GRATTIS FINASTE MICKIS PÅ 18ÅRS DAGEN!

Idag fyller gullungen Mickis 18 år! Graaattis älskling! <3



Jag och Mickis för några år sedan i Sollefteå


JAAAAAA!

Gick in en snabbis på nelly.com nu på morgonen bara för att kolla om storleken 39 i Jeffrey Campbell skorna kanske hade kommit in, hade inte så stora förhoppningar MEN NU FINNS DE I 39!! Yeyeyeyey! Haha överlycklig tjej här men blev så jävla besviken när jag hade fått hem dem och älskade de och sen fanns de inte kvar i min storlek. Tvekade inte en sekund på att beställa dem så nu är de snart på väg hem till mig :D Just den storleken är väldigt eftertraktad bland kommentarerna så tvivlar inte på att de snart kommer vara slut igen. Nu är jag glaad!


shoes make you feel good

Ha ha.. Beställde hem dessa som en pytteliten tröst. Ville ha de också när jag beställde Jeffrey Campbell skorna men tänkte att jag börjar med ett par skor och inte spenderar hela presentkortet på en gång. Dessa borde hinna komma innan fredag, har provat de i en butik och I love them.

Cheap Monday Shoes - Monolit Wedge


Cheap Monday shoes 799:-


Kan man ha mer otur?

HELVETE! Fuck my life.

Som sagt beställde jag hem Jeffrey Campbells Lita shoes förra veckan men jag skickade tillbaka de för att få en strl större. De var skitsnygga och jag ville absolut ha dem men de var för små så skrev på retursedeln att jag bara ville byta till en större storlek. Jag tänkte att jag borde få ett svar igår och det fick jag men då stod det bara att de har mottagit min retur och inget om att de ska skicka ett par nya. Jag skriver till dem och förklarar hur läget ser ut, då säger de att de bara har fått mina skor som en retur och att jag vänligen får göra en ny beställning på nelly.com. MEN HALLÅ!?? Då blev jag sur och sa att jag hade gjort rätt och att jag köpte dessa skor för mitt presentkort och jag tänker inte lägga ut 1695 kr från mitt kort och beställa nya plus då betala returportot (som man inte behöver göra när man byter en vara utan bara när man lämnar tillbaka). Då skriver dem att de beklagar att det har blivit såhär och att pengarna kommer in på mitt presentkort inom fem bankdagar och att de tar bort returportot. Inte nog med att jag inte skulle hinna få mina skor tills nu på fredag som jag verkligen ville när vi ska fira Mickis - UTAN DE FINNS INTE I MIN STORLEK. Fick 38 och ville byta till en 39 men det FINNS INTE NU :'( Blir så jävla sur för ville verkligen ha dessa skor. Ha ha.. Finns inga andra som jag vill ha heller, de matta (som inte är i mocka) är också slut. FML, på riktigt.


Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh.


monday

Måndag idag, ny vecka. Den här helgen har gått i raketfart och känns inte som att jag har varit ledig alls, beror nog på att jag har jobbat både lör och sön. Emellan det har jag haft filmkvällar och lite mys sådär. Bara tagit det lugnt med andra ord, har inte gått ut i helgen och gjorde inte det förra helgen heller. Why? För att nu på tors fyller Mickis 18 och då blir det en FET utgång på fredagen, och helgen efter det blir det utgång på både fredagen och lördagen för då firas Jenny och Frida W som fyller 18 den veckan! Wehooo! Kommer bli superkul, men kände att det var lika bra att stanna hemma två helger nu och inte ut och slösa pengar för måste spara. Fick lönen i natt typ och direkt åkte i princip hela den (förutom 300 kr) in på sparkontot - London here we come!

Ska äta frulle nu, blåsa håret torrt och sminka mig sedan är det dags att åka till skolan. Går sen vecka denna vecka, så lär komma hem rätt sent ikväll. Hörs då!



Bilder från när jag och Mickis fikade i vby här om dagen, Indianerna uppträdde på torget! De är stört duktiga, så vi satt på "första parkett" och njöt och solen, fika och showen

I WANT


promenix med Chilli imorse


perfektion

Klicka för att stänga fönstretKlicka för att stänga fönstretKlicka för att stänga fönstretKlicka för att stänga fönstretKlicka för att stänga fönstret

je veux



499 kr


trött och otaggad på svenska prov

Nu är jag vaken fast ligger fortfarande i sängen och tittar runt på datorn. Vaknade av att ett okänt nummer ringde till min mobil och svarar aldrig när jag inte vet vem det är, speciellt inte nu när jag fortfarande var nyvaken och rosslig i halsen. Kollade upp numret men fattar inte vems det var, antagligen något företag - orkar inte ringa tillbaka. I alla fall, ska väl snart gå upp så att Chilli vet att jag är hemma hon sover väl där nere och sen ska jag även gå ut med henne. Måste också kolla igenom Svenska saken som vi har tills idag, ska skriva en Stilanalys på lektionstid (whuut liksom, no clue vad det är ens) och jag har inte förberett mig ett dugg. Får göra mitt bästa. Måste hinna laga lite lunch också innan jag ska gå hemifrån 12.30. Ha en bra dag!



[Random]

onsdag kväll - dags att plugga..

Idag har det varit en rätt slapp dag, skulle ha börjat 12.30 men åkte in lite tidigare och åt Woken med flickorna, mums rätten "Lucky Mee" = Heaven!



Sedan hade jag Engelska C och efter det Internationell Ekonomi som slutade tidigare så det var skönt, en kort dag idag. Har bara slappat här hemma efter det och inte alls gjort vad jag egentligen borde ha gjort - vilket är att plugga Svenska C och städa. Träffade även Mickis ett tag ute och hon fick även se bilder på hotellet vi ska bo på i London. Ikväll skulle jag även ha tagit kort på saker som jag ska sälja på Blocket eller Tradera, bland annat kläder som är i bra skick (jackor,kavajer,jeans,skor) som jag kan få lite pengar för, inte liksom ett linne som jag säljer för 20 kr, haha. Och sedan även ett par saker som jag ska försöka sälja.

Menmen, får sätta igång och plugga lite nu tror jag, eller städa.. Får se. Börjar inte förrän 13.40 imorn och har bara en lektion så det är jätteskönt - hinner plugga lite innan skolan då. Bye!

beställda!

Jeffrey Campbell - Lita Shoe

Beställde precis hem dessa godingar från nelly.com, håller tummarna att de hinner komma denna vecka på fredag annars får jag väl dom på måndag nästa vecka. Längtar! Egentligen vill jag ha de andra Jeffrey Campbell klackarna som jag la ut för ett par inlägg sen men de finns bara i den gamla modellen och inte i den nya så beställde hem dessa, om de här inte duger i verkligeheten får jag helt enkelt skicka tillbaka dom.

Var med i Kenzas tävling förut där en läsare kunde vinna 3000:- på nelly.com och jag vann! Jättekul verkligen! Kan dock inte bestämma mig om jag ska lägga hela presentkortet på en vinterjacka som jag verkligen behöver eller på typ två par riktigt snygga klackar.. Skor är ju faktiskt roligare, och snyggare!

<3

Du vet att jag kommer sakna att ha dig som en del av min vardag älskling, kommer sakna att träffa dig varje vecka och kunna bestämma en spontan träff. Har älskat att du har bott här i sthlm med mig, och det kommer kännas jättetomt utan dig här i samma stad nu framöver. Jag kommer hälsa på dig i Umeå så ofta jag kan, och hoppas att du kommer ner hit och rockar sthlm med mig så ofta du kan. Trean får gå jävligt fort nu så att jag är fri att göra vad jag vill och bo vart jag vill efteråt.





Ibland tvingas man att acceptera saker man inte vill,
men som tur är vet jag att våran vänskap kommer
vara lika stark oavsett hur långt ifrån varandra vi bor <3


shoes from heaven.



Tre stora favoriter just nu


frustration

Hatar inte ni också när det är något ni verkligen vill ha och funderar på att köpa. Kanske ett par skor eller en klänning. Ni funderar ett tag eller bara ett par dagar på om ni verkligen vill lägga den summan pengar på just denna sak. Till sist bestämmer ni er för att ni ska slå till! Och då har en av Sveriges största bloggerskor självklart köpt dom skorna och nu om man köper dom tror alla att man BARA har köpt dom för ATT HON HAR DET. Åh.

Men vad fan, jag köper dom ändå. Jag har trots allt suktat efter dessa underbara skor ett bra tag nu. Skiter i om halva Sverige kommer ha dom nu, sålänge jag får gå omkring och känna mig ball i dom också. Love them!



Jeffrey Campbell, Everest


London bokat!



Den 14e Oktober åker vi till London :D Det blir jag, Mickis, Jenny, pappa, brorsan och hans kompis. Grabbarna är där för att titta på Arsenal men vi brudar kommer vara där för att uppleva all den grymma shoppingen, goda maten, Londons nattliv och även upptäcka staden. ALLT ska vi hinna med! Åker hem den 17 så det blir en långweekend. Flygbiljetterna är bokade och vi alla åker dit tillsammans, men imorgon ska vi tjejer leta efter ett hotell i närheten av pappa och deras som vi kan bo på. Gäller att spara in lite på "onödiga" saker som boende när man kan lägga dom pengarna på roligheter istället! Kommer bli så sjukt kuul! Längtar!

Nattinatti,

tre random outfits




Present från Prag!

Mamma och pappa var i Prag över helgen och där hittade de denna coola mask till mig som de köpte hem, haha. Lite komiskt egentligen och kanske inte den vanligaste presenten man köper med sig hem från en resa. Men jag diggar den! Det fanns inte särskilt mycket shopping där de var och denna tänkte dom att jag kunde hänga upp på väggen som en snygg dekoration. Och det ska jag göra, men man vet aldrig -  den kanske kommer till användning på en maskerad också!


life is all about the good times


Fem dagar till helg

Måndag igen, en ny skolvecka startar. Går sen vecka nu så har sovmorgon men slutar rätt sent, känns skönt att få sova ut lite i alla fall. Sitter och äter lite oxpytt med rödbetor just nu innan det är dags att ta 11.26 bussen, var dock inte gott med oxpytt.. Blä krögarpytt är mycket godare. Jaja idag har vi tre lektioner och efter det tänkte jag stanna en snabbis i Vällingby för att lämna tillbaka en klänning på Lindex, sedan blir det direkt hem och städa rummet.. -.- rolig dag va, MEN! Idag blir det även att boka resa till London tror jag! :D skriver mer om det sen nu måste jag kila puss



Bild på mig och Tove på min 18års dag hihi

yesterday was fun

Kvällen igår var supermysig, dock blev den inte riktigt som planerat men jag hade kul ändå! Började med sushi och förkrök hos Tovis, där var vi några stycken. Sen mötte vi upp en pojke till och vi gick till Sommar för att checka läget. Alldeles för lång kö var det där så vi orkade inte satsa på att komma in där. Vi gick till The Bridge istället och förade och dansade lite! Det var skoj, sedan blev det en promenix till Lobby där vi spenderade resten av kvällen. Självklart blev det fyllekäk på Donken på vägen hem - standard. Hade en bra kväll! Alltid kul när man är med rätt människor, då spelar inte själva klubben så stor roll. Mådde väl sådär imorse och mår fortfarande inte super hehe, men är hemma nu och ska hoppa in i duschen strax för att sen börja skriva på min Religionsuppsats som ska in ikväll. Joy!



Vännen min, gammal bild från Turkiet 08

SATURDAY!

Tjenixen! Igårkväll blev det en lugn och rätt tidig filmkväll med Mickis och Jenny, mysigt var det. Sen efter dom hade gått hem var det bara för mig att skynda mig i säng - ställde alarmet på 04.50 imorse (KUL) och så tänkte jag att jag kunde snooza lite och sen bara byta om och sminka mig och ta bussen 05.39. När vaknar jag då? 05.49, 10 min efter att bussen skulle ha gått! Åh -.- Men sminkade mig på tåget och åt frukost på jobbet (hotellfrukost är ju ändå bäst, mums). Jag kom typ 25 min sent så sååååå farligt var det ju inte. Det gick bra på jobbet och slutade 11.30, har varit hemma ett tag nu och nu är det väl dags för mig att börja locka håret inför kvällen, yeye!



Glad brud

fredag idag

Blev att jag bara hade Filosofi idag och på den kollade vi på Shutter Island och sen fick vi sluta så det var skönt! Dock inte en höjdare att se den filmen haha, är sjukligt rädd för allt som är obehagligt och kusligt. Men det funkade att spela lite spel på mobilen och hålla för öronen då och då haha.. Har varit hemma ett tag nu, har ätit mellanmål (påminner om sexan naw..) och tittat på tv. Snart kommer jag väl somna här i soffan bredvid Chilli som ligger och snarkar här. Men egentligen borde jag komma igång och skriva på en Religionsuppsats som ska in nu på sön, vill skicka in den idag eftersom att jag inte hinner skriva på den imorn och knappt på sön heller.

Taggar till inför imorn dock, kommer nog som sagt bli en grym kväll! Försöker att få någon att ta min jobbtid på sön då jag börjar kl 06.30 och enligt mig är det fan fysiskt och psykiskt omöjligt att orka upp till jobbet då. Håller tummarna!



Godaste mellanmålet!


dusch, sen sova

Är supertrött så ska hoppa in i duschen snabbt, packa skolväskan och idrottskläderna inför imorn och sen äntligen sova. Tänkte sova i mamma och pappas säng i natt eftersom att dom är borta och då får Chilli som alltid sover under deras säng, lite sällskap också. Vill skippa första lektionen imorn, vi har MT (Mental träning) och istället sova en timme mer. Kanske blir så.. Får se. Hörs imorn iaf!



Ett litet kollage från Alanya-resan, bara ett fåtal av bilderna som togs. Satiken vad härligt det var!

Snart ska de bli mina

Vagabond - Karaz

Dags att börja blogga igen!

Det var ett väldigt bra tag sen jag skrev i den här bloggen, har inte skrivit sen vi åkte till Alanya haha. Vet inte varför men har bara inte blivit av. Alanya resan var i alla fall helt klart en av de bästa resorna jag någonsin gjort, vi hade sjukt kul! Hade jättekul med gänget jag åkte med och vill absolut tillbaka dit fler gånger!

Mycket har hänt sen Alanya resan men kommer väl inte på något specifikt som jag måste blogga om nu i efterhand, trean har börjat - alltså sista året på gymnasiet och det är skönt. Hoppas att detta år går någorlunda snabbt och att studenttiden närmar sig med stormsteg! Längtar. Vi har rätt många jobbiga kurser detta år men det är bara att ligga i och se till att göra det som behöver göras då det faktiskt är sista året, är dock redan skoltrött haha..

Jaja, ikväll blir det mys med Chilli och kanske lite plugg. Mamma och Pappa åkte till Prag idag och kommer hem på sön. Så i helgen får jag och broder min vara hundvakter. Jobbar dock lör och sön på Elite, och ska ut på lör! Kommer bli en stört bra utgång det känner jag på mig - dock är det sorgligt för det är min finaste Toves sista helg här i Stockholm innan hon flyttar tillbaka till Umeå (och lämnar mig!!!), självklart kommer jag åka och hälsa på henne redan på höstlovet och hon kommer hit och hälsar på!

Talk to you later,


RSS 2.0