Dagens middag

Eftersom att min tunga svider som fan efter den stora rabarben var jag inte sugen på en kryddig gryta. Jag fixade ihop en liten egen väldigt nyttig och näringsrik middag (?)


SÅÅÅÅ JÄÄÄÄVLA SKÖÖÖNT!

Din och min vänskap är OVER AND DONE! Nu menar jag det som aldrig förr, jag hatar dig och din ÄCKLIGA PATETISKA OMOGNA flickvän. Ni två förtjänar varandra och jag vill inte ha med er att göra från och med nu. Hur fan kunde du ljuga för MIG som inte gjorde något annat än ställde upp för dig genom dina problem med din pappa och din cp-flickvän. WELL, fuuuuck yoooou!

Du utnyttjade min vänskap, du utnyttjar din flickvän och du har inga vänner kvar. Hur känns det?


Aldrig mer

Usch jag har så grymt ont i magen.. Vill bara spy. Blä mår jätteilla och konstigt. Ska aldrig mer äta en hel rabarb.. Har inte självkontroll verkar det som.

Shorts - it's a must



Svarta vanliga höga shorts från H&M. Provade dom idag och tror att de bara kostar 99 kr. Ska till stan med Tove på onsdag så kanske köper dem då!


Provade även de här ljusgråa mjukisshortsen på H&M, det kostade ca 80 kr tror jag. Jag behöver verkligen mycket fler shorts till denna sommar, jag har typ två par som jag kan använda? Och jag har letat efter ett par mjukisshorts ett tag för känner att det kan vara mysigt och skönt till sommaren. Kanske slår till på de här två!


Årets första rabarb!



Vi har massa rabarber på våran baksida och de är gigantiska, det här är en medellång! Muuums!

morsdagsfrulle @ Wördners



Grattis mami på mors dag! <3

BILDFLIPP, mysig torsdag hos Tove


Tack för att du ställer upp så mycket som du gör <3

Jag har en underbar vän, och hon heter Tove Einarsson <3
I 17 år har vi känt varandra och i 17 år har det varit
du&jag.
Du har haft dina vänner i Umeå och jag mina i Stockholm, men
på något sätt har vi alltid lyckats vara lika bra vänner alla dessa år.
Jag är enormt glad att du flyttade hit till Stockholm för ca två år sedan,
det har bara gynnat våran vänskap and I do and will always love you dude!



Gött krubb när man är hemma en hel dag

Imorse mådde jag inge vidare utan låg på badrumsgolvet och kallsvettades samt skakade och var nära på att spy. Har fått så förut och det är så jävla hemskt, man vet inte vart man ska ta vägen. Det känns som riktig jävla hemsk mensvärk. Anyway, alltid när jag är hemma en hel dag från skolan så äter jag typ konstant. Det blir ingen matrutin dessa dagar utan då äter jag bara för att jag alltid är hungrig och uttråkad.



Perfekta snackset, nachochips med cheese-smak!

Så mongosnygg att jag seriöst vill ha en t-shirt för 399kr när jag är fattig.



Jag har skrivit om den här råsnygga tshirten förut men jag behöver deeeen. Seriöst jag såg en tjej som hade den på sig och jag tror jag dog lite inombords. Varför måste livet vara så orättvist att jag som verkligen verkligen vill ha den och skulle ta väl hand om denna underbaring inte har råd med den? Det suger. Och inte är det så att man har föräldrar som mer än gärna skulle göra sin dotter lycklig och betala denna heller. Nehepp det kommer väl bli så att jag spenderar mitt studiebidrag redan första dagen jag får det och lever utan pengar ytterligare en månad. Redan en shopaholic vid 17 års ålder? Ajaj..

Står på köplistan (så som typ ca en miljon andra saker också gör)



Grym skjorta från H&M herr, den är från den nya festivalkollektionen och kostar bara 149 kr!

Mitt 500-ade inlägg!

Yesbox detta är mitt 500-ade inlägg i denna blogg! Och det tänker jag tillägna min trötta vovve och mamma.
När jag åt middag med mamma så låg Chilli och sov på golvet. Efter att mamma hade ätit upp somnade mamma vid köksbordet så jag bara satt där medan dom sov haha. Jag fick inte ta ett kort på mamma när hon sov och hennes huvud höll på att doppas i resterna av köttfärssåsen och spaghettin. Men sen gick hon och la sig i sängen ett tag och då slog Chilli följe och då knep jag ett kort på dom.



Först låg Chilli under köks-soffan och drömde, sekunderna senare sover mamma med ansiktet i händerna vid köks-bordet.



Sen la sig de båda i mammas och pappas säng och slumrade sött!


Yeah let's go nyttig!



Jag ville inte ha spaghetti och köttfärssås så gjorde mig en liten sallads-liknande sak - hä blev gött!

-

'Det finns stöd man ber om och det finns stöd man inte ber om, sen finns det stöd som bara dyker upp'


RYYCK!

Mår illa när jag ser mitt stökiga rum så nu ska jag stääda. Och imorn börjar jag inte förrän kl kvart i två så då tänkte jag sticka ut och powerwalka eller jogga för ja som ni kanske förstod blev det inget innan skolan idag, jag sov istället..


Dagens middag - tacos



Yummmie!
Nu ligger jag i min säng och tittar på tv, jag börjar inte förrän kvart i ett imorn så kan sova ut. Men hade ett långt snack med Tove ikväll om träning och att äta nyttigt så funderar på om jag kanske ska gå upp typ halv nio imorn och ta en timmes promenix? Känns inte som att det kommer bli av men har nästan lust att säga att det är tanken som räknas, även fast det inte är så i detta fall.. Doh! Vill jag bli fit och komma i form måste jag lyfta på röven och börja motionera och ändra mina kostvanor! Hehe detta blev ett litet pepp-inlägg för mig själv och med det säger jag godnatt :)

Älskar detta linne



Det här linnet går strax över rumpan så kan inte ha det som en klänning. Men jag hade tänkt att matcha det antingen som jag gjort på bilden ovan att jag stoppar in det i en tajt midjekjol eller i ett par jeansshorts! Linnet är typ kanske 10-15 år gammalt och det är mammas gamla. Jag tycker att formen på linnet samt mönstret är döläckert och definitivt ett av mina favoritlinnen till denna sommar!

Jeansshorts!

Som jag skrev förut så skulle jag ju prova jeansshortsen från H&Ms Festivalkollektion och nu är de köpta! Fast funderar dock på att byta dem till ett annat par i samma storlek för känns som att ena byxbenet är längre än det andra, hehe..

*ursäkta ansiktet på båda bilderna*





Måste och tillägga att den vita klänningen jag beställde från Festivalkollektionen var aaapful på! Haha provade den i stan igår för att se om den skulle vara fin på men det var den icke, såg ut som Jesus i för stora kläder typ. Så den kommer skickat tillbaka!

Beställt från H&Ms festivalkollektion!


299 kr

99 kr


79:50 kr

Sen ska jag även prova jeansshortsen i stan på lördag!

Är det hundligt?

Om man säger mänskligt när det gäller människor, säger man hundligt om det gäller hundar då?



Är det "hundligt" för en hund att sitta såhär?


Första gången på flera månader

Tjollahoppsan! Idag var det väldigt varmt igen nästan lite föör varmt men hellre det än regn och kyla! Efter skolan blev det lunch och sen drog jag, Jenny och Tove och gymmande på friskis-det var längesen! Efter det åkte Jenny hem och jag och Tove gick och köpte youghurt-glass och sen satte vi oss i en park vid Fridhemsplan. När jag kom hem gick jag ut direkt på tomten och fyllde två svarta säckar med trassliga och vassa kvistar, det finns mer kvistar som ska i svarta säckar men vi hade inga kvar så får fortsätta någon annan dag. Sen har jag även tagit en lång dusch idag och.. hm det väl typ allt. Jag har inte gjort något plugg utan sitter bara och glor på olika tv-program.



Bild från gårdagen när vi satt i Rålis.


En underbart härlig dag!

Vädret har varit helt insane idag! Skolan slutade 12.10 och då åkte jag och Jenny till Rålis för att sola lite och senare skulle Tove komma och göra oss sällskap. Vi hade köpt med oss cola och ciabatta-mackor och sen köpte vi även varsin glass. Musik hade vi också och sen hade vi bara trevligt. Solen stekte och sommaren närmar sig med STORMSTEG! Sen tyvärr brände jag mig på lilla nesan, så jag fick gå omkring i Vällingby på vägen hem som rudolf med röda mulen. Menmen bara solen skiner så är jag glad! Och varmt utav helvete var det idag, svettades som en jag vet inte vad så det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en kalldusch!

Bilder från dagen;


Med till P&L



Tre linnen som mamma och pappa köpte i Bahamas när mamma var gravid med Simon har jag för mig. Jättesköna alla tre, jag brukar ha dom som sov-linnen men de får nog bli sommarlinnen i sommar! Iallafall Life's a Beach-linnena.

Trötter

Ååh jag måste verkligen plugga idag, nu nu nu men jag är alldeles för trött. Jag somnar bara hela tiden och är så otaggad man kan bli. Vill inte behöva sitta upp till kl 00.00 och skicka in i sista sekund när jag ska upp 06.00 imornbitti.. Och sen liksom duscha efter kl 12, kul om man får 5 timmars sömn inatt? Nä, egentligen borde jag nog typ duscha och så nu eftersom att jag ändå inte pluggar. Smart jag är. Så får jag försöka plugga sen, jag har ju egentligen inget val. Men sängen lockar ju såå mycket, vill bara somna om.

Tog iallafall ett break för lunch, stekt foccacia(?)-bröd med mozzarella, skinka, pesto och basilika. Heaven!




Right now

Åh jag sitter här i mörkret, i min säng, med datorn och tvn på och gör ingen nytta what so ever. Nyser hela tiden gör jag också, plus att det är varmt som helvete här på övervåningen. Vill hoppa i en pool och svalka mig!
Jag har iallafall inte pluggat något, duktig som jag är. Så nu har jag grymt mycket plugg hela dagen imorn istället. Och jag vet att jag inte kommer vilja eller orka pluga imorn heller men jag har ju liksom inget val, två arbeten ska skickas in imorn senast kl 23:59 och jag kan ju säga att mina arbeten kommer skickas in 23:59:59..

Bilden nedan är på mig just nu, ursäkta den osminkade fejjan. Har på mig ett linne som typ är.. 20 år gammalt, (whaaaaat kan det stämma?!), som mamma och pappa köpte när dom var i Bahamas, love it! Och funtar på att ta med mig det till P&L, har ett till i en annan färg. Det står Life´s a Beach på dom!





Dilemma

Jag kan inte bestämma mig om jag ska titta på Baksmällan med mamma och pappa eller om jag ska sitta här på mitt rum och plugga.. kanske sätta på Sex and the city säsong 4. Älskar Baksmällan, den är skitbra. Tror nog faktiskt att jag sätter mig och tittar på den så får jag plugga typ hela natten?

Mitt gottigott denna kväll;

VARMT!



Idag har jag arbetat lite ute på tomten eftersom att det är sjukt underbart väder, jag har fyllt svarta säckar med massor av kvistar och pinnar. Kul? Nej, men jag behöver ju pengarna så why not. Det var superkul igår och tack Debbie igen för en underbar kväll <3 Det var meningen att jag skulle plugga hela denna dag, men jag känner bara att det är för varmt ute och jag är för otaggad så jag kör ikväll istället. Asså det är helt sjukt, jag har känt mig hungrig hela dagen. Jag är döhungrig och vill bara ha matmatmat, jag blir aldrig mätt? Längtar till middagen..
PUSS


Underbart väder idag, så passade på att ta lite bilder på bebisen


Snart drar vi!

Jenny är på väg hem till mig nu för att lämna sina sovsaker här och så ska vi fixa och trixa lite med Debbies present, sen åker vi! Vi fixar outfiten, sminket och håret där. Men jag slängde på mig kläderna snabbt som jag ska ha ikväll för att lägga upp en bild här.



Debbie, underbaringen, fyller 17 imorn! <3

Såhär kommer jag se ut ikväll + smink, hår och smycken!



PEACE


Gosapan + färg

Sådär, nu har jag målat i ca 2 timmar! Det är uppskrivet på tavlan och nu sitter jag här och skriver. Chilli var precis inne på mitt rum och halvsov i min säng, sen hörde hon röster utanför mitt fönster och blev nyfiken.



Nu håller jag på att måla naglarna typ baby-rosa, sen efter det måste jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning för att dra till Debbie! Bloggar mer innan jag åker.



Har typ turkos färg över hela mig, rollern lyder inte. Puss!

-



Jag har ingenting att göra just nu, visst jag skulle kunna plugga men jag orkar inte. Och måla är det för sent för. Hm, jag skulle ju kunna sova men det är så tråkigt. Är trött och så men inte sömning om ni förstår vad jag menar, jag är helt enkelt inte sugen på att sova. Jag har inte satt på TVn någonting idag (OFATTBART jag vet) så det kansle jag ska göra, så kan jag somna till typ South Park eller något. När ska jag gå upp imorn då? Typ 09.00 kanske, så kan jag måla någon timme, hinna ta en långdusch och packa väskan för att sen bege mig mot Debbie!
/ lägg märke till att jag har skrivit typ de fem senast inläggen direkt efter varandra, uttråkad var det ja.


Ser ni min stora mugg cola som jag dricker nu, thats what I'm talking about.


It's going to be A W E S O M E !

Imorn kommer det bli superduperskoj! Debbie babe ska ha tjejmiddag eftersom att hon fyller 17 år på lördag! Tror vi blir ca 20 tjejer, och hur kul låter inte det? Det kommer som sagt bli middag och sen även musik, dricka, roliga "lekar" och en massa skratt! Alla kommer vid sex men några kommer tidigare och hjälper till så får se om jag bloggar imorn innan :)




This will be my look imorgon, men ska nog försöka hitta ett par tunnare svarta strumpisar!


Namnsdagspresent, cute!


Kamera funnen, fråga inte vart den var

Okej det förra inlägget skulle ha publicerats några timmar tidigare menmen.
Kameran är funnen! Så nu har jag fotat allt från mitt nya röda hår, thats right, till hur min nya klänning ser ut på! Åh nu fotade jag ju inte namnsdagspresenten iallafall -.- får göra det efter detta inlägg.
Igår innan skolan åkte jag till Toves skola för att färga mitt hår rött igen, hade massa utväxt och det var lite urtvättat och även klippa bort mina slitna toppar. Nu är jag rööd kan jag säga haha, and I love it! Nu kommer jag att vara rödtott hela sommaren tänkte jag, och sen när jag börjar tvåan färgar jag nog brunt igen. Måste låta mitt slitna hår vila några månader nu.


Dumma kamera, sluta rym

Idag har jag namnsdag, Linn. Grattis till mig själv! Om min kamera inte hade rymt just nu som den har en tendens att göra med jämna mellanrum så hade jag tagit ett kort på den fina gröna plastblomman i den svarta fina vasen och de gröna stearinljusen med äppeldoft som jag fick av mamma i namnsdagspresent. Pallish inte ta med webcamen, den suger.
Idag har jag pluggat, typ hela dagen. Men har ändå inte kommit någon vart känns det som, jag har även målat i en timme för att tjäna lite pengar. Jag visste att jag hade målat i en timme men pappa sa att jag skulle skriva 2 timmar på tavlan där vi håller räkningen, han hade ingen koll på tiden och vem är jag att tjaffsa emot? Så nu blev det 160 :- på en timme wooohooooo!

Cash

Okej, jag och Jenny valde att "säga upp oss" från vårat nya jobb innan vi ens börjat haha! Nejmen vi kände helt enkelt att det inte var något för oss och det kom vid en väldigt dålig tidpunkt, vi har alldeles för mycket i skolan nu mot slutet.
Men jag vill ändå tjäna pengar på något sätt, så pappa har fixat massa jobb här hemma åt mig. Vi kör på att jag får jobba när jag vill i veckan, och hur många/få timmar jag vill. Några av jobben jag kan välja mellan är att måla väggarna och taket i tvättstugan, måla staketet på baksidan, riva loss golvet i tvättstugan och sen massa trädgårdsjobb. Nice! Tycker att det är kul att måla och om det är fint väder bangar jag inte på att måla staketet på baksidan. Så alltså, när det har gått en vecka så räknar vi ut hur många timmar jag har jobbat och så tar vi det gånger 80, får 80 kr i timmen. Så om jag t ex skulle jobba 20 tim på en vecka har jag 1 600:- Nu när jag inte har något att göra när jag är hemma ska jag jobbajobbajobba så att jag får lite cash.


I have a mission!



Och den här gången, får inget stoppa mig.


Vad ska jag göra denna onsdagskväll?

Just nu;



Åh kan inte bestämma mig om jag vill dra till Kanan ikväll där Bromma Underground typ ska ha någon skön strandfest? Med DJ:s och hela köret. Tycker att det är så otroligt bra och härligt väder och vill ut! Men har ju massa plugg.. Men samtidigt ska jag ju vara inne hela dagen och kvällen imorn och plugga :/ Åh!


/teardrops run down my face



Du tror att bara för att jag skickar smilisar på chatten eller i sms så är allt bra, men i själva verket sitter jag ofta med mobilen i handen och ser knappt vad det står i smsen du skickar för att skärmen är blöt av tårar som kommer strömmande ner för kinderna. Och dataskärmen blir suddig när ögonen är överfyllda med strömmande tårar. Det är otroligt hur mycket du borde veta men hur lite du egentligen vet.


-



Så vi får bara träffas och umgås 6 dagar om året?
Well that sucks.


Modekungen



Söta spetsshorts, jag vill ha!



Ge mig!!



Vill ha den vänstra, skitball!



Och den här godingen vill jag såå jävla gärna haa!

Men som vanligt är jag fattig som en lus, det är synd om mig.

-



IT'S TIME FOR A CHANGE, HELL YEAH!


Det här SKA jag beställa från H&Ms festivalkollektion!

Jag får helt enkelt låna pengar av mamma och pappa för jag är förälskad i många plagg fråb H&Ms kommande kollektion!



GAAAH JAG ÄR KÄR.

Jag klickade även hem

Igårkväll när jag skulle beställa hem den svarta långklänningen från H&M för 99 kr så stod det att man behövde köpa för minst 190 kr. Så jag letade runt lite på hemsidan och hittade en söt sommar/strand-klänning för ca 70 kr, men om jag skulle köpa den också så var jag fortfarande inte uppe i 190 kr så jag köpte två st likadana fast i olika färger hehe.





Jag körde på en i den här ljusrosa färgen och en i khakigrön, men de här två kommer inte komma förrän i slutet av Juni och långklänningen inte förrän i mitten av Juli!? -.-'

Lily Allen



Oh, it's not fair and it's really not okay
it's really not okay, it's really not okay
Oh, you're supposed to care
But all you do is take, yeah, all you do is take


Ska klicka hem idag



Från H&M 99 :-

Hjärnan är överbelastad!

Har ton med plugg som ska vara inne den kommande veckan, förstår inte hur jag ska hinna och sen börjar jag och Jenny även vårat nya JOOOOBBBBB på torsdag! Är riktigt nervös och det är massa vi måste lära oss, vi ska jobba som säljare, vi kommer att stå i montrar eller utan montrar där det är mycket folk som t ex gallerian, flygplatser och shoppingcentrum - spännande! Men jag är bara nervös över att jag inte vet vad jag ska säga..
Wish me luck!


Monki, när jag får pengar ska detta köpas



Har provat båda men ekonomin är knaper så när jag får pengar ska jag köpa den gröna tshirten och ett av linnena!

Ca 7 veckor kvar!


Hundvakt and movienight

Tittar just nu på Raise your voice med Jenny, så himla bra film! Men jag kände att jag inte ville se scenen där hennes storebror dör så jag tog med mig datorn och satte mig på mitt rum ett tag hehe, och sen ropade Jenny när scenen var slut. På mitt rum passade jag på att lyssna på sen en tid tillbaka med Melissa Horn en gång hehe (besatt?) Aja nu ska vi fortsätta titta på filmen, cya!


Måste tillägna ett till inlägg till henne, känner att jag kommer in i ett slags lugn och bara ligger här och tänker på allt när jag lyssnar om och om på hennes otroliga låtar.

Melissa Horn - Sen en tid tillbaka



Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till
 
Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan


Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är


Min nya spets-dröm!




299 :- H&M, jag är kär!
får visa en bild hur den ser ut på senare.

/Det känns i hjärtat.



Sitter här i min säng med datorn i knät och knarkar Melissa Horns låtar, jag dör. Det värker nästan i bröstet när jag hör hennes vackra röst sjunga de underbara låtarna. Jag tar till mig vartenda ord och kan sitta här och lyssna hur länge som helst. Wow.
-
Det kommer vara en otrolig känsla att höra henne live i sommar, underbart.


/Melissa Horn



Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?


GOTT TILLSAMMANS



Marabou Polka - en ny favorit!

Pluggar matte inför nationella på onsdag


Min nya ring!



Ca 60 :- Indiska

Cosy!



Jag och Jenny kör på en filmkväll hos mig ikväll, just nu tittar vi på Göta Kanal 2 och sen blir det Coyote Ugly! Så här ser våra snacks ut för kvällen, muuummigt!

Min vägg


N E W !

ÄNTLIGEN ETT SNYGGT TIGER-TRYCK!



Tack Tove snuttan för att jag fick köpa detta ursnygga linnet även fast du också ska köpa det!
129 kr






Två likadana sköna sommartshirts! 99 kr/styck



Allt från Gina Tricot

Shortsen är köööpta!


Behålla eller lämna tillbaka hatten? Kan inte bestämma mig!


RSS 2.0