flowers

Nu när blomstånden på Hötorget och andra torg har börjat komma upp efter vintern så har jag börjat gillar blommor, speciellt fina blombuketter jättemycket. Har ju aldrig ogillat blommor så, men har väl inte direkt känt att jag vill köpa hem det eller ge bort en bukett hela tiden heller. Nu gör jag det! Vill köpa buketter hela tiden haha för de är så fina och färgglada.



Köpte en rosa bukett till mamma på mors dag



En liten del av Toves bukett som hon ska få imorn när hon springer ut från skolan för sista gången! Visar hela imorgon så att hon inte ser den här innan, jag älskar den.. - Vill också ha en!

Bye!


gårdagen

Igår morse gick jag upp tidigt och skrev en FEK uppsats och skickade in den sen i skolan haha och ja.. Nu är jag klar med allt i FEK B i alla fall vilket är väldigt skönt men förstår inte varför jag alltid ska göra allt i sista sekund. Efter skolan så gick jag och Jenny runt i Vällingby ett tag och jag har lite saker jag vill shoppa där typ nästa vecka, igår blev det enda köpet en liten morsdagspresent tills imorn. Kl 19.00 gick vi på bio i Vällingby och såg Pirates! Den var bra (som alltid) men gillar nog de tidigare filmerna mer.



Promenerade hem från Johannelund efteråt

Efteråt dröjde det inte jättelänge innan jag gick och la mig och nu är jag uppe för att om ett litet tag åka till jobbet. Orkar intee.. Sen efter jobbet blir det att äta middag och fixa i ordning mig för ikväll har Sandra och Kajsa 18-fest! Dock ska jag jobba imorn också och är typ sjuk så ska väl inte dricka mig redlöst full men lite party blir det nog för min del också. Bye!





Outfit igår


dagen

Hejhopp, nu ska jag strax gå och lägga mig. Är jättetrött och måste upp tidigt imorn för att skriva en fek-uppsats, yey.. Idag har jag haft en lektion - svenskaprov som gick superdåligt. Började sent så imorse satt jag och läste den där svenskaboken, orkade inte läsa igårkväll. Jag gick även ut med Chilli och gjorde lite lunch.



Gjorde broccoli för första gången hihi! Eller ja, kokade den i alla fall. Sedan blev det en knäckemacka med messmör på och en skinkbit på sidan. Sa till pappa idag att denna sommar ska jag lära mig att laga mat!



Kände att jag och Chilli matchade färgmässigt idag på promenaden haha.



Ser ut som att jag har brutit nacken, haha vafan..



Outfiten för idag

give me


fundering

På måndag efter skolan ska jag till Toves skola och fixa mitt hår. Dock vet jag inte hur jag ska fixa det.. Kan inte bestämma mig juu. Färga, klippa?

kollage



Har tittat runt lite på kläder nu på kvällen (även fast jag egentligen borde plugga) och dessa har jag fastnat för, bara sommarplagg och jag vill ha vartenda ett av dem. Vissa kommer troligtvis att bli ett köp men vill bara vinna på lotto eller ha ett överflöd av pengar så att jag kan köpa allt.

Kläder är allt bra underbart don't you think.

Denna tshirt vill jag ha


linne



Illuminaaaaaaaaati, förbaskat snyggt linne dock!

onsdag

Nu ska jag strax ta med mig Chilli i hennes sele för att möta mamma vid en skog här i närheten. Hon har lagt ut ett spår som Chilli ska följa hehe. Efter det måste jag läsa en svenskabok som ska vara utläst tills imorn och jag har inte börjat. Dock är den ca 70 sidor bara så om jag sträckläser borde det nog inte ta hela natten. Bye!


beställt

ÄNTLIGEN (!) så finns min älskade klänning på lager igen, dock finns det inte alls många utav den men den fanns och det gick att beställa den. Lycklig tjej! Den var slut när jag skulle köpa den förut. Längtar tills den kommer, love it.




Beställde även en väska nu på samma gång, en lite större skinn "bag", som jag kan ha när jag ska sova över hos någon eller behöver lite ombyte med mig istället för att behöva kånka på en tygkasse, en plastpåse och en handväska liksom.

Image 1 of ASOS Leather Look HoldallImage 3 of ASOS Leather Look Holdall

dags att sova

Nu har jag precis skickat in mina Rättskunskapsinlämningar som skulle in idag. En uppsats om Rättssystem och en annan där man skulle skriva skuldebrev och svara på frågor. Usch hade typ 5 timmar på mig att skriva uppsatsen om Rättssystem och nu är jag helt slut. Blä vad tråkigt det var. Men skönt att allt i RK är klart nu i alla fall, aldrig meeer! Nu ska jag snart sova, tror att jag bara har en ganska sen lektion imorn så får nog lite sovmorgon i alla fall om jag inte måste upp och plugga innan...
(Snart sommarlov)

Haha detta blev min middag idag, bara jag som tycker att jag borde lära mig att laga riktigt mat? Haha..


tuesday

Nu har jag varit hemma ett tag efter röntgen och sitter nu och äter lunch här hemma. Har bara en lektion idag och den börjar 14.10 - har psykologiprov -.-



Grön lunch idag haha, så här blir det när man inte kan laga mat. Rabarberbitar, citronvatten och ost/avocado-mackor. Gött.

I alla fall så gick röntgen bra idag, det var inte så farligt med den där kanylen som jag trodde. Lite obehagligt bara och konstigt att gå runt med en kanyl i armen medan jag väntade ett tag efteråt hehe. Fick ligga ner på en sak och så spände de fast mitt huvud i något typ av band och sedan åkte jag in där i en liten tunnel, dock bara med överkroppen inte en sån där läskig sak där man åker in med hela kroppen. Får nog veta svaret på röntgen om kanske två dagar. Bye!


röntgen

Halloj, idag har jag varit i skolan som vanligt. Hade komplettering på spanska NP läsförståelse för missade den förut, prov i Rättskunskap och en liten redovisning i Svenska B, rolig dag. Idag har jag även mått piss, har nog aldrig haft så här ont i magen som jag haft igår och idag. Usch hoppas verkligen att det inte kommer tillbaka imorgon också, orkar inte. Har även jätteont i halsen och kan knappt svälja, mina halsmandlar är svullna och det svider i halsen -.- Blä. Inte mycket som är bra haha.

Imorgon kl 10.20 har jag en tid hos Röntgen-labbet eller vad man ska kalla det, i Vällingby. Jag har ju haft en kronisk huvudvärk varje dag i ca tre månader nu. Det spänner i hela huvudet och det känns som att huvudet ska sprängas varenda dag. Jag har nog tagit alldeles för många alvedon men det är rätt så frustrerande och jag orkar verkligen inte ha huvudvärk längre. Har svårt att koncentrera mig och vill bara sova hela tiden för att huvudvärken ska försvinna hehe.. Har tagit blodprov och lite andra prover för detta men det visade inget avvikande så imorgon ska jag röntga skallen.

Ska göra en hjärnröntgen eller vad man kallar det för att se vad som kan vara fel, och måste ha en jävla kanyl i armen det är det jag är rädd för haha.. Usch. Idag uppmanade dom mig att jag skulle dricka två liter vatten, imorgon ska jag dricka två glas vatten en timme innan röntgen och sedan på onsdag och torsdag två liter vatten per dag. Vilka omständigheter det ska vara. Jaja hoppas på att få ut något utav denna undersökning!



Mätte upp en liter vatten och klunkade haha, är jättedålig på att dricka vatten


Längtar tills 10e juni

Igår gick jag hem från jobbet efter ca 2 ½ timmar för att jag inte mådde så bra, kände mig febrig och hängig så ville bara hem. På kvällen kom dock Jenny hit och höll mig sällskap, vi kollade på The killers och Never say never hehe och åt gott snacks. Mys! Sen sov hon här och meningen var att jag skulle ha jobbat idag också men kände mig inte alls kry så sjukanmälde mig och somnade sedan om i soffan. Vaknade av att Jenny skulle hem och fira sin mamma och sedan sov jag vidare ett par timmar hehe. Skönt.

Har bara varit hemma idag och tagit det lugnt, försökt att plugga lite på min sista samhällsuppsats som ska in ikväll. Det har gått sådär och går fortfarande inte så bra, känns som att jag bara skriver samma saker hela tiden och inte riktigt vet vad det är jag ska skriva -.- Menmen, vill bli klar med den så fort som möjligt. Har lite program som jag vill se ikväll och sedan måste jag även börja plugga inför Rättskunskapsprovet imorn.. Så jävla tråkigt.



Sommarbild från baksidan idag


Chilli chillar i solen


my favorite language

How do you move forward from this facade that you've been living by for the past years? How do you manage to leave it all behind and start fresh. Is it possible, and are we strong enough to succeed? Are we strong enough to follow our own hearts.. Just to find a peaceful state of mind and then finally, once for all, forget about all those unnecessary things that are just eating you up inside. I just want to get rid of all these nagging thoughts that makes me go crazy. I'm tired of keeping it all inside of me, it's like I'm having an battle within me everyday. A battle between me and myself. It only shows on the inside, but I feel like I've reached a point where I'm just so sick of keeping it all within my self. I'm so fed up with not being allowed to express my feelings and not being allowed to speak up when I want to - and instead just keep quiet for your sake. You benefit, but for me it's only getting worse. I feel like I can explode any second. You brought me to this point. And now I have to take myself out of here and move on. And just forget about the things that isn't worth thinking about twice.

What I wonder now is, how do you know when you're completly satisfied and happy with life and your surroundings? Or is that feeling forever unreachable?
/ L



Good times

tired of being one in the crowd


how do you know when the line has been crossed?

Dreaming is believing. Achieving = completing.
/ L

dream


friday

Tjenixen, idag har det varit skola mellan 09.35 till typ.. 12 tror jag? Skippade första lektionen imorse för att vara hemma med min löpande hund. Hade redovisning idag på feken och det gick bra för våran grupp! Vi fick G, det var bara en G-uppgift så det var ju bra hehe. Blev Eastanbul till lunch med Amelie, Jenny och Bea idag  - hamburgare, mums. Nu sitter jag och försöker skriva lite samhälle, känns dock som att jag bara skriver samma saker hela tiden så det går inte sådär jättebra. Men försöker skriva så mycket som möjligt på den nu för ikväll ska jag över till Mickis och grilla, mys! Plus att jag jobbar hela helgen och denna uppgift ska in på söndag kväll så har inte så mycket tid att skriva den i helgen.

Bye!



Min bekväma klädsel idag då.
Klänning - MQ, Skor - Svarta låga converse (Nya favoriter), Lee Jeansjacka - Pappas på 80-talet, Halsband - H&M, Väska - Creative Lounge/Lilly By Sweden.

igår och idag

Igår hade jag en ganska onödig dag i skolan - hade bara en lektion som vi inte gjorde så mycket på. Min huvudvärk var värre än vanligt och idag likaså. Men åkte iaf hem efter skolan till Chilli och sedan somnade jag i soffan och sov några timmar. Sedan blev det en två-timmars promenix med Nick, det var mysigt. Fin vän det där. Efteråt blev det ytterligare en liten promenix med Jenny och hundarna hehe så var helt slut på kvällen.

Idag var det också en ganska onödig dag, gjorde inte så mycket på lektionerna och slutade runt 10. Då blev det woken med Jenny, Bea och Amelie - alltid lika gott hehe. På vägen hem stannade jag och Jenny i Vällingby en stund där jag köpte lite underkläder på H&M och sedan provade vi lite kläder på Dea. Har hittat en underbar långklänning där som jag ska prova igen imorn och kanske köpa. Yey!



Finare i verkligheten

hello beautiful


NEW



Från MQ, älskar den!

Helgen

Tjoho! Har varit väldigt dålig på att uppdatera här i bloggen på senaste tiden så tänkte skriva om min helg en snabbis. I fredagskväll gjorde jag inte så mycket förutom att träffa Mickis ute på en promenix, jobbade mellan 10-17 på lördagen så orkade inte gå ut kvällen innan. Jobbet gick bra och sedan direkt efter det mötte jag upp Jenny i Spånga och vi åkte tillsammans till Debbie för att fira henne där med massa andra människor. Hon fyllde 18 i söndags och därför hade hon ett jättemysigt födelsedagsfirande hemma hos sig kvällen innan med god mat och dricka! Efter det drog några av oss som är minst 18 ut på krogen för att fortsätta firandet utav Debbie! Vi var ett härligt gäng och började på Amba, där jag hade sjuukt kul! Sedan drog vi till Lobby efteråt som också var skoj och sen tog jag en taxi hem.

Hade en skitrolig kväll! Dock var dagen efter inte alls lika rolig haha, mådde som jag förtjänade och låg bara hemma hela dagen och vilade. Var fortfarande helt slut på måndag morgon haha så skippade första lektionen då - kom verkligen inte upp ur sängen. Det var min helg! :)



Bilder från i lördags! <3

idag

Tjena, idag var det skola mellan 14.50 till 16.55. Sov till kl 10.00 men gjorde typ inget efter det förutom att tvätta håret och chilla tills det var dags att åka till skolan. Sen på vägen hem mötte jag upp broder min för att köpa mat till oss två på Ruccola. Blev pizza! Hehe, så blir det när föräldrarna ber oss fixa egen middag. Senare blev det en ganska lång promenix med Chilli och Jenny mötte upp oss för en ciggis och sen har jag bara chillat hemma. Är jättetrött så ska nog gå och lägga mig strax. Puss!


new, blue bandeau


dagen

Idag skulle jag egentligen ha börjat 13.45 för att då ha två timmars fek och sedan sluta. Men istället började jag 14.15 och hade en slapp fek lektion uppe på Vanadislunden med klassen. Vi hade lite betygssnack med läraren och sedan satt vi bara där och solade. Nick, Pelle och deras två kompisar kom och gjorde oss sällskap och sedan drog dom fyra plus jag och Jenny till Retro och satt där ett tag. Mys! Efter det drog jag och Jenny till stan för lite ärenden.



Hade på mig min nya röda sjal idag

Nu ikväll har jag bara gått en 40 min promenix med Chilli och sedan bara tagit det lugnt. Tänkte sova strax. Bye!



Såg ett fint träd på promenaden hehe. Hade musik i öronen och bara ett linne på mig så det var en skön promenix!

toves skiva



Lite bilder från skivan i lördags samt en bild från när vi var på väg hem, hade superkul!

beställa från internet

Beställde hem lite saker från H&M och nelly.com för ett tag sen och nackdelen med att beställa hem plagg från internet är ju att man inte kan prova dom innan - och då måste man kanske skicka tillbaka plaggen om de inte sitter bra. Nu måste jag skicka tillbaka en kofta som var för lång, en kofta som var för stickig, en poncho/t-shirt som såg ut som en gravid-tshirt och sedan en långklänning som var för kort. Haha kul.. Det enda jag kunde behålla var en brun kofta och en röd sjal. Så nu ska jag försöka att inte beställa så mycket från internet mer, så jobbigt att behöva skicka tillbaka hela tiden.



Och ganska nyss så köpte jag en skjorta och ett par byxor från Lindex som jag älskade och trivs bra med. Den perfekta vita skjortan enligt mig och även ett par mysiga haremsbyxor.


my new baby



Såhär ser min tatuering ut, den ser lite snett skriven ut och det är den nog också - men jag är ändå nöjd haha. Gillar att den inte är helt perfekt - gör att den känns lite personligare på något sätt. Det gjorde inte alls så ont som jag trodde att det skulle göra att tatuera sig, jag var stört nervös innan men det gick bra! Jag kommer definitivt göra fler :) Tack Freddan! (Haha inte för att han någonsin kommer läsa det här, men tack ändå!)

under plast

Om ungefär en timme kommer jag ta av plasten, visar bättre bild då!


H&M

Dessa plagg skulle jag vilja ha från H&M just nu:





mellanmål


hajk

Halloj, tänkte bara uppdatera snabbt innan jag måste städa rummet och sedan träffa Malin. Hajken jag var på med klassen mån-tis var en pain in the ass. Det var riktigt påfrestande att sova ute i tält när det var så kallt ute och sen vakna till att det snöa. Usch - aldrig igen. Själva vandringen på 13 km var grymt jobbig men ändå inte alltför farlig, jobbigt bara att det var så långt, i skog och upp och ner hela tiden men det gick bra - var jäkligt skönt när man insåg att man äntligen var framme dock.


valborg

Hejhej, tänkte bara uppdatera snabbt om min valborg även fast jag egentligen borde gå och lägga mig nu. Men det började i alla fall med middag här hemma hos mig - det var jag, Jenny, Mickis, Nick, Pelle, Jonas, Erik och Simon och det var skitmysigt! Haha jag hade jättekul, vi körde lite dricklekar och dansade som små töntar men vi var ett mysigt gäng. Runt halv tolv tror jag att klockan var så drog vi alla till Malin på partaj och fortsatte kvällen där.



Idag har jag varit på extramatte hos Frida, handlat saker med Jenny till hajken imorn, packat hajk-väskan och skrivit en psykologi-uppsats. Bläh. Men japp imorn är det hajk som gäller och jag är inte taggad alls, kommer få alldeles för lite sömn inatt och troligtvis imornnatt också - kommer väl frysa ihjäl. Menmen en liten uppdatering bara - ha det bra!

RSS 2.0