Du satt på min fönsterkarm en vacker sommardag, eller var den regnig?


Jag sitter och skissar bakom stängda dörrar

En jobbdag kvar, en tidig morgon till. Sen är det ledighet i två hela dagar som står på schemat. Tors-Fre. Vad ska jag hitta på? Jo jag ska färga mitt hår (mörkbrunt, långt ifrån det röda),vara ensam hemma och längta ass-et av mig till den 11 aug. Jag har inte tänkt överdrivet mycket på denna resa som ska göras till Alanya, Turkiet. Jag har inte insett att det faktiskt ska ske, och att vi faktiskt på riktigt helt seriöst ska ha våra rumpor sittandes på ett plan kl 07.05 onsdagen den 11 aug. Kommer bli galet, utflippat och alldeles underbart. Det kommer bli ett minne för livet, det vet jag. Älskar mitt ressällskap också, trivs äckligt bra med dom brudarna och vi kommer skriva turisthistoria i Turkey tillsammans. SPIKAT!


Jag. vill. ha. Nej. jag. måste. ha.



Underbar, alldeles underbar. Från bubbleroom.se

Spenderar kvällen hos Jenny!

Snart ska jag ta mitt pick och pack och cykla till Jenny, blir någon typ av filmkbäll där ikväll och sen sover jag även över. Idag har jag varit i city och fikat med underbaringarna Bea och Debbie! Var alltför längesen jag träffade Bea och har träffat Debbie alldeles för lite denna sommar. Det blev en trevlig fika på Åhlénstaket med massa prat. När jag satt på pendeln på väg hem kom jag att tänka på att jag måste börja träna nu! Vet inte vart det kom ifrån men jag orkar inte vara så jävla lat längre. Jag har inte tränat ett skit denna sommar, och det är inte bra! Aja ska försöka uträtta någon typ av träning imorn, kanske cykla någon timme eller ta en powerwalk.

Puss!



Saknar dig älskling!

Bjuder på ytterligare lite bilder på min mat

Jag påverkas ju av den goda hotellfrukosten jag får äta varje dag jag jobbar så jag härmar det lite här hemma. Färska frukter och grönsaker, mackor, juice och fil.


Här blandade jag i vattenmelon bitar, russin och skivade bananer i yoghurten under flingorna.

Några dagar gammal outfit som aldrig användes


Nya linnen!

Det var rea på Weekday så köpte tre linnen där!
Detta 40 kr


Detta 40 kr


Detta 80 kr


Detta linne är från bikbok, har velat ha det länge men har inte orkat lägga 199 kr på ett linne. Idag kostade det 49 kr! Fanns bara i en stor storlek, så fick bli en typ av strandklänning/ett strandlinne!

Jag är hungrig!

Det känns som att jag ska svälta ihjäl, är superduperhungrig. Men hör hur päronen håller på utanför vid grillen och nere i köket - snart blir det hemmagjord ceasar-sallad! Jag är ledig i tre dagar nu, med start från imorn (jobbade imorse). Jag vet dock inte riktigt vad jag ska göra, efter jobbet idag åkte jag in till city själv för att unna mig lite saker. Kom hem med fyra linnen.. woops. Visar bilder strax. Får se om jag går ut ikväll, fast då blir det nog ganska sent eftersom vännerna är på skansen och ska se oskar linnros som börjar spela kl 8. Imorn vet jag iallafall att jag ska sova hos Jenny eller hon hos mig, sen får vi se vad som händer resten av tiden. Tror att jag ska försöka måla staketet när jag har tid, måste ju veva in lite cash!



Funderar även på att, eller nej jag har bestämt mig för att jag ska färga håret innan vi åker till TUUUURKIEEET! Yes, har utväxt nu och är ett mellanting mellan rött och brunt. Min dröm (geeky) är verkligen att ha rött hår, lika rött som på bilden. Men det var så himla jobbigt att undehålla och fick utväxt hela tiden. Så jag ska satsa på någon mörk chokladbrun färg antar jag, smälta in i mängden liksom. En färg som är så nära min naturliga som möjligt, så att jag slipper färga om hela tiden.


Min sko i nellys tävling!

Enkelt, svart, somrig och flörtig.
Jag skulle i alla fall kunna tänka mig att köpa denna sko, och det är väl bra!


KLÄDKRIS, ja som vanligt då.





Här är tre klänningar jag funderar på att beställa från nelly.com, den första tänkte jag ha som både sommar-klänning och partydress, den i mitten är ämnad åt party och den sista till stranden i Turkey. Frida gullet ska ha en feting till feeest den 1a augusti och jag behöver något nytt att ha på mig! De två första får stå med på min "alternativ-lista" for now.

Lite uppdatering

Jag har inte bloggat på hur länge som helst, I know men jag har inte haft lust hela enkelt. Min bebis ligger hemma sjuk i körtelfeber och vi har inte setts på flera dagar så idag åkte jag hem till henne och spenderade si sådär 2 tim med sjuklingen. Hade köpt en krya på dig-present till henne, en vit spetsklänning tihi.

Jobbet går superduperbra, jag är hur nöjd som helst. Jobbar med härliga människor och älskar det snabba tempot vi jobbar i. Det är ofta stressigt och ibland grips man av lite panik när det står disk på alla bord och hela buffén typ är tom och behövs fylla på. Men det är kul och man får en liten adrenalinkick!

DET ÄR MINDRE ÄN EN MÅNAD KVAR TILL TURKIET MED BRUDSEN, FATTTTTTAR NIIII?!?!?! TAGGGGGA!!



Hade lite party hos mig förra veckan, detta innan de andra kom. Det obligatoriska gruppfotot i min king size bed.


Andra dagen avklarad

Nu har jag jobbat två dagar på mitt sommarjobb, i en frukostbuffé på ett hotell. Det är skoj! Men det är jobbigt att gå upp så tidigt som jag måste göra, plus att jag bara har sovit ca 4 timmar de två senaste nätterna. Ikväll ska jag försöka sova senast 22.00, hoppas jag lyckas så att jag inte är så trött imorn. Familjen åker till Gotland imorn, även Chilli så då kommer jag vara ensam hemma några dagar. Men Jenny kommer sova hos mig och hålla mig sällskap så det är mys! Sen på lördag kommer lite folk över så ska vi käka middag tillsammans och ha trevligt. Jag jobbar nu imorn och på lördag, sen är jag ledig på söndag och sen tror jag att jag jobbar på måndag igen. Men om jag inte har helt fel så är jag ledig tre dagar i sträck nästa vecka, skönt!


Första morgonen på jobbet

Jag har ställt klockan på halv fem imornbitti.. Klockan 20 över fem åker jag och mamma till hennes jobb. Men som även nu hela Juli kommer vara mitt jobb också. Från och med imorn borjar jag jobba i frukostbuffén på ett hotell och jag tror det kommer bli jätteskoj och en bra erfarenhet! Jobbigt bara att stiga upp så tidigt men jag vänjer mig nog, bara det att jag har så svårt att somna tidigt på kvällarna vilket jag kommer behöva göra nu. Just nu ligger jag klarvaken och tittar på tv och tittar runt på datorn.
Fan måste verkligen sova nu, men det kommer nog gå sådär. Wish me luck on my first day!


Erik Hassle, jag är kär punkt slut.

Ja Erik Hassle är en riktig goding han, skulle aldrig banga. Dör lite inombords när han sjunger, hans röst är underbar och han är en charmpelle. Aja, hade det iallafall jättetrevligt på Grönan idag. Det blev bara jag Yrsa Malin S och Jenny men det var super! Vi åkte bland annat insane och det var gaalet, Jenny vågade också! Hihi. Nejmen jag hade det mycket trevligt och sen kl 5 i åtta mötte jag och Jenny upp Tove så såg vi på Erik när han spelade. Nu sitter jag bara här vid datorn och tittar på tv, ska väl sova snart. Imorn blir det att måla staketet på baksidan och råstäda rummet, tummen ända ner i marken för det.



GULLIS!

Gröna lund står på dagens schema!

Yes, idag blir det Grönan för fulla muggar! Hade tänkt att dra dit ikväll bara för att se Erik Hassle spela men fick sms av brudsen att vi ska springa runt och åka attraktioner nu på dagen och det tackar man ju inte nej till! Ska nog åka snart, sitter här och väntar på smset om att jag ska röra mig mot bussen. Vi blir nog 6 tjejer som åker och sen kommer Tove in ikväll till Erik Hassle. Det blir första besöket på Grönan för mig i år och det blir nog sista också, kan tänka mig en dag där i sommar. Hinner nog inga fler dagar än idag men det funkar för mig!
PEACE


I'm home!

Jag kom hem från Peace and love igår runt sju men jag var så slut att jag inte orkade blogga något. Hade inte sovit ett skit natten mellan lördag och söndag, dygnade. Och det känner jag av nu. Egentligen har jag inte sovit mer är ett par timmar varje natt på festivalen så hela kroppen är slutkörd. Och börjar jobba gör jag på onsdag, då börjar en månad av grymt tidiga mornar. Festivalen var i alla fall som väntat störthärlig, älskar omgivningen, känslan av att stå där på konserterna med sina vänner och digga världskända artister, träffa nya människor på campingen och bara leva livet. Men om jag måste välja måste jag nog säga att det var roligare förra året. Men det var nog bara för att det var helt nytt för mig då, jag visste inte vad jag skulle vänta mig så jag gick runt som ett fågelbo hela festivalen med hakan nere vid knäna.

Jag kommer lägga upp bilder i omgångar, annars blir det för mycket på en gång. Det har inte tagits överdrivet mycket bilder men några finns det.
Bjuder på två nu.

Min packning, den var gryymt tung.


Jag, Tove och Jenny på.. The Kooks?

RSS 2.0