bye bye cutiepies!

Nu är det dags för mig att skriva ett litet hejdå inlägg innan jag vaknar upp imornbitti och åker mot flygplatsen! Ska sova nu så att jag iaf får några timmars sömn, ska upp halv sju I think. Ser dock inte alls fram emot flygresan, kommer få jätteont i öronen. Får alltid det, och nu hittar jag inte mina flyg-öronproppar heller så kommer nog vara värre än vanligt.. Usch. Men ni får ha det superbra här hemma finisar! Kommer hem lagom till sportlovet så då blir det paarty. Kanske blir några små uppdateringar här medans jag är där, annars hörs vi på måndag! Puss! <3


nu ska jag sätta mig och skriva svenska bokanalysen som ska lämnas in imorn. haha..

Plus att jag inte ens har läst halva boken haha! Fyy. Orkar inte, men måste liksom skriva ihop någon typ av skittext annars får jag nog ganska garanterat ig i svenska b, och det är ju inte så kul. Wish me luck. Ps. Ska upp 06.00 imornbitti också! Jippi.


i och med att..

.. min kära storebror äntligen har kommit hem från en lång utlandsresa så har vi i familjen nu börjat planera lite mer inför nästa kommande resa. New York nu på tisdag alltså! Han kom hem med presenter till hela familjen, så snäll, jag fick ett fierce sommarlinne, like it! Chilli snuttan var sååååå glad att se sin storebror igen, det blev ett långvarigt pusskalas!

I alla fall, så har vi pratat om New York lite mer nu. Vi har ju liksom varken börjat packat eller planerat så mycket av vad vi ska göra när vi är där. Självklart kommer vi att shoppa, mycket. Hehe, ser fram emot det! Men sen vill vi ju också uppleva saker och se olika sevärdigheter. Vi ska gå på en musikal, se frihetsgudinnan, strosa omkring i Manhattans alla olika butiker (+ många fler), kanske åka ut till någon gigantisk outlet, gå igenom central park och massa annat. Senaste tillskottet är att vi ska på en basketmatch, haha.. Mamma bokade tydligen biljetter nu, kanske blir skoj. Om inte så är det i alla fall en upplevelse. 20 000 i publiken. Ja det blir nog kul.

Jag längtar otroligt mycket till den här resan, kommer nog bli en av de bästa jag gjort och kommer att göra!


toooo the airport!

Sitter i bilen med mamma och pappa nu, vi är på väg mot Arlanda för att möta upp och hämta Simon! Fattar inte att det redan har gått tre månader sen han åkte till Asien.. Men det är jättekul att han kommer hem idag! Mamma är överlycklig över att det har gått så snabbt hehe. Jag vill se tatueringen yeyey! :) Talk to you later!

~

"Change is never easy - you fight to hold on and you fight to let go."


drömmer mig bort

Är skittrött just nu och har ton med plugg som måste göras. Orkar inte ta itu med det just nu. Drömmer mig bort istället, till sommaren och speciellt till Peace and Love 2011. Tredje året i rad av, det är kärlek på hög nivå. Vill bara ligga under solens varma strålar igen i det gröna gräset med härlig musik i högtalarna, med fina vänner och en öl i handen. Lyssna på världsbra artister och festa hela natten lång för att sedan fortfarande vara full eller bakis hela dagen lång. Det går bara i en enda cirkel. Man lever ett helt annat liv under Peace and Love. Man lever bara för stunden och är halvt isolerad från verkligheten. Det är faktiskt en skön känsla. Det är en vecka fylld av alkohol, glädje, skratt, vänner, musik och frihet. Festivallivet är grymt bra. Haha.

Men ärligt talat, många tror att man bara åker iväg på festivaler för att supa en vecka och leva ett äckligt campingliv och lyssna på lite musik. Men det är så jävla mycket mer än det, minnena jag har och kommer att fortsätta få under mina festivalresor kommer jag att bära med mig hela livet. Det är en av de bästa sakerna/upplevelserna jag har gjort. Det är så speciellt och går inte att förklara helt för någon som aldrig har upplevt det själv. Herregud vad underbart det är. När jag väl har börjat skriva om det kan jag inte sluta.

Konserterna. Kärlek. När man får står där eller dansar till en utav ens favoritartister med sina vänner och ca 40 000 andra människor under bar himmel framför den största scenen du kan tänka dig. Då är man lycklig.. satan vad lycklig jag är då. Älskar när vi brukar vandrar omkring där på camping- eller festivalområdet lagom lortiga och lagom lulliga och vi ser människor runt omkring oss som är exakt lika lyckliga som oss själva, det är härligt. Alla verkligen bara njuter utav fulla satan att de är på festival och man lär känna massa nya människor och får nya intryck hela tiden. Jaja nu ska jag sluta tjata, men jag längtar så mycket att det skär lite i hjärtat när jag tänker på att jag måste gå i skolan flera månader till och stå ut med den här snöstormen ett tag till innan jag får ligga i det där gröna gräset i Borlänge och lyssna på musik och bara leva livet utan några som helst förpliktelser.



( dessa bilder är från Google, på den här sista bilden är det världsrekord i Yoga på Peace and Love 2010, vi står mitt i publiken någonstans och tar del av världsrekordet haha! )

plugg hela kvällen

Halli hallå, tänkte skriva ett snabbt inlägg här innan det är dags för mig att låsa in mig någonstans och plugga hela kvällen. Har ett Samhällsprov imorn kl 11.00 och sen senare på dagen har jag ett FEK-prov. Kan inget på samhällsprovet så dags att sätta igång nu så att jag iaf har ett hum om vad som kommer. Och FEK-provet får jag se hur det går på, kan vissa delar men mycket som fortfarande måste bankas in i huvudet. Och sen borde jag egentligen läsa typ 300 sidor i en svenskabok tills imorn.. ha ha.. Kommer ju inte hända. Är glad om jag ens läser 10 sidor ikväll.
Hörs!



Utsikten från Tranebergs-bron påväg till skolan för några dagar sen

rise against

Åh vad jag hade velat gå på Rise Against spelning den 19 mars på Annexet. Fan att pengar alltid ska vara ett problem.


kryssning bokad!

Den 2a mars blir det kryssning! Fick det av Tovis i 18års present, en Galaxy-kryssning. Yey! Det är en 23timmars kryssning och vi drar på sportlovet, på onsdagen. Kommer bli sjuukt kul!!


lördagens outfit



Hade detta på mig när vi var ute i lördags. Bekväm klädsel och lockigt hår, dock inte lika skönt med klackar hela kvällen. Nästa gång blir det platta skor! Idag tränade jag på gymmet för första gången på länge, blev inte jättelångt och seriöst pass men det var skönt. Måste komma igång med träningen nu.. Nu tänkte jag sova, börjar 11.15 imorn kramis

Nu ska jag sova!

Sitter och halvsover här i soffan med datorn i knät, kanske dags att krypa till sängs.



Jag och Malin igårkväll när vi var på väg in mot stan för att möta Tove och Sabina.
Seer ni min hand haha, helt likblek. Ser asäcklig ut!

sunday

Idag har jag sovit några timmar på dagen, har varit jättetrött. Var på matte hemma hos Frida mellan 12.00-14.00 och efter det har jag inte gjort något speciellt. Ingen nytta, men det kan vara skönt såhär på en söndag. Imorn tänkte jag skippa idrotten så börjar kvart över elva, skönt med lite sovmorgon men ska nog ändå gå och lägga mig ganska tidigt ikväll. Senast halv tolv iaf. Blir träning efter skolan imorn och så måste jag verkligen plugga lite. Har så mycket nu de närmaste veckorna. Men det får jag ta imorn, är för trött nu.

Brorsan kommer hem om prick en vecka nu, helt sjukt. Känns inte som att han har varit borta i tre månader. Men ska bli kul att träffa honom igen! Undra hur Chilli kommer reagera när han kommer. Vi ska hämta honom på flygplatsen, skoj!



Min ceasar sallad på Vapiano när vi tjejer åt där innan teatern, muums!

Djungelboken



Lite sena bilder från teatern vi var på med klassen, Djungelboken.

~


fördriver tiden

Ska åka mot Spånga om ca 2 timmar för att möta upp Malin, sen ska vi åka vidare mot stan där vi ska träffa Tove och Sabina vid Kungsträdgården och då drar vi till Entourage! Skojskoj.

Iallafall, är i princip färdigfixad redan så fördriver tiden lite genom att titta runt på Google efter tatueringar.. Blir så sugen på att göra en. Och det ska jag göra också inom en väldig snar framtid, måste bara bestämma placering.




Fina placeringar.. Och vissa tatueringar/budskap mycket fina de också.
Vaaart ska jag ha min första?

lördagens planer

Tjenaree, jag vaknade runt 20 i 10 och har tvättat håret och fräschat till mig lite och fått i mig lite frulle. Nu sitter jag bara vid datorn och tänkte väl byta om och sminka mig strax. Klockan 13.00 ska jag möta Jenny i vby, hon är snäll och följer med mig på ett seminarium jag vill gå på i stan. Blueberry.nu har en mässa på Ambassadeur på Kungsgatan 18 där som handlar om ifall man vill plugga/jobba/bo utomlands typ. I want! Det kommer finnas massor av olika människor från olika skolor och program där från bl a USA, vi ska på ett seminarium som handlar om ifall man vill plugga mode utomlands, yes please. Kommer nog bli skoj!

Sen ska jag hem och städa rummet lite tänkte jag, fixa lite här hemma. Och typ vid 22.00 ikväll ska vi mötas upp i Kungsträdgården för att dra till Entourage, blir nog jag Malin Tove och Sabina, kanske några till! Kommer bli kuul.



Igår när jag kom hem var hela uppfarten täckt med typ 30 cm snö och jag tänkte att mamma och pappa aldrig kommer komma in med sina bilar här. Så vet ni vad jag gjorde? Gick in och lämnade väskan sen gick jag direkt ut och började skotta. Skottade för kung och fosterland, i en timme och en kvart höll jag på. Non stop, nästan. Fy saaatan vad jobbigt det var. Men glada blev de! Unnade mig ett feeetttt glas cola efter.

underbar dag



Baksidan just nu, massssa snö och sool

new

Två vita blusar från Mango



En svart stickad tröja från Gina Tricot



Sköna basplagg! Behövdes, men nu får jag fanimej inte
lägga en enda krona på mer shopping innan New York.

brorsans tatuering!



Hans första, han gjorde den nu i Vietnam tror jag eller så var det i Thailand. Snygg tycker jag!!

ska strax återvända in mot city

Tjeenare, är bara hemma ett litet tag till sen ska jag in mot stan igen för att gå på teater. Med skolan. Men innan ska jag möta upp brudarna i klassen för middag på Vapiano! Mysigt! Vi ska se djungelboken på teater, handlar typ om Stureplans djungel. Vettefan men den ska tydligen vara bra. Kommer hem ganska sent så ni får ha en bra kväll!



Bobbooo <3

Life's good

My birthday 5e feb. På dagen kom några vänner till familjen och firade mig, och Jenny och kusinerna kom hit på fika. Det var ganska lugnt på dagen. Jag, mamma och pappa åt smörgåstårta till frukost det var mysigt och jag öppnade även på de flesta paketen. Kvällen innan typ vid 01:00 hörde jag mamma och pappa komma sjungades på "Ja må hon leva" uppför trappen, de kom in i mitt rum med champagne, blommor och den största presenten (money), vi satt och pratade i typ en timme det var cosy! Mina fina föräldrar.

Kvällen då, min första kväll som 18åring. Jag kom hem till Tove runt sex och då började vi fixa oss. Runt åtta (?) drog vi från henne mot Vapiano där jag och hon skulle äta middag innan vi drog vidare. Det skulle dröja ca en halvtimme för oss att få ett bord så vi tog en pineapple mojito så länge (muums), middagen var supermysig! Efter det tog vi ett glas rosé och sen tog vi en taxi till nattklubben Ego där vi mötte upp några vänner. Vi stannade där hela kvällen och hade skitkul!! Jag var jättenöjd med både sällskapet och själva kvällen. Sen blev det fyllekäk på donken på vägen hem och sen sov jag hos Tovis. Nice!



Snodde en bild av Tove, inne på toan på Vapiano



När vi var på väg hem, he he.. Fortfarande taggade! Nästa stopp: Donken


18 år om 7 min

Yepp om 7 min fyller jag 18 år. Känns inge speciellt men ser fram emot en härlig kväll imornkväll. Kommer nog bli awesome! På dagen kommer Jenny och kusinerna över på lunch/fika och sen åker jag mot Tove. Jag och hon fixar oss där och sen drar vi och äter middag på Vapiano för att sedan möta upp några andra och dra ut. Vi startar på nattklubben Ego sen får vi se om vi drar vidare, sover sedan över hos Tovis. Puss!



Imornkväll kör jag nog på dessa brallor jag köpte idag från Bikbok, och någon svart blus till plus kilklackarna från Jeffrey Campbell. Sen ska Tove få fixa någon snygg lockig frisyr på mig och sen kör jag på någon härlig festsminkning till det.

ligger hemma i magsjuka

Yes har spytt hela natten och mår fortfarande PISS. Hoppas verkligen att jag mår bättre tills på lördag på min 18års dag... Vi hörs! Ska hälla i mig vätska nu och försöka sova.

RSS 2.0