orange

Ja som sagt så var det ju en skiva igår också, hade kul! Fast var nog dock roligare människor och bättre musik i tisdags men sällskapet Tove och Sabina var awesome som vanligt! Temat var Glamour igår men förvirrad som jag är så hade jag inte en susning om vad jag skulle ha på mig, så körde bara på lite uppklätt, inte alls glamour-aktig. Men skitsamma! Jag trivdes i min outfit och jag älskade läppstiftet jag fick låna av Tovis. Gjorde liksom en rätt så basaktig klädsel roligare!



(dålig bild, men körde på en svart tajt kjol med en vit over-sized skjorta slarvigt instoppad, strumpbyxor, kilklackar från Topshop och sen orange läppstift från Make Up store.

(Haha Tove i bakgrunden)



Kram!


skivan igår!

Igår hade min vän Nick sin studentskiva på Porslinsfabriken, jag hade superkul! Förutom några skithändelser så var det en grymt lyckad kväll! Vi brudar dansade hela kvällen och hade bästa sällskapet. Finisar! Ikväll kör vi igen, fast bara jag Tove och Sabina denna gång. Sabinas kompis har skiva ikväll! Haha två skivor två dagar i rad.. men det gillar vi! Har studiedag imorn ändå så (; Ikväll blir det all in, ha det bra!



Bilder från skivan igår! Jag var Bagheera i Djungelboken (haha), Tove och Sabina var Kling och Klang och Natta var Jane - Tarzans brud! Puss!

underbara vän!

Idag kom min fina vän Mickis hem till mig för att ge mig en 18års present, blev superglad! Åh har velat ha exakt denna och så kommer hon och överraskar mig med den.. Hur gulligt?!



Silvrig klocka med svart läderarmband, gryyymt fin!

sneak peak



Delar utav morgonkvällens outfit, kommer lägga upp en bild på det slutgiltiga resultatet också.
Är helt okej nöjd, hoppas det blir fierce när sminket och håret är fixat.

dagen

Hejhopp, idag har det varit full rulle hela dagen. Skola först och sedan åkte jag och Jenny in till stan och gick runt i varenda butik i hela city. Nästan i alla fall. Vi har letat som galningar efter kläder tills på fredag ha ha.. Vi lämnade stan runt halv sju tror jag? Herregud. Aja mot slutet hittade vi väl i alla fall lite kläder hehe, men trodde att vi skulle handla mycket mer eftersom att vi var så taggade. Jag ska prova en outfit som jag tror att jag kommer ha på mig på fredag annars vet jag inte vad jag gör om den inte skulle vara bra. Liten update om dagen bara! Nu ska jag antingen duscha och tvätta håret, plugga eller prova kläder. Lutar åt det mest onödiga alternativet.. Det sistnämna.



dagens klädsel, mycket härligt väder idag!

<3

a friendship, that you just know, will last forever


~

give up and search further elsewhere..


I want to change

Så jävla enformigt.
Så jävla trött på det.

~

It's just a shallow friendship honey


plugg + städning + instängd från det fina vädret utomhus.. = min söndag

Yoyo, denna dag kommer att bestå av plugg i massor för mig. Måste skriva en hel svenska essä som ska skickas in ikväll och jag har inte börjat, toppen! Sen imorse fick jag för mig att jag inte kommer kunna plugga något och vara koncentrerad om mitt rum ser ut som det gör (förjävla stökigt alltså) så jag satte igång och städade. Har dammsugit och torkat några hyllor samt vikt in lite kläder i garderoberna men ändå ser det typ värre ut nu än vad det gjorde innan.. fräschare dock men ändå stökigare på något sätt. Har bara kommit halvvägs och det brukar alltid se värre ut än innan när jag har städat ett tag men sen blir det sakta med säkert renare och renare. Får fortsätta sen, just nu är hela dubbelsängen täckt med kläder och prylar haha.
Men plugg först! Blää.
Hoppas eran söndag är bättre än min.


Thoughts, all these thoughts.

The dark closes every bad thing out.
All those thoughts that are nagging
in your head, just disappear.
You find peace, but only for a moment.
When the light comes back on, it all
comes back to you. And you realize
that it's only one big circle of..
lonelyness, tears and depression.

It should be the other way around.
Light brings joy and happiness, and
the dark sometimes make you feel alone.
But not in this case, in the dark and behind
closed doors I can think and breathe.
Out there, where the light shine..
I have to put a smile on your face
and pretend like everything is OK.

You have to please everyone and
while you're busy doing that.. There's
no time for you to feel proud of your self.
Your confident breaks time after time,
beacuse you failed at pleasing everyone.
So after a while you just really want to
quit everything and just run away..
And then.. Who knows. Maybe you'll
never return to this exact same place.

movienight

Tjenixen, ikväll är Jenny här och håller mig sällskap. Vi tittar på tv, äter lite gott och fixar musik till lokalfesten. T A G G A D! Vi ska väl inte sova alltför sent, skola imorn ju. Börjar dock 11.15 så lite sovmorgon är man given, najs. Imorgon efter skolan ska jag med Malin och hennes mamma till Martin Ohlsson där vi ska handla lite saker inför festen och direkt efter det ska jag på en liten konsert i Vällingby. Lång dag imorn.

Juste jag kan knappt röra mig heller.. Har en sån jävla träningsvärk från idrotten igår. Det är hemskt, jag kan inte skratta, inte resa mig upp, inte sätta mig på rumpan och inte gå utan att kroppen skriker utav smärta. Haha. Hoppas det går över snart.

ps. Har kommit på en liten finis sak jag vill tatuera in.. Ska klura på den lite till, kan hända att det sker redan nästa vecka. Hallelulja!



Me and Jenny

Tråkig fredagskväll

Yo! Här sitter jag med en huvudvärk och bloggar. Ska precis börja packa ihop lite grejer inför imorn, ska jobba hela dagen från 10.00 till 17.00 och sen går jag direkt till Tovis där jag äter middag och börjar förbereda inför kvällen. Vi ska ut! Skojigt kommer det bli! Sen sover jag där och på söndag börjar jag jobba kl 11.00 igen till 17.00. Kommer vara D-Ö-D. Usch den här helgen kommer vara över innan jag hinner reagera och jag kommer inte ha fått vila upp mig ett skit. Blä. Ikväll ska jag plugga också och skulle egentligen behöva skriva klart en hel psykologi-uppgift som ska in på söndag kväll, men kommer få skriva efter jobbet på söndag också.
Strax efter kl nio ikväll blir det en kort promenix med Jenny och hundarna, sen plugg.

En rejäl dos av sömnbrist denna helg. Ha det fint!



Jag och Malin hemma hos Frida, det är vi som ska ha 18års festen ihop! <3

mat är gött

Onsdags;
Lunchen, paancakes med sylt och grädde. Namnam.



Middag, yummi! Sushää


Vaaafaaan

Hade precis skrivit ett späckat inlägg om att jag är så dålig på att planera och verkligen borde plugga just nu.. Men det försvann! Orkar inte skriva om, men kan nämna snabbt att jag har två viktiga provn på fredag som jag inte har pluggat till. Matte B och Rättskunskap, istället för att plugga har jag de tre sista dagarna suttit och glott på tv, sovit och bara suttit vid datorn. Så dumt, dumt, dumt. Måste verkligen bli bättre på att planera. Imorn ska jag jobba också efter skolan från 13.00 till tidigast 17.00 och kommer då alltså inte komma hem så tidigt. Åh lycka till på proven säger jag bara.

Btw - kanske inte har nämnt det men jag har fått jobb på In&Finn! YEYEY! Eller ja, ska jobba min tredje gång imorn hehe men hoppas att jag får bestämda helgtider så snart som möjligt. Det är skoj att jobba där, tar bara litet tag tills jag lär mig exakt hur kassan fungerar he he..



Är så förbaskat trött på vintern, längtar verkligen tills man får gå klädd så här ute igen..


Cheers

"Cheers to making good memories,
and to not always making good choices along the way"


fin klänning

Är kär i denna fina sommardröm..
Det är små fjärilar på den.



Har redan lite ångest inför klädvalet på 18års festen också he he..
Dags att börja söka!

~

Just by looking my way, you turn my world upside down..


aweeeeeeeeeeeeeesomenessssssss!!

Planeringen är i full gång, allting börjar bli klart och vi taggar som bara den.
Den 25e mars är det dags för min och Malins 18års fest!! Jiihoo!


I love you Tovsan!




Haha älskar den här bilden, happy times! Snodde den från www.insuperficie.blogg.se (jag vet inte hur man länkar ha ha..) Bilden är från kryssningen vi var på från ons-tors! Tovis gav mig en Galaxy kryssning i 18års present, guulle tack igen!! Hade superkul med alla och det ska definitivt göras om!

New York

Tjoho! Har ju inte skrivit något här sen jag kom hem från The Big Apple. Resan var underbar! Staden ännu underbarare. Skitballt var det! Hela familjen fick typ nackspärr av att titta upp på alla skyskrapor hela tiden haha. Vi besökte det mesta man borde besöka när man är i New York; China town, Little Italy, gick på basketmatch, såg en musikal, bodde vid bryant park, såg empire state building och Brooklyn Bridge, besökte Ground zero och ja massa annat. Shoppade som galningar, åkte b la ut på en outlet där man hittade lite fina skor. Härligt! Jag ska definitivt tillbaka till New York, inom en snar framtid.

Bara några få av ca 200 bilder;



Puss!

fint fint fint




Från nelly.com och weekday

Funtar på att beställa den första!
tror den är finare i verkligheten än på bilden.

RSS 2.0