Slappat hela dagen, med min nya klocka runt handleden

Idag har varit en riktig slappar-söndag för mig, jag sov hos Tove i natt och åkte hem runt 12 idag då hon skulle jobba. Efter det har jag bara legat i min säng och sovit. Eller lite har jag väl fått gjort, jag har laddat över ca 2000 bilder som har funnits på den stationära datorn till min bärbara med hjälp av två cd-skivor. Sen även två skivor med musik som jag hade på den stationära till min bärbara. Jag har varit ute med vovven 20 min och sen även ätit middag. Förutom det har jag bara sovit och tagit det lugnt.


Favoriter på H&M just nu, hösten är allt härlig



Älskar alla sakerna men speciellt de beige byxorna, jackan och den vita ringen. Ska ta mig en titt på allt detta jag har lagt upp nästa gång jag stöter på en H&M. Diggar mycket av H&Ms höstsaker så det kommer nog att handlas en del där för mig.

Ge mig beige kilklackar

Från Mixage 1099:-
 
Från have2have 598:-
Klicka för att stänga fönstret

Jag är ute efter ett par beige/bruna kilklackar nu till hösten, jag tycker om det här paret från have2have, men jag är inte så sugen på öppen tå. Ska till London i slutet av september med broder min, pappa och några fler för att kolla på Arsenal. Men självklart ska jag även hinna med lite shopping, då ska jag passa på att kolla efter ett par rejäla och snygga höstklackar. Helst då i någon brun eller beige färg!

min finaste


Great T-shirt, I want

T-shirt - Smoke

Från Modekungen.se 349:-

Vit KNOKK-klocka beställd!

Knokka White

Juste jag är hemma

Glömde skriva att jag är hemma från Turkiet! Kom hem den 18e och det var en resa som jag kommer minnas för livet. Att bara få ligga där på stranden, att få bada i vågorna och sen att få festa hela kvällarna och nätterna med mina två vänner Frida och Tove är obeskrivligt. Första resan utan föräldrar och vi kunde göra vad fanken vi ville, we were in charge, and we ruled Alanya that week! Hehe lite töntigt men vafan!

Kommer inte lägga in massa bilder här utan dom finns på Facebook.
Men en kan jag bjuda på!


TURKIET, ALANYA 2010!

Om ungefär tre timmar ska vi upp för att strax därefter bege oss mot Arlanda! Tove sover över här hos mig och sen hämtar vi upp Frida imorn hos henne. Pappa ska skjutsa oss dit sen får vi klara oss själva! Kommer hem om en vecka, den 18e!

NUUU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VIIIIIII!!!


Homemade

För några dagar sen fick jag ett ryck och gjorde klänningliknande saker av sjalar, använde mammas gamla baddräkt som body och favoritkreaktionen jag gjorde var av min svarta midjekjol, mammas gamla svarta spetssjal, en svart bandeau och ett smalt svart flätat sjärp. Allt detta hittade jag hemma. Kommer ha med mig allt till Turkiet och det kommer nog användas flitigt där.

Denna outfit gjord av ett kanske tre år gammalt tub-linne från Gina, ett smalt flätat skärp från H&M och en sjal som midjekjol från H&Ms rea 30 kr.



Denna outfit är gjord av mammas gamla rosa strandsjal som midjekjol, smalt skärp, svart bandeau och mammas gamla svarta spets-sjal.



Denna outfit gjord av min midjekjol och mammas gamla mönstrade baddräkt, väldigt urringad i ryggen. Grymt snygg.



Favoriten. Denna outfit är gjord av mammas gamla svarta spetssjal, svart bandeau, smalt flätat svart skärp och min midjekjol. Knöt sjalen i en rosett där bak.


Lite nytt inför resan

1. linne från H&M divided
2. ryggsäck (handbagage) adidas stadium
3. keps stadium
4. body splash, H&M Exotic Guava
5.
VÄSKAN ÄR SNART FÄRDIGPACKAD, YEAH BABY!
(eller okej har väl typ dubbelt så mycket mer med mig, detta foto togs när den var halvt packad..)


Ett sista försök?

På onsdag morgon, 07.05 åker vi till Turkiet! Och jag letar fortfarande efter en ny klänning, jag skulle vilja ha EN ny underbaring i min resväska. Jag har inte hittat någon i någon affär och det är för sent att beställa på internet. Men självklart hittar jag TRE stycken från nelly.com som jag vill ha nu. Typiskt! Två av dom är korta modeller men som sagt är det ju för sent, men en är en långklänning från Vila. Och den kan man ju köpa i affären också, om den finns inne det vill säga. Borde jag satsa på att åka till stan imorn och kolla? Den kostar 599 kr och är en vacker dröm tycker jag. Båda färgerna är fina men vill nog ha den vänstra isånafall.


TOVE EINARSSON 18 ÅR!



Nu i lördags, den 31/7 fyllde min vackra barndomsvän och fortfarande goda vän Tove 18 år!
Saknar min flicka och längtar tills hon kommer tillbaka till Sthlm, sitter här och räknar dagarna babe. Snart träffas vi och sen är det fanimej inte långt kvar till Turkiet!

RSS 2.0