nu kör vi igen.. peace and love!

Japp nu är det dags för Peace and Love 2011 att dra igång och självklart kommer jag och Tove vara på plats för tredje året i rad. Satiken vad grymt det ska bli!!! Har inte varit så jättetaggad fram tills nu, nu sprudlar jag av glädje och vet att detta år kommer bli skitbra. Imorgon kl 11.40 går vårat tåg mot Borlänge C och vi åker hem till Stockholm igen på söndag! Vi ska ha en underbar festival denna vecka och ni får ha det så bra här hemma också. BYEEE!!!



WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI !!!

sunday

Halloj! Igårkväll blev det mysigt häng och prat med Frida och Jenny på ett dagis utanför mig, hade med oss te och jag hade vinterskorna på mig hehe så satt vi där och pratade någon timme.



Idag har jag inte mått superbra så har vilat ganska mycket och bara tagit det lugnt, tog dock en paus från det och satte upp mitt och Toves tält som vi ska ha till Peace, vad tvungen att se om det funkade att sätta upp även fast en pinne var av men det var bara att tejpa. Super!

Sedan blev det en mysig och god middag med familjen och efter det har jag bara påbörjat packningen inför Peace and love på tisdag. Jag och Jenny cyklade även till solariumet i Vby och hann sola innan det stängde. Ska ju trots allt gå barbent på P&L och då vill jag inte blända folket där med mina ben.



Dagens middag
Var sallad från vårat eget trädgårdsland, mumsigt!


live out your dreams

tankarna splittrade
drömmarna avlägsna
och orken inte tillräcklig

det är svårt att alltid
veta exakt vad det är
man egentligen vill.


Hemma från Umeå

Hejhoj, längesen jag bloggade nu! Vet inte varför men har typ inte orkat. Kom i alla fall hem från Umeå idag, har varit där mellan 16-22 juni. Jag har haft sjukt kul där!! Nu sitter jag på mitt rum med Mickis, Jenny och Frida och myser lite. Imorgon blir det Kista Galleria för att köpa en långklänning jag tittat på. Sedan är det Midsommar på fredag. Blir inte riktigt som planerat men blir nog mys ändå. Hörs!



Ska köpa den från New Yorker! Blir nog denna på Midsommar.

Tävling!

Rösta på min klänning!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


my day

Idag började jag dagen med en orange frukost hehe, apelsinklyftor och apelsinjuice! Dock ser juicen ut som gammal mjölk på bilden vet inte varför..



Hade bara typ 15 min lektion idag - fick veta Psykologibetyget (MVG YEYY!) och sen sökte vi upp våran idrottslärare för att få reda på vårat slutbetyg i Idrott och hälsa B också (MVG YEYY!) och där tar väl mina MVG:n för denna termin slut haha.. Men efter det så blev det iaf en mysig fika med Jenny och Malin H och sen åkte jag och Jenny in till stan. Vi gick separat i olika affärer för vi hade inte jättemycket tid och sen träffades vi för lunch. Köpte några saker idag, bland annat dessa rosa byxor! Kan visa bild på resten sen.



Dagens klädsel då:



Vit blus - Mango
Svarta jeans - Zara
Jeansväst - BikBok
Väska - Aldo (New York)
Halsband - H&M
Converse

Sen blev det dags för mig att åka till tandläkaren där jag lagade och borrade ett hål (utan bedövning!) för andra gången nu.. ajajaj... Men sen har jag inte gjort så mycket mer idag förutom att tagit ut Chilli på en promenix och fixat lite inför morgondagen då min underbara vän tar stuuuuuuuuuudenten!! <3



Godnatt!

RSS 2.0