dags att sova

Hej hå, jag är supertrött så ska strax sova tänkte jag. Ikväll har jag varit hemma hos Frida med rese-brudarna och diskuterat en massa inför sommarens tripp till Alanya. Blir nog att boka till veckan! Längtar satan. Har även gått lång-dag i skolan idag, så.jävla.drygt. Var väldigt svårt att stiga upp ur sängen imorse, ville sova mer. Men dagen startade med skridsko åkning i Kungsträdgården på idrotten och det var mysigt! Suger dock på att åka he he.

Börjar skolan 11.15 imorn så lite sovmorgon blir det iaf. Sen blir det nog träning efter skolan, blä inte taggad. Men vi hörs imorn peace.


(hade lockat hela håret med min volymtång, afroo)

ps. fick hem klänningen från nelly.com idag, färgen är apsöt men tycker att den är dåligt sydd.. men behåller den nog iallafall.


basta



Tänkte hoppa in i bastun nu ett tag och stanna där inne tills jag börjar bli svimfärdig av värmen. Ska bli skönt, koppla av och rensa tankarna lite. Med lite musik i öronen blir det perfa.

sunday

Today's sunday, och imorn börjar en ny vecka. Min sista vecka som 17-åring. Yeah! Om sex dagar fyller jag 18 år, på lördag. Längtar galet efter nästa helg, den kommer bli grymt bra.

Igårkväll blev det middag hos kusinerna för att fira Katarina som fyllde 45 år. Sen efter det åkte jag mot Vällingby, där mötte jag upp Tovis för att se på bio. Vi såg Burlesque och den var jättebra! Efter bion åkte jag hem och sov. Och idag har jag inte gjort så mycket mer än att tvätta mitt lortiga hår och sen pluggat matte hemma hos Frida med en privatlärare i två timmar. Every sunday from now on. Men det känns bra och det är nödvändigt.

Blir nog träning senare idag, har inte tränat på två veckor. Men jag är helt slut nu så känner mig inte så taggad än. Men får se till att bli det! Ha det bra, kram.



Bild från igår på dagen när jag väntade på bussen, skulle in mot Vby och fika med Jenny och Frida

sommarklänningar

I sommar ska jag köpa lite nya fina klänningar, både tunna strandklänningar och söta festklänningar.






Dessa två kommer från H&M, är sugen på att använda den leopard-mönstrade som strandklänning i sommar!



Ska även beställa hem den här klänningen från nelly.com ikväll! Fick låna pappas kort så att jag kan köpa den, längtar tills jag fyller 18..


the big 18

Nu har kylen och frysen pajat så nytt av varje måste inköpas, och då säger pappa att "jahapp där rök din 18års present", njaaaaaaaaa skulle inte troo det va!
Att bero på 18-års presenter, så är jag lite velig om vad jag ska önska mig.
Men det blir nog detta;

- Pengar av mamma och pappa (
samma som Simon fick när han fyllde 18)
- Camping + festivalpass till Peace and love
- Tatuering
- Hårförlängningar

Sen så spekulerar vi om ifall vi kommer ha en fet lokalfest som 18-års fest jag, Malin, Linnea och Frida. Vore awesome! Och på självaste födelsedagen blir det utgång med Tovis och kanske någon/några fler. Kul!


vilken hårfärg?!



Jag måste bestämma mig hur jag vill ha mitt hår nu till våren och sommaren. Kan inte välja! Har tvivits bra med alla olika hårfärger jag har haft och det gör det bara svårare. Vet att jag ska bli rödhårig igen men vet inte om det är just nu och nu i sommar eller om jag ska vänta ett tag till :P Några idéer/förslag?

hemma från skolan idag

Yes det blev att jag stannade hemma från skolan idag, har knappt sovit en blund på hela natten pga av min jävla hosta så kände mig inte särskilt pigg på att gå upp imorse och bege mig mot skolan. Ska bara vara hemma och plugga och sova idag, chilla galet. Måste till skolan imorn för har svenskatal (som jag inte har börjat på) och sen så blir det ju teater på kvällen med Tovis!



Hehe hittade en bild på våran kära pestopasta på café 31, vårat stammis lunchställe när vi är i skolan. Förjävla gott är det! Men nu verkar det som att det har stängt igen.. Vi sörjer.

~

You're simply the best thing I never had

jääävla hoosta

Jag hostar som en jävla hostmaskin, slutar aldrig utan bara hostar och hostar. Har varit hemma någon timme nu kanske och nu funderar jag på att gå och sova en stund. Låter väldigt skönt. Efter det måste jag plugga lite innan jag drar till Frida sen får jag fortsätta plugga ikväll.



Mina favorit-klackar har fått en ny plats att stå på i mitt rum, fränt.

jag vill haaaa, ha, haa, haaa. åh.

Är totalt förälskad i den här klänningen, jag vill verkligen verkligen ha den. Exakt en sån jag har letat efter och nu har jag hittat den. Inte särskilt dyr heller, bara det att man sparar ju pengar inför New York nu.. Men ååh! Hatar att jag inte har fyllt 18 än och kan klicka hem den på mitt egna kort :( satiken. Vill ha S bara för att den inte ska bli för pösig vid boobsen och för att det inte ska bli för mycket tyg, men det är just den strl som kommer ta slut fortast. Ska försöka låna mammas kort imorn, hon är ändå skyldig mig pengar så kan dra av lite av hennes skuld då om hon betalar klänningen. Mmmmmmmmmmm vad underbar den är.



349 kr

this week

Hejsanhejsan bloggen, nu blir det en uppdatering igen! Jag är sjuk, väldans förkyld.. har ont i öronen, ont i halsen, snuuuuvig och har en tryckande huvudvärk. Ger verkligen tummen ner för detta, hatar att vara sjuk och se förjävligt sliten ut. Menmen, hoppas att det går över snart. Tränade inget förra veckan pga av träningsvärk och förkylning så måste verkligen komma i gång i veckan men man ska ju som sagt inte träna när man har halsont. Ajaj.

Veckans planer då.. Ikväll blir det att fortsätta med rummet och bädda om sängen. Kanske hinner med lite plugg också. Men det är tveksamt. Imorn måste jag plugga efter skolan och sen blir det reseplanering inför sommaren hemma hos Frida med brudarna, näääjs. Onsdag, ännu mer plugg. Torsdag! Då blir det teater på China teatern med Tovis, vi ska se "Leva livet". Vet inte riktigt vad den handlar om men mamma hade två extra biljetter som hon gav till mig, det blir nog trevligt. Fredag och resten av helgen har jag no plans än så länge så får se vad som hittas på då!
Puss



Bilder från senaste trippen till Örebro, and we're going baaaaaaack!

bloggtorka

Förstår inte riktigt vad som har hänt mellan mig och bloggen, men det går flera dagar emellan mina inlägg. Det var ju en period där jag bloggade flitigt och uppdaterade med jämna mellanrum men nu har jag typ ingenting att skriva om känns det som. Därav blir det väldigt få inlägg. Men får skärpa till mig på den fronten och köra igång med bloggen igen. Har varit dåligt på att ta bilder på senaste tiden, får börja med det också så att inläggen ser lite trevliga ut.

Nu ska jag lyfta på min lata rumpa och börja städa i rummet. Lika bra att göra det idag för vet att jag inte kommer ta tag i det i veckan.



I brist på egentagna bilder så lägger jag upp några bilder från facebook på Simons resa i Asien han är på nu, dom verkar ha det jävligt härligt! Men nu är det inte jättelångt kvar tills han kommer hem :)


tisdag - jag kan inte röra mig!

Tjenixen! Min kropp är ett vrak, jag kan knappt röra mig haha. Har en sån jäävla träningsvärk att det är sjukt, känns som att jag har åkt igenom en mangel. Varje muskel i hela kroppen värker som satan. Ja ni fattar, och det är efter gårdagens idrottslektion..

Iallafall så fick jag igår eda på att mamma har bokat fel vecka till New York (åååååååååååh). Hon skulle ha bokat tis-sön v.9, alltså på sportlovet. Men hon har bokat tis-sön v.8 haha.. Så nu verkar det som att jag måste ta ledigt fyra dagar från skolan (känns inte super att göra det för vet att jag kommer missa så mycket, that's Jensen..) om hon inte lyckas boka om biljetterna. Skulle iof vara skönt med ett extra långt sportlov, men vill inte missa när vi ska bada isvak hehe vilket vi troligtvis ska göra vecka 8. Men jaja, vi får se hur det blir!

Nu ska jag plocka upp lite på mitt stökiga rum.



Taaggggaaar som satan till året Peace and love (bild från förra året)

nu är jag trött

Helluu, jag tänkte strax gå och lägga mig men ska skriva lite snabbt om min dag här först. Har gått i skolan mellan nio och fem (!!) och som om inte det är nog jobbigt så började vi dagen med idrott. Vi hade ett skitjobbigt fyspass med jobbig uppvärmning och styrketräning. Var helt slut efteråt. Sen kom jag iaf hem vid 10 i sex typ, och 20 i sju skulle jag möta Jenny, Frida och Greta utanför mig för att gå tillsammans till Malin som fyller 18 idaag! Där serverades det middag och efterrätt (mums!) och så satt vi och pratade och hade det trevligt i flera timmar. Vi var flera brudar där samt lite släkt och jag kom hem för kanske en halvtimme sen, alltså full rulle hela dagen! Men jag hade jättetrevligt hos Malin!

Men som sagt, time for bed. Kommer vara helt slut imornbitti.. Men börjar iaf 11.15 så lite sovmorgon får jag. Godnatt!


GRATTIS FINA MALIN PÅ 18-ÅRS DAGEN!!

GRATTISGRATTISGRATTIS på den stora dagen vännen!
Du är en av de finaste personerna jag känner, unik och underbar rakt igenom.
Din vänskap har alltid och kommer alltid att betyda så otroligt mycket för mig för
du är verkligen en speciell vän och tjej Malin! Hoppas att du får en jättebra födelsedag finis! <3



Jag kommer alltid att minnas denna resa som en av de bästa resorna jag gjort. Bara genom
att du följde med min familj på den här resan bidrog till att den blev helt perfekt. Kram på dig vännen!


jag.behöver.mitt.röda.hår

Åhh vad jag saknar att ha rött hår, kände mig så jävla glad då och jag trivdes som attan. Känns så tråkigt att ha gått från rött till brunt hår.. Det bruna känns liksom tråkigt i jämförelse. Tycker inte att det är något fel på att ha brunt hår! Det är liksom min naturliga färg också, men rött kändes mer.. Jag vet inte vad, men satan vad jag saknar det. Så rödhårig ska jag bli igen! yes det ska jag. Vet dock inte vilken röd-färg, om jag ska ha den intensiva röda färg jag hade när jag var som rödast eller om jag ska ha åt det mer röd-bruna hållet. Hmm.. Men ska iaf vänta ett litet tag till, till våren iaf. Mitt hår behöver verkligen läka ett tag -.-

Slänger upp lite bilder från min tid som rödtott!


Hem till tove!

Tjenare, igårkväll kom Greta, Malin H och Jenny över till mig för filmkväll. Vi såg 10 orsaker att hata dig och hade det mysigt. Idag har jag varit en snabbis till Vällingby med pappa där vi köpte lite saker. Jag köpte ett par skor som jag la undan igår! Köpte även hem ett par skor igår men jag ska lämna tillbaka dom för vill hellre ha de jag köpte idag. Kan visa bild sen! Sen har jag och Jenny varit ute med Chilli i 45 min, det var en härligt promenix.

Nu ska jag packa ihop lite saker och sen ska jag åka till Tove. Kvällen spenderas hemma hos henne I think om vi nu kanske inte drar ut men vi får se. Troligast blir det nog en mysig kväll med middag och film hemma hos henne. Cosy! Sen imorn kommer jag väl hem typ mitt på dagen och då blir det träning på gymmet. Sen mot kvällen tror jag att vi är några brudar som ska träffas och diskutera sommarens planer. Nice! Men ni får ha en bra lördagskväll, puss på er!



Bild från 2008. Från min och Toves första tripp till Turkiet med våra mammor

trötter

Hejhej! Tänkte skriva ett snabbt inlägg för det var ju ett tag sen. Första skolveckan efter lovet är snart över och imorn är det fredag, så skönt. Idag tränade jag, Mickis och Jenny på gymmet. Mickis har också köpt kort där nu! Det var ett bra pass tycker jag, vi körde i 80 min och det kändes efteråt. Nu tagggar vi alla tre inför sommaren och ska verkligen satsa stenhårt på träningen, det går bättre när vi pushar varandra.

Imorn blir det stan efter skolan, ska inte handla något speciellt men var längesen man tog en tripp dit. Men nu funderar jag på att gå och lägga mig om senast 20 min, är jättetrött och har inget plugg så känns onödigt att sitta uppe och glo på tv!

P.s - idag fick jag mitt slutbetyg i Engelska B. MVGGGGGG! Sååå glad!!
Godnatt!



Igår när mamma fyllde år så kom Mickis och Annika över på fika. Här är tre bilder på Mickis och Chilli när Chilli låg och myste i Mickis knä hi hi, så sött!

GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!


GRATTIS SYSTER PÅ 18-ÅRS DAGEN!


update från Björnrike

Tänktr bara skriva här lite snabbt om vad vi har gjort hittills och att vi kommer hem imorn eftermiddag ostället för ikväll. Vi har avbokat våran bussresa hem och kommer åka bil hem imornbitti istället, alltså får vi en extra skiddag! Vi har åkt skidor och snowboard varje dag och myst i stugan på kvällarna. Igårkväll var vi på fondueafton och det var supergott! Idag är vi uppe tidigare än någon annan dag jag och Jenny, vi har gått upp runt halv tio varje dag hehe.. Men idag är ju som sagt sista åkdagen så nu ska jag strax dra upp Jenny ur sängen. Måste bara berätta om min incident första dagen -.- det finns ju en.ny sittlift här i Björnrike, Sveriges längsta har den blivit. Så självklart skulle vi prova att åka den upp till toppen. Jag sätter mig längst ut på sex-sätet som jag brukar gör eftersom jag har snowboard, det finns ju en sak man ska fälla ner och ha sina skidor/fötter på. Den fälls ner och alla andra fem personer lägger all sin tyngd på den, alla hade skidor och det blir ju ganska tungt om alla har sin tyngd på den här saken man fäller ner. Inte förrän då inser jag att hela mitt vänstra knä har fastnat under hela den där saken med allas tyngd på. Mitt knä satt helt fast och jag fick verkligen inte loss det. Smärtan var så intensiv och jag fick panik. Jag sa inget till.dom andra heller förjag var för upptagen med att storböla där på min kant bakom skidglasögen.. Ha ha. Fyfan vad ont det gjorde, det värker i hela benetjag bara jag tänker på det. Sittliftens sträcka är över 2 000 meter och jag grät hela den vägen. När vi kom upp till toppen föll jag typ ihop och kundet inte stå på vänsterbenet. Vaden värkte också eftersomd att blodet inte cirkulerade där på hela sträckan. Yes.. Det var min olycka. Hörs imorn ha det bra! (vet att det är felstavat och vissa ors ser konstiga ut här och där men det blir så när jag skriver med mobilen)

Alarmet är ställt på 06.00

Yes tiidigt imornbitti åker jag som sagt till Björnrike, bussen går 08.00. Vi kommer vara där tills på lördag! Jenny tar med sin dator och jag har ju internet på mobilen så några små uppdateringar här på bloggen blir det säkert :) Men ni som läser får ha en skitbra vecka iaf! Jag längtar tills jag får glida ner för backarna på min snowboard, kommer bli såå härligt. CYA!



Bild från förra Björnrike-resan

tittar på polisskolan, en av mina absoluta favoritfilmer!

Denna dag har för det mesta bara spenderats framför tvn, förutom att ha tittat på olika filmer (bl a Min bäste väns bröllop och nu Polisskolan) så har jag även hunnit packat klart inför Björnrike (nästan). Imornbitti bär det av! Juste, gårkvällen var riktigt trevlig och lyckad! Vi började med förkrök hos Linnea och sen runt elva var vi några som gick vidare till Kajsa där det redan var massa andra människor. Vi firade tolvslaget och var även där resten av kvällen, väldigt kul var det! :)

RSS 2.0