what a relief

nu är allt löst, vi har planer för kvällen och jag vet vad jag ska ha på mig :) det blir fest hos nelson, med några av flickorna och skoena 91or. jag kommer vara djävul ikväll! det känns bäst och då slipper jag tänka så mycket på att skaffa fram mer material. lägger upp en bild senare på resultatet nu ska jag ta en dusch !
puss

självklart

nu har jag kommit in efter en ytterligare promenad med chilli, det var skönt! men självklart var det jag som fick gå ut med henne, så är det alltid när det bara är jag, brorsan & pappa hemma. dom gaddar ihop sig och tvingar mig att ta hand om henne & se efter henne hela dagarna. klart jag gillar att umgås med min vovve, hon är världens bästa hund men ibland kan det bli för mycket. igår var jag ute med henne TRE gånger, jag fick ta alla promenader.. usch nu ska jag inte sitta och tycka synd om mig själv, förlåt till er som läser detta hehe. men saknar bara min mami som är i umeå just nu, hon är den som löser problemen i familjen !



promenixkläderna, hehe kan inte ha självutlösare på webcamen så fick bli att hålla den framför spegeln - men det funkar också!

tror jag har bestämt vilka halloweenkläder jag ska ha, visar sen! pussar

HALLOWEEN

hej mina fina läsare! hur är det med er? idag är det halloween eller allhelgona eller vad man säger, och jag har inga direkta planer! usch hatar när allt är så oplanerat, har verkligen lust att dra på en rolig maskerad med mina vänner  ikväll. men det känns som att det inte riktigt kommer bli av.. fast har pratat med min kompis jonte och han kanske kunde fixa in mig, greta & jenny på hans kompis fest :) så ni skulle vara nice!
sen är det ju det här problemet med vad man ska klä ut sig till? jag har tre alternativ; djävul, pumpa eller indian (haha)
jag vill alllllra helst vara en pumpa, skulle inte det vara ganska coolt? det material jag har till det är kläder: , trasiga strumpbyxor & ett orange linne, ansiktsfärger: orange, vitt, svart, grönt, jag har skor MEN inte den där gröna saker som pumpor har - själken? ..
till djävul har jag i princip allting, det är svarta kläder som gäller; nya midjekjolen typ min svarta body och trasiga strumpbyxor, jag har ju en liten "gaffel", jag har horn, svart nagellack och typ rött läppstift - ja allt som hör till. sen nu imorse hittade jag ju en grym indianoutfit som består av; mammas gamla klänning, säkert 20 år gammal och inte särskilt modern men jag tänkte vika upp den, jag har ett band med en fjäder i som man har över pannan, indianskor men dom är från sexan så tror jag tar något annat par, sen även ett matchande band till klänningen i midjan, sen vanliga nylon till det.

visar bilder sen ! ska ut med chilli nu :) PUSS

blev precis medlem, nice med gratis presentkort ju!


jag smälter, he's magical

you're just too good to be true, I can't take my eyes of of you.. - EDDIE = MIN NYA FRAMTIDA MAN + IDOLFAVORIT.

nu är idol slut & jag har fått en ny favorit. eddie är otroligt söt & snygg, mums. men han är också en jättebra artist! är glad för malins skull att rabih inte åkte ut, och inte ens hängde löst! :)

nu ligger jag, jenny & chilli här i sängen och tittar på hulken, hehe vi är inte direkt så insatta men det är typ det enda som går på tv.. vad har ni för er?
vi tänkte att vi inte ska vara uppe så långe ikväll, vi gör ju ändå inget speciellt. lika bra att gå och lägga sig så man är pigg in the morning :) shit, imorn är det ju halloween.. och jag har inget planerat, doh ! har en klädsel & så, men ingenstans att vara haha patetiskt. skulle verkligen vilja dra på en rolig maskerad/halloweenfest ju! men det verkar inte som att någon har det :s aja, får väl försöka leta vidare. nu säger jag godnatt så hörs vi imorn! puss

IDOL

nu är allt spring hit & dit avklarat. dags för slapp framför idol! jag och jenny chillar här i min dubbelsäng medan vi tittar på de olika artisterna ! plus att vi precis skymtade malin på tvn :D om man står på scenen så sitter hon på högra sidan, precis när den smala gången från scenen börjar :) hoppashoppas verkligen att rabih inte åker ut, och inte någon annan heller egentligen :s eller kanske Reza då, får inga bra vibbar av henne. sorry ni som diggar henne.
jenny har börjat mumsa på cheese crunchez och sitt lösgodis så nu ska jag joina henne ! hörs senare, pusssar!



MUMS. btw vilka hejar ni på i idol?

katshing !

hejsan, nu är jag hemma ! det var en mysig dag på stan, vi hann med ganska mycket faktiskt - och självklart, när vi säger att vi ska dit en snabbis blir det ändå hela dagen. två nya inköp har jag gjort! är supernöjd. lämnade även tillbaka skorna, men det kändes bra.. eftersom jag köpte ett annat par ! ;)
det fick bli donken till lunch, mums. har inte ätit det på ett tag, och eftersom vi får 5 kr rabatt på en meny köpte vi varsin big mac-meny.. shhh ;s
nu tänkte jag vara en snäll dotter och hjälpa sin fader med middagen, det blir nachos :D wördnermiddag i högsta grad. sen efter middagen får vi se vad som händer, vi har lite olika alternativ. antingen kanske jenny & greta kommer hit - då ska vi typ titta på idol, bada jacuzzi eller kanske basta? liten tjejkväll bara :) eller så drar vi på fest hos linush, men får se.

dagens köp;



snygg randig over-size tshirt med dragkedjedetaljer på axlarna.
149kr h&m diveded.



KÄRLEK. otroligt nöjd med dessa kängor. 449kr din sko. värda varenda öre :)
men dom är stora i storlekarna så köpte storlek 37!? jag som brukar ha 38-39 hehe.

vi hörs senare ikväll puss !

slappis



orkade inte anstränga mig idag, så kör på trasiga nikeskor, svarta strumpbyxor, stor skjorta, jackan, halvt osminkad och knut på huvudet.. hehe ursäkta synen.



omg, glömde helt bort att berätta att den här storleken blev perfekt på jackan! var ju tvungen att skicka tillbaka den andra till nelly.com och byta till en mindre storlek - perfekt!

nu ska jag dra! ha en bra dag, skriver när jag kommer hem puss!

hej bloggen!

idag känner jag mig positiv, vet inte varför men det kan bero på att jag tog en 40-minuters promenad med chilli imorse! det var faktiskt ganska skönt, satte på mig (gamla) fjällisen och solen sken. vi lekte lite bland löven och hade det bra så nu är jag piggg.
jag håller på och smsar med malin, och hon ska åka till idol om en timme! och stackarn, hon är jättenervös över att rabih ska åka ut. He's her FAVOURITE, BIG TIME. hon ska dessutom sitta längst fram framför scenen och ha en skylt hehe så om han åker ut blir det en repris av förra fredagens idol - en tjej som sitter och tjuter utav bara helvete med massa band som representerar hennes idol! :/ men jag ska i alla fall titta ikväll tror jag, om det inte blir en utekväll. rösta på rabih för malins skull btw! :)

men först blir det en dag på stan med jenny. wie! vi ska väl åka strax, jag ska bara fixa i ordning mig lite mer. och ska ju lämna tillbaka skorna idag .. -.- men får hitta något annat att spendera pengarna på mohaha..
lägger upp en bild på dagens outfit när jag bytt om puss!

DAMP

fucking shithole.. skrev precis ett långt inlägg men det sparades inte -.- ! skriver bara en kortis.
greta har gått hem så nu är det bara jag & jenny kvar, och jag är trött! somnade framför tvn ett tag som vanligt så är lite seg nu. chilli har varit uppe och busat men lyckades nyss få henne att stanna där nere och somna om. vi ska upp ganska tidigt imorn för att dra till the city, så ska nog sova snart. jenny ska hem och fixa i orning sig imorn innan vi drar så tänkte att jag går ut på en lååååååångpromenad med chilli då, just för att pappa ska sluta tjata.
nu håller jag på att somna med huvudet på tangentbordet så jag säger godnatt!
skriver ett inlägg innan jag drar imorn pusss


we're going out

okej, det har blivit massa engelska-rubriker nu, don't ask why beacause I don't know.. hehe.
i alla fall så blir det en lugn hemmakväll ikväll vilket ska bli väldigt skönt även fast det typ är det enda jag haft hela veckan. har huvudvärk och känner bara för att glo på tv och umgås med greta & jenny :) strax ska jag och jenny röra oss mot coop och köpa något gott, får se om greta möter oss där. tänkte att jag tar med chilli på promenad på samma gång eftersom hon DAMPAR här hemma och bara vill leka -.- take a chillpill gosh!
skriver igen när vi kommer hem hit, puss ! :)



men ibland kan hon vara en liten cutiepie!

home sweet home

hej allihopa! nu är jag äntligen hemma i hemmet. i sthlm har jag varit sen ca 20 i tre, men sen åkte jag ju direkt till vällingby och mötte upp jenny! saknat bebisen. vi hann med lite olika saker;
- åhlens, br, gina tricot, mango, make up store, scorett, topshop & halvt mq. kanske har missat någon affär men sen fikade vi i alla fall på waynes - det blev varsin mellan chai latte & en kaka. myyyyyms! hehe blev en blandning av mys & mums..
okey don't judge me - men jag köpte ett par over-knee stövlar på scorett utan klack!! även fast jag inte skulle köpåa något idag -.- men jag kunde inte hjälpa det, dom viskade "köp mig, köp mig" ;s
det var ett bra pris på dom också, nedsatta från 799 till 499 :) men får se om dom får stanna med mig eller om jag lämnar tillbaka dom imorn, känns inte som att jag kommer använda dom tillräckligt, köper hellre något annat för pengarna då :) moget huh?



köpte de här på h&m för ett tag sen, kostade nog 399kr har jag för mig, har typ använt dom två gånger.. känns som att de nya skorna också kommer vara ett onödigt köp - även fast dom är grymt mycket snygggare!





snygga va!?

I'm on my way!

jag och mormor diskuterar hett om min familj & alla våra problem hehe..
så därför är jag lite seg på att göra klart allting innan vi måste gå till bussen. jag ska packa ner lite småsaker, sminka mig, blåsa håret & fixa dataväskan, sen åker vi! eller ja, vi går till bussen. planet går halv två och det tar en timme att åka hem till sthlm, jag är framme runt 14.40 och då hämtar mamma mig på bromma flygplats. sen får hon skjutsa mig direkt till vällingby där jag ska möta jenny så ska vi titta på lite halloweenkläder till henne. sen får jag träffa chilli !! :) och pappa och simon. ikväll får vi se om några tjejer drar till pavels kompis mange i saltsjöbaden och partajar lite & badar jacuzzi (;
vi hörs sen när jag kommer hem, idag blir det inte så många inlägg heller just för att det blir en lite stökig dag men imorn! :)
pussss

check, check and check

ligger här nedbäddad i sängen med datorn i knät och glor på de senaste the hills-avsnitten :) allt jag kan säga är; DRAMA. men det är det som gör serien spännande, am I right?
naglarna är målade, väskan är packad, jag ahr gjort mig i ordning och chokladätandet & serie-tittandet är igång, hm vad var det mer jag skulle göra..? juste, engelskan skippar jag för ikväll, pallante!
tror det här blir mitt sista inlägg för ikväll, ska ju upp rätt så tidigt imorn eftersom då blir det hemfärd mot sthlm! vill stanna några dagar till men samtidigt vill jag hem och träffa chilli, familjen och vännerna :)
skriver ett inlägg imorn innan jag åker mot flygplatsen, puss & godnatt



den osminkade och sorgliga sanningen .......................

dålig uppdatering!

det har bara blivit att jag skriver runt två inlägg per dag - dåligt! så från och med nu ska jag försöka hinna med 5 per dag :) vissa kommer bli mer intressanta än andra! personligen tycker jag att det är jätteskoj när någon av bloggarna jag läser kommer med ett nytt inlägg - det är ju det som gör att man fortsätter läsa dom, så länge det är intressant :)

kvar att göra denna kväll;
-måla naglarna - med mitt nya gråa nagellack!
-packa min (grande) resväska
-titta på de nya the hills-avsnitten som jag inte sett än + äta marabou mint krokant som är kvar från igår (a)
-brusha tänderna & göra mig i ordning ofc
-om jag hinner, så ska jag skriva klart min engelska eftersom det inte hanns med innan..

så klockan blir väl runt ett, två i natt också :)
bloggar lite senare igen, puss



the hills in my heart, yeah!


partyparty



letar lite schyssta kläder på olika hemsidor, hittade de här heta festkläderna & accessoarerna på ginatricot.com!

plugg

hej allihopa! inte för att jag har så många läsare men några nya har det kommit och hoppas att ni stannar (;
för några timmar sen kom victor & ludvig, mina umeå-kusiner, hit och åt hamburgare med mig och mormor, det var mumsigt! sen följde dom med mig och mormor till h&m och coop där vi sa hejdå till dom. mormor provade en blus som inte var någe bra, sen tog vi en fika på coop :) chokladmuffins, kaffe & fanta blev det!
nu är jag hemma i lägenheten igen, mormor borde komma när som helst - hon tog en långpromenad medan jag tänkte att jag skulle hit & plugga lite. japp, plugg på lovet.. det är inte så jobbigt - ska bara skriva om en engelskatext lite och lämna in på måndag, då får jag MVG på den woho!



vi hörs senare! puss

tjoolllahooopppp!

nu sitter jag på toves rum med datorn i knät & tänkte skriva ett litet inlägg. ikväll tänkte vi bara ta det lugnt hemma hos tove & kanske titta på en film OCH äta god choklad (a)



japp that's right, vi är fetttton punkt slut.
- tove provade på den nya marabou Vinter medan jag körde på mint krokant!



- toves underbara, söta & gosiga dvärgpudel allis! hon myser här bredvid mig i sängen, hon är brun i verklogheten (;

nu ska vi väl försöka hitta någon film eller en tv-serie att glo på!
hörs kanske senare ikväll, annars godnatt ;)


från myskläder till dagens outfit



haha håret är i en slarvig toffs, därav ser det ut som att jag inte har något hår, och ofc mysstrumporna!



nya halsbandet :)

tove kommer hit kl ett och då tar  vi cyklarna till second hand-butiken, myrorna :)
sen efter det får vi se vad som händer puss!

zZz..

jag höll faktiskt på med mitt 3e cpinlägg igår runt 01.00 men jag somnade mitt under skrivandet.. jaja! jag besparade ju er tråkigt läsande ;)

såhär tråkigt hade jag igår;


puss&kram vi syns på stan..


cpinlägg nr2

fyklåån vad tråkigt jag har, seriöst bajskorv -.-
mormor är trött & vill sova, jag är pigg & vill gå i ide för att slippa ha tråkigt! men är inte ett dugg sugen på att sova jöh :( och vet inte vilka serier jag ska titta på på mtv.se.. får väl titta om på alla avsnitt av the hills & the city för 200ande gången eller något -.-
ja nu har ni fått tagit del av mitt otroligt faschinerande & intressanta liv (not) pusssss

vänta bara.. det här blev nog inte mitt sista cpinlägg för ikväll, det blir nog en 3a också! to be continued..

cpinlägg nr1



orkish borskish att ni ska få ha en mysig kväll tillsammans medan jag sitter här i min ensamhet & saknar er *snyft* -.-
nejdåe, men saknar er söööötnowwwwwsawr

wazzzzup?

just nu sitter jag & mormor och glor på nyheterna (.................................) kul.
usch ångrar lite att jag inte hängde med tove, eve & gabbi ut -.- jaja what to do, får i alla fall umgås lite med tove imorn på dagen för då tänkte vi dra till myrorna, en second hand-butik. sen kanske jag även har turen att umgås med dom på kvällen om det händer något ? :)
känner mig lite taskig mot mormor för jag ljöög lite för henne tidigare. jag har varit grymt röksugen i två dagar nu, cp. men nu kände jag verkligen för att gå ut och ta en cancerpinne. och det gjorde jag. jag sa att jag skulle ut och träffa tove, gabbi & eve en snabbis och det funkade höhö. söta lilla mormor <3

nu har hon bytt program, till något konstigt på ettan. ETTAN. själv brukar man ju titta på trean, femman, mtv .. men hon har ju inte dom kanalerna -.-

ni får kanske stå ut med att det kommer några till cpinlägg under kvällen, för det blir min sysselsättning :/
PUSS


shopping

detta blev resultatet av dagens shopping;



- silvrigt rökelsefat, indiska 30kr.



lite halloweensaker ;)
- svart midjespindelnätskjol (haha wtf) indiska 19kr, ansiktsfärger lekbiten 39kr & en liten "djävulsgaffel" lekbiten 19kr.



- awesome leopardhalsband bikbok 99kr.



- liten väska, fast ska nog ta bort bandet eller byta ut det mot en snygg kedja. annars ha den som en plånbok/sminkväska. rea ginatricot 99kr.



- sist & minst ett grått dependnagellack kicks 25kr.


idag är en bra dag

godermorgon!
jag steg upp 10 idag för att hinna duscha & tvätta håret innan vi drar ut och upptäcker staden. har också druckit kaffe och slängt i mig en stadig frukost för att piggna till. nu stressar mormor mig, jag måste borsta tänderna och sen måste vi skynda oss till bussen så vi inte missar den och får vänta ytterligare en timme!
vi hörs senare pöööössss

call it for the night

kvällen har varit mysig och slapp, jag & mormor har ätit gott, tittat på tv, provat kläder, tittat på hennes gamla skor, ätit mandariner & godis och halsat i oss sprite & bordsvatten med citronsmak :p vi är båda helt sega, pga av vädret mån tro? ja någonting är det i alla fall, och vi sa precis; hoppas att vi inte känner oss såhär imorn på staaaan. japp imorn ska vi ta en heldag på stan där vi ska uträtta massa ärenden, för att inte glömma bort någon affär har vi skrivit en lapp på alla ställen vi ska till ;) jag hade tänkt att bjuda henne på lunch (jag är ett snällt barnbarn) & sen får vi se om vi stannar och äter middag också :)

så vi hörs imorn puss !

p.s jag är beeeeeeeeeeeeeeeertsugen :( ...


just nu

myser i soffan just nu, men tänkte vara en duktig flicka och hjälpa mormor med maten nu :)



inge mys utan mina älskade tjockisstrumpor (;

party like a rockstar

gårdagens kväll var awesome! jag och tove cyklar dit och möts av gabby och eve utanför. sen när vi kommer in på denna fest så är det ett liveband på scenen och på dansgolvet framför massa 40, 50 & 60 åringar som dansar för fullt! ;) vi känner att ska man göra det här på rätt sätt, njuta och ha kul med en massa (MYCKET) äldre människor så ska man bli dyngraK! så det blev vi, och som vi dansade, sjöng, drack, skrattade, ut & in för att röka - riktigt skoj! :) men..
nu är det inte lika skoj när man är bakisbakisbakis -.- usch vad det snurrade när man skulle sova igår, och när jag vaknade, och nu. plus att jag tvingat mig upp för en enormt lång backe med cykeln..

nu ska jag chilla med lite mozzarellasallad med mormor, sen drar vi till intersport och coop för att köpa goooodis :)

puss vi hörs senare !


mysig kväll

tänte bara visa lite bilder från gårdagens kväll ;)



jag, mickis, greta & jenny <3



jag & mickis <3



jag, mickis, greta, malin där bak & jenny :)<3
- enda foton malin kom med på hehe

frammeframmeframme ! :)

hejsidejsi !
nu har jag precis kommit hem till mormors mysiga lägenhet, alltid lika välstädat och samma doft som alltid (a) älskar verkligen att komma hit, hur mysigt som hlest! och självklart är jag jätteglad över att få träffa mormor !!!
hehe min & toves flygresa blev lite (alltså mycket) FLUMMIG, men tråkigt att bara sitta och glo på sätet framför jöh (; jag ska äta middag här med mormor och ta det lugnt ett tag sen bär det av mot tove, där ska jag & hon fixa iordning oss och sen på någon fest med hennes vänner, mys! :) sen sover jag även hos henne och återvänder till mormor in the morning. saknar några vänner hemma i sthlm redan men vi får ha kontakt, och vi ses ju liksom på torsdag hallå ;p



jag & mormor <3

nu bär det av!

måste först bara visa för- och efterbilder av rummet haha.

före;


efter;


haha japp det blev resultatet, inte så stor skillnad kanske men mycket fräschare i alla fall!

nu är tove här, väskan nästan klarpackad och allt annat klart. så snart skjutsar mamma oss till flygplatsen ! :) pappa köpte mobilt bredband till mig så jag kan ha dátorn i umeååå !
puss vi hörs sen :)

äntligen

städningen blev halvt lyckad, men rummet blev fräschare i alla fall (;



före

efter, hehe

skoola

nu sitter jag i datasalen och har geografi, jag har precis haft snack med läraren om mitt resultat av hemprovet oh jag fick ............ VG!!! woho, hon hade hunnit läsa det, och jag fick även VG i hatidsresultat :)

nu ska jag plugga vidare, eller egentligen titta på vinterjackor på internet men ändå!
puss

give me some credit

idag har jag faktiskt varit duktig, satte klockan på 08.00 och hur mycket det än tog emot att gå upp så satte jag mig upp i sängen och började plugga geografi direkt :) så nu är jag klar! woho, skickade precis in mitt hemprov - har ingen aning om vad jag kommer få men skönt att det är "klart" i alla fall.
jag har även tagit bort alla sängkläder för att farmor ska bädda nytt, plockat undan lite mer kläder och saker så att jag kan torka hyllor och dammsuga sen när jag kommer hem :) det kommer lite för- och efterbilder sen !

nu ska jag strax till skolan, kommer hem senast halv sju så vi hörs ikväll! pöss

zZzZz.. NEJ

nejnej inge sova här inte, nu ska jag sätta mig och plugga ! jag måste skicka in mitt geografi hemprov imorn innan halv tolv, annars får jag ig-varning hehe............... :( men är ju i princip klar ska bara skriva lite mer fakta.

städningen gick helt okej, golvet är rent från kläder och saker men garderoberna är proppfulla med saker, så städar jag tihi (a) hade & har faktiskt inte tid med att städa nogrannare, körde bara en snabbis eftersom farmor och farfar kom idag och redan innan jag kommit hem hunnit påpeka hur stökigt mitt rum var -_- plus att imorn kommer greta, jenny och malin h hit för att titta på idol och bada jacuzzzzzzzzzzi, MYS :) jag kommer hem senast halv sju och dom kommer väl runt åtta. så jag tänkte att jag inte hinner äta middag med familjen & farmor och farfar utan att det var bäst att jag köper hem sushi från vällingehus (!!!!!!) och äter på mitt rum medans vi tjejer tittar på idol hihi. så pappa fiskade tillslut, efter övertalning, upp lite rikskuponger ;)
imorn innan dom kommer måste jag hinna damsuga, torka hyllor & skåp, bädda sängen och plocka undan ytterligare lite småsaker .. usch jag suger verkligen på att städa :s tar tre år för mig att bara plocka undan kläder från soffan -.-

menmen, a girl gotta do what a girl gotta do!
pöss, juste .. IMORN ÄR DET FETT MED LOV :D

mhm..

råååstädar rummet, musiken är på högsta nivå och dörren är låst. får inte låsa upp eller stänga av musiken förrän hela rummet är kliniskt rent !!!

hörs senare puss


hej i stugan

hejhopp nu är jag hemma! slutade ju 4 och har redan hunnit köpt godis i vällingby på vägen hem hihi, gått ut med chilli och slagit upp geografiboken :) japp jag måste faktiskt plugga nu, och det ska jag göra! har brorsans colaburk (sshhh), mitt godis, datorn och boken framför mig nu så det är bara att köra på! kände att det är bäst att jag sitter här i köket så jag inte sätter på tv:n och blir för lat för att plugga och glor på den istället, plus att chilli lyckats somna här brevid mig nu så rör helst inte på mig.



jaa, min favoritgodis har kommit igen - citronläppar ! (eller vad dom heter)



hehe död efter promenixen

morsning korsning

det blev inga inlägg alls igår, vet inte varför men hade inte orken att hämta datorn där nere, ville bara dö i soffan hela kvällen :s men i alla fall så blev det inte sushi igår, nepp! köpte gyros med bulgur istället bara för att jag skulle ha kvar till lunch idag, det är min andra favorit i vällinge hus :) .. och nu sitter jag och mumsar i mig det igen till lunch (a)
idag har vi bara två lektioner vilket är väldigt skönt, dock är dom typ två timmar långa menmen, slutar 4 istället för 5 :) så när jag kommer hem idag SKA jag plugga på geografi hemprovet som jag inte lämnade in i söndags.. så ligger efter med det och måste göra det den här veckan så att min lärare ens läser det och åker till umeå på lördag!

PUSS

sweet dreams

nu tänkte jag krypa ner och sove :) det var ingenting på tv och hände inte särskilt mycket vid datorn så bestämde mig för att göra mig iordning och sova istället. juste pratade med mamma om hela umä-halloween dilemmat, och hon sa att det inte går att boka om min biljett (!?!?!??!).. så får väl bli så att jag "firar" halloween i umeå.

tänkte bara säga att IMORN BLIR DET SUSHI, hihi
puss & godnatt!

fankeeeeeeeeeen då

idag kom jag på att jag är i umeå den 28e.. alltså på HALLOWEEN. jag hade inte haft en tanke på det förut, jag som hade planerat att ha halloweenparty med mina flickor :( piss också.. tror inte det går att boka om men om det gör det så åker jag nog hem mitt på dagen på onsdag istället för på torsdag :) japp, alltså ska jag till umeå på höstlovet och det ska bli jättekul att bara umgås med mormor !

idag har jag gått i skolan från halv nio till fem -_- jag tycker synd om mig själv. PLUS att vi började dagen med att åka och ha idrott på fight club i hornstull, jooooobbigt säger jag bara. och riktigt riktigt ofräscht usch :p

ha det bra hörs senare !


haha för din skull jenny

jenny ville såååååååååååååå himmmmmla gärna att jag skulle skriva ett inlägg, så jag gör väl det för hennes skull ;)

nejdå, idag gick jag upp typ halv tio, fråga mig inte varför men det blev bara så. satte igång emd pluggandet direkt, och har lyckats skriva en halv a4 hittills haha.... usch känner mig så patetisk :s senast klockan 23.59 ikväll ska detta arbete skickas in, och jag har kvar att skriva minst en a4 till, plus källförteckning och en BRA analys :( fan önskar mig själv lycka till, för det kan verkligen behövas.

uppdaterar mer sen !

lika bra att köra på när man ändå har en fettokväll, hehe

.. och så kom pappa in med glass i ett martiniglas bara sådär, snälllt :)


JAA

FOKI VANN ÅRETS BLOGG! ville att antingen hon eller kenza skulle ha vunnit!! tycker verkligen att hon är värd det, älskar hennes blogg :) skulle bara säga det, pöss!

mumsfilibabba

okej, jag har inte ens skrivit en halv a4 på geografin. så det får bli att stanna uppe hela natten och skriva, typ. men först innan jag "fortsätter" pluggandet tänkte jag mysa lite & glo på tv:n :)



- fredagsmix och ben&jerrys cookie dough! kan det bli bättre?

stanna inne-dag (helg)

hejhoppgummisnopp
igår blev det att bara stanna inne, orkade verkligen inte gå ut. det blev att jag, mami & papi tittade på idol och åt glass ;) kan vara skönt med såna kvällar ibland också :) nu har jag bestämt mig för att låsa in mig på mitt rum hela dagen och pluuuuuuugga. hur tråkigt som helst men det måste verkligen göras. så alltså blir det en hemmakväll ikväll också, har inte tid att gå ut & ha kul något alls den här helgen :( blä måste verkligen börja plugga i tid och inte spara allt till sista sekund! men det var ändå planerat att det skulle bli lite mys ikväll, jenny har inte kanal tv400 så hon skulle komma över hit och titta på blog awards med mig & kanske äta lite ben & jerry :) MEN SÅ FÅR VI VETA ATT DET INTE SÄNDS LIVE IKVÄLL!? bläpiss på det :s hade ju planerat att se det så jag kommer ifån pluggandet ett tag med nu får det väl bli plugg i alla fall då -_-
hörs sen!



otroligt heta pluggkläder känner jag men wtf!
psst.. älskar mina nya strumpisar :)

allt på en gång

eftersom att jag inte har skrivit något i bloggen på hela dagen så blir det lite fler inlägg nu ikväll istället :)
just nu sitter jag och tittar på idol med mami & papi. pappa fixade en drink till mig som "tack" för att jag tog hand om middagen medans han och mamma tog en skönt bad. snart blir det valnötsglass! (hmm?)
sen tänkte jag faktiskt försöka läsa lite i geografiboken innan jag lägger mig, hoppas jag faktiskt gör det nu också :)



helt random, men i alla fall - såg att ramarna med bilder på mig och brorsan låg här på bordet. det var från när vi tog "modellfoton" hos mammas kompis som är fotograf, som present till pappa när han fyllde 50 år :)

7

ser ut som ett fetto, men man kan inte alltid bli bra på bild (höhö)..

hej i galoshen ! (eller nått)

nu har jag kommit hem (äntligen), jag har varit i skolan och sen åkte jag, greta och jenny till stan vilket var mycket mysigt :) det hade varit ännu mysigare ifall jag inte hade fått dampont i magen :( PLUS att jag typ blev kokhet i varje affär och blev yr och massa uschusch. men det lyckades i alla fall bli lite shopping ;) greta körde på och köpte typ något i varje affär vi gick in på, medans det blev lite mindre för mig och jenny. jag är fattig (FATTIIIIG) och jenny hade lite otur med att hitta det hon behövde :) men i alla fall så lyckades jag köpa;



- ett par vita tjocka tumvantar, 99 kr på indiska (;



- lackleggins, 199 kr på jc

   

- svarta lite tjockare over-knee strumpor, med söta bollar i snöre :)
149 kr på indiska (cute)



- ett lila tajt sammetsfodral, 199 kr på bikbok


f***

än så länge inget plugg gjort ...............

pisspotta

blää, nu ska jag plugga :( måste fan läsa ut kapitlet i boken ikväll! annars kommer jag så (sååååååååå) faila på hemprovet.. så vi hörs igen senare ! om jag inte somnar med ansiktet i boken...

några av de miljoner, miljoner saker jag vill ha

bara massa bilder på underbaringar;

LEGGINS
- riktiga lackleggins, leggins med dragkedja längs sidorna & leggins med paljetter längs sidorna.



KJOLAR
-"mag"-kjolar med dragkedjor, hett.



FEST
-älskar paljetter, och lite unika klänningar.




YTTERPLAGG
-behöver nya fräscha tjocka vita tumvantar, älskar pälsmössor & diggar the stray boys tryck.




VARDAG
-älskar killkläder - nr 1 2 3. coolt linne med döskalle, mysigt med stickade koftor & en perfekt blus till t ex jeans.

sen kväll ikväll?

nu är jag hemma från vällingby. det blev en rolig kombination och folk, det var jag, sandra, greta, julia b, yrsa, ogge, stefan, fredrik och frida såklart. men innan vi har hunnit beställa maten ringer fridas pappa och säger att hon inte alls får äta ute och att hon måste komma hem. stackars frida det var hos som hade "anordnat" detta och ville ha det trevligt med vänner :( men vi andra stannade och åt i alla fall, lika bra när vi ändå var där liksom.
psst... det blev sushi igen hehe :$ exakt samma meny också, 5 laxbitar och 3 rullar :) och det smakade lika gott som alltid!

men nu väntar plugg.. -_- tänkte väl köra geografi i ungefär en timme nu sen får det vara!
måste skriva två-tre a4 tills på söndag om hur befolkningen har ökat från 10 miljoner till 10 miljarder (!!!) lycka till säger jag bara, vet inte hur jag ska hitta bra fakta om det, vet inte hur jag ska börja skriva, vet inte hur jag ska hinna med det eftersom jag inte ens har börjat :s bra start på gymnasiet.


JAG VILL INTE PLUGGA

ha en trevlig kväll!

myspys

hallelåja !
snart ska jag ta bussen till vällingby. där ska jag möta lite folk (vet inte alla), men i alla fall greta, frida och ogge :) vi ska äta middag i vällingehus, för att frida åker till USA imorn så hon ville ha en liten "avskedsmiddag". och ja, det blir middag i vällingehus andra dagen i rad för min del hihi, och kanske.. kanske blir det SUSHI IGEN :D funtar på att ta gyros med bulgur, men det kommer troligtvis sluta med att jag tar sushi (a)

hörs igen när jag kommer hem, pyss!

gör, som alltid, min tisdag

mmmmm, middagen var god som den alltid är på tisdagar. SUSHI. min fader jobbar i örebro några dagar i veckan, han åker alltid på tisdagsmornarna och kommer hem antingen på torsdagar eller fredagar. och alltid när han är borta på tisdagar brukar mamma köpa hem mat (ibland även på onsdagar), just för att hon jobbar sent och inte orkar ställa sig och laga mat. så då beställer jag oftast sushi, från mitt favoritställe. sushirestaurangen i vällingehus :) här kommer lite bilder på när jag mumsade i mig det och drack coooooooola



skål ! och ha en bra kväll :)

förtjänar en belöning

tjoho!
idag var jag tröött i skolan, precis som alla andra dagar. men jag kände ändå att det var dags för gymmet idag, jag och jenny drog dit direkt efter våra coachsamtal som vi hade efter vi slutat. på gymmet börjar jag med att gå i snabbt tempo i cirkus tio min, sen joggar/springer jag så gott jag kan innan hela magen börjar krampa av håll.. hehe. spenderar väl si sådär 20 min på springbandet och gör av med 100 kalorier (woho)! sen går jag till en annan "makapär" som jag inte vet vad den heter men det är som att man joggar och drar i spakar samtidigt haha. där kör jag på level 7 i typ 10 min och gör av med ytterligare (ungefär) 100 kalorier! så alltså blev jag av med 200 kalorier idag, ja jag räknar kalorierna jag blir av med istället för tiden och längden jag sprungit haha.. men i alla fall, då var jag ju bara tvungen att baka brownies när jag kom hem :$ tog precis ut den från ugnen och det doftar ljuuvligt ! MEN innan jag hugger in på en bit av den är det dags för sushi (; faaavoritmat.




ska strax in i duschen, puss!

behålla eller inte !?

jackan från nelly.com har kommit! meeeeen jag kan inte bestämma mig för vad jag tycker om den :s mitt första intryck var att jag gillade färgen, den är perfekt. men sen när jag tog upp den och vecklade ut den såg den ut som en potatissäck! jag provade den och usch tycker bara att jag ser ut som en uppstoppad korv rent ut sagt, den ser inte alls lika bra ut som på bilderna.. skit också. var verkligen sugen på den här jackan och tog storlek M för kändes som att den skulle vara liten i storleken, men icke! den är för lång och för "biffig"..
men samtidigt skulle jag fan, (ursäkta uttrycket), behålla den bara för att jag är i desperat behov av en vinterjacka :/
men ni får döma själva, värd att behålla ?




här är lite olika bilder när jag har nya jackan på mig, (cplugg på sista bilden hehe)
jag diskuterade med mamma och just nu ser det ut som att jag ska byta den mot storlek S :) hoppas verkligend en blir bättre!
pusspuss


dålig idé

p.s inte bra att gymma efter en sen festkväll, hehe..


seeg

först och främst, sorry för att jag inte hann updatera om källen igår! blev i alla fall att vi duschade, fixade iordning oss, lagade middag, gick ut med hundarna och STRESSADE.. usch vi åt på tio min, duschade på 5 min, gick ut med hundarna i 2 min, sminkade oss snabbt som ögat. allt stressande berodde på att vi kom hem så sent från stan, vi bara lät tiden flyga iväg och sen helt plötsligt hade vi jättebråttom. men sen när vi väl kom iväg så tog vi tunnelbanan till högdalen och gick sedan hem till min kompis pavel - och där blev det lite chillkrök/fest, mysigt :) vi hade tänkt att passa in tåget som gick 01.19 hem, bara för att vi behövde komma hem till hundarna som inte kunde vara själva längre. men när vi kommer ut från pavels port så inser vi att tåget går om sex min, och egentligen tar det ca 10 min, en kvart att gå till stationen. så vi kuutade, verkligen sprang så fort vi kunde i klackar - och vi missdade tunnelbanan med 2 sekunder !! usch vi var så jävla sura, det var kallt, läskigt folk runt omkring oss, PLUS att det var en halvtimme tills nästa -_- aja så det blev alltså en halv lyckad kväll hehe.
nu väntar skolarbete och mat (typ äntligen), känns som att jag inte har ätit ett dugg mycket den här helgen, haft för mycket att göra helt enkelt haha.



nu är jag i alla fall hemma med älsklingen igen, och även fast jag bara varit borta från henne sen i fredags så har hennes päls vuxit med hästlängder, haha så min bebis ser ut som ett litet troll, love it!
ha en trevlig kväll!

chilldag med brudsen

nu sitter jag här framför datorn med nytvättat hår, jag var lite lat så lät tove tvätta det, tack! när tove är klar med att tvätta sitt eget hår så tänkte koka kaffe och sätta oss och ta en morgoncigg på balkongen, mys! jag har haft sms-kontakt med jenny nu under morgonen och hon får skjuts hit strax, sen när hon kommer ska vi gå en 45-minuters promenad runt vattnet med hundarna, seen ska vi fixa oss lite och dra ut på stan :) tove och jenny ska kolla lite saker, och jag tänkte säga hej till min kompis robin som ska dit med sin mami :) längesen jag träffade honom så ska bli kul!!
ha en trevlig dag för det kommer vi att ha, uppdaterar mer om planerna inför kvällen sen (;

hmm what to do, what to do..

nu är det så att jag och tove har bakat en kladdkaka (lyxvariant), vi har två olika chipssorter, cheese crunchez, någon typ av ostringar (?), lösgodis, marabou och cola ! :) MEN det är inget på tv och vi har inga filmer att titta på, så vad gör man ? vi kan ju inte direk bara sitta och mumsa i oss alla hehe.. en sak vi ska göra ikväll är i alla fall att flytta ut tove garderob ut från rummt, den är liksom minst två meter hög så vet inte riktigt hur det ska gå till, men om vi slår våra kloka huvuden ihop så löser det sig säkert!
imorn kommer jenny !!
ha en trevlig kväll <3

allt är packat och klart in i minsta detalj

så! nu har jag äntligen packat det sista inför helgen hos tove. resultatet blev; en väska med kläder, en påse med skor och en väska med "saker" hehe.. kommer definitivt inte att använda allt men vill ju ha valmöjligheter (a) lite jobbigt att släpa på allt hela vägen till skolan, i skoan och från skolan till tove.. men whatever. just nu sitter jag och chilli brevid varandra, jag glor på datorn och hon ut genom fönstret hehe. som ni ser så är hon en lite annorlunda hund, en blandras ;) och faktiskt en av dom sötaste hundarna jag sett, lite unik sådär. MEN hon kan vara ett riktigt litet busfrö - nu på morgonen lät pappa henna vara ute på baksidan och leka typ, han hade stängt dörren så att det inte skulle bli så kallt. sen ropar han på mig och säger; "jag vet inte vart chilli är ..!" så jag rusar ner för att se om jag ser henne, hon var ingenstans på baksidan, ingenstans på grannens tomt, inte på framsidan. och grejen är att om hon bestämmer sig för att kuta bort.. så gör hon det. pappa stack ut och letade på framsidan medans jag ropade på henne på baksidan. sen ser jag något kuuuuuta tvärs över våran och grannens tomt i full fart, hon springer fram och tillbaka, runt runt, och vägrar komma så nära mig att jag kan ta tag i henne. till sista lockade jag med godis och hann precis ta fast henne innan hon sprang iväg igen :p liteorolig blir man för man kan ju inte veta vart hon har tagit vägen eller råkat ut för. men nu är allt bra och hon sitter med mig här :)

ha en bra dag!

det kommer oundvikligen att bli en sen kväll ikväll

just nu håller jag på att skriva en packningslista, jag skriver även upp saker jag måste göra ikväll och imotnbitti. hehe det måste jag alltid göra så att jag inte glömmer något :) varför jag skriver en packningslista är för att jag ska till tove direkt efter skolan imorn och sova där tills söndag. visst hon bor bara på fridhemsplan så det är ungefär en halvtimme här ifrån, men hon är ensam hemma hela helgen så ska "bo" där och inte åka hem förrän på söndag! kommer bli jättemysigt, imorn möter hon mig så köper vi middag och mys och chillar hos henne hela kvällen, sen på lördag kommer jenny in till stan och så ska vi gå där ett tag innan vi återvänder hem till tove alla tre, vi ska även hinna med en träning! sen fixar vi middag och fixar i ordning oss innan vi ska på fest i högdalen :)
   

mysmysmys !


slappar

hejsanhoppsan,
just nu sitter jag bara och slappar framför datorn med en kopp kaffe och chilli precis brevid mig. jag gick upp kl 09.00 och hittills har jag hunnit duscha & tvättat håret, bytt om, lekt med chilli och kokat kaffe. kvar att göra är att sminka mig, borsta & torka håret, laga lunch och gå ut med chilli ;) tänkte bara uppdatera lite! idag blir det köp av jacka och klänning wihu! fast jag städade aldrig rummet igår så hoppas vi hinner beställa jackan och klänningen innan pappa ser rummet .. hehe.


(jag är laaaaaaaaaaaaaaaaat)
ha en bra dag!

slår till!

 

är i desperat behov av en ny vinterjacka, jag har tittat runt i olika affärer och på olika hemsidor och nu hittade jag den här! jag hittade denna skönhet på nelly.com och priset är bra - 699kr! exakt vad jag letat efter, den går precis över rumpan, har muddar och har en bra luva :) kommer beställa den idag eller imorn - för när jag var inne på fokis blogg såg jag att man kan få 100 kr i rabatt på nelly.com just dom här dagarna :)
jag ska även köpa den här söta festklänningen från nelly.com, den finns på rean och kostar bara 179kr!

happyhappy

har fått resultatet på samhällsprovet! gaah, det började med att vi skulle gå ut och prata med läraren individuellt. när jag kommer dit börjar han med att säga:"linn.. vad ska vi göra åt dig!?" jag ba vaaaa.. sen började han skratta och ba "nejnej, jag skojade bara - det är kul att skrämma folk lite haha." tack för den! i alla fall, sen gick vi igenom provet, han tog upp saker som jag hade skrivit bra. och resultatet blev VG+! det var svårt att få MVG på det här provet men han ser ingen anledning till att jag inte skulle få det sen (eller nåt) woho! :) alla tjejer fick VG+ även fast vi inte hade pluggat något hehe, ibland har man tur!


ha en mysig kväll!


skolan

nu sitter jag, jenny, madde, debbie och emelie i ett litet grupprum med laptops och ska skriva om olika partier. jag, jenny och debbie ska skriva om moderaterna - inte för att jag vet särskilt mycket om det partiet men det lät bäst! snart ska vi få veta resultatet på samhällsprovet om demokrati .. usch !

trött och uttråkad men ändå streessad

morsningkorsning!
steg upp kl 09.10 idag, men eftersom att jag gick och la mig runt 01.00 så var jag tröött. även fast jag har lång tid på mig innan jag ska gå, (bussen går 20 i 12) - så var jag stressad för jag hade inte bestämt kläder, jag ska sminka mig, gå ut med Chilli, göra lunch och sitta vid datorn ett tag.. hehe. menmen får väl bli som igår att jag slänger i mig lunchen, går ut en snabbispromenad och springer till bussen :) idag är en skön dag, vi har bara två lektioner - dock är dom ca två timmar långa var, men vi slutar 50 min tidigare än vad vi brukar! alltså 10 över 4. lektionerna är samhällskunskap och geografi, på samhällskunskapen kommer vi få veta resultatet på vårat prov om geografi (!). våran lärare sa att en av oss tjejer (4 st) fick bäst resultat i klassen :p tror verkligen inte att det är jag (kommer inte ens ihåg frågorna på provet.. hehe.) men är glad för den tjejs skull som fick bäst! :) när jag kommer hem väntar en hel lista med saker som måste göras; städa rummet (stöökigt), plugga spanskaglosor, skriva engelskauppsats och läsa i geografiboken. jag vet ju redan nu att allt inte kommer bli av - men måste städa rummet innan imorn då pappa kommer hem och blir galen över att jag inte gjort det, jag måste plugga spanskaglosor eftersom att dom är tills imorn och så måste jag skriva på engelskauppsatsen som är tills på fredag men har ganska mycket kvar att skriva (;
ha en bra dag!


my soulmate



tove - en otroligt viktig människa i mitt liv
jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, vem skulle linn vara om tove inte hade funnits vid
hennes sida? du & jag har känt varandra i sexton år, du är en av mina äldsta vänner och
även en av mina bästa vänner. vi har gått igenom och upplevt massvis tillsammans, turkiet
till exempel - det var en av mina absolut favoritresor - bara för att det var du och jag. vi har
även varit i sicilien tillsammans, peace and love (UNDERBART), somrarna i umeå och somrarna här i stockholm, sen du flyttade hit till stockholm permanent har våran vänskap flyttat upp några nivåer och vi har blivit mycket tajtare. nu träffas vi nästan varje vecka och helg, men innan dess var det ca en gång per sommar eller lov.. alla sleepovers vi har haft nu på senaste tiden betyder mycket för mig, även fast vi inte gör något speciellt, bara slappar på rummet, tjockar oss och tittar på tv så är det skönt att bara umgås - älskar att prata om allt med dig, du förstår verkligen. vi säger aldrig "jag älskar dig" - men jag hoppas att du vet att jag älskar dig !


första inlägget, om dagens händelser

detta blir mitt första inlägg i min nya blogg. jag tänkte skriva om vad har har gjort under dagen ;)

det började med att jag steg upp kl 09.00 imorse, slöade framför datorn, packade träningskläder och gick ut med Chilli, min vovvsing :) efter promenaden gjorde jag en varm macka som jag slängde i mig innan det var dags att gå till bussen. klockan var då 20 i 12 och sen började skoldagen halv ett :) japp, idag och resten av veckan går jag eftermiddag - det betyder att jag går från halv ett till fem varje dag. skönt med sovmorgon, men kan vara lite jobbigt att komma hem runt sex varje dag - speciellt om man har plugg som måste göras.
idag hade vi samhällskunskap, engelska och matte. hände inget speciellt på samhällskunskapen men på engelskan valde våran engelskalärare att läsa upp två brev vi skrivit för några veckor sen, hon tyckte att dom var bra så hon ville läsa upp dom. och när hon börjar läsa det andra brevet känner jag igen det hon läser mycket väl - det var mitt tihi! alltid skoj med bra respons av ett arbete, lite pinsamt dock när alla satt och lyssnade på vad hon läste menmen. sen på matten var det dags för förhör (!) - som jag hade pluggat högst tio min inför, och det gick som väntat åt h*lvete.. what's done is done!
sen efter skolan åkte jag och jenny till gymmet för att spendera ca en timme där. men tyvärr insåg jenny när vi skulle byta om att hon hade glömt sina träningsbyxor .. så det blev att hon tittade på när jag gick/sprang i tio min på springbandet - sen ville jag inte träna mer (haha) - p.g.a att det var proppat med folk och var kissnödig/hungrig/glömt sportbh - alltså inte taggad :) sen blev det pizza till middag istället - mummsigt värre (;

hare gött!

partyparty

svart paljettlinne - funkar till både jeans och strumpbyxor + ett par klackar!

sött paljettlinne, funkar till ett par jeans/strumpbyxor och klackar! perfekt festklädsel

199kr bik bok

must have

kärlek till leggins med dragkedja, men längs med hela benet - I love it!

stor kärlek till leggins med dragkedjor, men längs hela benet!? - I love it!

249 kr - bikbok

RSS 2.0