Nyår imorgon!

Hejhopp, imorgon är det nyåår. Dags för ett nytt år alltså, år 2011. Det känns bra och jag är redo för ett nytt år med nya utmaningar, plus att 11 är mitt favoritnummer. Alltså måste detta år bli bra, eller ja man kan ju hoppas iaf! Mina nyårsplaner är att jag, Greta, Jenny och Malin äter en mysig middag här hos mig och sen blir det partaj hos Linnea med trevliga människor! Kommer nog blir nääjs. Ska som sagt ha på mig den aprikos-färgade klänningen och svarta skorna från Topshop, sen blir det svarta strumpbyxor och en svart kavaj till det. Håret ska lockas och nyårssminket på, kommer nog bli bra!

Egentligen borde jag städa mitt rum nu, nu ikväll. Men jag är trött.. Ska upp tidigt imorn och köra ett hårt pass på gymmet med Jenny men kan i och för sig städa efter det. Får bli så. Haha sov till halv två idag, ändå är jag trött.. Ska försöka sova tidigt ikväll, oj såg nu att klockan redan är 12 så får väl bli sent ikväll också. Bye!



Bild från skogspromenaden på min söta mormor, mamma och vovve.

två saker från mellandagsrean + andra köp

Jag har bara köpt två saker från mellandagsrean, en kavaj och ett par skor! Halva priset på båda. Kavajen är från H&M och jag fick den för 250:-. Skorna har jag velat ha länge, de är från Topshop. Fick de för 600:-.



Sen har jag köpt lite andra saker de senaste dagarna;



-
En Klänning från Vila (Ska ha den på nyår + skorna från Topshop)
- En Svart midjekjol från New Yorker
En mineralfoundation från Clinique (Skitbra!)
- Bh och trosor från H&M
- Svart fleecetröja från Stadium till Björnrike
- Svarta leggins med gråa detaljer från H&M

Och har även fått ett par mjuka och varma tofflor av Jenny i julklapp!


Tjenixen readers

Just nu sitter jag bara och glor på Scrubs samtidigt som jag tittar runt på datorn. Är uttråkad och trött, men för pigg för att gå och lägga mig. Orkar heller inte ta tag i rummet och städa, och heller inte packa mer inför Björnrike. Får nog bli att sätta igång en film och somna i soffan till den hehe.




Lägger in fyra bilder på min galna, orädda vovvsing som även har extremt lång tunga. Tog dessa när vi gick en lång skogspromenad för några dagar sen. Min bebis! Man ser verkligen hur lycklig och glad hon är när hon får springa runt hit och dit löst i naturen. Sen när hon kommer hem somnar hon och sover som en sten i flera timmar haha, plutten då.

Imorn lägger jag in bilder på mina reafynd från de senaste dagarna samt lite andra köp jag har gjort de senaste dagarna! Godnatt.

mina julklappar!

Av mormor fick jag;
- Påslakan och örngott x2

Av farmor&farfar fick jag;
- mönstrade strumpbyxor, body oil och en locktång(!)

Av mamma&pappa fick jag;
- Ett vitt humanity-armband, tshirt med Karl Lagerfeld, en väska, rosa pyjamasbyxor, svart digitalkamera och rosa/lila snowboardhandskar. Beställde även den andra tshirten med Lil' Wayne på idag och plånboken kommer komma i januari. Fick en lila/rosa lång frotémorgonrock också! Glömde bara fota den.

Av morfar fick jag 1000:- och av kusinerna fick jag 600:- i presentkort på Topshop


Jag är superglad för alla presenter jag fick, och hade som sagt en underbar jualfton med släkten <3

tomten + presentöppning i bilder!



Först blev det bilder utan blixt och jag kunde verkligen inte fatta varför de blev så oskarpa och röda.. Men sen satte pappa igång blixten och ja, då blev det ju genast andra bilder he he...



Sen blev det poker



Hade en underbar julafton!

God jul!

Jag vill önska de som läser det här God Jul! Hoppas ni får en trevlig jul med era nära och kära och med mycket skratt och god mat. Julmusiken strömmar högt från våra högtalare här hemma, alla går runt och sjungar, pyntet är framme, granen klädd och bordet dukat. Klockan tre kommer resten av släkten och då blir det Kalle Anka för fulla muggar! Nu ska jag börja göra mig i ordning, har inte bestämt vad jag ska ha på mig än hehe. Juste! När jag kom ner för trappen imorse fick jag öppna två paket (resten öppnas ikväll) och i ena paketet var det en svart digitalkamera! Och i det andra fanns det ett par rosa/lila snowboardhandskar! Gladgladglad!

Så här ser det ut hemma hos oss just nu;




Jag och pappa gjorde ett pepparkakshus igårkväll! Längtar efter att få mumsa på taket..



GOD JUL!


jag vill utomlands, till värmen



Bild från förra trippen till Egypten

Julklappar från mig


födelsedagsfrukost

Imorse blev det en underbart god frukost för att fira pappas födelsedag. Han fick fina presenter och många gratulationer. Klockan fem ska vi gå över till kusinerna för att fortsätta firandet av pappa och hans tvillingbror där, och det blir smörgåståårta! Så jävla gött. Hörs sen!


GRATTIS PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN!


sova

Nu ska jag nog krypa till sängs, är trött. Imorn (eller ja idag, klockan är över 00.00) så fyller pappsen och hans tvillingbror år! GRATTIS! Runt halv tio imorn blir det lyxfrulle och presentöppning för pappsen och sen på eftermiddagen blir det att gå över till kusinerna för att fira båda pappa och Tomas med smörgåstårta. Farmor och farfar och även mormor är ju här i Stockholm hos oss nu så de är med och firar som vanligt. Mys! Hörs imorn godnatt


vi ser olika på saker och ting, olika helt enkelt.

Jag vet ju innerst inne att jag behöver dig. Jag vet också att jag vill ha dig i mitt liv, det är en självklarhet. Alltid. Jag vet nog att du och jag alltid kommer vara vänner, och jag vet att det är så jag vill ha det. Såklart. Jag vet att vi blir äldre, och jag vet att snart kommer tiden då man borde välja vilken väg man ska vandra i livet och hur man vill att startskottet ska se ut. Vill man resa efter gymnasiet? Vara borta en längre period? Vill man jobba? Börja plugga direkt? Flytta? Trots dessa val, vet jag att det alltid kommer vara du och jag. Jag tänkte precis skriva "Nära vänner, eller bekanta".. Men jag vet att du och jag aldrig kommer bli bekanta, aldrig. Vänner kommer vi alltid att vara, så länge vi båda kämpar och tror på våran vänskap.

Just nu har vi nått en svacka, och det är den första någonsin i våran vänskap. Därför känner jag mig förvirrad och osäker på vad vi håller på med. Osäker på dina tankar och känslor, känner du också att läget har förändrats mellan oss, eller har du inte märkt? Jag vill inte göra det till en stor grej egentligen, inte om du inte bryr dig så mycket. Om så är läget, om du inte bryr dig eller tycker att något gått snett, så vet jag hur läget är. Då bryr jag mig för mycket. Måste lära mig att inte överdriva, lägga för mycket tid och tankar på något som bara min part bryr sig om, och inte den andra. Bryr inte du dig, då finns det ingen idé för mig att göra det heller? Varför ska jag må dåligt, älta, känna mig övergiven och tagen i andrahand, om du inte ens tänker på det?

På det planet är vi olika, helt enkelt. Olika. Och det är okej. Det enda jobbiga är att det har tagit så här lång tid för mig att verkligen inse det. Alla får tycka och tänka precis som de vill, men då ska man veta det innan det går för långt. Innan någon blir sårad, utav den andra, som inte sårat med flit. Då blir allt bara jobbigt. Som nu. Allt är jobbigt, och situationen abstrakt. Sårad, även fast det egentligen inte är till någon nytta. Ingen nytta alls, det är bara att gå vidare. Känslorna bär jag med mig, undran bär jag med mig, att känna mig sårad kommer jag bära med mig. Men det får hålla sig på insidan, för nu ska utsidan göra ett försök att gå vidare.


je voudrais



Skulle väldigt gärna vilja ha dessa snygga byxor från Bikbok.. (Men känner att jag just nu måste hålla hårt i pengarna och egentligen ha ett slags köpförbud fram tills New York-resan eftersom jag behöver money money money där till shoppingen. Men det kommer inte hända, känner ju mig själv.)

Glömt att visa mina nya skönheter!

Beställde ett par underbara sommarklackar från nelly.com för ett tag sen men har helt glömt bort att visa dom här på bloggen ;) De sitter skitbra och jag är suuupernöjd! 399:- gick de på. Jag har ju velat ha såna här äkta Jessica Simpson-skor men de är way too expensive för mig så nöjde mig med de här billigare kopiorna, men jag är nöjd ändå!


jobbet i söndags

Jag jobbade ju som sagt i söndagskväll/måndags natt och måste bara säga, fy satan vad kul det var! Hade så sjukt roligt hela kvällen och tjejerna jag arbetade med är hur schyssta som helst. Arbetstiderna var mellan 16.30-02-30, jag vet! Blev sent, men som sagt så sov ju jag och mamma kvar på hotellet och jag slocknade direkt kan jag säga. Det var liveband som dansade och sjöng, spriten strömmande, människor skämde ut sig, det var dans ända in i det sista, människor red på varandras axlar. Ja det var craaaazy, men jävligt kul som sagt!
(Min kamerasladd är borta så kan inte ladda upp bilder.. får leta ikväll!)

Nu drar jag iväg till gymmet med Jenny, dags att bränna lite fett!

update: här är lite bilder från hur min klädsel såg ut men bytte till en vit over-size t-shirt som lämnade ena axeln bar precis innan alla anlände. Kände att jag knappt kunde röra mig i det här och det blev så varmt hehe. Hade även en fet snetoffs med en stor rosa snodd, men de bilderna finns på min kamera (hittar fortfarande inte sladden.. Dessa bilder tog jag snabbt med mobilen innan vi åkte.)



Seeer ni axelvaddarna haha.. En annan anledning till att jag bytte topp var för att axelvaddarna åkte bak på ryggen hela tiden hehe.

du är underbar vännen


dag på stan

Är på väg hem från stan, har ätit lunch och kikat i affärer med Debbie och efter det mötte jag upp Robin och fikade med honom och pratade. Mycket mysig dag! Ikväll kommer mormor och farmor och farfar till oss! :) blir även träning med Jenny ikväll, ett hårt pass på gymmet ska det bli. Nu jävlar!

sunday

Hejhej, idag är det söndag och jag är trött. Ändå blev det inte alltför sent igårkväll, Jenny var här och vi tittade på film men gick iof upp ganska tidigt idag. I fredags badade jag och Mickis jacuzzi och såg på The karate kid som vi hade hyrt. Mysig helg! Har även köpt alla julklappar, eller kanske ska köpa en liten sak till till mormor men utöver det är jag done. Känns skönt. Eller ska köpa något till Chilli också, men ändå.

Idag ska jag jobba! På Elite Hotel. Ska jobba och servera på deras personal-fest, kommer nog bli skoj! Temat är 80-tal och vi ska vara utklädda hehe, kan lägga upp en bild på min utstyrsel later. Och vet ni hur länge jag kanske ska jobba? 16.30-02.00(!!)... Så kommer bli sent ikväll, därför kommer jag och mamma sova kvar på ett av hotellrummen där och käka hotellfrulle imorn, mumms.



Hörs innan jag åker, pöss


vänner, bästa vänner.

Vänner är ett svårt ord att definera tycker jag.. och bästa vänner ännu svårare.

Snart jullov

Tjenamors! Idag har jag varit i skolan, sen åkt hem direkt för att sova lite. Sov ett tag och sen blev det gymmet i ca en timme, kommer seriöst inte kunna gå imorn. Jag lovar, har redan en hemsk träningsvärk från idrotten i måndags och det här gympasset blev ganska intensivt så får se hur kroppen känns imorn!

Hämtade Chilli från dagis på vägen hem från gymmet och nu ligger hon och sover sött i fåtöljen. Jag ska passa på att försöka få mycket plugg gjort på konfliktanalysen nu. Har mer än halva arbetet kvar och det ska skickas in imornkväll. Döö. Men sen är det iaf jullov! Så det är bara att kämpa på och hålla ut.

På fredag och lördag ska jag bege mig in till stan för att handla julklappar. Funderar på att bland annat ge ett sånt här sött örngott från Hemtex till farfar, farmor och mormor. Fast verkade bara finnas för farfar och morfar på hemsidan.. Så får leta runt i affären! För det vore ju dumt att bara ha för dom två och inte dom andra? Ja det låter ju bara korkat.

plugg i massor.

Nu tänkte jag alldeles strax gå och lägga mig, borde egentligen ögna igenom lite spanskaglosor som jag har tills imorn men skippar nog det. Idag när skolan slutade satt jag och Debbie kvar och pluggade samhälle, på vägen hem hämtade jag Chilli från dagis och sen ända sen dess (runt halv fyra?) har jag suttit hemma och pluggat på feken. En fet uppgift skulle skickas in idag i FEK B, jag och Jenny gjorde den tillsammans och vi lyckades faktiskt skicka in den ca 7 min innan deadline, framsteg! Alltså 23.53 ikväll. Nu har jag bara denna gigantiska samhällsuppgiften kvar att göra (konfliktanalys av FARC i Colombia.......) innan det är dags för julavslutning på fredag! Uppgiften ska skickas in på torsdag kväll så jag lär ju troligtvis inte ha så mycket till ett liv fram tills dess så vi hörs på fredag då! Tre veckors jullov, attans vad härligt.

Våran fek-uppgift gick ut på att vi skulle komma på en kampanj till H&M. Vi körde på ett samarbete mellan H&M och Cancerfonden Rosa bandet.

Vårat "intro" av arbetet, framsidan liksom;

H&M:s
samarbete med Cancerfonden
Rosa bandet

Följ med oss från H&M och Cancerfonden, på en mycket viktigt resa. Hoppet om ett botemedel är i sikte och ju fler vi är som är med och kämpar samt bidrar till forskningen, desto snabbare kommer vi att nå målet! Ett livsviktigt och även livsavgörande mål. Så var med och kämpa för livet, du också.




Godnatt!

huvudvärk

Idag har jag varit hemma som sagt. Startade dagen med att gå till gymmet med Jenny, det var väldigt skönt att träna. Var ju ett tag sen.. Vi var ensamma på gymmet också, man har sin egna nyckel dit så man kan gå dit dygnet runt även fast det inte är någon som jobbar just då. Skönt! Vi körde uppvärmning och styrketräning. Tror jag ska försöka hinna träna imorn eller på söndag också. Sen vill jag på boxnings-passet på tisdag!

Nu har jag en jääääääävla huvudvärk. Känns som att huvudet ska explodera. På riktigt. Hungrig som satan är jag också, har bara ätit två knäckebröd med keso och avokado på och lite godis (...) på hela dagen så magen kurrrrrrrar. Men vilken tur då för snart kommer mammsen hem med thai-mat! *dreggel*

Ikväll blir det att bara ta det lugnt, har inte så mycket ork. Blir en kväll med sällskap, film och snacks. Hur bra är inte det. Kanske får se AVATAR ikväll också! YEYEYE.



Hej spöket Laban.

helgen börjar nu, typ

Tjenamors, tänkte bara skriva ett snabbt godnatt-inlägg. Är skittrött och ska därför gå och lägga mig strax. Chilli har redan däckat på min matta framför mig så hon blir nog kvar här hela natten, nutte då. Imorn kl 10.00 ska jag och Jenny vara på gymmet, blir första träningen! Vi ska gymma ett tag, sen ska jag nog hem och plugga. Samhälle, blä. Vi har bara svenska imorn kl typ 3 eller något fram till någon gång innan fem, känns ganska vädelöst att åka in till skolan bara för det och sen komma hem runt sex. Nja skiter i det, så man kan säga att min helg startar nu! Fast har ju sjukt mycket plugga att plugga... aja. Skriver imorn! pöss godnatt



köpte en ny ring från scorett, love it! 99 kr

dead bride walking down the runway



Såhär såg jag och Sabina ut efter att Tove stylat oss! Jag hade en skitsöt vit liten krona mitt i håret :) Vi gick catwalk på en scen inför publik med hög musik i bakgrunden. Skitkul var det!

Kom hem runt 20.40 och nu ska jag läsa i engelskaboken, ska läsa typ 160 sidor tills imorn.. Good luck with that! Kommer inte läsa så mycket ikväll, får stiga upp tidigt imornbitti och fortsätta läsa för jag är trött. Vilket härligt liv jag har! ........

frullerulle

Tjabba, nu sitter jag här i köket och äter frukost. Skippade spanskan idag.. Hade inte pluggat till förhöret så kände att jag hellre stannar hemma än kommer dit och inte skriver något. Kommer ha sjukt mycket frånvaro nu men what the heck. Ska gå hemifrån halv ett så ska väl börja läsa lite i engelskaboken nu.. Som sagt ska jag till Toves skola efter jag har slutat så kommer väl hem runt 20.00 ikväll! Hörs då, bye



Me today, och väärldens godaste macka. Knäckebröd med keso och avocado (avokado?) och sen aromat på det. MUMSFILIBABA. Jaja hejdå!

beslutsångest

Jag hade min önskelista helt klar och ivägskickad till mammas mail. Men jag har inte känt mig nöjd med den och känns som att jag bara har önskat mig för få och dyra presenter. Jag vet det absolut inte är antalet presenter eller priset som spelar roll men jag har alltid varit en person som gillar antalet julklappar mer än innehållet haha. Älskar att öppna paket efter paket, inte bara få ett stort paket. Känns som att lyckan är för kort då på något sätt. Ja jag verkar aldrig kunna växa upp.. Men det är faktiskt svårt att inte vilja ha måga klappar när man alltid har fått en hel drös under barndomen år efter år och nu när jag har småkusiner som är i den perioden och öppnar sina 100 paket framför mig blir jag ju avundsjuk! Höhö.

Jaja, iallafall så kom mamma in nu och frågade om jag var helt säker på min önskelista eller om jag gjort några ändringar innan hon ska skicka den vidare till släkten. Då blev jag osäker igen.

Här är iaf min önskelista just nu. Fast funderar på att ta bort sakerna från make up store och istället önska mig en vit sjukt mjuk pläd från Lagerhaus. (;

Och vill ju verkligen göra om båda mina garderober helt för att de ska se snyggare ut och ha bättre förvaring.. Men det får jag nog önska den 5 feb när jag fyller år istället.


sminkad och stylad

Tjenixen! Idag har jag som sagt haft studiedag. Trodde jag skulle få massa nödvändiga saker gjorda idag men så blev det inte. Har inte lämnat huset i ens en sekund, har mest slappat framför tvn och pluggat i si sådär 20 min sammanlagt kanske. Högst. Fan nu har liksom hela dagen gått och imorgon är en ny dag. En ny dag med massa nya saker som behövs göras. Mer plugg. Och jag som inte ens har börjat med det gamla plugget. Blä.

Börjar kl 11.15 imorn med spanska och förhör, sen är det lunch följt av FEK som håller på i ca 2 timmar. Hoppas vi får sluta efter den och skippa coachtiden som vi brukar få för ska nämligen till Toves skola när jag har slutat. Ska dit för att bli stylad och fixad som en dead bride & gå på catwalk, kul! Sen när det är klart ska jag försööööööka hinna träna men känns som att det är risk för att det blir för sent (har massa plugg som behövs göras också ju) så kanske får träna på torsdag istället. Fan kommer aldrig igååång.

Dead Bride Steps Image 31000

studiedag i morgon, behövligt

Yeees imorn är det studiedag! Så God damn skönt. Ska sova ut, kanske dra till stan för att leta julklappar en stund och sen plugga gärnet. Kanske inte så kul att plugga när man har studiedag men har sjukt mycket som behöver göras. Sen ska jag kanske även förbi gymmet för första gången, för igår åkte jag och pappa förbi ett gym som ligger bara några minuter härifrån och skrev över min brorsas gymkort till mig. Lokalen och redskapen verkar hur bra som helst och personalen likaså, trevliga! Lika bra att komma igång och gymma så ska försöka hinna förbi där imorn. Sen blir det nog även att hämta Chillson från dagis. Men vi hörs imorn, godnatt!



Nya snygga kilklackar har kommit in på Topshop, är sugen på ett par nya men är nog bäst att vänta ett tag till och köpa i New York istället!

måndag

Hejhopp! Nu var det ett tag sen jag bloggade, igen, men blir så ibland! Den här helgen har varit en av dom bösta på länge tror jag nog. Vart mys hos Malin med några på fredagskvällen men sen hade jag för ont i magen för att dra vidare på partaj så jag och Jenny gick hem till mig och sov. I lördags följde jag med Mickis, Natta och Sandra på paarty på Karlbergs slott! Haha yes flott va, nejmen det var sjukt kul. Det var med militärerna som bor där och det blev en härlig kväll med massa dans och skratt. Mådde dock sämre dagen efter, men det får man räkna med. Kom hem 20 i 5 och gick upp ganska tidigt på söndagen.

Igår åkte jag till Vällingby med pappa och köpte en mobil! Abonnemanget på min gamla går ju ut idag så behövde förnya det och köpte då även en ny mobil eftersom min gamla är sönder. Men härligt med en ny nu! Blev en Samsung Galaxy S och jag är nöjd hittills men finns inte så mycket att göra på den för internet börjar funka imorn!



Haha, är jag konstig som vill köpa en vattenkanna till mormor/farmor eller mamma i julklapp? Den är ju så fin!
Från Drömhuset.

Ladda upp din outfit och bidra till välgörenhet!

Klicka på bilden nedan för att bidra till H&Ms Christmas Charity!


finally friday

Idag är det freedag, äntligen helg! Känner bara för att vila ut och sova hela helgen för är sjukt trött. Men det ska jag inte. Inte riktigt hela helgen iallafall. Ikväll blir det att gå över till Malin för middag och mys med brudarna, får se om vi drar vidare eller icke efter. Imorn ska jag nog få med mig mamma till Bromma Blocks för att leta vinterskor, eller åka en sväng in till stan. Juste ska i och för sig förbi ett gym här i närheten med pappa också för att skriva över Simons gymkort till mig, lika bra att det används nu när han är bortrest! (Måste bara säga att nejnej jag är inte ett dugg avundsjuk på Simon som är i Bali och solar, badar och SURFAR med kompisar. Inte alls. Nope. För vi har ju ett sånt jävla fint väder här hemma?! Nej. Och ton med plugg är ju alltid kul det också. Fukkk. )

Jaja, nu ska jag börja göra mig i ordning för kvällen, puss!



~

Screw this and screw that. From now on I've just stopped caring.


speaking up seems to be so hard

Idag har jag varit i skolan, gjort ingen nytta där på varken mattelektionen, engelskalektionen eller samhälle. När jag kom hem gjorde jag ingen nytta heller. Somnade ett tag och har myst framför tvn. Skönt. Eller okej lite nytta har jag gjort, hämtat Chilli från dagis. Men inget mer. Ska försöka plugga lite ikväll men kommer nog inte hända. Idag får vara ytterligare en sån där dag när orken helt enkelt inte existerar. Imorn kommer det bli middag och mysigt hemma hos Malin för att fira Greta! Sen får vi se om det blir att dra vidare eller vad som händer.
Cya



Finaste bebisen min


plagg jag önskar mig i julklapp

299:- www.modekungen.se


349:- www.halens.se



329:- www.modekungen.se



399:- www.modekungen.se



349:- www.modekungen.se



299:- www.nelly.com



399:- www.nelly.com



Känns som att det kanske blev liite för mycket plagg att önska sig eftersom jag önskar mig andra saker också. Men t-shirtarna har jag velat ha hur länge som helst så det står definitivt högt uppe på min önskelista, skjortan är jag lite kär i och morgonrocken är skitsöt! Så de två plaggen längst ner kommer nog inte hamna på önskelistan, kanske köper dom för egna pengar istället.


friendship at it's worst

*Jag behövde skriva av mig, fortsätt nedåt om ni inte vill läsa. Det blev ganska mycket text, sorry..*

Jag har skrivit en text, publicerat den och sedan tagit bort den. Skrivit en ny, publicerat, raderat. Texter som handlat om samma sak. Det kändes rätt det jag skrev och det kändes även rätt att publicera. Men i nästan samma sekund som jag sedan läste inläggen på min blogg, ville jag ta bort dom. Orden dög inte, budskapet kom inte fram och det kändes heller inte rättvist att publicera. Det här är mellan dig och mig. Men ibland känns det skönt att få ner mina känslor i ett inlägg på den här bloggen. Få orden lästa av någon och få tankar att starta, istället för att skriva det för mig skälv eller hålla det inom mig. Jag kan inte ta upp det personligen heller, inte just nu, allt känns för oklart ännu. Tidpunkten känns inte rätt.

Sånt här skriver jag hellre i min personliga blogg, som ingen kan se eller kommentera. Ingen har tillgång eller lösenordet till den, förutom jag. Där står såna här saker, känslor som jag inte har någon annanstans att lägga. Jag vill inte hålla dom inom mig men jag kan/vill samtidigt inte berätta dom högt. Då är de avslöjade, och då måste de diskuteras eller analyseras. Har man sagt A, får man säga B och sen C vad D E. Alltså måste man gräva djupare och verkligen medla mellan varandra vad känslorna innebär och vad man ska göra för att kunna blicka framåt och gå vidare. Ibland kan det bli för jobbigt, speciellt när man har för många känslor samtidigt. Det kan vara bra att skriva ner, läsa igenom och tänka. Det är skönt att lätta hjärtat lite och få ur sig lite åt gången, att skriva ned den jobbiga känslan är en bra början.

Iallafall, varför jag ville ge en hint i denna blogg var för att jag ville att du skulle förstå. Det här kan inte fortsätta och jag kan inte prata med dig i verkligheten heller. Det känns som att det inte är lönt längre, för ingenting händer. Ingenting förändras och jag blir bara mer frustrerad och uppriktigt ledsen för att jag är så maktlös. Jag vet att du inte vill att det ska vara så här, jag vet det, men ändå får jag intrycket av att du inte vill förändras. Och det är så synd, för som sagt så vet jag innerst inne att du inte heller är lycklig. Men om vi båda vet hur situationen är varför får jag då det intrycket? Det borde vara omöjligt. Jag borde se dig kämpa och se dig sträva efter en förändring, men det gör jag inte. Jag ser ingen passion alls, jag ser dig bara följa samma gamla regler och rutiner. Inget nytt. Jag ser en brist på känslor, en brist på glöd. Det har jag sett hos dig ett tag nu, och i början fram tills nu har jag gjort allt i min makt för att hjälpa mig. Få dig att inse att man som tonåring har rätten att göra misstag och leva. Som tonåring är det okej att vara en Flippare som Kör Bara. FKB.

Det är dags för dina ord att ha en mening och betyda något. Just nu är de bara tomma och lovord som inte håller. De spricker nästan innan du ens hinner säga dom. Säg inte saker som du vet att jag vill höra sålänge du själv inte strävar efter samma mål och menar orden du säger. Slösa inte min och din tid genom att köra ner oss i diket. Till sist kommer det vara alldeles för svårt för att ta sig upp och ingen av oss kommer ha orken eller styrkan kvar. Det är så det kommer bli.

Jag har försökt att ändra på dig, jag har försökt att få dig att våga mer. Blir mer som en "normal" tonåring, som ger sig ut på äventyr, gör det den känner för, tar för sig och njuter av de glada stunderna. Och inte oroar sig för vad alla tycker och tänker om en. Inte oroar sig för morgondagen och alla plikter, utan bara är. Bara lever livet. Men nu har jag kommit fram till att jag har gjort fel. Iallafall nu på slutet. Jag har ingen som helst rätt att försöka ändra på dig, vem är jag att säga åt dig att du ska göra si och så och hur du ska bete dig. Förlåt för det. Jag trodde att jag gjorde rätt, allt jag ville var att hjälpa dig att bygga upp det självförtroendet som jag vet att du är värd att ha. Men sålänge du själv inte lär dig att acceptera dig själv och inser att varenda människa har rätten att vara värd exakt lika mycket, så kommer det inte att gå. Jag har försökt och försökt i ett par år nu, men krafterna har tagit slut och jag är kluven. Jag vet inte vad jag ska göra längre.

Nu har även jag tappat mig själv som människa, som individ. Jag har blivit rädd för att vara ensam, jag har tappat makten över mina känslor. Just nu är de helt spridda och osäkra. Jag vet att jag inte är densamma som jag en gång var, min personlighet är inte densamma. Jag försökte göra allt för att du skulle våga mer och ta mer plats, att jag tappade min egen. Jag glömde helt enkelt bort mig själv. Jag, och människor i min omgivning känner inte igen mig längre. Jag har väldigt få nära vänner kvar, jag tappade några så otroligt fina och nära vänner när jag gick in i den här vänskapen. Jag menar verkligen inte det som att jag ångrar dig och mig, våran vänskap betyder sjukt mycket för mig och jag vill aldrig byta ut den eller radera den. Felet jag gjorde var att bara hålla mig till dig, det vet du att jag ångrar. Jag glömde mina andra vänner och jag kämpade inte tillräckligt för att ha samma nära vänskap till dom.

När det gäller din och min vänskap gjorde jag fel i att bara prioritera dig, och bara fokusera på dig. Vi skulle ha hjälpt varandra istället. Om jag inte hade lagt så mycket krut på dig kanske du hade vågat mer idag. Det kanske var jag som gjorde din osäkerhet till ett problem. Det kanske var jag som förstorade upp det hela och gjorde dig till ett offer. Om så är fallet, ber jag verkligen om ursäkt. Förlåt.

Som sagt, det är dags för mig att hitta tillbaka till Linn. Till mig själv. Samma sak gäller dig. Glöm allt jag har sagt åt dig att göra och glöm allt jag har sagt om att du ska ta mer plats. Och börja nu om från början, gör på ditt eget sätt och lyssna bara på dig själv. Hur vill du göra? Och vem vill du vara? Jag vet att du kommer lyckas nå dit du vill om du bara, på riktigt och helhjärtat, en gång för alla, verkligen försöker.



/ Linn

1 december today

Idag är det 1a dec! 24 dagar kvar till julafton! Längtar, längtar, längtar. Sitter och tittar runt på lite olika hemsidor just nu efter vad jag kan önska mig och tips på julklappar jag kan köpa till andra. Har några idéer nu. Jag har bara tagit det lugnt idag och inte gjort så mycket nytta, är som sagt hemma från skolan idag. Snart ska nog jag och mamma bege oss till Vällingby för att lämna in mina curling-kängor hos skomakaren (Chilli har bitit sönder baksidan på ena skon) och se om det går att fixa. Sen ska vi även förbi Swedbank för att fixa en dosa till mig och spåra min försvunna lön. På vägen hem hämtar vi Chillson på dagis! Som nu för andra gången sov hela natten hos mig, gullungen min.

Bye!



Önskar mig bland annat detta Humanity armbandet, fast i vitt. 599 kr


King's of leon till peace and love *whoop whoop*!



Deras enda svenska festivalspelning kommer att vara på Peace and Love 2011!


RSS 2.0