söööööndag

Hejhopp, nu har jag precis målat mina nails - i en typ blå färg skitsnyggt! Iallafall så sov jag hos Jenny inatt, vi hade sex and the-city maraton och lite killsnack. Det var mysigt! Sen när jag kom hem idag duschade jag och packade lite, sen drog jag och Jenny till Vällingby där vi mötte lite folk. Bland annat Greta, Kajsa, Sara och Frida! Vi bestämde att vi kanske skulle försöka ses ikväll så hoppas på det. Verkar nu som att det kanske blir en chillkcäll hos någon. Är lite deppig över att det inte blev någon typ av fest alls den här helgen vilket jag verkligen verkligen ville innan det blir en vecka i Egypten. Och nu har jag dessutom vin som inte går att spara en vecka men kommer ju inte få användning av det. Typiskt! Och det är typ ingen annan av brudarna som har dricka heller tills ikväll vilket är synd, vi har försökt få tag på det hela dagen idag utan någon lycka. Menmen det blir mysigt med en innesittarkväll med rätt sällskap! Hoppas vi bara hittar någonstans att vara hehe..

Jenny ska iallafall sova här ikväll och hon stannar här typ hela dagen imorn då jag måste vara hemma och passa Chilli. Men vi ska även försöka oss på att färga hennes hår och sen sno ihop någon lunch här hemma. Jag måste ju såklart också packa det sista eftersom att jag åker på tisdag morgon! PUSS

Snabbt inlägg

Tjoho! Igår skrev jag ju vad jag hade för planer för idag. Och det blev en mysig sen lunch/fika med brudarna sen hittada jag även en bikini och ett par röda solglasögon som jag ska ha med mig till Egypten! Jag måste kila nu, ska hem till Jenny darling för en myskväll sen får vi se om vi kanske går ut ett tag :) Sover även över hos henne så skriver nog imorn! puss och ha en bra lördagskväll!

Äntligen inskickat

Nu har jag precis skickat in uppgiften! Skönt må jag säga. Det gick helt okej och det blev typ lite mer än 4 ½ sida. Hehe känns lite konstigt att jag inte skickade in i sista minuten, typ 23.58. Nu tänkte jag typ sätta på filmen Hairspray och sen sova. Jag är helt slut (kan fortfarande inte gå pga träningsvärken från idrotten igår haha). Imorn ska jag gå upp i skaplig tid och städa mitt rum, vill inte komma hem till ett stökigt rum när jag kommer hem från Egypten. Sen ska jag även lägga ner allt som behöver tvättas inför resan i tvättstugan. Efter det blir det att åka in till stan. Behöver titta på en ny bikini och lite andra saker. Sen kl två, halv tre blir det fika med bruds inne i stan! På kvällen hoppas jag verkligen att det blir utgång, vill festa och ha kul innan jag är borta i en vecka! Men ska försöka klämma in ett inlägg imorn annars vet ni vart jag är ;) puss på er!

P.S - JAG FICK UT POPCORNSAKEN SOM HAR SUTTIT FAST I MIN HALS I TYP TVÅ DYGN OCH SKÄRT UPP MIN HALS INNIFRÅN!!!!!!!!!!!! Hehe.

Beställda!

Beställde precis de här skorna från nelly.com - en sen födelsedagspresent ;) Man ska passa på att beställa därifrån nu när det är fri frakt fram tills den 3/3!



399 kr!

Nu börjar sportlovet!

Men tyvärr så kommer jag att tillbringa min första kväll på sportlovet hemma i min ensamhet och plugga :( Måste skicka in arbete i företagsekonomi ikväll och har mycket kvar så har inte så mycket valmöjligheter.

Jag kom iallafall precis innanför dörren och tänkte börja skriva typ på direkten. Jag slutade 20 i ett idag och efter det gick vi och åt lite snabbt på seven eleven sen gick jag till Robins skola som också ligger på Odenplan för att träffa honom. Vi hade lite deep-talk och hoppas att allt kommer bli bättre nu framöver. Efter det besöket åkte jag till Fridhemsplan för att besöka Toves skola. Jag skulle bara förbi snabbt och lämna hennes tröja som jag hade lånat och säga hejdå innan hon åker till Umeå senare idag och vi kommer inte träffas förrän veckan efter lovet! :( Sen åkte jag iallafall mot Vällingby där jag gick in på synoptik. Mamma hade bokat en tid till mig där kl fyra för att göra en synundersökning för körkort. Men jag behövde ju hem och plugga och orkade inte åka tillbaka till Vällingby senare så jag lyckades ändra till en tidigare tid. Det var inget fel på min syn!
Nu är jag som sagt hemma och ska plugga ända till kl 23.59 ikväll, rolig fredagskväll?! Nä. Men skriver senare pöss

Jag är helt slut!

Hejhopp! Jag kom precis innanför dörren, jag har haft heldag i skolan idag. Nu sista lektionen hade vi idrott, och jag säger bara att jag knappt kan gå! Jag har redan en grym träningsvärk och fatta hur det kommer kännas imorn då? Det var några treor som hade oss idag. Först körde vi att alla skulle rotera på 10 stationer med olika övningar. Det var bland annat utfall, sit-upps, löpning och hoppa hopprep. Efter det var det en annan grupp treor som skulle köra med oss. Då var det dags för lite killerboll och sen fotbolls-rugby och vanlig fotboll. Sist men inte minst körde vi tre varv med nerjoggning. Det var en rolig idrottslektion. Men som sagt så är jag heeeeeeeelt slut nu, vill bara sova - men nej. Jag måste verkligen skriva på företagsekonomiuppgiften -.- yey!

P.S - vet ni hur många gånger jag halkade idag eller?! Jag halkade 100 gånger på väg till bussen bara, och som att inte det vore nog att konstan halka till och få blickar på sig så halkade jag så att jag hamnade på ändan en gång! Aj! Det var såå pinsamt, jag höll på att smsa och typ stod halvt still innan jag skulle gå över vägen och sen helt plötsligt halkar jag till och hamnar i en snöhög :( skälvklart ska det vara massa folk runtomkring mig då och bilar som körde förbi -.- Pinsamtpinsamt, jag borstade av mig snabbt och fortsatte gå i en rask takt. Sen kunde jag inte sluta garva åt mig själv på hela vägen till bussen haha.

Och inte nog med det så halkar jag två gånger på gympan också! Och på vägen hem. Detta var en riktig halkdag för mig. PUSS

Spanska = tråkigt

Jag sitter här och försöker nöta in spanskameningarna men de fastnar inte. Eller några kan jag helt okej, men de andra.. nää. Jag är trött också så orkar inte anstränga mig för att lära mig dom. Klockan nio typ ska jag duscha sen gå och lägga mig. Så jag ska försöka plugga i typ en kvart till sen räcker det. Men jag skriver godnatt nu! Jag går heldag imorn så kommer inte skriva förrän på kvällen om jag ens skriver höh. Puss godnatt.



Bjuder på en bild som togs när vi gick hem från ett ställe mitt i natten haha. Kan säga att det där inte var första eller sista gången jag ramlade i den höga snön. Ibland låg jag bara kvar för att jag inte kunde ta mig upp haha. Kände faktiskt inte av kallheten så mycket! Bilden är tagen från Toves blogg (tuuves.blogg.se) haha jag kan inte länka dålig som jag är så skrev adressen istället. PUSS

Onsdag

Idag har jag också varit hemma från skolan. Inte på grund av sl utan för att jag verkligen inte orkade. Hehe. Men jag tänkte att jag kan vara hemma och kanske till och med skriva klart företagsekonomiuppgiften och sen så behövde jag även plugga spanska tills imorn. Men självklart har jag inte pluggat ett piss. Och har heller inte gjort någon nytta. Jag har bara degat i soffan och titta igenom avsnitten på Glamourama, det var en bra serie! Jag gillar tjejerna som är med och det är intressant att se hur de lever sina liv. Nu har jag precis ätit sushi till middag, denna gång köpte mamma maten från ett annat ställe än vad vi brukar och det var inte lika gott men det var helt okej. Hm.. nu ska jag väl chilla lite till (som om jag inte har segat tillräckligt idag) sen måste jag verkligen banka in några spanskameningar i mitt huvud. Sen blir det att duscha, ta fram idrottskläder tills imorn och sen sova!



Tror faktiskt att jag har förätit mig på sushi nu.. fan! Jag lämnade två bitar denna gång av åtta -.-

Funderar på att slå till?



Jag älskar Foki's pälsjacka. Och nu kostar den bara 179 kr på melba.se! Den är på rea och finns i beige, svart och grått. Jag gillar den svarta mest :) Känns bara som att det inte riktigt kommer gå att övertala mami hehe.

puss

Tre plagg jag vill prova

Från Bik Bok;



Fest och vardag i sommar!

Andra dagen på mitt "nya liv"

I söndags gjorde jag och pappa en överenskommelse. Jag slutar äta allt sött - bakelser, chips, läsk, godis - ja allt. Förutom på helger, då har jag ett litet undantag. Då får jag dricka läsk (min drog) och popcorn och nötter är även tillåtet. Hehe tro inte att min pappa tvingar mig till detta utan det är för min egen skull också. Jag vill börja äta nyttigare och få en slankare kropp till sommaren. Det är bara en bonus att jag får 1500 kr för det! Först sa han 1000 men då visste han nog inte vilken godisgris jag verkligen verkligen är. Jag är störd. Så den summan lockade mig inte alls, egentligen är inte 1500 kr särskilt mycket heller om man tänker att jag inte får äta det godaste på denna jord ända fram till sommaren! :( Men som sagt är det för min egen skull. Jag får helt enkelt klara det här! Som tur är kör nog Jenny också på detta så vi kan stötta varandra haha. Sen ska jag även komma igång med träningen bättre. Först på listan; långfärdsskridskor med Jenny i helgen! Haha. Om det är plogat dvs.

Hejdå underbaringar vi ses till sommaren!



Och hej till det tråkiga men nödvändiga!



Fast jag älskar iof sallad, och att göra mina egna blandningar. Och när jag väl har kommit in i en bra träningsrutin så kommer det nog inte vara några problem alls! Fast när jag åker till Egypten har jag ju beställt toffifee att ha på planet.. Men det får vara ett undantag haha! Mums...



Nu blir det Carbonara till middag, blä gillar inte det! Skriver sen puss

Prick en vecka kvar!

Om en vecka smäller det, yey! Då åker jag, mamma, pappa och en familj vi känner till Egypten och bara har det jävligt skönt. Jag var ju där förrförra året? Typ? Aja vi ska iallafall tillbaka till samma hotell och det ska bli riktigt awesome. Hotellet är grymt stort och har en egen strand, pool, 5 restauranger och ett gym. Därför kommer vi bara hänga på hotellet, eller det blir säkert en tripp att rida på kameler igen men annars duger hotellet gott och väl. Intill stranden i vattnet är det även fullt med koraller och färgglada fiskar - så alla kommer nog snorka typ hela tiden förutom jag haha (rädd för fiskar). Jag passar på att steka istället, vill bli bruuun!

Två bilder från förra resan till Egypten;



Det här var bara infarten till hotellet, sen fortsatte hotellet bakom kameran. Typ två gånger så långt åt andra hållet :p



Bild från när vi åkte på ökensafari! Det var grymt. Vi åkte i jeepbussar i öknen en hel dag, vi fikade i beduinläger, snorklade på något ställe som hette blå lagunen tror jag? Vi red kameler längs vattnet (jag i vit tröja, haha höll på att flyga av hela tiden. De är så höga och det skumpar jättemycket.)

pöss

B L O G G T O R K A

Hejsan det var ett tag sen! Jag har inte bloggat på mer än en vecka, jag vet inte varför men har helt enkelt inte haft lust. Kan vara så ibland. Men eftersom att det var ett tag sen så vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om. Kan ju börja med att säga att jag är hemma från skolan idag, pga sl. Eller egentligen borde det väl gå att ta sig till och hem från skolan på något sätt men jag är för lat haha. Så jag tänkte att jag kunde vara hemma och plugga idag på de sista sakerna som ska göras nu innan lovet. Men klockan är halv 5 och jag har inte börjat. Lyckat! Jag har bestämt mig för att iallafall läsa igenom spanskameningarna som är tills på torsdag några gånger och skriva lite mer på företagsekonomiuppgiften. Jag vill inte skriva ett allför långt inlägg då för då  orkar ingen läsa så jag skriver några till inlägg senare ikväll :) kommer säkert ett direkt efter det här haha puss.

Bjuder på ett par bilder från Björnrike!



Hörs sen!

Hemma från Björnrike!

Hejsanhoppsan! Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg om att jag är hemma från skidsemestern nu :) Hinner dock inte lägga in bilder och skriva allt om resan nu för har en svenskaläslogg som ska in senast 00.00 ikväll och jag har inte börjat än. Men skriver senare ikväll, om jag inte får alltför mycket panik med uppgiften och får sitta med den enda in i sista sekund - då skriver jag imorn efter skolan :) Går sen vecka så blir imornkväll! puss

Hörs på söndagkväll!

Nu skriver jag mitt sista inlägg innan Björnrike :) Jag kommer hem på söndagkväll men då måste jag göra en svenskauppgift som ska in kl 00.00 på söndag kväll så kommer nog bara skriva ett snabbt hej och säga att jag är hemma :) Kameran följer med till Björnrike och tar även med mig den ut i backen så ska ta många kort! Som jag kan lägga upp här sen. Nu ska jag som sagt plugga vidare på historian lite och räkna lite matte. Sen soooova!

Men nu får har en underbar helg! För det ska jag verkligen ha, kommer bli skitmysigt och längtar efter att glida nerför backen på min snowboard :D PUSS PÅ ER.

P.S - jag vill så ha någon av de nyinkomna madonna-tshirtarna från nelly.com!



peace

Om jag hade råd skulle jag lätt ha köpt..

.. de här godingarna från Gina Tricot!



*hoppas verkligen att jag får det där presentkortet jag ville ha på Gina Tricot av kusinerna i födelsedagspresent*


Mycket att göra

Hejhej, just nu sitter jag här i soffan framför tvn med datorn i knät. Jag tittar på tv och försöker plugga historia. Jag har skrivit fyra a4 sidors instuderingsfrågor på datorn och borde typ försöka mata in dom i hjärnan nu, lycka till att jag ska lära mig allt tills imorn. Och sen skjöt jag och Jenny upp matteprovet tills imorn istället för att göra det idag. Jag orkar inte lägga så mycket tid på det, men ska väl göra några tal i typ en halvtimme. Åh vill bara sova, har huvudvärk och är jättetrött.

Gårdagens outfit;

Allt från Gina Tricot

Dagens outfit;


WESC-hood, jeans från Gina Tricot

Skriver ett inlägg innan jag går och lägger mig, det blir det sista innan söndagkväll då jag kommer hem från Björnrike igen ;) puss

Skickade ett mail

Det är helt sjukt hur mycket plugg vi har denna vecka. Och det är helt sjukt att jag inte har börjat tidigare med att plugga inför alla provn och inlämningar! Gosh! Iallafall så är det meningen att jag och Debbie ska göra en powerpoint-presentation på spanskan på torsdag. Den ska vara på svenska och handla om att vi reser iväg till ett spansktalande land. Vi ska ha massa bilder och skriva om alla upplevelser vi gör varje dag. Eftersom att vi har så otroligt mycket annat plugg denna vecka så skickade jag ett mail från oss båda till spanskaläraren, jag frågade om det var okej att vi gör presentationen på tisdag istället, hoooppppas.
Skriver nog inget mer ikväll, jag ska packa lite mer inför Björnrike, kolla igenom matten (MATTEPROV IMORN) och även läsa lite historia tror jag. OCH duscha och tvätta håret, fan ikväll kommer det bli sent.


Bruna ögon båda två, bild från i lördags <3


En bild på min smyckehängare, ja det är form av en bh. Random, peace!


Plugg

Tjoho, tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag börjar på historia instuderingsfrågorna. När jag kom hem idag sa mamma att det hade hänt en olycka, självklart var det Chilli busungen som hade ställt till det igen. Hon har tuggat sönder min curlingkängor!!! Mina varma kära vinterskor (ej uggsen). Kostade omkring 3000kr och håller i 20 år. Den lilla byrackan, varför varför varför JUST DOM?! De är dock inte helt sönder, bara att man inte kan stänga dragkedjan där bak på ena skon och att en stor bit tyg saknas där -.-

Aja som sagt så ska jag plugga nu, bjuder på några bilder från igår först.



Skitungen





När jag kom hem bytte jag byxor från svarta jeans till Hård Rauk-mjukisarna från Gotland

PUSS

Jag vill ha!



Tycker att den här tshirten är gryymt snygg, tänk er till sommaren när man har bruna ben och ljusa slita jeansshorts. Och sen nya vita skinnconversen till det. Måste prova i affären!



Älskar även den här snygga vårjackan. Jag har bestämt mig för att jag vill ha en mossgrön vårjacka nu i vår. Och den här godingen har en luva också, lite cool brytning sådär. Måste även prova denna.



Sist men inte minst fastnade jag även för den här snygga väskan! Storleken är perfekt, färgen lite annorlunda och älskar att den ser lite sunkig och sliten ut! Vill titta på den här också (a) Och jag som måste spara pengar..

Samtliga från topshop.com! :)

Pics från lördagskvällen!

Hejhopp! Jag tänkte bara skriva ett litet inlägg innan jag ägnar hela denna måndagskväll åt plugg. Ska satsa på att plugga lite matte med pappa inför onsdagens matteprov. Jenny har skickat bilderna från i lördags till mig! Jag har redigerat några, gjort vissa svart-vita osv. Tänkte lägga upp några här nu så att ni kan kika lite. Vi hörs imorn! Går förmiddag och sen ska jag hem direkt efter skolan och plugga tror jag, men kanske skriver ett litet inlägg.



Jag och Jenny i jacuzzin



Tove, Frida, Emelie, jag och Debbie i jacuzzin



Greta, Frida, Emelie och Tove vid middagen



Efterrätten



Jag och Debbie hos Shayan



Jenny, Emelie, Debbie och jag hos Shayan



Malin hos Shayan



Jenny, Emelie, Debbie och jag hos Shayan



Debbie och jag hos Shayan



Debbie och jag hos Shayan



Debbie, jag och Emelie hos Shayan



jag och Debbie hos Shayan



jag och Tove



Tove och Jenny hos Shayan



Emelie, jag och Jenny hos Shayan



Jenny och jag hos Shayan



Jenny, Axel, jag, Tim och Emelie hos Shayan



Jenny, Axel och jag hos Shayan



Tim, jag, Nisse, Jimmy, Niklas och Malin hos Shayan



Jag hos Shayan



Jag, Nisse och Horndal hos Shayan

Här var några bilder från en lyckad lördagskväll! Puss :)

Nu ska jag sova, bara ett snabbt inlägg

Idag har jag bara segat i min säng, läst ut svenskaboken och tittat på tv. Jag somnade till en gång också. Vart tog den här dagen vägen? Men kan säga att jag mår som jag förtjänar idag iallafall, men det är gött. Nu ska jag strax sova, tänkte bara skriva att på torsdag åker jag till Björnriket med Jenny och hennes familj! Det kommer bli awesome att åka lite snowboard, det var ett tag sen. Tack för att jag får följa med! Men nu, sova. Får se om jag skriver imorn - massor av plugg you know. PEACE



Jag och Jenny, bild från Kajsas land i somras :) Godnatt

Dagens sysselsättning - plugg

Hela den här dagen kommer att gå åt till att plugga. Jag har spanskaglosor tills på tisdag, matteprov på onsdag, spanska power-point redovisning och historiaprov på torsdag och sen tills på söndag ska jag ha läst ut en bok och skrivit om den -.- Och jag har inte börjat plugga på något förutom spanskaglosorna och läst tre fjärdedelar av boken. Tror inte att jag kommer kunna skriva så mycket i bloggen fram tills på onsdag. För sen på torsdag åker jag med Jennys familj till Björnriket över helgen, längtar tills jag får åka snowboard! :) Men vi hörs väl någon gång puss

Gårdagen

Hej på er! Gårdagen var lyckad tycker jag, det var mysigt :) Det började med att vi badade, sen sminkade vi oss och bytte om. Efter det blev det middag och massa prat, sen fixade jag i ordning efterrätten så att vi åt den nästan direkt efter middagen. När vi var mätta och belåtna blev det att fixa sig lite till och lyssna på musik. Vissa började förkröka redan vid middagen. Jag tog aldrig någon bild på min outfit men under hela kvällen togs det nog runt 400 bilder sammanlagt, och det var typ bara på oss tjejer haha. Så får be Jenny skicka dom sen så att jag kan lägga upp några här. Runt 20 över nio kanske drog vi till Shayan där det var några människor och ganska dött, så efter ett tag gick jag och Jenny hem hit och hämtade min Ipod-högtalare. Då drog väl "festen" igång lite mer. Men jag tycker att det var ganska kul till slut! Vi var fulla & glada. Vi dansade och tog kort efter kort efter kort. Efter det drog jag, Tove, Jenny, Greta, Frida F och Malin H till Yrsa för att typ dricka lite mer och chilla på efterfest. Debbie och Emelie drog hemåt. Det kom lite mer folk dit efter ett tag och vi körde lekar som "Jag har aldrig" och "Sanning & Konsekvens" hihi. Det var mysigt hemma hos Yrsa men sen runt halv fyra? drog jag, Frida F, Tove och Jenny hem. Tove och Jenny sov här PUSS

Måste bara visa!

Jag ville ju ha ett par grymma platåklackar i mocka från Ebay. Men jag funderar på att beställa ett par från have2have.se som är nästan identiska med dom från Ebay!



HEEEEEEETA VA?! Nu ska jag bara övertyga mamma om att jag ska få de här istället för de andra (som var billigare) Wish me luck! De här kostar 598 kr!

14 cm klack inklusive platån. Inte ett par skor jag kommer använda dagligen direkt men jag tycker att varje flicka *blink* behöver ett par killerheels i skogarderoben :)

Presenter!

Fotade det mesta av presenterna igår, men sen ska jag ju få beställa två saker och få en present frrån kusinerna.




Helt kritvita converse, i skinn!



WESC-hörlurar, svart & guld



Ring från cocoo.se turkos och silver - så sommarring



Blåa linser utan styrka



Liten porslinsask till ringar (fast mina gigantiska ringar får inte plats hehe)



1 400 cash



Två filmer, Mamma Mia och Sommaren med Göran



Flera armband i ett från nelly.com - också härligt till bruna armar i sommar

Nu ska jag snabba på med förberedelserna inför den härliga kvällen! Nu: hoppa in i duschen. Sen: stääda och hacka miljoner saker till pastasalladen men det gillar vi! :) Åh vad jag hoppas på en lyckad kväll ikväll, jag har ju det underbara sällskapet pch bara vi hittar en lika matchande fest till mina underbara vänner så blir det LOVELY :) PUSS på er & ha en bra lördagskväll , det kommer jag iallafall ha! Skriver igen imorn :)

Nu var födelsedagen slut, bara ett år till nästa :) OCH DÅ ÄR DET 18 SOM GÄLLER!

Hej! Jag har inte skrivit i bloggen idag, jag vet. Men jag har varit upptagen med att fylla år jöh ;) I skolan var det helt okej, sen mötte jag mamma efter skolan i spånga runt halv sex. Hela familjen skulle ut och äta middag på Spånga Puben, just för att fira mig. Och det var mys (även fast vi fick vänta på pappa och brorsan i typ 45 minuter -.-). Maten var helt okej, iallafall förrätten hehe. Men själva middagen var mycket mysig, det var länge sen hela familjen var ute på retaurang tillsammans :) Efter det åkte bror vidare in till stan och vi andra åkte hem. Väl hemma slog mamma in några av mina presenter och sen satte vi oss framför Let's dance och så fick jag öppna dem. Jag är nöjd, ska få beställa skorna från Ebay! :) Jag fick även;

- Välja en ryggsäck (en snygg speciell modell haha, inte en ful)
- 1 400 kronor cash
- 4 st trisslotter, varav jag vann 50 kr på en (yey)
- En ring från Cocoo
- Flera armband i ett, från nelly.com tror jag
- Helt vita converse, i skinn (!) Var egentligen inte de jag önskade, men vill nog behålla de här istället ;)
- Liten porslinsask för ringar
- Blåa kontaktlinser utan styrka
- WESC-hörlurar, svarta med guld (hehe egentligen en mycket sen present från förra födelsedagen)
- Två DVD-filmer, Mamma Mia och Sommaren med Göran haha

Sen ska jag även få en present från Kusinerna någon annan dag :)
Jag har tagit bilder på alla presenter, men lägger in dem imorn för sladden ligger där nere och jag orkar inte hämta den hehe. Imorn blir det ju bad och middag här hos mig, och sen fest med brudsen! Dom kommer hit redan vid fem, så kommer nog bara skriva ett inlägg imorn! Men vi hörs då, nu ska jag sova puss :)


Ja jag var 17 år, 17 år i staden där jag växte upp.. Jag fyller åååår!

Jaooop då var man 17 år, känns som att jag bara tjatar och tjatar om det men det här är min blogg och jag fyller 17 idag! :D Höhö, det känns som vilken dag som helst förutom att 25 st redan har skrivit grattis på facebook och några ringt och några skickat sms :p Men tacktack på er! <3

Jenny och Debbie, snälla som dom är, åker in och äter lunch med mig på Café 31 vid skolan innan vi börjar :) Jag kände bara att dels ska jag vakna helt ensam och sen sitta helt ensam och äta frukost. Då ville jag inte även behöva sitta ensam hemma här vid köksbordet på min födelsedag och äta broccoligratäng ^ Så det blir mysigt att äta ute med underbaringarna! Även fast vi antagligen mest kommer sitta och plugga inför svenskaförhöret vi har idag (shiiiiiiiiiiit kan ingenting!!) så är det bättre än att sitta här och ruttna.

Söta mamma hade dukat fram te-mugg, juice-glas och ett sött hjärtformat fat till mig när jag ska sitta här och äta min frukost ensam. Plus ett litet kort med en gullig grattis-hälsning :) Men nu ska jag plugga lite svenska, och sminka mig innan det är dags att gå hemifrån, vid 10. PUSS på er, jag ska försöka ha en awesome födelsedag och ni får helt enkelt ha det bra ni också! ;)

Tog lite bilder;



dagens



Så här såg det ut när jag kom ner till köket imorse <3



Gulligt kort ;)



Så här såg det ut när jag hade varit där och fixat och donat. Tyckte fatet var så fint så var ju tvungen att hitta någonting att lägga på det. Och hoppsan det blev visst en marabou-rad.. till frukost hehe. Men man fyller bara 17 en gång så whatever! Puss på er :)

Nu är det nära!



Nu vet jag och Tove vilket hotell vi ska boka när vi åker till Turkiet i sommar! TAGGGA! Det kommer bli så underbart, och jag längtar otroligt mycket! Nu hoppas vi även på att Anja, Victoria och Eve väljer samma hotell som oss så att vi kan bo tillsammans. Det är ett billigt hotell och typ 2-stjärningt (blä hehe). Det har ingen pool och hotellrummen är halvslitna. MEN det här är första utomlandsresan vi gör utan päron och vafan då ska det inte vara någon lyx, vi ska ända bara ligga på stranden hela dagarna och festa hela nätterna långa! Stranden ligger 100 m från hotellet och samma sak med city. Det är allt som räknas, att det är nära. Och att vi har balkong haha, då kan man sitta där med morgonciggen och kvällsciggen, med några kalla smirnoff i handen, titta på utsikten och sen köra en härlig utgång! Åååh vad jag längtar.



Nu säger jag godnatt som en 16åring och godmorgon som en 17åring! PEACE


Sista kvällen som 16åring, me like

Oj, oj vad tiden drog iväg. Mitt första inlägg för idag, kvart i tio på kvällen? Haha vad lyckat. Iallafall så har jag varit i skolan idag, från klockan nio till halv fem. Jag ska inte ens gå in på hur onödig den här dagen har varit, men det har det varit i alla fall. Mycket onödig. Och nu är jag trött, men jag har svenskaförhör tills imorn och jag kan ingenting, så det blir en sen kväll ikväll med plugg :(. Jag och mamma var på björnboda ikväll och handlade massa gott tills på lördag, då ska sju tjejkompisar komma över och fira lilla moi som FYLLER 17 IMORN! De ska komma över runt fem, då kör vi ett utespa med musik och bara njuta av livet liksom. Sen blir det att fixa i ordning sig, lite iallafall. Typ sminka oss och byta om. Efter det blir det middag och efterrätt. Ska försöka ta en massa bilder! Efter middagen vet jag inte om vi fortsätter fixa håret och sånt, sen blir det förkrök om man vill och sen drar vi vidare på fest ;) Kommer bli suuuuuperkul! :)

Imorn efter skolan, ska nog familjen till Spånga Puben och äta middag. Efter det blir det väl att öppna presenter här hemma och kanske äta lite efterrätt. Även fast det är min födelsedag imorn så kommer jag nog behöva städa haha, iallafall städa klart rummet så tar jag resten av huset på lördag. Blä.



Imorn kör jag på nya kavajen till skolan! Kör väl typ på en liknande outfit som denna, (bilder från Örebro) men byter nog ut något. Höhö. Puss

Godnatt-inlägg

Min dator stängs av snart, lågt batteri. Så är lika bra att skriva ett godnatt-inlägg nu :) Jag går långdag imorn så kommer varken kunna skriva innan skolan eller förrän ett tag efter. Som jag skrev så ska vi träna efter skolan så jag skriver imornkväll :) Ni får ha det så bra! Puss

Klockan är cirkus tio

Tjuhu! Min dator har varit i uppror och har inte velat funka. Så har inte kunnat skriva förrän nu som ni kanske märker. Jag kom hem runt.. Jag kommer inte ihåg men kom hem kanske runt sex. Mamma köpte hem sushi till mig, det var mycket gott. Sen har jag städat lite på rummet eftersom att det kommer gäster hit på lördag! Och jag har även chillat galet och tittat på tv. Jag som bestämde mig för att bara plugga när jag kom hem från skolan och inte titta något på tv men så blev det inte. Jag har spanskaförhör imorn, ser inte fram emot det. Speciellt för att Debbie inte ska komma på spanskan så får gå själv. Och innan den ska vi åka långfärsdskidskor på idrotten ?!?!? Såå tråkigt och hemskt för vi behöver ha fula hjälmar på oss.. Låter töntigt av mig att flippa ut över det men fan vill inte skämma ut mig och måste gå upp megatidigt, jag vet inte hur man tar sig dit och Jenny och Debbie ska inte komma. Men jag och Bea bestämde iallafall att vi åker dit och ser om idrottsläraren har med sig extraskridskor för vi har inga och så får vi se om vi kan åka, annars får vi helt enkelt sitta och titta på. Kul. Nä.

Iallafall, efter skolan imorn blir det träning! Ska bli skönt. Skriver strax igen, nu ska jag plugga lite spanska.



Bild från Örebro, bjuder på den :)

Godnatt

Nu tänkte jag strax stänga ner datorn och sova. Jag känner att jag borde gå upp kl 08.00 imornbitti även fast jag inte måste åka hemifrån förrän ca halv 12. Men nästa vecka har vi FYRA stora uppgifter/provn. Och jag ligger efter big time. Inte nog med det så har vi spanskaförhör tills på torsdag som jag absolut inte kan någonting av och sen även ett svenska-prov på substantiv+adjektiv, jag suger på det och kommer aldrig komma ihåg alla olika former och namn. Usch det var inte så här det skulle bli när jag började i Norra, jag skulle ju anstränga mig och börja med läxorna i tid. Nu har jag istället gjort tvärtom och sparat verkligen allt till sista sekund. Inte bra, och efter.. sportlovet? måste jag verkligen ändra mig helt, det går inte att lalla runt som jag gör. Det var det jag ville skriva! Nu ska jag sova, skriver igen imornkväll puss



Lördag-kvällens outfit i Örebro!
- Kavaj och halsband från H&M

Mycket skönt

Hej mina få läsare! Det blev donken till lunch idag men Bea och Jenny. Hä va' gött! Sen var det skola och efter det gymmade jag, Jenny och Debbie. Jag körde ganska hårt om jag får säga det själv och svettig, det blev man. När jag kom hem slängde jag i mig middagen, var superhungrig. Och sen tappade mami upp ett varmt bad till mig, mycket behövligt. Jag satt där i mitt bubbelbad med ipod-lurarna i öronen och svenska läsboken i händerna.



MYS, med tända ljus och dämpad belysning. Måste börja bada oftare, tror att jag har badat i badkaret typ 3 gånger på.. 4 år?

Tjollahopp!

Jag hinner med ett inlägg nu innan jag måste iväg till skolan. Som skrivet så skippar vi spanskan idag, jag och Debbie har förhör och vi kan ingenting så känns lite ovärt att gå. Men vi ska iallafall träffas för lunch jag, Debbie, Bea och Jenny :) Så jag ska väl åka hem ifrån runt halv 12, 12. Efter skolan blir det gym för mig, Debbie och Jenny. Eftersom att det inte blev imorn så ska det bli skönt att gymma lite idag. Efter skolan måste jag hem och typ duscha, pluuuuggggga och städa rummet. Det ska bli skitkul, verkligen..

Men nu måste jag kila ner och äta lite frulle, vi hörs ikväll pöss!



Tog den här bilden för ett tag sen när jag tänkte ha den här outfiten men jag bytte till något annat. Idag kör jag iallafall på denna blus från Cubus pch andra leggins, ett par wet-look. Peace out

Time for bed

Nu ska jag nog strax gå och sova. Det är inget mer på tv, jag har skritvit klart min önskelista och kollat igenom alla bloggar. Vi brudar tänkte skippa spanskan imorn så börjar inte förrän kvart i två men tror nog att vi åker in och äter lunch innan. Kanske hinner skriva ett litet inlägg innan jag åker imorn :) Jag borde verkligen ha pluggat ikväll, har prov i svenska på fredag och tre större uppgifter/provn nästa vecka och jag har knappt börjat, looking forward to it.



Bjuder på ett par bilder, puss & godnatt!

Lite pics från Örebro!



Återstår att lägga upp många, många bilder från den helgen. Men det får bli en annan gång, här är några :) puss

Webcam-bilder på mig och Tove när vi satt på bussen på väg mot Örebro



Tittut Frida :)

HÅLLER TUMMARNA!

Min mamma jobbar på Elite Hotel och jag har tjatat på henne i typ ett år att hon ska fixa ett sommarjobb till mig på något av Elite Hotellen i Stockholm eller Örebro. Typ på frukostbuffén, jag tycker att det vore jättemegaintressant! :D Då får man träffa folk från hela världen, kanske prata lite engelska, spanska och franska haha. Visst det kanske blir att diska och duka, se till att fylla på t ex bröden när de är slut men jag tycker ändå att det skulle vara jättekul! Enda negativa är de otroligt tidiga mornarna men sen skulle jag ju sluta typ 11, 12 ändå så ;)

Okej det jag ville ha sagt med det här inlägget är att mamma kanske har fixat ett sommarjobb till mig på frukostbuffén!! :D Hon pratade med den som har huvudansvaret över frukostbuffén och hon sa att hon kan ge mig ett jobb! Mamma är bara inte helt 100 på att den kvinnan verkligen har makten att bestämma det, så hon ska prata med sin chef eller något. Men JAG HÅLLER TUMMARNA! peace ;)


Första skoldagen på veckan, avklarad

Tjenixen på er! Idag har det varit skola från kvart i ett till fem i fem. Kul, not. Efter skolan var det meningen att jag, Debbie och Jenny skulle gymma men Jenny kände sig sjuk och Debbie var tvungen att åka hem. Jag hade bestämt mig för att träna tre gånger den här veckan så jag ringe Tovish och frågade om hon kanske ville gymma med mig. Det ville hon, så jag mötte henne utanför friskis & svettis på Kungsholmen. Väl inne i omklädningsrummet insåg jag att jag hade glömt träningsbyxorna haha såå misslyckat. Så det fick bli så att jag gick med Tove medans hon gymmade lite. Så det kommer nog bara bli två träningspass denna vecka, men vad gör man. Det blir träning imorn!



Detta är två bilder på dagens outfit, slappt. Körde på svarta uggs till det. Puss!

RSS 2.0