på mina inlägg. Och när jag lägger ut kläder som jag tycker är skitsnygga, och ni kanske också tycker det, eller ni kanske redan har det? Eller om ni kanske har något tips på en fin klänning, tröja osv? Skriv det! :) Uppskattar det verkligen, plus att det blir som en liten bekräftning att folk gillar det jag skriver. Känns lite meningslöst att bara sitta och skriva för mig själv.. Vill ju att folk ska ta del av kläder jag gillar, det jag skriver om! Vill inspirera ;)

Nu vet ni, haha känn er inte pressade men som sagt uppskattar jag kommentarer! :)
Puss

linnet



Här är linnet jag köpte från lindex, priset var 149 kr men som sagt fick jag det 50 kr billigare. Tycker att det är skitsnyggt, och det går över rumpan så en perfekt outfit till fest ;)! Skitbra att jag fick den för 99 kr!

Hemma!

Hejhej :) Nu har jag varit hemma si sådär en halvtimme kanske, mer? Men jag gick ut med Chilli direkt när jag kom innanför dörren. Sen har jag även hunnit sy fast kedjorna på mitt linne jag köpte igår, ena sidan hade lossnat så jag fick det 50kr billigare, och det tog liksom 5 min att sy fast det - värt ;) Visar hur det sitter på lite senare ikväll :)

Idag har jag tagit influensan-sprutan! Det kändes ingenting :D Är glad att det är över hehe. Vi fick ta sprutan på skolan, folk kom dit som fick ta sprutan på oss. Vi kom till ett rum, där dom sa att tre fick gå in åt gången så jag, Debbie och Jenny gick in tillsammans. Sen säger tre vuxna: en tjej där, en tjej där och en tjej där (de pekar på tre stolar i rummet) Haha usch när dom sa så fick jag typ panik :p Det kändes som att dom skulle göra det så snabbt utan att jag var beredd och skita i att jag var nervös. Men nej, hon som gjorde på mig var trevlig och frågade om jag var nervös sen väntade hon tills mannen hade tagit sprutan på Jenny så att hon kunde komma och hålla mig i handen (a) hehe jag klarar verkligen inte av att ta en spruta utan att få klämma åt någons hand. Mamma har alltid hållt mig i handen och varit med när jag tagit sprutor, även nu när jag är äldre. Men nu var ju inte hon med så fick låna Jennys hand, haha tack gumman. Sen när den snälla damen (haha) skulle ta sprutan på mig blundade jag bara och sa helvet.. fan.. shit.. hehe. Sen sa hon att det snart var klart, då sa jag.. mhm jaha aa helvete.. haha. Sen helt plötsligt var det klart och då sa jag: jaha men det kändes ju ingenting. Då skrattade dom åt mig. Det är okej att vara rädd ibland! Och till er som inte har tagit den och ska ta den, den känns inte! :)



puss


ångest inför imorn

Ikväll har jag varit ute på ungefär en timme och en kvarts promenad med Chilli. Hehe blev lite (eller ganska mycket) mer än planerat men det var för att jag och Jenny träffades och pratade :) Jag har en spanska-läxa tills imorn men har inte gjort den.. det var meningen att jag skulle ha översatt en spansk text till svenska men seriöst vem pallar -.- Vet inte riktigt vad jag ska ha för bortförklaring imorn dock :S..

Att bero på imorn så ska vi ta influensan-sprutan i skolan............... Jag som hatar sprutor :( men får väl helt enkelt suck it up and be a man about it! Vi tjejer får stötta varandra hehe.

Nu ska jag försöka göra mig i ordning så fort som möjligt så att jag kan sova! Är jättetrött. Nej men juste glömde ju skriva att jag gjorde lite småshopping i Vällingby idag. Köpte svarta lite tjockare strumpbyxor och ett svart längre linne med silverkedjor på (svårt att förklara) men visar imorn! ;)

Puss och godnatt

tossingarna värker

Hej! Egentligen slutade jag ju halv ett idag eftersom att jag går tidig vecka men stannade kvar flera flera timmar i skolan med Madde, Jenny, Emelie och Debbie. Vi var tvungna att stanna kvar för att sätta ihop en koreografi till våran dans på idrotten, som vi ska visa upp nu på måndag -.-' Vi har en början på dansen och vi har en låt. That's it. Hoppas vi hinner haha. Men sen ska vi ju även öva in den :S Usch pallar inte.
Aja anyways, på vägen hem stannade jag och Jenny till i Vällingby för att kika i lite affärer. Vi hade ärenden på top shop, lindex och h&m. På top shop provade jag skorna (!!!!!!), dom är gudomliga och otroligt snygga på. Men dom är sjukt höga (inget fel på det, men skulle använda dom för lite), och känns som att det skulle vara ganska onödigt att önska sig dom ;/ Blä! Fan vad snygga dom var, men men. Provade även den vita tröjan med pajletter på överdelen och den var inte som jag hade föreställt mig, tyget var för "tunt" och sen var den även dyrare än vad jag trodde hehe. Så får leta upp lite andra saker som jag kan önska mig till jul!

Mitt internet har vara helt omöjligt så har inte kunnat lägga in det här inlägget förrän nu, men skrev det egentligen typ en timme efter att jag kom hem :s
PUSS

trött, pigg, hungrig och ryggont

Nu har jag skrivit klart engelskan och tänkte snart sova. Hade planerat att sova tidigt idag men klockan blir nog tidigast 23.00. Jag ska välja outfit tills imorn, äta något för blev precis stört hungrig (!), ta en snabbdusch och packa skolväskan. Det känns som att det händer hur många saker som helst imorn men tror faktiskt inte det egentligen är så mycket. Det jag vet ska hända är at vi kanske kommer ha en extra samhällslektion när vi egentligen har slutat, kanske stanna kvar ett tag i skolan och göra dansen vi har på idrotten, stanna i Vällingby på vägen hem och kika på lite sakerpå h&m, top shop och kanske något mer :)

Men det här vblir sista inlägget för ikväll, bäst att stänga av datorn nu annars kommer jag sitta uppe hela natten och bara glo runt på olika sidor. Så godnatt på er! Eftersom att det händer lite saker efter skolan imorn vet jag inte riktigt när jag beräknas vara hemma men skriver så fort jag får chansen ;) PUSS

Jag lyckades!

Yes, jag får beställa klänningen/västen :D Fast det gick inte att göra det ikväll dock, för min studentrabatt på 10 % från csn-kortet funkade inte :s Ska försöka igen imornkväll och om det ändå inte funkar då så beställer jag ändå!

Nu ska jag renskriva engelskatexten.. Skriver sen puss!

fingers crossed

Väntar på att mamma ska komma hem efter kvällspromenaden med Chilli, för då ska jag försöka övertala henne att beställa hem denna vackra sak redan ikväll! Wish me luck ;)



Gaah, bara 279 kr!


tisdag

Hej babyboos ! (?) Nu är jag hemma från skolan och efter att ha träffat Tovish. I skolan gjorde vi inget speciellt bara vanliga lektioner, eller juste matteprov som gick sådär. Eller ärligt talat gick det bara sämst. Skönt att det är överstökat i alla fall! Sen efter skolan åkte jag och Jenny till gymmet för att styrketräna lite innan jag skulle möta Tove. Haha träningen höll på i typ en kvart, vi var inte taggade och bådas magar var uppblååååsta hihi så vi sket helt enkelt i det idag. Sen sa jag hejdå till jenny och träffade Tove. Vi tittade lite i affärer på kungsholmen/fridhemsplan och sen fikade vi även på seven eleven. Det var mys! Tyvärr så kommer inte jag och Tove träffas förrän om prick en vecka, på tisdag. För då ska jag sova hos henne, går ju eftermiddag så det funkar ;) Vi täkte även att vi går ut och käkar middag någonstans då också, myys. Hm, på vägen hem mötte jag mamma och åkte med henne sista vägen. Hon hade handlat subway till mig och min broder så har precis tryckt i mig det. He va' gött. Nu tänkte jag vara en duktig flicka och renskriva en engelskatext så att jag kan få bättre betyg på den. Sen har jag även börjat städa rummet lite och tänkte fortsätta med det, om jag hinner ska jag även börja översätta en spanskatext som är tills på torsdag. Känner mig duktig!



Middag, halv subway-macka med tikka och kolsyrad bonaqua päron :)



Såhär såg jag ut idag fast med utsläppt hår och mittbena. Jag hade kängorna till och min nya madonna-tshirt :)

PUSS

önskelista till jul, it's all about topshop



Alla de här underbaringarna har jag hittat på topshop.com och alla de här underbaringarna ska bli mina. Okej, jag vet att jag (självklart) inte kommer få allt detta på julafton. Men fan vad jag ska önska mig några av dom i alla fall! Absoluta, absoluta, absolut favoriterna är alla skor (hehe) kan inte bestämma mig. Och sen typ.. Nej fan JAG ÄLSKAR ALLT. Fast i och för sig fyller jag ju år i början av februari så kan ju önska mig lite då också.. fast kan väl inte ha en önskelista som bara innehåller snyggingar från topshop! Eller kan jag.. :D

Okej jag kommer inte lyckas hålla deadlinen till klockan 23.00. Men 23.30 kanske?
Kommer i alla fall inte bli fler inlägg för denna kväll, hörs imorn godnatt!

crappy uppdatering!

Hej, mitt första inlägg för idag är klockan halv elva på kvällen - lyckat! Vet inte varför jag inte skrev när jag kom hem men har känt mig så seg så hade ingen lust.. Lite kort om dagen dåra, jag har varit i skolan och sen utvecklingssamtal. Ingen intressant dag hehe. Samtalet gick grejt och mamma är så stolt över sin dotters betyg (hum?) - klart jag också är nöjd men har fortfarande mycket kvar att göra för att få de betyg jag vill ha i slutändan. Bara att köra på de här sista veckorna innan jul! Hehe blev också busted med lite frånvaro på två spanskalektioner men hade inget försvar, sa bara shit happens. Nejdå, men min coach och mamma blev inte sura/besvikna - det är en bra frånvaro för att ha gått nästan en hel termin haha. Efter samtalet åkte jag och mamma och handlade middag indigrienser till middagen, det blev ceasarsallade, mitt önskemål! Och gott var det må jag säga. Köpte även hem riskakor (har väl inte köpt hem såna på flera år), som jag har knaprat på nu ikväll. Har även ätit mandariner!

Jag har tänkt att jag ska sova senast elva. Tror ni jag hinner? Jag ska tvätta håret en snabbis och plugga matte haha, lycka till. Jag har nämligen matteprov imorn och jag kan ingenting. Yey. Men det får gå som det går, vad ska man göra. Bra start på den nya satsningen på skolan.. Not.

puss

No turning back now

Gaah nu skickade jag precis in mitt samhällsarbete. Läskigt! För vi skulle inte bara skicka det till våran lärare utan även urkund -.-' hehe och jag suger på att inte få hög procent när jag skickar in arbeten dit så håller verkligen tummarna för det här. Jag hann skicka in lite innan deadline haha, det skulle ha varit inne senast 23.59 nu ikväll. Allt som allt blev arbetet lite mer än fyra sidor, men det var med källor och källkritik också. Men boy om jag har skrivkramp, ont i ryggen och är helt fucking svettig! Hahah. Nu ska jag strax ta en kalldusch, sen ska jag leta fram kläder att ha på mig imorn och även packa ner idrottskläder sen är det time for bed! Gud vad skönt det ska bli att soova.

Imorn går jag från åtta till 10 över fyra. Woho. Plus att jag sen har utvecklingssamtal, fan hoppas dom inte tar upp frånvaro.. Hehe då ligger jag lite risigt till. Men eftersom jag börjar så tidigt imorn så kommer jag inte hinna skriva innan skolan så det kommer ett inlägg sen när jag kommit hem på kvällen ;) Ha en bra dag imorn, och godnatt!


Hej, den här vackra skapelsen...

..ska bli mitt nästa inköp! Det kan jag lova er, om den sitter bra i alla fall! Jag totalälskar den, och den är helt perfekt. Precis en sån här klänning jag vill ha, och jag kan inte annat än dreggla över priset 199 kr?! Herregud, håller tummarna om att den sitter som en smäck på mig.
 
Det finns absolut inget negativt med denna underbara sak. Absolut ingenting. Eller jo, att den inte hänger i min garderob nu,nu,nu! Hehe. Jag måste till h&m snarast, kan åka förbi Vällingby på vägen hem från skolan på tisdag. Yes that I will do!
Puss


fynda


99 kr, vanlig tee

99 kr, perfekt till fest. fast jag vill ha den i svart


179 kr, skitsnygg basic

här är tre plagg jag hittade från hm.se, i love them!
eller ja, jag <3 billigt ;)


hastigt avslut

Ursäkta för ett hastigt slut på förra inlägget, vet inte riktigt vad jag kom fram till - bara att det var kul att lyssna på gamla godingar hehe :p Det ringde i matklockan där nere (ja vi har en matklocka) och det betyder då alltså att maten var klar så var tvungen att kuta ner, därav det hastiga avslutet ;) Jag får ta ett kort på våran matklocka någon gång, hehe den satt kvar där när vi flyttade in och den är mycket effektiv så lika bra att låta den hänga kvar haha. Nu har jag i alla fall ätit, och ska fortsätta med samhällsuppgiften. Det är väldigt skönt att veta att jag kommer hinna bli klar med den nu ikväll och kan skicka in den, var lite orolig över det. Och om jag inte hade kunnat skicka in den hade jag fått ig, not so fun. Men vi hörs pöss ;)

psst - här är frågorna vi ska svara på och det får högst bli fyra a4, plus att om man vill ha pluspoäng vilket jag gärna vill, så ska man skriva vilka källor man har använt sig av och sen skriva källkritik..

  • Förklara med egna ord hur Sverige styrs på riksnivå, på landsting och sen på kommunnivå.

     

  • Förklara vilka typer av regeringar det finns samt vilka för och nackdelar som dessa har?

     

  • Ta reda på själv-uppgift. Hur styrs EU? Använd flera källor förutom boken för att ta reda på det. Jämför sen hur EU styrs med hur Sverige styrs.

     

  • Extra-fråga: Hur påverkas vi av att vi är med i EU? Är det bättre att tillhöra en stor union eller klarar vi oss bättre själva? Motivera!


  • When you're looking like that!

    Hej sötnosar. Nu har jag skrivit två och en halv a4 -.- skrivkramp? ja. Mitt upp i allt skrivande kom jag på att vi kanske behöver en låt till morgondagens idrottslektion. Då ska vi jobba på våran koreografi, jag, Jenny, Emelie och Debbie. Det är en stor del av betyget att göra en egen dans till en låt och visa upp den. Anyways så behöver vi en låt, och jag och Jenny diskuterade det lite igår om vilken man kan ha. Sen kom jag på att när jag städade förut hittade jag min Best of the boy bands-skiva! Haha jag köpte den typ i sjuan, åttan för jag har alltid varit lite mesigt förälskad i pojkband som backstreet boys och blue haha. Nu håller jag på och lyssnar igenom skivan och vilka gamla låtar och minnen det är! Nu lyssnar jag på låten When you're looking like that med Westlife hih ;)
    puss

    hata söndagar

    Ni får ursäkta för dålig uppdatering idag. Men hela denna dag måste jag verkligen bara sitta och plugga samhälle utan paus. Har nämnligen en hemuppgift som ska vara inne idag 23.59 och jag började med den imorse. Jag är på fråga tre av fyra nu men är också på en av dom jobbigaste frågorna, och har den värsta kvar. Jag har hittills skrivit ihop en och en halv a4.. Blä orkar inte! Pisspotta. Jag har suttit här i min säng sen typ 10 imorse och bara glott, skrivit, fått damputbrott. Plus att jag nu ska skala min tredje klementin (clementine?) haha skitsamma, mumsi i alla fall. Nu måste jag verkligen fortsätta med detta skitplugg, skriver sen puss!


    DEN GLADA NYHETEN

    Okej nu är det dags att jag berättar vad som hände i fredagskväll! Det är så att jag och Tove har velat åka utomlands nu i sommar med bara vänner and no parents. Och i somras var vi i Alanya, Turkiet med våra mammor och då bara kände vi hur kul det skulle vara att återvända dit denna sommar med kompisar! Det var en underbar strand där, skitbra hotell, helt otrolig amazing båttur som tog hela dagen, ett skum-disco som heter Robin Hood som vi dock aldrig fick gå på men vill göra nu i sommar, träffade härliga människor och sen var det dom här fantastiska kareokebarerna. Bara gay-killar som körde på, dom dansade som galningar, jag och Tove joinade dom med att gå upp och dansa någon konstig kycklingdans - dom dansade även på baren :p Skitskoj verkligen! Och alltså vill vi dit i år igen. Och vi har försökt övertala våran päron till att få åka dit själva i typ ett år nu. Ni kanske fattar vart det här leder? Nu är det bekräftat VI FÅR ÅKA! Amaaagaaad! OCHOCHOCH, det som är helt galet är att pappa sa: Om du lyckas hitta ett jobb, eller även om jag eller mamma lyckas hitta ett jobb åt dig så betalar jag resan. Liksom whaaaaaat?! Förut har dom sagt: Du kanske får åka om du lyckas hitta ett jobb så du kan betala resan. Nu ska jag hitta ett jobb OCH DÅ betalar pappa resan :p jag är så stört glad! Och mamma som ändå har varit lite mer emot det än pappa sa liksom: Det är klart att du ska få åka utomlands själv nu i sommar om du verkligen vill det och känner att du klarar av det. Fatta what a night! Jag var i chocktillstånd, och jag fattar inte hur man kan ha såå grymma föräldrar!! Men en sak som också är bra, är ju att jag och Tove redan har varit där. Så det kommer inte vara helt främmande och vi vet typ vart allt ligger. Det tycker även jag är jättebra, det känns lite mer tryggt. Och personalen på hotellet var jättesnälla så det är bra.
    ÅÅÅÅH jag är så lycklig hihi ursäkta. Stört taggad är jag också, för jag vill bara bevisa för mina föräldrar att jag verkligen kommer klara det! Jag har rest utomlands med familjen minst en gång varje år sen jag var liten, så jag känner att jag vet hur det mesta ska gå till. Jag kommer att vara 17 år när vi åker så det kanske inte är världens grej att jag får åka ensam med kompisar till ett annat land då men ändå (a) Tove och några till kommer vara 18 år så dom får ju bara dom skaffar jobb. Och det är det vi alla måste göra annars blir det ju ingen resa hehe.. Juste det är ju fler som ska med, hoppas på att det blir några av Toves kompisar, och sen Mickis och Frida F av mina kompisar. Sen träffade även jag och Tove två brorsor där förra sommaren som vi ska försöka få dit igen ;)



    SORRY FÖR ETT ONÖDIGT LÅNGT INLÄGG, MEN JAG ÄR GLAD HÖHÖ!

    Hej!

    Idag har jag, Tove och Jenny varit i stan och vandrat omkring. Vi hann med lite olika affärer och även en fika på Wayne's. Det var en ytterst mysig dag tycker jag. Dock blev det aldrig att Robin kom in, det blev för sent. Men vi har bestämt att vi ska ses nästa helg! I stan hittade jag både en potential nyårs- och julklänning. Nyårsklänningen fanns på jc och jag har spanat på den några veckor nu. Den satt som en smäck och var lite annorlunda sådär, riktigt färgglad! Den kostar 399 kr och det tycker jag att den är värd. Sen hittade jag ju även en klänning som jag kan tänka mig att ha på julafton. Den är svart med volanger och även den har jag spanat in ett tag nu. Den kostar 299 kr och finns på h&m. Den summan tycker jag att den är värd, men känns ganska svårt att övertyga mamma och pappa om att köpa två klänningar till mig för 700 kr. När jag egentligen bara kan ta något som jag redan har i garderoben. Men kanske kan bidra med lite pengar från egen ficka, bara det att jag behöver ju pengar till julklappar.. Aja.


    nyårsklänning 399 kr                                                           julklänning 299 kr (fast i svart)

    Nu ska jag och Tove strax sova här hemma hos mig. Ikväll har vi ätit middag hos Jenny, vilket var väldigt mys! Det blev att vi tre ställde oss och lagade lövbiff, barbeque-pommesfrites eller vad man ska kalla det, och sen gjorde även Tove vitlökssmör. För att vara oss, tycker jag ändå att det blev ganska lyckat ellerhur tjejer? Sen hann vi även med lite överdriven beyoncé-dans hahah. Anyways sen gick jag och Tove hem hit och chilla galet. Trevlig kväll! Imorn blir det plugg nonstop, men jag ska även skriva ett inlägg om den glada nyheten I was telling you about ;) puss på er, godnatt


    time for bed

    Tjenixen. Jag har huvudvärk för bövelen! Plus att jag är trött och bara vill sova, men ska jag göra det? Nej, för jag ska städa. Jag vet jag är ett retard som ska städa halv ett på natten. Men behöver göra det nu för imornbitti ska jag plugga (!!!) och sen drar vi in till stan. Sen efter stan följer ju Tove med mig direkt, så då hinner jag inte städa. Eftersom att själva poängen med att jag ska städa är ju för att hon kommer hehe. Vill inte att mitt rum ska se ut som en svinstia, som det alltid gör när jag har kompisar här. Eller det ser ju ut så annars också, men jag tycker faktiskt synd om mina vänner som tvingas vistas i en sån miljö. Så det ska bli ändring! Nu ikväll (inatt) blir det att plocka undan kläder och saker från golvet, sängen och soffan. Sen imornbitti får jag snabbt byta sängkläder så det blir lite fräscht! Sen när jag är klar med städningen blir det att sova. Tänkte väl gå upp runt halv tio imorn för att hinna plugga lite i alla fall, vilket jag kan säga redan nu till 100% inte kommer bli av. Men det är tanken som räknas! Eller..? Sen drar vi iväg runt ett tänkte vi :) Blir att springa runt i lite affärer och kanske njuta av en fika innan vi träffar Robin.

    Berättar mer om morgondagen och kvällen imorn! PLUS en grej som hände nu ikväll som jag är VÄLDIGT GLAD ÖVER :D Men mer om det imorn ;) Godnatt och sov gott :)

    idoltime

    Hejsan hoppsan, just nu sitter jag här i soffan och titta på idol med Chilli, mami och papi. Visst det är mysigt men jag är typ rastlös! Vill ut och träffa folk, är fortfarande lite besviken över backlurafesten, ursäkta tjatet men ville ju gåå ut i helgen! Funderar på att smsa Jenny och fråga om hon vill hänga med ut på en ciggarill? I'm in desperate need of company. Och då menar jag inte sällskap av min mamma som sitter och gråter till varje låt i idol och min pappa som har åsikter om allt och alla haha - nej utan jag vill ut, behöver luft och prata med en normal människa. Mina andra planer för kvällen är att ringa Tove och bestämma lite inför imorn, städa rummet lite tänkte jag och sen typ sova? Kul..
    Juste att bero på imorn. Imorn blir det så att jag och Jenny åker in till stan, där ska vi även möta Tove - och vi ska väl kika runt i lite affärer och kanske köpa något fint att ha på oss till kvällen. Jag och Jenny har spanat in lite godingar från h&m. Sen ska jag även träffa Robin i stan! Woho! Det var flera månader sen vi sågs sist and I miss him! Han är en av mina bästa vänner, förut kallade vi varandra även för bästa vänner, och gud vad jag kan vara mig själv med honom. Det är riktigt skönt att ha en sån bra killkompis, vi är vänner på ett annat sätt än vad jag är med mina tjejkompisar. Så det ska bli skoj!

    Wihi Jenny svarade på smset och hon ska möta mig en snabbis :)
    Skriver sen!

    Hej bloggen!

    Tänkte börja med att säga att jag mår liite bättre nu förutom en viss tjejvärk och en rå huvudvärk. Men annrs leker livet! Engelska nationella idag gick dock absolut till 100 % inte bra. Men jag skyller på att jag inte hade någon fantasi pga att jag är sjuk hehe. Sen efter nationella hade vi bara ungefär 45 minuters geografi och sen fick vi sluta! Samhällslektionen blev inställd, vilket var mycket skönt för var inte riktigt sugen på att sitta i skolan flera timmar till och känna hur huvudet är nära på att explodera och snörvla stup i ett. Så det var nice! Nu är jag i alla fall hemma, jag åkte och handlade med pappa en snabbis efter skolan och dagens middag blir kycklingtacos, mummms. Fick även med mig hem lantchips, också mumsigt. Ikväll blir det bara att vara hemma med familjen och typ titta på idol. Känner inte att jag orkar så mycket mer eftersom att jag har varit hemma hela veckan och fortfarande inte är frisk. Åhh jag som verkligen ville på festen i Backlura :( Men vad ska man göra.

    Mmmm, jag börjar känna den goda matdoften och hur magen börjar kurrra. Jag skriver sen efter maten någon gång. Peace!

    sleep tight

    Nej nu är det dags att sova! Eller ska jag ta en kopp te först.. ? Blev lite sugen på chai-te med socker och honung. Japp tror jag tar mig en kopp av det och sen ska jag krypa ner i sängen. Bästa medicinen är sömn! Jag är inte särskilt trött men mamma tjatar om att jag ska gå och lägga mig så att jag orkar upp imorn och jag har ändå inte så mycket annat för mig. F*ck! Kom precis på att jag måste läsa igenom ett papper som kommer hjälpa mycket inför morgondagens nationella. Aja läser igenom det snabbt, sen kan jag även läsa det på tunnelbanan påväg till skolan imorn. Jag vet redan nu att det kommer vara jättejobbigt att komma upp imorn och tvinga iväg mig själv till skolan för att sen direkt sitta typ 90 min i sträck och skriva en engelska-berättelse av något slag -.- Jag kommer ha noll fantasi och hundra stavfel, nice! Det som dock är bra med nationella är att det inte kan sänka ens betyg bara höja. Men grejen är att jag mååååste göra bra på det här annars kommer jag aödrog få mvg. Och som det känns nu kommer det ju verkligen inte gå bra, speciellt om ämnet vi ska skriva om är "djur" som det var på muntliga.. Typ älgar och björnar? Liksom what?

    Men jaaa, nu tjatar mamma igen om att jag ska stänga av datorn! Fine! Skriver igen imorn :) Vet inte om jag kommer hinna innan jag drar iväg till skolan eftersom att jag behöver så mycket sovmorgon som möjligt. Men då skriver jag när jag kommer hem istället :) puss och godnatt!

    screw plugg

    Jag har inte pluggat något på hela dagen. Skäms! Jag har liksom haft heeela denna dag på mig att svara på fyra frågor :s (dock ganska stora frågor, som ska skrivas på högst 4 a4 men ändå!) Nu måste jag istället göra hela arbetet på söndag -.- lycka till. Aja enough with the depression-talk. Hur mår ni? Jag mår i alla fall lite bättre nu, bara denna j*vla huvudvärk. Jag sitter och tittar på tv, tittar runt på datorn och smsar med Jenny som är på rigoletto med greta nu! Dom lyckostarna ska titta på Twilight och NEW MOON :D Det är någon specialsak så man får se båda filmerna den här natten innan New Moon har biopremiär imorn! Haha tror att dom kommer hem någon gång runt halv tre inatt, och vi har ju nationella imorn :p Jag hade gärna följt med men jag och Tove såg Twilight tillsammans så vi ska även se New Moon tillsammans!

    Är så trött på att vara sjuk, jag vill inte sitta inne hela helgen ju. Imorgon är det fest i Backlura och på lördag ska det ju vara fest med tjejerna! Håller tummarna för att jag blir frisk under natten hehe.



    Hihi har mina ursöta tofflor på mig. Jag tror att det är lila grisar? Köpte dom för flera år sen för typ 30kr på Wedins tror jag hehe. Love 'em!

    sjuk, så sjuk

    Hej bloggen, kommer du ihåg mig? Vill först bara säga förlåt för mycket dålig uppdatering igår, det blev bara ett inlägg under hela dagen. Och det har inte varit mycket bättre idag men det är bara för att jag är SJUK.. Jag har inte orken att sitta och skriva :/ Vill bara sova och dö hela dagarna. Nu liggwe jag här i mitt mörka rum och tittar på tv och dricker julmust. Det var ju meningen att jag skulle gå till skolan idag men jag mådde inte ett dugg bra igårkväll så jag och mamma bestämde att jag skulle vara hemma idag så att jag orkar gå imorn, fredag. För då är det engelska NATIONELLA.. Kommer ju gå piss eftersom att jag vet att jag fortfarande kommer vara sjuk imorn och plus att jag har missat de senaste två engelskalektionerna när vi har förberett oss inför provet.. För att jag ens ska orka mig iväg till skolan imorn så får jag helt enkelt knarka olika tabletter hela kvällen idag och morgonen imorn och så får jag hälla i mig litervis med te och honung. Är dock inte säker på om jag kommer orka vara där hela skoldagen, vilket är lite tråkigt sådära eftersom att det är fredag imorn så då kommer jag behöva vara hemma på kvällen också. Men det är väl i och för sig lika bra för på lördag ska jag träffa robin på dagen och sen på kvällen blir det FEST med Debbie, Emelie och Jenny - hoppashoppashoppas bara på att jag är frisk..
    .. och inte mår som imorse. När jag gick upp blev jag jätteyr, kallsvettades och behövde akut spy. Det knep i magen så jag satte mig på golvet framför toaletten för att spy men sen orkade jag inte ens sitta upp och kände att jag inte "orkade" spy så jag la mig på badrumsgolvet ett tag och halvt grät, stackars Chilli hon undrade vad matte höll på med hehe. Men nu mår jag liiite bättre i alla fall - jag fattar inte riktigt vad som är fel på mig - har alla möjliga symptom men får inte febertemperatur på termometern ;s



    Der här myser jag i idag, min billiga och mossgröna mjukisdress från ohio.

    Skriver sen! puss

    vilodag

    Hej bloggen! Jag är hemma idag också, tänkte att det här får bli min sista vilodag hemma. Jag vaknade med grymt halsont, huvudvärk och ont i magen.. lyckat. Så jag smsade Jenny och sa att jag stannar hemma, och sen somnade jag om. Senare kommer pappa upp och undrar hur jag mår och om jag ska stanna hemma, sen somnar jag om igen. Men nu har jag hunnit äta frukost, druckit te och åter lagt mig i sängen. Jag har tänkt att jag ska plugga lite samhälle idag men det får nog bli senare. För nu ska jag ligga nedbäddad i sängen och titta på Christine. Skriver sen!
    Puss

    JAG VILL, SKA, MÅSTE HA



    279 kr, nelly.com

    Halleåja!

    Nu ligger jag här i min härliga dubbelsäng, nedbäddad under täcket, mörkt rum, tvn är på och laptopen på magen. Mys! Jag skulle kunna sova redan nu, är trött på dagsljuset (inte för att det är ljust ute, men lamporna då) - men jag har redan sovit ett par timmar nu på dagen. Juste, jag åkte alltså in till skolan idag för att gå på engelskalektionen, onöööööödigt! Vi är tre stycken i min grupp, en var inte där (han som hade det viktigaste stycket) och sen gick det inte att öppna våran powerpoint -.-' Så det var jag och en till som stod där och försökte göra vårt bästa men tyvärr så gick det inte så bra! Usch så det var jätteonödigt för mig att lägga en stor del av dagen på att åka in till skolan för om bara en av oss hade varit där idag hade vi fått göra någon annan dag och då hade det kunnat ha blivit en bättre redovisning. Menmen. Sen efter engelskan bestämde sig Jenny också för att åka hem innan matten för hon hade huvudvärk, så vi tog sällskap. Sen väl hemma har jag typ bara sovit, tittat p tv och ätit middag. Jag vet inte hur jag ska göra med skolan imorn.. Tänkte att jag får se imornbitti hur jag mår. Vi har bara två lektioner imorn och egentligen är dom ganska viktiga men vet inte om jag kommer orka sitta i skolan från halv ett till fyra :/ och bara sitta och lyssna på genomgångar. Låter inte så lockande när jag istället kan vara hemma och sova hela dagen istället.

    Juste tjejerna fick våran samhällslärare att skjuta upp våran inlämningsuppgift tills söndag 23.59! Det är jättebra :)

    Hörs sen puss


    ganska så härlig dag ändå

    Hej! Jag är fortfarande sjuk. Men jag ska ändå åka in till skolan för att göra engelskaredovisningen, skoj!..
    Egentligen börjar skoldagen nu snart, halv ett. Men eftersom att jag bara ska in till mittenlektionen så börjar jag 13.50. Då kanske ni tror att jag fick värsta sovmorgonen, men nej. jag gick upp klockan 10 för att smsa Jenny om att jag inte åker med henne till skolan, sen var det en hund som var på nedervåningen och gnällde om uppmärksamhet. Så jag steg upp. Och då tänkte jag att eftersom jag har så mycket tid över innan jag måste ta bussen 13.12 så sätter jag mig och pluggar samhälle. Resultatet av det blev tre rader om hur Sveriges kommuner styrs sen orkade jag inte mer hehe. Uppgiften är liksom tills imorn, och fick höra av Jenny att ingen i klassen ens hade börjat så dom ska försöka få våran lärare att skjuta upp uppgiften några dagar, kanske till och med en vecka! Och det skulle vara awesome!

    Nu fram tills jag måste gå till bussen tänkte jag öva lite på att läsa min engelskaredovisning högt. Usch det kommer verkligen gå åt pipsvängen, hatar att läsa engelska högt och nu måste vi göra det inför hela klassen :( Awkward!!

    Men jag skriver i alla fall igen när jag kommer hem, tror inte ens att jag stannar på hela engelskalektionen för det känns lite onödigt om jag inte ens ska vara med på matten efter. Vet ändå inte vilken tid jag kommer hem men hörs då! Ha en bra dag puss

    snörvel, host osv

    Usch känner mig ofräsch och seg! Har sovit några timmar under dagen och typ segat framför tv:n, därav inga inlägg. Dagens middag blev sushi, så alltså en sushi-måndag istället för en sushi-tisdag denna vecka. Men tyvärr så kände jag typ ingen smak och var inte så sugen på sushi så mamma fick det som blev över. Och det värsta var att jag inte kände smaken av min COLA, och inte var SUGEN på den - något måste vara fel. I alla fall så börjar jag halv ett imorn. Men jag får se hur jag mår och om jag ens ska gå till skolan. Fast jag hade tänkt att komma till engelskan som är mittenlektionen, köra redovisningen, och sen åka hem igen. Pappa tycker att det är en bra idé men inte mamma, hon tycker att jag antingen går hela dagen eller stannar hemma hela dagen och skjuta upp redovisningen.. Men känns taskigt mot resten av gruppen så kör kanske på pappas sätt.

    Nu ska jag i alla fall sova så att jag kanske lyckas ta mig upp imorn. Jag har tagit nässpray och ska strax dricka vatten, snyta mig och ta lite mediciner - sen kan jag förhoppningsvis sova gott! Puss så er, och godnatt.



    I vanliga fall, mums. But not today..

    sjukling

    Hej bloggen. Förvånande att jag skriver nu va, när jag sa att jag skulle skriva vid sju efter skolan :p Det är nämligen så att jag känner mig sjuuk så jag åkte hem. Hann ha gympa och äta lite med tjejerna vid brommaplan men sen kände jag att det var dags att åka hem. Hade aldrig orkat en spanskalektion, geografi och engelska plus att jag skulle ha slutat klockan fem och kommit hem runt sex.. -.- Jag har känt mig sjuk den senaste veckan/de senaste två veckorna? Förkyld, ont i magen, illamående, ont i huvudet och seg kropp - ja allt man kan tänka sig! Så får kurera mig här hemma idag, dricka te och vila - det borde göra susen. Bara det att jag MÅSTE plugga samhälle idag.. :/ Skulle även ha haft engelskaredovisning idag men fick skjuta upp den tills imorn, skönt. Fast tänk om jag är sjuk imorn också? Aja tar en dag i taget nu :)



    Haha ber om ursäkt för konstiga bilder. Men det här hade jag i alla fall på mig idag. Eller ja, på hemvägen eftersom jag bara hade gympa. Så kanske kör på den här outfiten imorn också.

    kofta - gina tricot
    jeansleggins - vero moda
    skor - din sko

    Snabbt godnattinlägg!

    Hej och hå, tänkte bara säga godnatt. Eller jag ska duscha och tvätta håret sen ska jag sova. Men stänger nog av datorn snart. Jag ser inte fram emot att gå upp klockan 06.30 imornbitti för att sen gå i skolan från halv nio till fem.. Menmen vad ska man göra. Blir nog i alla fall pizza med brudarna imorn till lunch! Aja nu ska jag sluta slappa och gå och duscha så att jag kan sova någon gång. Sov gott, som sagt slutar jag fem så kasnke skriver runt sju :) puss!

    black goes with everything

    99 kr

    199 kr

    299kr

    199 kr

    199 kr

    249 kr

    299 kr


    Alla plagg från h&m.se !

    more pics!

    Igår när vi var hemma hos mig tog vi 233 webcam bilder, OCH 113 kamerabilder hahah. Snacka om självupptagna, men det var skoj! Här är i alla fall några bilder från Jennys kamera. Precis när min alkohol började kicka in, så ta det inte alltför seriöst..



    SKÖÖNA BRUDS och en underbar kväll! Nästa helg smäller det igen ;)

    Jag har gjort klar engelskapowerpointen till imorn och ska skriva lite mer på själva texten till engelskaredovisningen. Jag ska även duscha och tvätta håret, välja kläder till imorn och packa skolväskan! Sen blir det raka vägen i säng, behöver sömn. Vet inte om jag skriver en gång till innan jag går och lägger mig, annars säger jag godnatt!

    blev en sen lunch

    Skrapade ihop mig en vegetarisk taco-lunch. Mumsfilibabba. Och sen självklart har jag myskläder på mig, what else en sån här söndag?



    Skriver sen puss

    Nästa helg kör vi igen!

    Last night was nothing else than a FUN night! Det var skitmysigt här hemma hos mig igår med tjejerna tycker jag. Vi drack, åt god mat, lyssnade på hög musik, fixade oss, klädde ut oss lite och tog 233 webcam foton x) Sen drog vi vidare till Abrahamsberg och sen till donken på tcentralen - orkar inte gå in på detalj för idag mår kroppen inte särskilt bra. Men skitkul att umgås med tjejerna i alla fall, verkligen! Och nästa helg kör vi på favorit i repris och då ska det fan bli ännu mer LYCKAT. Can't wait!

    Några bilder från gårdagen @ my place;



    YEAHHHHH

    SNAAART UTGÅNG

    lHejjj, nu är Debbie, Emelie och JUenny här. Vi lyssnar på hög musik just nu jordin sparks sos, NICE. Vi vet inte riktigt  vad vi slka göra för festen vi skulle på blev inställd (PISS) meb vi har massa andra ställen vi kan dra till, men verkar mest som att det är chilliskrökish och vi vill ha FEEEEEEEEEEST. Ursäkta för detta inlgg men så kan det bli en lördagskväll.



    PARTTYYYYY
    ha en bra kväll! puss

    one down, one to go

    Klar med ena garderoben (observera att man inte kunde gå på golvet innan..)



    Ska ta bort klädhögen där på golvet sen är det klart!
    Nu ska jag börja med den andra garderoben.. -.-

    PUSS

    Hej!

    Okej igår was a fun night! I alla fall hemma hos Martin, not so much @ Tims place som vi drog till efter. Hos Martin badade folk jacuzzi, drack, lyssnade på musik och hade sociala rökpauser utanför, medans hos Tim snodde folk mobiler, hans mamma ringde hela tiden och då var alla tvungna att vara tysta, plus att en del av folket var ganska dryga där. Så en halvlyckad kväll blev det! Fast jag lyckades tappa mitt busskort på vägen hem -.-' Igår var verkligen en typiskt "fredagen den 13" för mig, allt gick fel - från morgon till kväll! I alla fall så kom vi hem runt två och somnade väl runt halv tre, skönt. Vaknade 20 i tio imorse. Jag mår även mycket bättre efter mina depressionsutbrott igår, idag är en ny dag. Och idag är en jävligt rolig dag! För idag ska jag städa hela dagen (not so fun) sen ska jag åka till Vällingby med mamma en snabbis för att köpa underkläder och strumpbyxor, sen ska vi även handla mat tills ikväll. Mamma och pappa ska bort på middag idag och brorsan tror jag kör på en hemmakväll (fast han får låsa in sig på sitt rum) för Jenny, Debbie och Emelie ska komma hit :D Vi ska äta middag här, ska göra någon tacosvariant, samtidigt börjar vi förkröka här för att sen dra vidare till saltsjöbaden eller vad det var och dra på fest hos pavels kompis :) Kommer bli skitmysigt, för det här är första gången vi festar alla fyra tillsammans!

    Nu ska jag fortsätta med städningen, det ska dammas, bäddas, torkas, dammsugas och sen ska en jäkla massa saker och kläder plockas undan :p



    Hörs sen!

    snart utgång

    Jag är väldigt ledsen nu, över två saker men vill inte skriva dom här i bloggen. Går ut och super bort obehaget istället. Förlåt för ett fult fjortisinlägg nu, men ingen fattar.

    Det här har jag på mig;



    Nu kom tårarna igen - festsminkningen förstörd måste fixa till den PUSS
    Skriver när jag kommer hem ikväll eller imorn när jag vaknar ha en bra fredagskväll !


    JAG OCH JENNY DOG AV SKRATT

    Den är bara rolig typ första halvan, vi skrattade så magen krampade och tårarna rann!

    Chiiiillll

    Hej! Jag är hemma nu, och Jenny är här också :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D ..
    I alla fall, vi håller på att planera kvällen lite - tror det blir chillkrök hos Martin. Dom jag vet som ska dit är Jonte, Jenny, Greta och jag, sen kasnke även emelie :) och sen självklart några fler boys. Uppdaterar sen ;)

    HAHHAHA kolla på det här klippet..


    ahlgrens bilar

    Just nu sitter jag och tittar på Glee, med handduken knuten runt mitt blöta hår efter duschen och mumsar samtidigt på sura ahlgrens bilar! Första gången jag provar dom och dom är megagoda.



    Hörs sen puss


    hej, fantasin vart tog du vägen?

    Jag är helt oinspirerad idag, oftast älskar jag att blogga - tycker det är jätteskoj! Men idag är det bara tomt i huvudet :s konstigtkonstigt.. Men det beror nog på att jag är trött och börjar bli sjuk  - så därför är jag helt seg.
    Juste kom på att jag ska visa bilder på paljettvästen och tshirten jag köpte igår, men det får bli imorn ;) Att bero på imorn, imorn är det freeedag! Otroligt skönt att helgen äntligen är kommen. Imornkväll ska jag supa mig redlöst full (okej jag och greta snackade lite hehe..) Okej nu är jag en tönt som skriver om att jag ska bli såå packad. Det ska jag inte. Jag ska bara ha kul med flickorna och sen träffa Tim om ni kommer ihåg honom från förra helgen ;) Skriver ett godnatt-inlägg senare! puss

    trötter

    Åhhhhhhhh, mitt senaste inlägg sparades inte. Orkar inte skriva om hela, det stod bara om hur trött och seg jag är nu när det blir mörkt tidigt - och att det är därför jag inte har uppdaterat mycket idag. Sen även att jag ska städa rummet, glo på tv - bland annat se "Glee", och sen välja kläder tills imorn och kanske vara en duktig flicka och plugga lite engelska! Puss, skriver sen

    kort dag

    Hej! :) Idag skulle jag egentligen ha slutat halv ett men jag skolkade sista lektionen.. Var så himla trött och seg så kände att jag inte orkade gå på spanskan. Så istället för att sluta halv ett slutade jag 10 över elva! ;) Sen köpte jag och Jenny varsin curry-macka och åkte hem. Nu är jag alltså hemma och är jättetrött. Det är något cp med våran tv, vi har typ bara 5an :s Men pappa kommer hem ikväll så han får fixa det. Jag funderar på att städa rummet lite, eftersom att jag ändå inte har något att göra.. Sen ska jag även gå ut på en långpromenad med Chilli tänkte jag.

    Igårkväll anmälde jag mig även för att ta influensan-sprutan! Vi får ta det gratis med skolan så jag kände att det var lika bra :) Men jag gillar ju inte sprutor.. Fast jag har vant mig lite mer nu, förut verkligen hatade jag sprutor och den senaste jag hade tagit var stelkrampssprutan. Men sen i åttan, nian (?) skulle hela familjen börja ta hepatit-sprutorna och sen har jag även ganska nyss tagit min sista gardasil-spruta så alltså har jag tagiit runt sex stycken sprutor de senaste två åren :) Har ni tagit någon av dom tre sprutorna jag har skrivit om?

    pussss


    lite tidigare kväll i alla fall

    Nu säger jag och min bebis godnatt! :) Vi hörs när jag kommer hem imorn, kommer absolut inte hem senare än halv tre, tre.



    Godnatt & sov gott, puss!

    accent.se

    Åhh vad jag vill ha skinnhandskar. Har velat ha det ett tag nu och det finns jättemånga snygga men det är så himla dyrt, de billigaste jag har sett kostar typ runt 300? Några tips på billiga skinnhandskar?


                           349 kr                                        349 kr                                 299 kr

    Jag tycker att alla de här tre var snygga på sitt egna sätt, får se om jag får mycker pengar över någon månad och kan lägga pengar på ett par skinnhandskar :) puss

    hej!

    Okej jag vet att jag inte har uppdaterat på heela dagen, men jag har olika anledningar. Jag och Jenny åkte och styrketränade ett tag efter skolan, sen stannade vi i vällingby på vägen hem. I vällingby bytte jag pajlettvästen mot en mindre storlek och köpte en madonna-tshirt :) Lägger in bilder sen! Sen när jag kom hem tog jag en snabbpromenad med Chilli, och sen var jag så trött att jag somnade i soffan och sov några timmar, mycket behövligt och skönt! Nu har jag precis ätit klart min del av spångamackan som mamma köpte hem, hon är på ett möte nu och äter sin del sen när hon kommer hem. Pappa är i Örebro så det är jag och brorsan hemma nu bara, som tur är så är Chilli helt slut så hon sover där nere :)



    Mmmm.. Mums! Spångamackan med kyckling, ost, sallad och vitlökssås *dreggel*, och sen självklart julmust! Måste verkligen sluta med dessa onyttigheter på vardagar..

    Aja whatäääävar, senare ikväll ska jag ta mig en kopp chai te, slappa, städa rummet lite kanske och titta igenom spanskan jättesnabbt - absolut inget mer plugg än det!! Idag får vara en slappardag utan plugg. Juste att bero på plugg så hade vi ju redovisningen idag, hehe det gick väl sådär.. Inte jättebra men absolut inte jättedåligt heller och det är ju bra, I'm staying optimistisk tills vi får veta resultatet :)

    Hörs sen, puss!

    nu får det vara nog

    Aa, nu orkar jag verkligen inte skriva mer på den här dumma redovisningen. Den förtjänar inte ens att skrivas om här! Så jag säger godnatt istället, puss

    gott

    Jag blev sugen på Indian Chai-te nu medans jag pluggade. Så gjorde mig en kopp och sen hällde jag i mjölk och honung, ljuvligt! Sen får det väl bli en kopp kaffe, för det kommer bli en sen kväll ikväll..


    lång dag, och kommer att bli en sen kväll

    Äntligen hemma.. Jag har varit hemma ett tag nu men blev ca 4 och en halv timme extra i skolan -.- Och jag och Jenny hann skriva si sådär en halv a4 var på den tiden, riktigt bra kämpat va? Not.
    Men hallå, orka att vi fyra bara ska sitta och orka plugga när det finns så mycket annat att prata om mellan himmel och jord :p Vi är i alla fall såklart inställda på att fortfarande göra vårat bästa in i det sista men även att vi kanske inte kan hoppas på så höga betyg.. Vilket är väldigt synd men det är ju vårat egna fel (blää).
    Så det kanske kommer bli lite mindre bloggande denna kväll på grund av allt plugg men skriver i alla fall minst en gång till! puss :)


    duktig flicka, eller?

    Hej! Jag slutade halv ett men sitter kvar i skolan med Emelie, Debbie och Jenny och pluggar geografin, duktigt va? Eller kanske inte, sitter ju kvar här i skolan efter vi har slutat bara för att vi inte har tagit tag i uppgiften.. -.- Vi har ju faktan (halvt i alla fall), men sen ska vi ju på något sätt hinna göra en text på 20 min och en powerpoint :s powerpointen ska in ikväll!!! Och vi har inte ens börjat.. Och vi kan inte börja med den förrän vi har ett arbete. GAAAAH. Usch hatar plugg. Aja nu måste jag återgå till arbetet hörs sen puss!

    godnatt!

    Nu säger jag godnatt. Det blev sent för mig ikväll också, eller det kommer bli sent. Nu ska jag liksom duscha och tvätta håret, sen ska jag packa träningskläder och välja kläder till skolan imorn.. Usch vad är det med mig?! Fattar inte vart tiden tar vägen, jag bara slappar timme efter timme framför tvn och tror att jag har all tid i världen och sen helt plötsligt är klockan elva och jag ska upp om 7 timmar. Jag ska i alla fall lägga mig allra senast 00.00. Inte en sekund senare får det bli, det dryga är att jag vet att det kommer bli ett h*lvete att komma upp imorn :(
    Aja borde väl skynda på nu istället för att sitta vid datorn. Har i alla fall hunnit skriva lite på redovisningen.. Inte för att det är klart på långa vägar men ändå..
    Anyways! Godnatt ;) skriver när jag kommer hem från skolan imorn puss

    sneak peak



    Haha en liten smygtitt på mitt skolfoto som kom hemskickat idag. Varenda år har jag antingen försökt visa tänderna lite i ett försök till ett smile, eller i alla fall dragit lite på mungiporna så att jag ser glad ut. Men det har alltid blivit jättefult! Hahah jag har i alla år sett ut som värsta tjockisen för att mina kinder blir feta när jag ler i närbild.. Så i år bestämde jag mig för att bara stirra in i kameran och se ut som en besatt tönt. Nejdå, men jag vägrade i alla fall le så istället såg jag arg ut haha. Men men whatever! Orkar inte bry mig så mycket om skolfoton, bara klsasfotot blir bra så man inte skämmer ut sig för klasskompisarna och alla jensenskolor som har samma skolkatalog :p Ni är ett undantag mina fina läsare, er orkar jag inte skämmas inför ni får gilla mig för den jag är helt enkelt! PUSS

    fina skor från bianco.com



    Grymma skor! Vilken färg tycker ni är snyggast? :) 1100 kr




    Bild 1: 400 kr
    Bild 2: 500 kr
    Bild 3: 700 kr
    Bild 4: 600 kr

    nelly.com



    Bild 1: 199 kr
    Bild 2: 299 kr
    Bild 3: 399 kr




    Bild 1: 129 kr
    Bild 2: 199 kr
    Bild 3: 259 kr
    Bild 4: 399 kr

    dagens middag



    MUMS

    fettodag idag, träningsdag imorn

    Japp som rubriken lyder så fettas det idag, snart kommer mamma snart hem med donken, hehe. Är i och för sig inte särskilt sugen på det och det är inte så gott att köpa hem. Men hon var ändå vid drive-in. Pommes är äckligt att köpa hem så en fick bli en big mac-hamburgare...... (hej fetto!) Men men, som rubriken också lyder så är det ju min och Jennys vanliga träningsdag imorn :) Så får träna bort det då hehe.
    Hmm, vad ska jag göra ikväll? Jag ska duscha och tvätta håret, plugga geografi (pisspotta), välja kläder tills imorn oooooch måla naglarna. Ska verkligen försöka lägga mig tidigt ikväll, för råkade somna på geografilektionen (x antal gånger) så jag behöver verkligen sömn!

    Hörs sen ;) puss

    hemmmma

    Nu är jag hemma! Eller jag har varit hemma från typ halv fem. Jenny är här också! Vi tittar på the hills och dricker julmust. Egentligen måste vi plugga till geografiredovisningen men vi orkar inte.. :/ Ringde mamma för ett tag sen och hon sa att hon hade haft en jobbig dag på jobbet.. hennes arbetskompis har precis gått bort i cancer så dom hade ett möte om det idag. Stackars mami, hon skulle till gymmet i en timme nu för att typ springa bort alla känslor och vara för sig själv ett tag. Jag vet inte vad jag kan säga för att hon ska må bättre, eller hur jag ska kunna trösta henne.. :( I alla fall så orkar hon inte ställa sig och laga mat och liksom anstränga sig så hon köper hem något. Undrar vad det blir, jag är jättehungrig!

    På gympalektionen idag körde vi streetdance på danskompaniet på fridhemsplan. Det var hur kul som helst! Usch vad jag saknar att dansa, har gjort det nästan hela mitt liv. Och det senaste jag dansade var just hiphop streetdance.. Så har bestämt mig för att börja till nästa termin! Har ni några bra förslag på bra dansskolor? Har Kindahls Dansskola här i närheten men känner inte för att gå där. Den ska helst ligga mellan Vällingby och Fridhemsplan eller nära där :)



    Hörs sen PUSS

    död

    Hej, jag är i skolan nu och har engelska. Seriöst så dör jag av trötthet, jag klarar inte av det här. Vill bara hem och sova.. Inte gå i skolan till klockan fyra och ha gympa sista lektionen i två timmar - dock ska vi dansa streetdance och det är kul! Men jag kommer ju vara död. Hejdå skriver när jag kommer hem om jag inte somnar direkt. pusss

    godnatt

    Jag åt världens godaste middag, jag skojar inte ;) Skulle bara säga det och att jag ska sova snart. Det finns ingen chans att jag kommer orka upp klockan sex imornbitti -.- Men nu är jag i alla fall klar och ska sova, jag är trött! Jag går långdag imorn, jag kommer väl hem runt fem så vi hörs då ;) sorry för ett kort och konstigt inlägg men jag har varit uppe i ca 36 timmar (?) så hjärnan hänger inte riktigt med hehe.
    Men puss på er & godnatt!

    darlings

    Här är några av mina bebisar;



    Vagabond - 1000 kr



    Scorett - 799 kr



    Din Sko - rea 300 kr



    Vagabond - 1000 kr

    Vet inte varför jag helt plötsligt ville lägga ut bilder på mina favoritklackar - men why not!

    p.s jag är hungrig! Det enda jag har ätit idag är en liten bit smörgåstårta -.- Men snart blir det oxfilé a là papi :)
    Vattnas i munnen bara jag tänker på det, min favoritmat!


    hej jag är en tönt

    Tim smsade precis, thi (a)

    Hahah fatta vad pinsamt om han skulle se inlägg här om honom. Nu ska jag sluta.


    stort behov av sömn

    Kvällen var jättelyckad enligt mig! :) Eller kvällen och kvällen, kom ju fram till första festen i Nacka ca halv 12 och kom hem halv tio imorse haha! Efter festen i Nacka drog jag, Jenny, Frida och Greta till en fest/chillkrök i hässelby där även Sara och Malin s var. Där var vi alltså till typ åtta imorse, och jag tyckte det var skitkul för han vi var hos, Tim, var ju en riktig liten mumsmums.. *blink* (a) Men i allllla fall så drog vi tjejer till donken i vällingby efter och åt mctoast, riktigt gott. Ja och sen ringer mamma och undrar vart jag är för har inte hört av mig under natten och jag, Greta och Jenny skulle liksom sova hos mig så är vi inte där när hon vaknar :p Men jag sa i alla fall att vi var hemma hos Sara och sen råkade vi somna hehe. Men nu har mamma och pappa hållt på hela dagen och sagt kommentarer som: "Tuff natt eller?", "Orkar du inte kratta löv för att du är bakis?" och typ "Du ser helt död ut, för hårt festande i natt?" - Ja, dom har tvingat mig att kratta löv och fyllt stora svarta säckar med löv. Och jag kan säga att det är mycket löv, om man bara skulle ta från våran baksida så skulle det bli runt 20 säckar -.-

    Sen har vi även ätit smörgåstårta och druckit julmust och champagne, eftersom att det är farsdag idag :) Pappa fick någon dyr deo (som luktade exakt som Tim gjorde igår..!), en halsduk och sen tofflor av Chilli :p Jag har alltså inte hunnit sova någonting idag, en timme när jag kom hem typ.. Så jag typ dör av trötthet men känns inte som att jag kommer kunna sova inatt om jag sover nu så får gå och lägga mig tidigt sen istället!

    Lite bilder från igår innan vi drog ut;



    Haha jag och Jenny bjuder på oss själva.
    Hörs sen puss!

    utgång

    Nu ska jag, Greta och Jenny dra oss in mot slussen för att sen ta en buss två stationer till. Där är det fest med bland annat Jonte, Noah, Martin och massa andra människor. Nice! Ha en bra kväll! Hörs när jag kommer hem pussss

    T to the A to the G to the G to the A

    Nu har Jenny kommit hit och vi taggar inför kvällen med julmust och musiken på högsta volym! Just nu spelar Akon - Beautiful och vi sjunger med för fullt, falskt men högt haha. Det blir nog att vi drar ut med Gretish och Frida och alla, har inte hört något från Debbie och Emelie.. Men det får bli någon annan gång då! Tror det kommer bli skitkul ikväll, känns som att det var evigheter sen vi umgicks nästan allihopa! :) Vad ska ni göra denna lördagskväll ?
    Kör på en ganska tråkig outfit ikväll, men skitsamma. Kan ju bli så att vi inte ens hittar någon fest ikväll och sitter på ett café på stureplan hela kvällen haha.. Men hoppas på att vi hittar fest! Är taggad ;)



    Såhär ser jag ut ikväll, nya skorna ofc! Är jättenöjd med dom. Tänkte ta nya västen och någon annan tröja men insåg att jag måste byta västen mot en storlekt mindre så fick bli denna tröja som jag köpte från H&m för ett tag sen - med dragkedjedetaljer på axlarna.

    Nu ska vi tagga lite till, hörs snart! puss

    min shopping

    Jag glömde ju lägga in vad jag köpte idag ;) Eller ja, köpte och köpte hehe..



    Här är pajlettvästen som jag visade för några inlägg sen. Den jag sa skulle bli en medlem i min garderob, och nu har den blivit det! ;) Från h&m 299 kr ( inte så bra bilder, men ska ha den ikväll så visar en bild hur den sitter på då ;) )



    Här är skorna jag VANN från Vagabond, eller ja dom jag Valde för att jag vann tävlingen ;) Från Vagabond 1000 kr - jättekul med ett par nya skor, som dessutom var "Gratiiiis" :D

    puss


    I'm back in the game

    Hej mina favoriter! Sorry för mycket dåligt uppdaterande igår, hade inte tillgång till dator :/ och samma sak idag på dagen för jag har varit inne i city med Tove och Jenny. Det var mycket nice :) Vi hann med några olika affärer, jag och Jenny fick lite shopping gjort :) Sen åt vi även lunch på Waynes coffée, det blev bagels med grönsaker för hela bunten och sen varsin mellan chai-latte för mig och Tove och en varm choklad med äckling "marsmallows" för Jenny :p Åter till shoppingen då! Jag fick med mig ett par tofflor till pappa som det står "Världens bästa pappa på" - det här är andra gången han får exakt såna i farsdags-present. Andledningen till att vi måste köpa nya är för att Chilla har bitit sönder dom gamla, så dom här får vara hennes present till honom ;) Yep that's right det är farsdag imorn! Ska ni ge era pappor något? :)
    Okej, så nu har jag precis kommit hem och direkt är jag stressad! Det var tänkt att jag och Jenny skulle träffa Debbie och Emelie ikväll och festa, men vet inte riktigt om vi kommer hinna hitta någon nice fest.. Om det inte blir så ska jag och Jenny hänga med Frida F och Greta och några till Coffée på Stureplan om inte vi heller hittar någon fest dåra ;) Båda delarna blir nice! Så det jag måste göra är; duscha och tvätta håret, städa rummet (i alla fall slänga in allt i garderoberna, för mamma och pappa får gäster -.-), fixa en outfit tills ikväll, slänga i mig någon typ av middag, måla naglarna, sminka mig och ja ni vet dom vanliga sakerna :) Men jag kommer i alla fall slänga iväg fler inlägg innan jag drar hemifrån! puss sålänge


    idag har jag på mig..



    Jag tror att blusen antingen är från Lindex eller mq.. Det är mammas :)
    Sen de vanliga skorna från din sko :)

    Nu måste jag kuta pusss!

    dilemma

    Jag känner mig jättedum mot min sötnos chilli, hon gnäller om att hon vill ut på baksidan men jag vet att hon kommer rymma då :/ Men tänk om hon verkligen vill kissa.. Fast nu sitter hon här i köket och tittar ut mot framsidan så jag tror att hon vill ut på promenad men jag hinner inte! :/

    ÅÅÅÅH, ringde pappa nu för att fråga vart det trådlösa bredbandet var och han har det med sig -.- ! Och han är likdom i örebro och kommer hem medans jag är i skolan och jag ska ju direkt till tove sen så kommer inte hinna få det. DRYGT. Menmen tove har ju en dator så något inlägg kommer jag kunna skriva, men det kommer inte bli något plugg ikväll då ju.. Jobbigt!

    Men nu måste jag skynda mig, även fast jag har all tid i världen på mornarna lyckas jag alltid bli superstressad på slutet. Vi hörs sen ikväll då ! puss & ha en bra dag :)



    Älsklingen!

    frulle

    Lite frukost;



    Jordgubbs-te i brorsans snygga simpsonsmugg, en längtan med ost, (aromat hehe) och färsk basilika, mums!

    Och strax måste jag ta någon typ av lunch.. Hmm vad ska jag ta? Det enda vi har är typ pyttipanna och är inte sugen på det -.- Hörs strax haha

    morgonen i bilder

    Den börjar med att jag försöker ta en bild för att visa min mysklädsel denna morgon..



    .. sen ser ni ju att man har en morgonpigg hund -.-



    Japp det är typ det enda jag har gjort denna morgon, jag har ju massa tid på mig innan jag ska till skolan eftersom att jag för en gångs skull gick upp i tid ;) jenny ringde kl nio som bestämt, och då sa jag att jag var vaken och skulle gå upp då vilket jag faktiskt tänkte. Men sen när jag sätter mig upp i sängen tänker jag den vanliga tanken; amen egentligen varför måste jag gå upp just nu, jag kan ju sova till halv.. så jag smsar jenny och säger det så att hon vet. Men då, såklart, efter en kvart så hör jag massa gnäll utanför dörren och då är det chilli som väcker mig -.- hon hade, igen, hoppat över skostället som vi har ställt nedanför trappen så att hon inte ska gå upp när hon inte får. Blä på henne. Men aja jag kom i alla fall upp i tid och behöver inte stressa :) Nu ska jag ringa pappa och fråga vart det trådlösa bredbandet är så att jag kan ta med datorn till tove :) hörs strax igen puss

    ingen morgonmänniska, hehe

    Nu är programmet slut och jag tyckte det var jätteskoj att se! Men nu ska jag försöka vara ganska snabb för att sen kunna gå och lägga mig. Om jag inte orkar göra all packning ikväll så hinner jag ju imorn innan skolan också. För att jag inte ska somna om för tredje dagen i rad, så har jag och jenny bestämt att hon ska ringa mig klockan nio imornbitti för att se till så att jag verkligen går upp ur sängen. Sen om jag inte har smsat henne typ runt kvart, 20 över medans hon är i duschen så har jag antagligen somnat om och då måste hon ringa mig igen halv (a) Haha jag har problem, jag vet. Men nu mina kära läsare är det dags för mig att stänga av datorn :) Eftersom att jag inte kommer försova mig imorn så skriver jag imornbitti igen ;) Sen ska även laptopen med till skolan eftersom att jag ska ta med den direkt till tove sen på kvällen!
    Så puss & godnatt ;)

    snyggaste myskläderna



    Jaja, jag har ingen att se snygg ut för nu ;) Lite, eller ja mycket, omatchande jag vet men whatever! :)
    - Den stora gula tshirten är pappas
    - Orange/vita legginsen var jag bara tvungen att köpa när de var på rea, 50 kr på bikbok
    - Och så ofc, mina mystofflor från accessorize! Har för mig att de kostade 220 kr

    Nu ska jag fortsätta kolla på mtv europe music awards! puss

    SNART MTV EUROPE MUSIC AWARDS 2009 !

    Ni ska väl kolla ? ;)

    p.s
    det kommer att bli en sen kväll för mig ikväll. Jag ska;

    - byta om till mjukiskläder och..
    - ..titta på MTV EUROPE MUSIC AWARDS!
    - packa, ska till tove direkt efter skolan imorn och sova där
    - plugga lite inför redovisningen på måndag

    okej, mammas konstverk



    Den här goda salladen består av; ostkuber, skinkkuber, grönsallad, gurka, röd paprika, mozzarellabitar, avokadobitar, stoora basilikablad och sen plus en liten baguettemacka med ost och ett glas ramlösa med blåbärssmak :) gott!

    puss


    snörvel snörvel

    Usch jag börjar bli sjuuk. Måste kurera mig. Jag tror att det bara är en vanlig förkylning eftersom att brorsan är förkyld, pappa har precis blivit frisk och mamma börjar känna sig risig. Lyckad familj! Hehe nejdå, men sen i alla fall ringer farmor och får massa tankar om att det kan vara svininfluensan blabla och att hela familjen måste skynda sig och ta sprutan! Blä nu blev jag ju rädd :p Men hon har rätt, jag måste prata med mamma så att hon kan boka en tid för hela familjen. Har ni tagit sprutan? Gjorde den ont?.. Jag gillar inte sprutor :/
    Men nu ska jag i alla fall gå ner och mixa min egen mozzarella-sallad, mums! Lägger upp en bild sen på mitt konstverk :)

    p.s visst är min bebis kind of cute? (a)



    Vi hörs snart!


    bikbok.com



    Hoppas att ni inte tycker att det är tråkigt att jag lägger ut kläder hela tiden. Det är bara det att jag älskar kläder och tycker att det är kul att hitta nya och snygga plagg att visa upp :) ni kanske kan hitta lite inspiration till er själva och hittar något av det jag lägger upp som ni vill ha? :) great i såna fall för det är det jag vill, att ni ska bli inspirerande och få idéer ! (;
    Som jag har nämnt tidigare får ni gärna kommentera mera, ge förslag på vad ni vill att jag ska skriva om - om det är mer av något ämne eller något helt annat som ni vill läsa om. För jag gör det mer än gärna, älskar att blogga :) PUSS


    chicy.se



    Jag hittade två snygga tröjor från chicy.se, tshirten till vänster kostar 389kr och den svarta tröjan till höger kostar 599kr. Lite dyrare sådär och inte riktigt i min prisgrupp men de kan vara snygga ändå!

    skolaa

    Hej allihopa! är i skolan och har engelska, hinner inte skriva mer nu skriver igen när jag kommer hem! ;) ha det bra! puss

    stressad

    Orkade, hann inte och var inte sugen på att steka pyttipanna. Så det fick bli det här till frukost/lunch idag;



    Det här har jag på mig idag;



    Kan säga att det inte var särskilt lätt att ta bildern när chilli är i närheten, som ni ser :p därav dåliga bilder + att jag inte har självutlösare -.-

    grå långkofta - bik bok 299kr
    vit tshirt - åhléns (gammal kommer inte ihåg priset)
    svarta strumpbyxor
    skor - din sko 449 kr

    Nu har jag riktigt bråttom, måste kila! PUSS


    skärpning

    I did it again. Jag ställde klockan på 08.30 och snoozade till 09.00 men på något sätt lyckades jag somna om till 10.10 ;s Sängen är ju såå skön, så orkar verkligen inte gå upp på mornarna och starta den långa resan mot skolan -.- Men jag hann i alla fall skriva ett inlägg! Jag måste gå hemifrån halv tolv så jag har mer tid på mig idag än igår, det jag ska hinna göra är; duscha av mig snabbt, byta om, lägga ner skolböcker, sminka mig och steka pyttipanna.. hoppas jag hinner!

    Ni får ha en bra dag idag så skriver jag igen när jag kommer hem, slutar ju fem så det blir någon gång ikväll :) puss

    älska topshop-kläder!

    Mina favoriter från Kate Moss kollektion på top shop;



    Andra snygga kläder jag gillar från top shop;



    Heta & unika plagg från designern Edits kollektion på top shop;



    Det var allt från mig för idag! Imorn ska jag gå upp i bra tid så att jag inte kommer för sent, så vi hörs imornbitti ;) PUSS och godnatt

    mer kläder!

    Jag har även tittat runt lite mer på h&m:s hemsida och hittade som vanligt lite fler plagg som helt är i min smak ;)

    Den här ursnygga västen ska helt klart bli en medlem i min garderob!



    Jag älskar paljettdetaljer



    Hittade även två snygga tunna jackor
    Båda kostar 349 kr/st


    Sen även en het skinnväst för 399kr



    H&m:s nya snygga kampanj


    jag <3 herrskjortor

    h&m:s herravdelning 199 kr/st



    provrummet.se

    rea: 227 kr

     

    Hittade en söt kofta från provrummet.se, den finns i dom här två färgerna. vilken tycker ni är snyggast? :)

    ond, men god, cirkel

    Hej fina läsare! Tänkte att jag kanske borde skriva lite om min dag också och imorn bara om sko-vinnandet hehe. Idag försov jag mig ändå till kvart i elva, när jag egentligen skulle ha gått upp nio. Jag måste gå hemifrån kl halv tolv för att hinna med bussen, så det blev lite stressigt eftersom att jag skulle duscha & tvätta håret, packa ner träningskläder, byta om, sminka mig och äta lunch hehe. Men jg hann! Mamma fick värma broccoligratängen åt mig och körde bara på jeans och en enkel skjorta idag så det gick snabbt. I skolan hade vi bara två lektioner, samhällskunskap och geografi. dock är dom låånga. Så har gått från halv ett till kl fyra idag, sen blev det träning på fridhemsplan. Men jag har typ blivit sjuk, förkyld. Näsan rinner non stop och kroppen känns slö, så blev inget spring på springband idag som jag försöker göra varje gång vi är på gymmet. Körde styrketräning istället - mycket armar och ben blev det! Eftersom att jag tränade idag, så tyckte jag nu att jag borde få lite belöning - (det är bara en enda ond cirkel).. I alla fall så tog jag en sån här mini-magnum och julmust, mums (a) Jag vet att det är onsdag och inget gottigott mitt i veckan men den "regeln" bryts snabbare och lättare än man tror haha. Lättare sagt än gjort.
    Sorten heter Cherry Crisp = mumsig.



    hoppas att ni har haft en bra dag :) puss


    I CAN'TBELIVE IT !!

    först och främst sorry för att jag inte hann blogga idag innan skolan men det var för att jag försov mig big time. men skit i det nu för vet ni vad som har hänt ?! något okänt nummer hade ringt till min mobil så jag ringde upp och då svarade någon från vagabond och jag ba jahapp konstigt men sen sa hon DU HAR VUNNIT ETT PAR SKOR FRÅN VAGABOND !! när jag och jenny var i stan för ett tag sen gick vi förbi vagabond-butiken och då kunde man vara med i en tävling där priset var ett par skor från butiken! man skulle gissa hur långt skosnöret var på en over-knee stövel med klack. och jag försökte tänka mig hur långt det kunde var och till sist skrev jag 3.10 cm på papperet och gissa vad, DET VAR RÄTT! haha jag har aldrig vunnit något sånt här och när jag väl gör det så är det ett par SKOR (jag totalälskar skor) :D
    jag tyckte att hon sa att jag får välja vilka jag vill i min storlek, men spelar ju egentligen ingen roll om jag bara får välja mellan ett visst antal skor eller inom en viss prisgrupp för jag får ändå ett par skor hihi !! ursäkta detta flummiga inlägg men jag är jättttttteglad.
    fast nu är bara frågan, vilka ska jag välja? omg jag kommer aldrig kunna bestämma mig för jag kommer vilja ha alla. så skicka gärna bilder eller förslag på skor som ni gillar där i från ;) ska dit på lördag och titta!
    PUSS
    skriver igen sen

    ginatricot.com

    Jag nämnde ju att jag var lite uttråkad så då bestämde jag mig för att titta lite på olika internetsidor efter kläder - igen! Som vanligt hittade jag ju i alla fall lite som jag gillade, och gjorde även som vanligt ett litet kollage där även priserna finns med ;) De här kläderna kommer från ginatricot;



    Många
    gånger har jag visat de här tröjorna och klänningarna med speciella axlar - jag älskar dom! Och den svarta klänningen uppe till vänster och den svarta tröjan nere till höger är inte ens dyra :) Jag är även helt kär i det blå/svart/silvriga fodralet, har tittat på den många gånger när jag har varit i butikerna men känns inte värt att lägga 399 kr på.. or is it? (a)

    Nu är det snart dags för mig att krypa till sängs! Ska bara dricka upp julmusten, borsta tänderna & göra mig i ordning sen så :) Skriver ett inlägg imorn innan skolan puss & godnatt


    lite ändring

    Okej, jag tycker att det ser lite slaffsigt ut när jag inte använder stor bokstav efter punkt. Så tänkte införa det nu, eller i alla fall ha en försöksperiod för det tar mycket längre tid för mig att skriva inlägg om jag ska ha stora bokstäver hehe.
    Jag är i alla fall uttråkad nu. Jag vet inte vad jag ska göra, tittar runt på lite olika bloggar och söker fakta då & då men inget av dom är särskilt skoj.. Plus att jag börjar bli sjuk, förskyld - näsan bara rinner och huvudet känns tungt. Kanske är bra om jag går och lägger mig snart istället för att bara sitta här och fördriva tiden. Vill inte bli sjuk nu! Måste kurera mig.


    tittar på ugly betty!

    och tar onödiga webcam-foton hehe, enjoy




    ska väl börja kolla fakta nu snart. ikväll tänkte jag sova tidigt så att jag är pigg imorn, duschar nog och tvättar håret imorn istället - börjar ju halv ett ;) vad har ni för er då? puss

    I just love sushi



    smarresmaskens

    mörka & kalla vinterkvällar

    nu är jag hemma från en lång dag i skolan, och har inte ätit på sju timmar, gissa om jag är hungrig? -.- men vilken tur då för mamma kommer snart hem med sushi :D ingen vanlig tisdag utan sushi ju.

    ikväll tänkte jag plugga. har ju redovisningen på måndag och känner att det är dags att komma igång på riktigt nu! jag ska leta fakta om thailands handel, ekonomi m.m. så det är inte så jättemycket jag ska göra ikväll, gruppen får köra hårt imorn på lektionen istället :)
    för att byta samtalsämne så usch vad det har blivit mörkt ute! så himla drygt att åka hem när det är kolsvart efter skolan, plus att det är kallllt :( vill att julen ska komma snabbt, så att vinter sen kan börja avta lika snabbt som den kom.
    hehe det här inlägget blev inte så bra men ska äta nu och kommer strax tillbaka!

    juste engelska muntliga gick åt helvete.

    okej ett sista, hehe

    dagens lunch

    före



    efter



    MUMS,
    okej nu var det här det sista inlägget. måste slänga i mig maten och sen springa till bussen! puss & och ha en bra dag :) hörs ikväll


    det måste vara något fel!?

    ååååh, min hund rymde IGEN. men har fått tag på henne och hon är inne nu. men hon rymmer sååfort hon får chansen hela tiden -.- hon hoppar upp på våran mur och vi har inte staket där uppe så då kutar hon till grannarnas grannars tomt, fram dit och tillbaka, om & om igen. skitunge! och hon struntar fullständigt i om man lockar med godis och leksaker, hon bara ignorerar mig. och är både snabb & stark så det är inte lätt att få tag på henne :@

    aja, anyway. nu ska jag tina upp lite djupfryst broccoligratäng, mums :) sen fixa lite småsaker, sen är det dags att dra till skolan! och som jag skrev igårkväll så är det engelska muntliga nationella idag :(( men det är skönt att det bara kommer vara jag och jenny som pratar inför läraren, då är det mer avslappnat.

    såhär ser jag ut idag i alla fall :)

    halsband - mammas gamla  skjorta - herravdelningen h&m 149kr  linne - gina tricot 99kr  lackleggins - jc 199kr  skor - dinsko 449kr

    halsband - mammas gamla
    skjorta - h&m herravdelningen 149kr
    vitt linne under - gina tricot 99kr
    lackleggins - jc 199kr
    skor - dinsko 449kr

    det här blir sista inlägget för nu, hörs igen ikväll när jag kommer hem från skolan! PUSS

    startar morgonen med..

    .. att snooza i en halvtimme, för jag var dötrött. sen när jag väl vaknar och går upp så går jag raka vägen till duschen och tar en varmdusch. sen efter byter jag om och kommer ner hit till köksbordet. jag sätter igång datorn och kokar jordgubbste. lekte även ett tag med chilli som bara gnäller -.- så nu sitter jag här framför datorn med mitt jordgubbste, mums :) sen innan jag åker till skolan blir det broccoligratäng!



    hörs strax igen!


    jag hade tråkigt, svarade på en lista med frågor. enjoy!

      är du kär? - nej
      har du snusat? - nej
      har du fimpat en cigg på nån annan? - råkat
      har du legat i sängen bredvid en kille? - japp
      har du blivit dumpad? - ja, i sexan..
      har du blivit slagen allvarligt? - nej
      tar du droger? - nej
      har du pussat en tjej? - haha ja
      hatar du någon? - lägger inte min tid på att hata, glömmer istället
      älskar du någon? - absolut, väldigt många
      har några av dina vänner svikit dig? - ja
      har du legat bredvid en tjej i sängen? - i min dubbelsäng har vi legat flera tjejer, mys haha
      gillar du orange? - ja
      har du nån sjukdom? - eksem
      har du skämt ut dej för den du gillar? - haha, ja
      har du en gris? - nej men skulle vilja ha en liten minigris, rosa eller svart!
      har du en plattång? - japp
      har du en bror? - aa, storebror
      har du sjukt bra humor? - snarare så dålig att den äger!
      är du brunett? - japp, naturlig
      gillar du att stå i duschen flera timmar? - absolut, varma duschar på kalla vinterdagar
      har du en hund? - ja :D
      har du skilda föräldrar? - nej, det är jag mycket tacksam för
      har du gått på simskola? - ja faktiskt, fast ändå lyckas jag fortfarande simma som en hund?
      har du fuskat? - på prov? Japp, men det har väl alla hehe
      har du en tv på ditt rum? - japp
      har du msn? - aa, fast är aldrig inne
      har du en syster? - nej
      har du bruna ögon? - japp
      gillar du att fota? - I love it
      hjälper du dina vänner? - finns här för dom dygnet runt, hjälper dem utan att tveka.
      gillar du tacos? - STOR favorit inom familjen, så ja
      tycker du att du är söt? - haha nej, men förhoppningsvis gör någon kille det och förtrollas av min kärlek....... haha.
      har du dansat? - många, många år. Nästan hela livet och jag älskar det.
      har du spelat fotboll? - flera år där med, älskar det också.
      tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - helt klart.
      kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - nej nu ska vi inte överdriva
      har du ätit sniglar? - usch nej
      äger du en locktång? - japp
      gillar du att tugga tuggummi? - absolut
      borstar du tänderna varje morgon och kväll? - ja...
      gillar du kläder? - gillar? ÄLSKAR.
      hatar du falska vänner? - nej jag älskar dom, dom är så snälla?
      har du några falska vänner? - då skulle jag inte kalla dom vänner.
      gillar du räkna matte? - nej.
      har du gråtit inför en vän? - många gånger.
      kan du sjunga? - HAH, nej
      säger du vad du vill? - ja. Fast inte för att såra utan för att själv inte blir sårad
      kan du tala spanska ? - går spanska steg 1, så lite
      är du kortare än 1.60? - nej
      älskar du sommaren? - jaaaaaaa
      älskar du vintern? - gillar vintern, älskar julen.
      har du mer än 6 par skor? - trippelt så många.. jag älskar skor what can I say?
      brukar du sjunga när du är i duschen? - japp
      har du hoppat ut ifrån ett fönster? - ja, inte överdrivet högt dock
      har du mer än 3 par mjukisbyxor? - det är det ENDA jag äger haha.. kärlek.
      gillar du att sova länge? - ibland
      har du vart med om en olycka? - ramlat med moppen några gånger bara, hehe..
      är du förvirrad? - hela tiden, haha (a)
      har du mer än 6 par byxor? - ja, till och med om man bara räknar mjukisar
      har du förlorat en vän? - ja
      gillar du att shoppa? - hur kan man inte gilla det?
      har du varit i Paris? - nej, men blir shoppingresa dit med mami när jag fyller 18!
      gillar du spindlar? - HATAR
      klarar du dig själv? Jag vill säga ja, men saknar alltid att ha någon i min närhet. Så ibland.
      har du lagat mat? - ja, våfflor?
      är du klantig? - haha det är mitt mellannamn
      har du mer än 20 låtar på din data ? - på min stationära, men inte laptopen
      sminkar du dig innan skolan? - ja, oftast
      har du träffat en kändis? - ja, a few
      har du mer än 7 par nagellack? - nej
      har du busringt? - aa, men jag är en mes och lägger oftast på innan någon hinner svara
      har du skällt på din bror? - ja, och han förtjänar det alltid!
      har du en vän som skiter i dig? - nej, då är den inget att ha
      har du velat göra saker men vågar inte? - absolut
      sover du med nått gosedjur? - nej...
      vill du bara bort ibland? - ja, självklart. Det vill nog alla.
      har du tältat? - ja, älskar det! I rätt mängder dock.. aldrig mer sex nätter i rad säger jag bara.
      har du brännt dig? - ja på avgasröret, har fortfarande ärr.
      har du lekt anden i glaset? - ja men blä, ville inte fortsätta haha.
      skäms du ibland? - ja, men wtf!
      bor du i skåne? Nej i huvudstaden.
      gillar du hip hop/rap musik? - japp

      nu ska jag sova, sov så gott mina underbara läsare!
      imorn väntar engelska muntliga natinella.. great


    så här ser det ut när jag sparar kläder från internet, haha

    japp, det finns till och med en mapp som heter "KLÄDER" på min dator där jag sparar allt ;)



    vadå besatt av kläder, omg?

    förbered er på en drös av härliga kläder enligt linnsan

    jag har faktiskt inte någon speciell stil, jag gillar det mesta och klär mig i de kläder jag själv gillar. inne eller ute, det spelar inte så stor roll haha.
    nu den senaste.. timmen? - har jag spanat in masssor med kläder på olika hemsidor och tänkte att jag skulle lägga upp alla klädesplagg jag hittade som jag gillar! haha det var ganska (väldigt) många som jag gillade (a)

    ELLOS.SE




    TOPSHOP.SE



    BELLESHOES.SE



    hehe nej jag har inte haft något liv denna kväll, jag har suttit här i soffan - flera timmar i sträck. jag har tittat på kläder och accessoarer på olika hemsidor och glott på tv. jag funderar på att snart krypa till sängs, fast egentligen måste jag ju inte göra det än för imorn blir det sovmorgon - börjar halv ett!

    jag kommer skriva ett till inlägg innan jag går och lägger mig, puss !

    hej!

    hur mår ni? (; jag är glad - mamma har kommit hem! men mår bra gör jag faktiskt inte, jag vaknade imorse och mådde bara illa, sen hade vi gympa som första lektion och i slutet av den körde vi fotboll. jag blev KOKHET, asså jag skojar inte - min panna var lika varm som en stekplatta! och som grädden på moset mådde jag ännu mer illa eftersom jag sprang fram och tillbaka på planen.. men jag tänkte att jag kanske skulle må bättre om jag åt lunch, så det blev donken (!), tog en McFeast och co, men kunde typ inte äta något av hamburgaren för den smakade för mycket kött haha.. i alla fall så mådde jag ändå bättre och orkade med skolan, tills slutet av sista lektionen då jag började få magknip och huvudvärk, why God why? orkar inte med dessa kvällshuvudvärkar längre -.-

    som jag skrev i förra inlägget så höll vi ju på med redovisningen idag på lektionen - vi hann inte sådär jättelångt men har i alla fall fått ett nytt perspektiv på det hela och känner att det kommer lösa sig och vi kommer göra en bra presentation bara vi samarbetar & jobbar effektivt! :)

    nu sitter jag här framför tvn och tittar på ullared, vi hörs senare ikväll puss på er!

    ps. kommentera gärna mer, mina härliga läsare :) och skriv gärna vad ni vill att jag ska skriva om, älskar att skriva om snygga kläder, kanske sätta ihop olika outfits med olika plagg från olika hemsidor, älskar att skriva om mina vänner och allt som gör min vardag :) men säg till om ni är mer intresserade av något av ämnena och vill att jag skriver mer om det :) det skulle uppskattas!

    seg skoldag

    hejhej! bara ett snabbt inlägg - jag sitter i ett grupprum här i skolan med emelie, debbie & jenny. vi arbetar med våran stooooora redovisning som ska vara 15-20 min you know? vi fyra ska göra en tillsammans dock, så kanske inte blir så länge man ska stå och prata. just nu letar debbie & emelie fakta om singapore, och vi fattar inte riktigt om det är ett land eller en stad :$ *döm inte* hehe.. jag och jenny letar fakta om thailand och det vet vi är ett land *blink*

    uppdaterar med när jag kommer hem, slutar fem & kommer hem runt sex puss !

    dagens mysoutfit



    Tröja - brorsans gamla
    Leggins - gina tricot
    Mystofflor - accessorize

    asos.com

    har varit inne på asos.com och hittat grymma kläder!

    den lilla svarta - alltid bra att ha i gardedroben


    heta festkläder


    ge mig pengaaar !

    oh lord



    hej, jag dör. nejnej på riktigt jag dör. jag är i chocktillstånd, jag vill ha honom. jag ska så få honom, vad som än krävs. hejdå jag dör.

    eddie razaz = *dreggel...*


    don't judge

    okej, jag läste igenom mitt förra inlägg idag och hur tänkte jag? felstavat överallt.. men det kan ju bli så ibland efter en utekväll hehe ;|
    i alla fall så gick jenny hem runt 12 idag och jag soov till halv två, skönt! men imorn är det skola, usch är inte redo. jag går från halv nio till fem imorn.. dagen börjar med basket i brommahallarna, jag hatar basket -.- och som inte det vore nog kommer jag säkert behöva plugga när jag kommer hem, på en STOR JOBBIG geografiredovisning, som ska vara 15-20 min wtf?!

    idag ska jag nog bara fortsätta sova, vila i alla fall. bara ta det lugnt, gå ut med chilli, duscha.. och kanske städa om jag orkar.



    ha en bra dag! skriver mer sen puss
    p.s konstigt inlägg jag vet, men hjärnan samarbetar inte med kroppen

    hemma

    hej alla glada! nu är jag äntligen hemma efter en galen kväll, ojoj. hade skitkul på festen hos nelson, det blev paaaarty, dans & skratt. sen efter skulle några dra vidare tillf ridhemsplan för att käka fyllekäk - donken. och redan på busshållsplatsen träffade jag, sara & jenny två söta pojkar som vi prtade med, dom följde med oss till fridhemsplan och däör träffade vi fler av deras kompisar, lika trevliga dom! men ........ jag är helt betuttad i patrik! haha en hur gullig kille som helst och jag vill definitivt träffa honom igen (a) hann aldrig få hans nummer så ska leta upp honom på facebook nu! hihi, psst - han är en blandning av edward i twilight och tzatsiki !!! hur gulligt låter inte det? brunt lite lockigt hår och stoora chokladbruna ögon, jag dör.

    såhär såg jag ut ikväll i alla fall, hann inte lägga ut bilder innan jag drog!
    ursälta för dåliga bvilder.


    PUSS, nu ska jag sooooooooooooooooooooooooova.


    RSS 2.0