Otroligt snygg kavaj och kjol.

Älskar dessa två plagg och skulle väldigt gärna ha dem i min garderob.



Denna kväll kommer att spenderas med plugg, ska skriva en svenskauppsats tills imorn. Blä.

'dagens'

Idag blev det hästsvans, ljusblå tunn skjorta och svarta jeans (som vanligt), körde på klumpiga kängor till det.
Kängor äger.



Sushi till middag!



Mamma fick fyra och en halv bit, så riktigt 12 bitar åt jag inte.
Mår illa efter 9 haha.


fina och färgglada mössor från cubus


'Dagens'

Dagens bekväma klädsel



Dagens goda lunch


fredags



Fina brudarna och jag på Amnesia i fredags

för mycket tankar


en sak på min önskelista



*dreggel*

Julstämning i rummet


skolkläderna i fredags



Haha första bilden är ju skitsnygg, retardo

lördag kväll



Dåliga bilder på klädseln. Men hade svarta jeans, halsringen, låga bruna shoes och använde nya klänningen från nelly som topp istället.

Igår blev det utgång som sagt! Vi förade hemma hos Tovis, jag hon och Jenny. Sedan åkte vi till Amnesia och stannade där resten av kvällen. Jag hade en grym kväll och med fint sällskap. Vi träffade härligt folk som vi dansade och umgicks med under kvällen. Sen fick jag och Jenny skjuts ända hem av våran favoritvakt där haha, skönt!

ny sängram!

Före:



Efter:



Fick en ny sängram igår, älskar den! Innan hade pappa snickrat ihop min gamla våningssäng till en sängram för dubbelsäng haha och sen målat om den lite. Men nu har jag fått en ny fräsch i ek. Ska bädda fint och göra den lite mysigare med överkast och kuddar.

Vi rockar stockholm denna helg

Hej! Tovis har kommit till sthlm nu (!!!) och i torsdags gick jag, hon och Jenny på Breaking dawn och den var skiitbra! Längtar tills nästa del kommer på bio!!

Igår efter skolan gick jag och Tove i ett par affärer kring fridhemsplan innan vi åkte hem till mig och började fixa oss, det var meningen att vi skulle bada i jacuzzin men vi var rädda att vi skulle bli för sega efteråt och inte orka med utekvällen haha. Så vi skippade det och fixade i ordning oss, åt middag hos mig och sen kom Jenny och så förade vi tre och taggade till här hos mig. Mötte upp Frida W, Sabina och Mickis samt några till ute men det slutade med att jag, Tove, Jenny, Sabina och Mickis drog till Amnesia till att börja med. Vi träffade härliga människor där, dansade loss och drack. Sedan stressade vi iväg för att ta en taxi till Café Opera där fina Debbie och grabbarna var, dom fixade in oss och vi var där resten av kvällen. Herregud vilken bra kväll jag hade, med underbara människor. Skrattade massa och hade en grym kväll. Riktigt lyckad.

Sedan blev det hejdå till alla fina och jag, Tove och Jenny åkte hem mot Vällingby. Mötte upp andra vänner på vägen hem och sedan sov Tove hos mig. Är redigt bakis idag och har bara slöat hela dagen även fast jag verkligen borde ha pluggat.. Men ikväll kör vi igen! Måste ju passa på när Tove är här. Skippar klackarna och kör på något mer bekvämt - får se vart vi hamnar ikväll!



En dålig bild på mig och Tove när vi borstade tänderna innan utgången hehe.
Jag körde på svarta Jeffrey Campbell klackar, svarta jeans, min Lil' Wayne tshirt, halsring i brons och rakt hår.

dagens klädval


I want this


dagens


skolarbeten

Som jag har skrivit ett flertal gånger tidigare så har vi sjukt mycket i skolan just nu, hinner nästan inte med allt.. Blir att plugga några timmar varje dag efter skolan. Har dock inte pluggat idag utan städade rummet istället men det betyder att jag har ännu mer plugg att göra imorn -.-' Usch hatar att vi har så mycket på en gång, nästa vecka hoppas jag dock att det lugnar ner sig lite. Hade rätt chill lektioner idag och imorn har vi bara två lektioner så det är skönt. Tovis kommer imorn och skulle ha träffat henne men får bli på torsdag istället då ska vi se Breaking Dawn (!!) för måste verkligen plugga imorn. Längtar tills torsdag och till helgen! <3



Fina tjejorna Debbie, Bea, Malin och Jenny i fredags på rasten i skolan

Jeffrey Campbell

Fick ju hem en klänning och ett par skor från nelly.com för några dagar sen, älskar klänningen och den ska jag behålla. Använde den i fredags redan. Skorna dock, blir det att skicka tillbaka. Älskar ju formen på Jeffrey Campbells Lita Shoes och tycker att dessa var rätt balla men känner inte för att betala 1695:- för ett par beige klackar i detta material. De såg nästan lite smutsiga ut, tyvärr.. Menmen hoppas att jag hittar några andra klackar istället!




I wish we would have had one more minute to finish this fairytale.


införskaffade en halsring i brons i umeå - väldigt nöjd.


I'm always waiting on a different story, but I'm always misstaken.


snygg kappa

JackaJacka
JackaJacka

Är ute efter en ny svart kappa, tyckte denna var rätt snygg. Men ska checka in kapporna på Zara och se om dom har några fina först.

plugg, som vanligt.

Sitter och skriver på en dum engelskauppsats.. Den ska vara inne senast 23.59 idag och klart hinner jag väl men det är ju absolut inte så ambitiöst skrivet som det borde vara. Dags att skärpa till sig på pluggfronten, fattar inte att det ska vara så himla svårt - alltid ute i sista sekund..


Dr. Martens



Gammal outfit som inte blivit upplagd, typ det bekvämaste man kan ha på sig när man inte orkar klä upp sig. Älskar verkligen mina svarta blanka Dr. Martens som jag köpte i London senast jag var där!

helgens resultat

Fläskläpp, sår över läppen, skrapsår på hakan, slagit i huvudet och minnesförlust. Jajamensan bra jobbat Linn..



.. Haha nä men det blev lite vilt i fredags när jag och Jenny var ute. Vi förade hos mig först med vin och taggningsmusik sen drog vi till Nype och drack mer där och dansade ett tag och träffade lite vänner innan vi drog vidare till Laroy för att möta andra vänner. Drack mer där, dansade lite och träffade bekanta ansikten. Hade en superbra kväll och det var jättekul.. TILLS.. Det bara gick nerför. Blev för mycket för mig och kan säga att jag inte alls mådde bra - vi behöver inte gå in på otrevliga detaljer men min kväll var slut där och det var dags att åka hem.

Tills sist hittade Jenny mig en bit utanför klubben och hon hade med sig min jacka och då började vi gå mot tunnelbanan. Sen plötsligt snubblar jag och åker rätt ner i asfalten med ansiktet hahah.. Inte okej och inte roligt men jag har nog aldrig varit så full. Fy. Jag hade inte ens klackar.. Åkte iaf rätt ner i asfalten och det sista jag minns är min kind mot den kalla och blöta marken. Jag reste mig upp och vi fortsatte väl gå antar jag för jag kommer inte ihåg något förrän jag går av bussen vid mig igen och går hem därifrån.. Hela hemresan är alltså en blurr. Kom inte ihåg om vi åkte tunnelbana eller pendel, att vi satt i alvik och väntade i en halvtimme, att jag åkte buss från vby, att jag tog bort sminket.. Herregud -.- Blev rätt så chockad när jag tittade mig i spegeln dagen efter hahah.. Korkad brud - från och med nu ska jag absolut inte dricka mer än vad jag vet att jag klarar av!

ps. Det känns värre än vad det ser ut, läppen är öm och känns som att jag har en kula i den eller något, vänstra framtanden värker och känns lite lös (fatta om jag hade slagit ut deeeeen!! Åh..), själva hakan (inte skrapsåret) gör skitont och halva huvudet/vänstra ögat dunkar -.-

17 nov

Idag var det skola mellan halv nio och 20 i två, började med en textanalys på filosofin för oss som hade missat det tidigare - det gick helt okej. Sen en bortkastad svenska lektion och efter lunchen sen hade vi historiaprov om folkmord och jag skrev 7 handskrivna sidor på ca en timme.. Haha skrivkramp efteråt? Japp! Hatar att ha salsprov, mycket lättare att skriva hemma på datorn. Men nu är det gjort i alla fall vilket är väldigt skönt. Efter skolan åkte jag, Jenny och Malin Hasselhuhn (bara för att det finns fler Malin H i kompiskretsen hehe) in till stan för att shoppa lite - vi alla kände att vi var värda det efter historian haha. Jag hittade dock inget denna gång.

Har bara tagit det lugnt hemma efter det, ätit en god middag med mamma och Simon och sen tog jag en 40 minuters promenix med Chilli. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan tänkte jag skriva en snabb engelska evaluation och sen sova! Är jättetrööött.



Provade ett par snygga pumps i stan idag! Jättefina, känner mig dock väldigt snål med att lägga pengar på shopping nu innan jul och alla julklappar ska inhandlas hehe. Får se lite hur jag gör med dessa, no way in hell att jag kommer kunna gå i dom dock - men de skulle ju göra sig fina på min skohylla hihi.

P.s - Ska hämta ut mina darlings från Jeffrey Campbell och den svarta klänningen imorn efter skolan som jag beställde från nelly.com för några dagar sen! Exited!

6 linnen jag vill ha!



Gillar allihopa, 279:-/styck för de 4 första, 140:-/styck för de 2 sista.
Enkla men riktigt balla, finfint till t ex svarta jeans nu i vinter eller till
jeansshorts och bara ben i sommar. Yeees dude.

good times

Boy you got my heartbeat runnin' away
Beating like a drum and it's coming your way
Can't you hear that boom, badoom, boom
Boom, badoom, boom bass


marked forever.



Är väldigt sugen på en andra tatuering nu, får klura lite till men har mina aningar om vad jag ska göra. Love it!

~

316732_215155418542119_151570281567300_578135_7758534_n_large

plugg i överflöd

183029172325643934_fckkjfqa_c_large

Rött eller brunt? Rött eller brunt? Rött eller brunt? ÅÅÅH.



VS.


It's amazing how a hair color can make you feel like you can rule the world.


just my type. so fucking spot on.



Älskar dessa klänningar, är helt nerkärad. Speciellt den till vänster och skulle meeer än gärna bära den i sommar på peace and love eller något till bruna bara ben och klumpiga Dr.Martens kängor. Fan vad underbart. Fanns dock Tyvärr, med ett stor T, inte kvar i min strl. Fan då. Långklänningen är helt underbar den också, himmelmotiv? Hallå helt perfekt ju.

räknar dagarna

En vecka kvar tills Tove kommer till Stockholm, yeyeyey! Glad tjej här? Som fan! Saknar min bebi.

Idag har det varit skola, hade förhör på Internationella ekonomin och det gick helt okej tror jag. Sen var det bara engelska. Hem direkt för att fortsätta pluggandet, måste skriva Historia uppsatsen och plugga smått till en sak på filosofin imorn, usch vad mycket plugg det är varje dag. Ligger efter med massa pluggsaker som måste tas hand om i helgen och bli klara så fort som möjligt. Blir nog en lugn helg, skippar utgång och kör hela nästa helg istället. Jarrå.



Snuttan och jag på peace, snyggingen och fuckfejset!

dagens middag

Mamma är på någon aktivitet på jobbet och pappa är i Örebro, jag får fixa middag själv. Svängde förbi coop och köpte någon färdiglagad pasta som man bara skulle värma i micron. Yes ungefär så långt sträcker sig min matlagning tyvärr..
Ser ju väldigt gott ut på förpackningen!



Så här såg resultatet ut..



Men det var faktiskt helt okej smak ändå!

summer heels

Nelly  Shoes - Metric
Dessa skor finns just nu på nellys rea och kostar bara 225 kr, har tänkt lite på om jag kanske ska beställa hem dem i denna bruna färg - har alltid tyckt att de är snygga men ville inte betala 449 kr för dem. De finns i svart och vitt också men tycker att dessa är snyggast då färgen på remmarna smälter ihop med träklacken. Tänker mig att de är snygga till sommaren när huden är solkysst och till en vit eller gräddfärgad tunn klänning. Japp.

dags att plugga



Dags att sätta igång med Religionsfrågor som ska in ikväll, efter det måste jag plugga in en powerpoint i Internationell Ekonomi som vi ska ha prov på imorn och om jag hinner efter det så måste jag börja skriva på en Historia "uppsats".. Har sjukt mycket plugg denna vecka och det känns som att det aldrig kommer ta slut. Har till och med fått förhandla med engelska läraren om att jag får skicka in en essay en vecka senare bara för att jag inte kommer hinna klart. Gaah, får tänka att det bara är några ynka månader tills studenten! Weeeeeeeeehooooooo!

två bilder från helgens utgångar



Fredagen på Laroy



Lördags på Amnesia

(här ser det ut som att jag ska attackera kameran, eller letar efter något i linsen haha, typ heeej där inne tittut)

velar fram och tillbaka

Men nu har jag bestämt mig för att skippa vinterjackan från Svea, helt och hållet. Tyvärr, för jag tycker att den är väldigt stilren och snygg och hade nog kunnat ha den två, tre år i alla fall som en basjacka som alltid funkar. Men är som sagt emot äkta päls och när jag läser att det är äkta prärievargs päls runt om luvan så känner jag mig inte alls bekväm med att gå runt med den jackan. Vill helt enkelt inte ha äkta päls på min luva, tycker att det känns som att jag klappar själva djuret när jag rör sådan päls.. Tycker inte att det är rätt att ha ett djurs päls på ett klädesplagg och jag är så himla emot det att jag faktiskt inte vet hur jag kunde överväga att beställa hem jackan. Det är ännu värre enligt mig dessa äkta pälsponchos, pälsdekorationer på kläder och bara massa onödiga skitsaker som ska kläs och dekoreras med djurs pälsar. Usch.

Jag är inte dum, utan jag vet att det är dun och fjädrar från djur som finns inuti dessa jackor för att de ska hålla värmen bra. Och tyvärr tas nog detta från djuren på ett fruktansvärt sätt i många fall. Men jag kan inte köpa en tunn jacka och tro att jag ska klara vintern, behöver en varmfodrad. Sedan vet jag att jag har äkta skinnskor och annat som i grunden är från djur, det har de flesta men hur grymt det än låter, så märker jag inte av det. Det är en annan sak när man har pälsen utanpå kragen och uppkörd i ansiktet eller när man köper en dyr ful päls accessoar bara för att det är mode och har den som en nyckelknippa eller en liten pälsboll på mössan, bara mina egna tankar - alla har olika åsikter. Detta är i alla fall varför jag skippar jackan helt och fortsätter på min jakt efter en bra och varm vinterjacka.


fina



Har fastnat för dessa skor från Jeffrey Campbell, tycker att de är otroligt balla. Har spanat in dem på nelly.com ett tag och skulle gärna beställt dem om de inte hade varit så dyra. Får drömma vidare, riktiga statement shoes!

igår och idag

Igår förade jag och Jenny här hemma hos mig ett tag med musik och taggning från bådas sida, sen bar det av in mot stan för att dra till Amnesia! Vi bestämde oss för en till utekväll bara vi två och jag hade skitkul, vi träffade många fina människor när vi väl var ute också. Vi dansade och partade, fylldekäkade på Max på vägen hem och sen satte vi oss på tuben på väg till vby. Vi missade bussen så vi bestämde oss för att gå hem från vällingby. Usch i klackar också, hade så jäääävla ont så till slut tog jag av mig dom och gick i strumpor hem. Ajaj..
Men en lyckad kväll i alla fall!

Imorse firade vi pappa på fars dag med champagne, smörgåstårta och lite presenter sen var jag tvungen att åka till Gubbängen hem till chefen för frukostbuffén, där vankades det personal möte för oss tjejer som arbetar i frukostbuffén och så blev det god plockmat. Hade trevligt där några timmar med mycket prat innan vi åkte hem. Nu väntar jag på middag, det blir racklett! (eller hur det stavas) Sen ska jag plugga svenska också, tråkigt.



Bild från Amnesia igår, skitmycket folk denna gång!


lördag

Halloj, lite om gårdagen då. Hade två lektioner i skolan och det var prov på båda, i Mental träning och Filosofi. Gick hyffsat bra tror jag hade dock inte pluggat något så skulle inte förvåna mig om det gick käpprätt åt helvete. Menmen. Kom hem rätt sent från skolan eftersom att vi går eftermiddag, chillade lite hemma sen var det dags att fixa sig för utgång. Jag, Jenny, Frida och Mickis förade hemma hos Mickis pappa sen kom Nick förbi en stund också innan vi alla drog in mot stan. Träffade andra härliga vänner på tåget in men sedan sa vi hejdå och vi brudar gick till Laroy och var där hela kvällen.

Hälsade på några bekanta på Laroy och jag hade en jättebra kväll, mot slutet orkade dock inte fötterna något mer så jag och Jenny drog förbi Soft bar ett tag innan hemgång för att hälsa på Nick och grabbarna. Sedan på vägen hem stötte man på andra vänner igen och tog sällskap med dom. En bra kväll!



Bjuder på en suddig bild från kryssningen, schnygga tjejer

freakade ut

Jeffrey Campbell - Lita Shoe
Jeffrey Campbell 1649:-

Three Little Words - Mesh Bandeau Dress

Three little words 449:-


Flippade ut lite och beställde dessa från nelly.com nyss. Skogalen som jag är och en svart partklänning har man alltid användning för. Där tog presentkortet slut haha.


grå eller svart?

Dags att köpa ny vinterjacka, känner på mig att jag inte kommer klara den kalla vintern som komma skall om jag inte införskaffar mig en ny, riktigt tjock vinterjacka. Den jag har nu är för tunn. Sedan förra året har jag velat ha en speciell vinterjacka men har aldrig köpt den. Den kommer från Svea och gillar den verkligen. Är ju dock emot äkta päls och vill egentligen inte ha det, men har haft väldigt svårt för att hitta en bra vinterjacka som har fuskpäls eller någon snygg som är helt utan päls. Kan beställa hem denna och prova, känns det inte alls bra så kommer jag att skicka tillbaka den.

Men vet inte om jag vill ha en grå eller en svart.. Hmm. Lutar nog mot den svarta.
Den jag har hemma nu är mörkblå.


julen

Längtar jättemycket till julen, då kommer släktingarna från norrland ner, hela släkten samlas och äter god mat, öppnar presenter, umgås och sjunger julsånger. En riktig traditionell jul, älskar det. 21 december kommer mormor ner, farmor och farfar lär komma där omkring också. Som alltid, så blir det att fira den 23e dec hemma hos oss då pappa och hans tvillingbror fyller år, den 24e firar vi hos kusinerna för det är deras tur att ha julen i år och den 25e har vi en mysig juldag hemma hos oss igen allihopa. Tre-dagars, underbart <3



Världens finaste.

till sist får man nog.

Paralyserad. Mår illa. Huvudvärk. Trött.
Förlåt, glada smilisar kan inte vara min
fasad längre. Är trött på att fejka.
Stänger av och går och lägger mig.
Over and out.


where did i go wrong

Hur får man ut det man känner i hjärtat till ord och handling? Hur ser man till att det blir en förändring, och hur tar man det steget som krävs för att börja följa sitt hjärta istället för att bara fortsätta följa strömmen? Hur bryter man mönstret som man mot sin vilja har fastnat i. Jag vet inte vart allt gick snett, jag vet inte vart längs denna långa väg det var jag förlorade mig själv. Jag kommer inte ihåg i detalj tiden jag var som lyckligast men jag vet att allt såg annorlunda ut då. Jag vill tillbaka dit, eller blicka framåt och känna en nyfunnen lycka. Jag är trött, jag är utmattad och jag är less. Inget är bra, allt går i svackor - från minut till minut. Från dag till dag, ena dagen är allt bra, andra dagen vill jag inget hellre än att borra ner mig under täcket och försvinna några dagar. Åka bort, resa, uppleva och känna. Känna mig levande och inte som ett vandrande åskmoln. Byta mijö, byta omgivning, vara glad, slippa bekymmer och slippa känna denna eviga tyngd på mina axlar. Jag är så jävla less.

Jag vet inte om det är värt dessa tårar, eller om det är jag som inte är värd att gråta dem. För allt kan ha varit mitt fel ända från början. Hur många timmar har jag inte spenderat åt att grubbla, gråta, tänka, förändra, försöka, prata, sökt råd och bekräftelse. Slut med det nu, dags för en förändring. Nej, det är på riktigt den här gången. Jag har inte råd att förlora mer av mig själv. Dags att börja lappa ihop den person jag tidigare faktiskt tyckte om att vara. Hej världen, here I come.


så.jävla.trött.på.allt.

Det tar för mycket energi. Har aldrig varit så fed up. Nu vill jag inte mer, längtar tills friheten kommer den 12 juni - för då får jag välja precis vad fan jag vill att göra och vilka jag vill umgås med. Då bestämmer jag helt och hållet själv min omgivning.


vackert

Tumblr_lu9pvnkh5v1qfmzjgo1_500_large

onsdag - studiedag

Sitter i soffan och chillar framför både tv och dator just nu, vi har studiedag idag! Pga utvecklingssamtal för de som vill så har vi andra ingen undervisning på hela dagen. Jätteskönt. Sov till typ tio i 12 och har bara tagit det lugnt sen dess. Snart ska jag komma igång med lite viktigare saker såsom plugg och städning. Yey. Men det måste göras så lika bra att börja. Imorn börjar jag inte förrän kvart i två tror jag, riktigt sköönt!

1763_large

Tovis kommer till Stockholm

Om prick två veckor kommer min fina Tove hit och hälsar på! Jag längtar så in i bomben! Jag saknar henne mer och mer för varje dag som går och det är fortfarande jobbigt att inte ha sin vän i samma stad. Därför får vi passa på att umgås när vi väl ses, hon stannar mellan onsdag-söndag, weei! Längtar tills jag går ut trean, då får jag resa till Umeå hejvillt och då finns det ingen skola som hindrar.



Haha, gammal bild på mig och Tovis från en hemmafest hos Kajsa

we found "a-thing-almost-called-love" in a hopeless place

you make my heart beat faster
you make me smile
you make me think, what if?
you make me hope

even though I don't want to.


~

Tears don't mean you're losing
Everybody's bruising
Just be true to who you are


took a day off

Idag kände jag bara att jag verkligen inte orkade ta mig till skolan, bestämde mig igår för att jag skulle stanna hemma. Känner mig sjukt seg och behövde ta igen massa sömn så jag sov till kl 10 över två idag. Det var skönt och behövligt. Har massa plugg som måste göras och skulle verkligen behöva städa rummet.. Men får nog prioritera plugg idag och ta städning på tis efter skolan. Imorgon ska vi vara i Brommahallarna redan kl 8, börjar egentligen halv ett men ska hålla i en idrottslektion för ettorna tsm med några av tjejerna. Hoppas det går bra :) Vi ska köra lite olika lekar.



Bild på mig och Jenny från London

söndag

Söndagen. Igår jobbade jag mellan 06.30-13.00, det gick bra och jag tog mig igenom passet. Men har som sagt aldrig mått så dåligt tror jag. Fy fan. Men sedan blev jag lite piggare och tänkte inte lika mycket på att jag var trött. Drog hem en snabbis efter jobbet för att packa två handväskor fulla med ombyten för att sedan åka in till Kungsgatan med Jenny och Mickis för att fotas för The studio. Det var jättekul!

Vi blev sminkade och fick håret fixat, sen fick vi sitta och vänta i deras väldigt mysiga "väntrum" rätt länge innan vi skulle fotas och då råkade jag somna i en av sofforna där haha för att jag var helt slut och sen vaknade jag med ett ryck. Lite pinsamt.. Men sedan fotades vi i olika outfits och med olika bakgrunder, blev gruppbilder och enskilda. Efteråt fick vi titta på alla bilder och det tog ett tag innan vi kunde bestämma oss, gud vad vi skrattade och var självkritiska haha. Till sist köpte jag en bild, Jenny köpte en bild och Mickis köpte två bilder. Kul att få med sig något hem!


fredag - lördag

Hej! I fredags blev det bara en idolkväll med mammsen för min del för skulle upp kl fem dagen efter och jobba 06.30-11.30. Jobbet gick bra och efter mötte jag upp Jenny och Elisabeth i stan för lunch och lite shopping. The main reason varför vi möttes upp för lunch var för att skriva på vårat projektarbete som vi ska ha tsm. Sedan bar det av hem och jag och Jenny bestämde oss för att köra en utgång även fast jag skulle börja jobba halv sju idag också haha.. Vi förade hos mig och sen drog vi till Amnesia, jag hade en gryymt bra kväll - och det var lätt värt det.

DOCK, hann jag inte hem emellan utgången och jobbet haha.. Så stannade vid fridhemsplan och sov på McDonald's ett tag och sen var det bara att vandra till jobbet fortfarande skakis som jag var. Mådde inte alls bra och ville inget annat än att gå och lägga mig. Fy vad dåligt jag har mått. Och dessutom sov jag bara typ fyra timmar natten mellan fredag och lördag så det har inte blivit mycket sömn denna helg inte!


it's time for an upgrade very soon



I'm going red, second time around. Hell yeah!


RSS 2.0