Fint från ellos.se


Tillbaka efter trevlig London-weekend

Jag kom hem från London igårkväll runt 23.00. Helgen har varit trevlig! Vi har hunnit med flera pub-vistelser, ätit god mat, shoppat på b la Oxford street och självklart gått på fotobollsmatchen! Tyvärr så förlorade Arsenal med 2-3 men det var en cool upplevelse ändå, 60 000 i publiken var det på arenan!
Idag var jag bara på idrotten sen åkte jag hem. Skulle ha gått mellan halv nio-fem men mådde inge bra och var bara allmänt slut.

Ikväll har vi sålt min kära rosa moppe, haha precis nu kom pappa in och gav mig en 500-lapp som plåster på såren över att jag behövdes skiljas från den. Den går inge vidare bra och tjuvstartar hela tiden och tvärstannar men jag tycker att det är så otroligt fin att titta på hehe så det vart ett jobbigt farväl.

Den här kvällen har varit jobbig över lag så jag ska nog krypa till sängs strax och sova så att jag slipper tänka så mycket. Hjärnan har varit i full gång ikväll, och nu är jag trött på tankarna som virvlar omkring där uppe så lika bra att stänga dom ute genom att sova. Dock har jag matte-prov imorn, matte b, och jag har inte pluggat ett skit. Orkar inte bry mig nu just för att jag är så slut men kommer ha fetångest imorn. Fan vet ändå att jag kommer få ig, får satsa på nästa prov istället.

Godnatt


Packningen är klar

Nu har jag packat klart inför helgens resa. Blev dock inte så mycket packning eftersom att det bara är tre dagar. Vi åker hemifrån kl sex imornbitti så ska bara duscha och tvätta håret snabbt nu och sen krypa till sängs. Jag är supertaggad på att få vara i London över helgen, det ska bli jättekul! Hoppas verkligen att jag hittar ett par skor där, vet inte varför men vill köpa kilklackar och uggs! Affären jag prioriterar mest där är Top Shop måste gå dit, hehe får inte glömma att det är en fotbollsresa vi ska på men självklart måste vi hinna med lite shopping iaf om vi ändå ska till London och Oxford street liksom :) Ha en bra helg hemma i Sverige!


När jag tänker tillbaka inser jag nu hur galet lycklig jag var då.


plugg och te

Ska nu börja plugga lite spanska och även lite företagsekonomi som båda är tills imorn. Har inte börjat med FEK och ska ha en slags presentation/debatt imorn, ååh, och har ca 20 spanskaglosor som måste bankas in i huvudet tills imorn och kan kanske två? Är supertrött redan och har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorn. Känner att jag inte har planerat särskilt bra idag heller, kommer väl bli för lite sömn denna natt också. Kommer vara supertrött imorn. Har iaf mitt chai-te här i handen med citron och honung i. Har blivit en vana att dricka det nästan varje kväll nu då jag är sjuuuuuk.



Haha bjuder på en bild från en modellfotografering jag gjorde i.. åttan!? Ser helt bortkommen ut. Skyller på att detta var flera år sedan, crazy. Älskar håret dock!


LONDON

Denna vecka har jag lite olika sysslor och uppgifter som måste göras. Har tre olika läxor tills på onsdag som måste göras. Sen har jag även startat ett projekt med mitt rum, jag rensar ut galet mycket, svarta sopsäckar fyllda med bara skräp, säckar fyllda med kläder jag inte använder längre som ska stoppas undan eller säljas. Saker jag inte vill ha kvar i mitt rum slängs ut, sedan när allt det är borta ska det dammas, dammsugas och skuras. Mitt rum ska bli kliniskt rent och sen även fortsätta vara det ett bra tag!

Sen måste jag även packa inför London! Ska dit med ett gäng på sju pers från fredag-söndag, ska dit på en fotbollsresa och kolla när Arsenal spelar mot West Bromwich på Emirates, KOMMER BLI GRYMT! Känslan av att stå där på arenan, crazy. Och ser även fram emot att jag helt enkelt ska på min första riktiga fotbollsresa :) Sen ska vi även hinna med lite (mycket) shopping hehe.


Moonday

Jag har verkligen en hemsk hosta som aldrig vill försvinna så jag somnade inte förrän kl 2 i natt pga av att jag hostade så mycket, höll på att spy när de riktiga hostattackerna kom. Pappa kom in till mig runt två och gav mig två stora skedar äcklig hostmedicin och hämtade vatten åt mig, han tyckte det lät som att jag höll på att hosta upp lungorna. Usch och sen plus det är jag förkyld och har världens huvudvärk. Känns som att jag aldrig kommer bli helt frisk. Anyway så eftersom att jag sovit så lite i natt (skulle upp 20 i sex imorse) så bestämde jag mig för att skippa de två första lektionerna och tog lite sovmorgon istället. Det var behövligt, hade långdag idag så hade aldrig orkat gå mellan 8-16.30. Var tvungen att gå på sista lektionen som var idrott för då skulle jag, Debbie och Jenny göra våran redovisning och den gick awesome! Våran lärare sa att vi var GRYMMA och det tycker jag faktiskt att vi var, är stolt! Så vi fick MVG YEEEAH!



Två gamla bilder på mig och Malin, saknar henne!


Lördagskväll

Nu ska jag strax dra hem till Jenny, och försöka få lite plugg gjort. Är lite seg ikväll och trött. Sen blir det att gå upp ganska tidigt imorn för att städa och plugga. Ha en trevlig lördagskväll!



Bjuder på en gammal töntig närbild hehe

COSY!



399/299 kr BikBok

Home from work

Idag har jag som sagt jobbat första dagen på Jennys jobb. Vi packade massa grönsaker och frukt i papperskassar, sjukt jobbigt efter ett tag och ganska stressigt men det var kul! Trodde att vi skulle sluta runt 12 men slutade vid 15.00 hehe, men skönt att ha tjänat lite cash och det var en rolig erfarenhet! Dock inte lika kul när vi behövde cykla där ifrån i spöregnet när man var helt slut i benen och kroppen. Nu är jag iallafall hemma och tittar på tv, är hungrig så hoppas att det blir en tidig middag. Ikväll behöver jag plugga, och det behöver även Jenny så antar att vi slår ihop oss och pluggar hemma hos någon av oss :) Imorn kommer hela dagen också bestå av plugg samt även städning.. Fyfanken vilken otroligt tråkig söndag. Aja hörs senare!



Jag och Jenny i Björnriket!


Amirs inlägg, jag håller med honom till 100

KOPIERAT FRÅN http://www.gaybloggen.com/ !!!

Vad är “att förlåta någon” ?

September 17th, 2010 - 22:26:05

Det är en fråga som precis dök upp i mitt huvud, och fråga inte varför. Som ni kanske märkt blir jag alltid filosofisk på kvällarna hehe.

Att förlåta någon är att glömma det som skett, att lägga något bakom sig och att ge något en ny chans. Men hur snabbt ger man någon en ny chans? Och hur visar den att den förtjänar det?

Jag minns en speciell dag i mitt liv, jag var 8 år gammal och satt på kontoret inne på “fritids” efter skolan. En av tanterna i personalen skrek på mig och tvingade in en tjej som jag vart dum mot. Hon höll hårt i min axel och skrek att jag skulle säga förlåt för att jag vart dum mot flickan.

Varför minns jag just denna händelse? Jo, för att tiden gick och gick men jag sa aldrig förlåt till flickan i rummet. Vet ni varför? För jag hade inte ångrat mig. Ordet förlåt är ett ord som jag faktiskt hela mitt liv har varit försiktig med att använda. Tycker att folk missbrukar ordet och för mig har det ingen betydelse längre.

När en människa kan bevisa för mig att den ångrat sig, när jag ser en förändring, då kan jag förlåta. Men att en person direkt efter skaden är skedd säger “förlåt” är så falskt att det inte finns. Hur kan man göra något dumt och sedan 20 sekunder efter ångra sig och vela säga förlåt? Då är man väl för i helvete schizofren? Aldrig förstått mig på tvånget att som liten säga förlåt till någon, det är en helt fel uppfostran och man förstör ordets faktiskt vackra innebörd.

Säg aldrig att du ångrat dig, visa det istället.


IDOL

Nu blir det att bänka sig framför tvn med mamma och titta på Idol!


Fredag 17 sep

Juste nu sitter jag här med datorn i knät och väntar på att mamma ska komma hem med sushi, ska bli supergott. Med sig i bilen kommer hon även ha min storebror som hon har hämtat upp, han har varit och jobbat i Örebro sen i tisdags. Senare ikväll, ganska sent, kommer även pappa komma hem från Bryssel där han har varit sen i onsdags. Så alltså samlas hela familjen ikväll hehe. Det är ju mysigt, och jag ska ändå bara vara hemma ikväll och försöka plugga. Rolig fredagskväll va? Men ska jobba tidigt imorn som sagt, kl åtta. Så blir att lägga sig i tid ikväll! Hörs sen



Bild på min saknade ring, som min dumma vän Nick har tappat bort -.- Vill ha tillbaka den!

en puderrosa dröm nu till hösten



Skulle vilja testa hur denna bakelse sitter på, 299 kr H&M

kär i en ny poncho, men vilken färg? H&M


hittat legginsen jag är ute efter 199 kr H&M


Ska somna till spotify, vad härligt

Inget plugg gjort än så länge! Men ikväll är det faktiskt lugnt, har ingen läxa denna vecka förutom engelskan som är tills på fredag så den kan jag göra imorn. Resten ska jag försöka ta tag i så fort som möjligt, men inte ikväll om jag inte läser lite svenska innan jag ska sova. Istället har jag och mamma tittat på idol och sen har jag bara tittat runt på olika hemsidor och letat bland annat höstkläder som ni märkt. Har hittat lite, t ex det jag har lagt ut här, som jag tänkte titta på nästa gång jag är i stan. Vilket kanske är på lördag efter jobbet?

Jag ska försöka sova snart iaf, är trött och ska väl upp runt halv nio imorn. Sen kommer jag hem runt sex på kvällen och då ska jag laga någon middag, gå ut med Chilli och sen kommer Jenny och sover här och håller mig sällskap eftersom att mamma kommer hem ganska sent.

Puss Godnatt!



Har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig imorn i skolan så kanske dags att leta rätt på något nu. Bjuder på en sommarbild sålänge, ska bli mysigt med vinter tycker jag men det är ju skönt när det är varmt också! Idag var första dagen jag skakade av kyla och hackade tänder, jag hade även tjocka vantar på mig.


Rings, Bikbok - I LIKE!


En till poncho + mysig stickad BikBok


299 kr/styck

Jag vill ha, enkla svarta bara



Bik Bok 299:-

Gillar även dessa leggins, mönster. 99:- H&M


Leggins i höst

Jag är och har aldrig varit någon typisk jeans-människa, jag gillar inte att ha jeans på mig utan klär mig mycket hellre i t ex en par tjockare mysiga leggins i tyg. Eller vanliga strumpbyxor. I höst kommer det nog vara min klädsel dag in och dag ut. Tjockare strumpbyxor, och leggins i tyg med härliga detaljer och mönster eller helsvarta bara. Just nu är jag ute efter ett par svarta vanliga leggins fast med skinndetaljer fram på benen. Antingen bara över knäna eller en bit upp på låren och ner mot smalbenen. Hittade ett par nu på H&M:s hemsida som jag föll för, kostar bara 99 kr.


Jag är ute efter rutiga skjortor! Dessa 149:- H&M


Ponchotrenden

Jag har inte bestämt mig för ifall jag vill/ska haka på den nya ponchotrenden som har kommit i höst eller inte. Klart det är mysigt med ponchos och det håller en varm om hösten. Men ska jag köpa en, så ska jag älska den. Jag ska stormtrivas i den och känna att den kommer användas. Annars är det bara waste of money. Jag har sett en helt okej från Åhléns i svart men nu är jag förtjust i denna nedan. En beige med fransar från H&M. Jag ska nog prova den och se hur den sitter på! 399:-


Onsdag som känns som torsdag

Nu sitter jag hemma i min säng med mjukistofflorna på. Mamma ska strax åka iväg och handla mat till mig och henne, blir ceasar-sallad från Ruccola - mums! Vad har hänt idag då? Jag har mått illa och näst intill behövt spytt på spanskan, fått en hård pappersboll i huvudet vilket resulterade i att halva klassen gapskrattade, fått reda på att jag ska jobba med Jenny på lördag på hennes nya jobb - skoj! Och sen har det väl inte hänt så mycket mer som är värt att skriva ner. Jag ska inte göra något speciellt ikväll hade jag tänkt, typ bara småkolla på idrottsredovisningen vi ska ha på måndag nästa vecka, checka igenom spanskaglosor en snabbis och även kanske skriva lite engelska. Innan jag ska sova ska jag nog också läsa lite i svenskaboken men vi får väl se hur mycket av dessa saker som faktiskt kommer göras..

Som jag skrev förut i ett inlägg så är mina jeans helt spårlöst borta, galet att dom verkligen inte ligger hemma någonstans, inte är i pappas lägenhet i Örebro eller hemma hos någon kompis. KOM FRAM! Iallafall så är denna svarta mössa på bilden också borta, någon själ som har den hemma hos sig? Åh vad trött jag blir på mig själv...



Ps; Igår tappade/la jag ifrån mig en 100lapp på Coop. DAMP på mig själv och DAMP på äcklet som sedan tog den -.- Dags att gå vidare!


Måndagskväll

Just nu sitter jag hemma i tv-rummet och tittar på Ryktet går som är på trean. Ikväll var det meningen att jag skulle hem till Jenny på filmkväll och även sova över där, vi bestämde det på väg hem från skolan. Men strax innan jag skulle åka dit så sa mamma att hon skulle åka hemifrån redan vid halv sju imornbitti och pappa och simon kommer ju också åka ganska tidigt till Örebro. Så jag måste vara hemma med Chilli innan jag vid kl 10 åker till skolan. Kändes inte riktigt värt att sova hos Jenny för att sen åka hem så pass tidigt imorn, speciellt när mamma ska bort imornkväll och Jenny ska sova hos mig både då och på torsdag då mamma också är borta hehe.

Jag är jättetrött redan nu men jag har planerat att se tv-program fram till klockan 23.00 så får sova efter det! Är nog trött för att jag har gått heldag idag, gick från halv nio till fem. Fyfan. Och om inte bara det vore jobbigt så började dagen med en skogsvandring flera kilometer längs en sjö och sen när vi kom fram skulle vi sätta upp ett vindskydd och sen började det typ spööregna, SKOJ!



Snart är det vinter igen, jag längtar!


trevlig söndagsmiddag hemma igår


till och med andningen känns ansträngd

Ligger och lyssnar på min spotifylista. Fan vad härligt att man har musik när man känner sig ensam. Just nu är det Hinder som håller mig sällskap, konstigt men musik tröstar.

På något sätt är det som att man kan tänka vad man vill när musik spelar, iallafall när man är själv. Det är som att det är ljudisolerat, ingen, knappt du själv hör vad du tänker. Och det är härligt, speciellt när vissa tankar man inte vill höra eka i huvudet kommer upp. Då tröstar musiken. <3

fingrarna glider över tangentbordet

Jag ligger här i sängen och gör ingenting. Jag är trött och jag är ledsen, inte för något speciellt alls men hjärtat känns tungt på något sätt. Kanske är det ångest över skolan eller kanske är det för något helt annat. Det kanske till och med är flera saker, jag vet inte. Suckar högt och ofta för mig själv nu för tiden, blir less på saker snabbt som attan och har ingen ork till någonting. Jag känner mig vilsen, så kan jag väl beskriva det? Lost helt enkelt, vet varken in eller ut. Känns som att jag hör men inte lyssnar eller som att jag lyssnar men inte hör? Att jag försöker hänga med men någonstans på vägen halkar jag efter och blir stående kvar. Jag har en känsla i kroppen av att snart kanske det kommer en förändring i mitt liv, eller bara att något tillkommer eller försvinner. På något sätt kommer det bli bättre iallafall, det känner jag på mig. Men det kanske är jag själv som måste ta tag i denna förändring som komma skall, den kanske inte bara landar där mitt framför mina fötter och kommer serverad. Jag kanske måste lägga på ett kol för att, ja för att.. vad? För att suckarna ska upphöra, tyngden från hjärtat ska lätta och försvinna och även att jag springer ikapp och är med i spelet igen. Det kanske är dags att börja redan nu, men hur vet man hur man ska börja? Och vad är det för förändring jag strävar efter. Jag behöver något nytt i mitt liv, det känns som att jag har levt i samma bubbla i flera år nu och det börjar bli kvavt. Jag är less, jag har ju insett det helt själv nu. Men jag kan inte riktigt sätta fingret på alla de småsaker jag är less på, ja det är flera saker tror jag. Det måste det vara. Det är det.

Huvudet känns tungt nu, alldeles för mycket tankar virvlar omkring där inne. Kanske dags att sova så att jag slipper tänka så mycket och bara låter det vara. Tar det som det kommer. Jag kanske märker när det är dags att sätta ner foten, tänka ett steg längre eller vara modig och ta det där extra klivet - som skulle leda mig mot dig. Dom tiderna kanske kommer, jag får vänta och se. Borde jag ha tålamod eller borde det ske nu, att jag bara gör det? Inte för att jag vet vad det är jag ska göra men har jag tid att vänta och vänta? Har jag inte väntat tillräckligt, några år känns som en ganska lång tid. Jag tror att det är dags nu.

söndag = slappardag nr 1

Nu är jag hemma från promenixen som varade i en kvart innan vi satte oss på en skola och snackade hehe. Ingen av oss orkade vara hurtiga när vi väl kom ut, vi var trötta, varma ja det var det ena och det andra men det är ju tanken som räknas!...

Nu har jag iallafall gjort mig två knäckebröd med keso, tomat och aromat! Sen ett glas hemmagjord flädersaft till det. Kan inte bli så mycket bättre än det. Mums. Ska även leta runt lite på internet efter en sida där man kan se hela säsong 6 av The Hills. Sen ska jag bara burra ner mig i sängen och njuta av denna söndag för imorn ska jag väl upp si sådär halv sex allra senast sex? Funfun.

Hörs sen!


Powerwalk!

Ska strax gå och möta upp Jenny för en powerwalk! Går sent denna vecka i skolan så kommer inte ha så mycket tid över till någon slags träning så lika bra att passa på. Skriver sen!


vinterjacka

Jag är på jakt efter en ny vinterjacka för i år. Behöver en fodrad jacka som håller mig varm och går över rumpan. Vill att den ska ha en ganska neutral design och sen med en stor pälsluva. Jag har varit bestämd på att jag har velat köpa en goose men har nog halvt lagt den idén på hyllan för nu, lite för dyr för min egna ekonomi om man säger så. Men har sett lite andra billigare alternativ på internet också, men ska även hålla utkik i olika affärer när jag går på stan sen har jag tänkt.

Denna är från ellos.se, kostar 399kr på rean! Kan tänka mig den i svart eller olivgrönt.



Denna från nelly.com, kostar 799kr! Finns även i olivgrön men svart var snyggare.

Object - Densa Canvas Jacket

Även denna från nelly.com, kostar 899kr!

Jeane Blush - Tove City Parkas


Tonight!

Igårkväll när jag och Jenny skulle hem från Hoffmaestro så kommer vi till Vällingby och ser att bussen inte kommer förrän om en halvtimme. Vi orkade inte vänta så smarta (korkade) som vi är så bestämde vi oss för att gå hem där ifrån i tunna kläder och i spöregnet. Ännu mer förkyld idag dåra!

Men det skiter jag i. Ikväll blir det middag hos Tove med Jenny och henne sen tänkte vi föra där och sen eventuellt dra vidare på partaj om det är något. Blir inget jobb imorn heller så ikväll köööör vi.

Nu borde jag väl antagligen ta tag i mitt rum, måste städa. Men i och för sig måste jag duscha och tvätta håret och fixa massa innan jag åker till Tove runt fem.. så kanske inte hinner? Woops. Har ju bara haft hela dagen på mig att städa och har ändå inte gjort det -.-'


så jävla nyttig lunch asså... njaaae


Seize the day

Det hade kunnat blivit så att jag skulle jobbat imorn, i hotell-frukosten där jag sommarjobbade förut. Men nu blev det inte så, de behövde väl inga extra just imorn. Det känns faktiskt väldigt skönt just nu, hade aldrig orkat stiga upp runt fem för att ta mig in till stan och jobba. Usch vad jobbigt det hade varit. Så jag har bestämt mig för att inte ställa något alarm imorn utan bara sova tills jag vaknar, ta en sovmorgon alltså. Kan vara skönt, känns som att det var längesen jag bara fick sova ut. Sen väl på dagen ska jag städa mitt rum, på riktigt. Man ser knappt golvet just nu, vidrigt är det. Måste skärpa mig på den fronten. Usch! Men jaja, så det ska jag göra.

Sen på kvällen kommer kusinerna hit på middag samt två kompisar till familjen. Får se ifall jag äter här hemma med dom eller ifall jag åker och äter middag hos Tove med henne då resten av hennes familj inte är hemma. Imornkväll efter middagen ska vi paaaarta hade vi tänkt, om det finns någon fest! Galet att jag inte har varit ute och festat sen Turkiet, men har inte varit på party-humör.. förrän nu! (;

Nu ska jag nog sova strax, hörs!



Mina enda kilklackar, svarta dom också. Men skitbra vardagsklackar är dom! Därför vill jag ha ett par till, utan snörning.


KVÄLLENS HÄNDELSER!

Nu är jag hemma efter en händelsefull kväll. Var ju på Hoffmaestro! Det var en av de bästa konserterna jag har varit på, det var ett sånt otroligt drag och damn vad grymt det var! På Grönan såg jag Kissie tre gånger typ, ful var hon. Men det visste vi ju alla redan. Efter konserten var det dags att åka hem och vem ser vi inte på perrongen vid T-centralen om inte den bedårande bloggerskan Kenza och hennes kompis Nadja. Wow säger jag bara, bruden Kenza - det är en tjej jag ser upp till! (geeky) men satan vad vacker hon är, och inte minst framgångsrik vid bara 19 års ålder. Avundsjuk är jaag. Hon hade på sig ett par underbara kilklackar med silvriga nit-liknade saker över hela kilklacken (hon bloggade om dom idag hihi) och jag blev totalkär. Gick in på hemsidan där hon köpte dom och blev förälskad i ett annat par också! Vill ha ett par nya stadiga fina svarta kilklackar som kan matchas och passar till det mesta. Grym dragkedja hade de också, som en twist till den annars rätt så normala designen.



Dreggel, de kostar 1 440kr alltså är de ganska dyra. Men samtidigt i väldigt bra kvalité kan jag tänka mig, ska ta mig en funderare på dessa och låta ödet bestämma som Greta brukar köra på! Puss & Godnatt!


Har jag glömt mina byxor någonstans?



De är helt spårlöst borta, någon som har dom liggandes hos sig?


Prioritera rätt, vad är det?

Jag tänkte strax ge mig på den roliga uppgiften att skriva ett engelskt cv som ska lämnas in imorn, och jag har inte börjat. Jag ska även skriva ett engelskt cover letter. Joy! Har även svenska-läxa tills imorn att läsa si sådär 17 sidor konstig svenska och sen göra uppgifter på det. Nja känner mig inte taggad på det, skippar det. Men har iaf läst 4 sidor! *Klappar mig själv på axeln*

Aja ska försöka att inte lägga mig allför sent ikväll, ska upp till skolan ganska tidigt för att gå på en lektion (värt), slutar redan kl 10.00 och då ska jag direkt hem, plugga lite, kanske gå ut med Chilli, äta lunch och byta om maybe. Sen bär det in mot stan igen för att möta upp lite vänner och sen drar vi vidare till Grönan för att checka när Hoffmaestro spelar kl 20.00 och det kommer bli A W E S O M E.


Sitter här på golvet i mitt rum och funderar på ingenting egentligen. I min kossa-tshirt sitter jag! (ja.. för visst säger man väl kossa-tshirt och inte ko-tshirt, eller?)

Har duschat och tvättat håret, smörjt in min torra vinterhud (ju kallare det blir ut desto torrare blir jag). Fint. Men nu sitter jag och lyssnar på Nomy på spotify och gullar med min vovve. Egentligen borde jag ju verkligen plugga engelska, ja ni märker ju.. Jag skriver ju så sällan i denna blogg men nu har jag skrivit flera inlägg nu bara på kvällen? Snacka om att inte kunna prioritera rätt. Och jag som snart fyller 18 (jaja några månader är det väl kvar) men iallafall. Imorn blir det att åka hem direkt efter skolan och plugga satan, städa rummet, gå ut med samt vara barnvakt åt hundern. SKOJ!! Nja. Men på fredag är en härlig dag, har en lektion och sen är det HOOOFFMAESTRO på Gröna Lund! Känner att det iallafall är dags för mig att stänga av datorn. Vi hörs väl någon dag!



I'm playing you right back boy

Du tror att du har övertaget och har mig lindad runt ditt lillfinger, men det är snarare tvärtom. Du vill ha det du inte är van vid, du vill ha något nytt och spännande samtidigt som du inte vill lämna din trygghetszon. Tycker synd om dig, du har fastnat. Men det har inte jag, jag har möjligheter du inte har, och om jag är smart vilket jag ska vara kommer jag att utnyttja dom och inte vänta på dig som ett fån. CYA!


engelska B, känns inte så peppande i denna stund

Usch sitter och försöker få ihop någorlunda bra frågor och svar till en engelskaintervju jag och Jenny ska göra imorn i skolan. Cirkus 10 min lång ska den vara och jag känner mig inte ett dugg kreativ eller peppad just nu. Vill ha bra betyg på den men hur ska det gå till när jag knappt vet vad vi ska säga. Och jag som skulle komma i säng tidigt ikväll, jahapp. Idag har jag iallafall fått lite ringar och en ny svart kavaj med mig hem. Diggar ringarna men får se hur jag gör med over-size kavajen. PEACE

bjuder på en busig bild på min hund, klippte lite hår på hennes öron idag,
tur att det växer ut snart igen. stackarn ser ut att ha page.


new rings

djurtema från H&M, vad tycks?


dagens middag

mamma är kreativ hon, tjejsnack och sallad = perfekt.


tralala

This is the part that nobody mentions
I hope that you know all my intentions were true
All that I wanted was you

är det bara en ren inbillning? eller finns du på riktigt, mitt framför mina ögon.

det känns som att jag är kär, magen pirrar och jag har en grov längtan. men är det möjligt att ha fjärilar i magen och vara kär utan att veta.. vem man är kär i?


Peppinlägg till Moi self!

Har inget att göra så tänkte att jag lika gärna kan skriva ett litet inlägg i min dammiga blogg. Jag uppdaterar sällan, jag vet men är inte så ofta på blogghumör längre. Menmen, iallafall så har jag betsämt mig för att bli en nyttigpetter nu. Eller jag ska satsa på att besöka gymmet 2-3 gånger/vecka, ut och gå en rask promenad på kvällarna när jag inte har för mycket plugg. Och sen hålla mig borta från både läsk och sötsaker under vardagarna, på helgerna är det okej att unna sig lite! Men det är så länge jag håller mig till träningen på vardagar, inget gottigott utan träning!



Vill tillbaka så galet mycket, värker i hjärtat av lycka och längtan när jag tänker tillbaka <3

RSS 2.0