time for bed

Idag har jag varit i skolan på förmiddagen, gjorde inte så mycket förutom att jag aldrig frusit så mycket som jag gjorde idag när vi väntade på bussen i Odenplan. Sen hade vi Engelska Nationella muntliga i skolan. Det gick väl okej förutom att jag fick ett pinsamt skrattanfall och sa "liksom" två gånger. Spännande att se vad betyget blev. Får jag inte MVG på det här får jag inte MVG i kursen, haha fan.

Sen efter skolan gick jag lite i Vällingby för att kolla lite julklappar, hämtade Chilli på dagis och sen somnade jag och Chillson sött i soffan. Hon snarkade.

Imorn är det idrottsdag för alla Jensen-skolor=inga vanliga lektioner. Härligt. Dock verkar det knappt vara någon i klassen som ska gå så då skippar jag också hela idrottsdagen, vill inte gå själv. Så blir en ledig dag imorn! Skönt det också. Ska hinna förbi banken en sväng och reda ut vad som har hänt med min lön, spårlöst försvunnen!? Sen ska jag även försöka hinna plugga massa hemma och gå förbi The phone house för att få reda på mer fakta om Samsung Galaxy-mobilen jag är intresserad av.



Var sjukt frusen när jag kom hem, är dock fortfarande frusen (ligger här i pyjamas-tshirt, tjocktröja, tjocka strumpor och långa pyjamasbyxor, burrrr). Men gjorde i alla fall iordning en feeeet kopp varm choklad och till det blev det mammas bakade saffrans-biscottis och en mandarin. Pyss och godnatt!

julklappar

Funderar på att ge något utav detta till mamma och pappa i julklapp!

http://www.greatdays.se/Upplevelse/7/21/Ost-och-vinprovning-for-tva.aspx

http://www.greatdays.se/Upplevelse/7/381/Vin--och-chokladprovning-2p.aspx





ljuset i mörkret


trött

Jag är jättetrött, även fast jag sov till 13.10 idag. Ska nog gå och lägga mig strax. Börjar redan klockan åtta imorn så ska upp tiidigt. Lika bra att sova. Idag har varit en riktig slappar-dag, lite filmtittande med mickis, sen har jag bara tagit det lugnt. Har haft pyjamasen på mig hela dagen också, har inte orkat byta om. Och ingen luft har jag fått idag heller. Jaja.

Tidigare ikväll bokade mamma min tur och retur bussresa till Björnrike! Mellan 2-8 januari ska jag vara där med Jennys familj. Härligt att åka snowboard! Längtar tills jag får glida nerför backen.



några bilder från förrra trippen dit


Första advent

Det blev en mysig och lång fika med Mickis, Jenny och Greta igår i Vällingby. Jag ville bjuda Mickis på en sen födelsedags-fika! Gårkvällen var även den riktigt mysig, som sagt tittade jag och Mickis på The last song men vi hann bara se ungefär en halvtimme när jag hör konstiga ljud. Så reagerar jag och tittar på fönsterrutan så ser jag snöbollar komma kastandes mot rutan haha. Det var Greta, Malin och Frida som kastade och ville att vi skulle komma till Malin och mysa så vi gick dit. Men Mickis bestämde sig för att gå hem eftersom hon skulle jobba idag. Jag gick till Malin och det var väldigt trevligt, Malin S kom dit också och då spelade vi tjejspel och pratade :) Jag kom hem runt 10 över 2 och sov till 10 över ett idag hehe.. Väldigt skönt!

Snart kommer nog Mickis till mig igen efter hon slutat jobba och då ska vi se klart filmen. Sen måste jag nog plugga lite, suck. Glad första advent btw! Eller vad man säger :)


filmtajm


(ser ut som att jag har puckelrygg)


Sminket är borttvättat och myskläderna är på, nu blir det filmen The last song med Mickis!

idag är det lördag

Nu är det helg, känns riktigt skönt att äntligen få slappna av. Igårkväll blev det bara en lugn hemmakväll bestående av god middag, bad, film/tv-tittande och godsaker. Idag blir det en tripp till Vällingby för lite fönstershopping och kanske julklapps-shopping. Sen blir det nog en sen fika med Mickis! Också även det i Vällingby. Ska även försöka hinna förbi banken för att fixa en dosa. Får se lite vad kvällen har att erbjuda, kan tänka mig både att festa och vara hemma. Spelar inte så stor roll, men händer det något skoj kommer jag nog bli riktigt taggad! Hörs senare puss



Bild från senaste trippen till Egypten, älskar det här hotellet

första badet för denna vinter



Sjukt härligt var det! Vädret var perfekt, snön låg som ett glittrande tjockt täcke över hustaket och marken. Luften var iskall men vattnet och bubblorna nästan skållheta, iallafall första sekunderna när chocken mellan kallt och varmt kom. Sen var det bara hur skönt som helst. Ska nog göra det lite till en rutin, bada i allafall 2 gånger/vecka. Slappna av lite mitt i allt plugg och all stress.

behöver nya mjukisar



199 kr H&M herravdelning, tyckte de var snygga!

t-shirts



Gillar de här t-shirtarna från H&M:s herravdelning! Ska nog slå till på i alla fall en av dom, man kan aldrig få nog av enkla och sköna t-shirts. Trots att jag har två proppade byrålådor med just sån här form på t-shirts och vill jag ha fler.. Bekvämlighet äger ju nästan allt i klädväg.

trodde inte att tårarna skulle strömma som de gjorde.

Idag åkte min storebror iväg på sin resa. I tre månader ska han vara borta. Han ska resa runt i Asien, besöka flera olika länder och uppleva väldigt mycket. Denna resa kommer vara bra för honom och jag tror att han kommer ha det riktigt bra. Tänkte inte så mycket på att han skulle vara borta en så lång tid förut men idag när vi sa hej då förstod jag väl mer att det verkligen hände på riktigt. Kommer inte få se eller prata face to face med min bror på tre hela månader. Hoppas det går fort och att han kommer hem välbehållen, två dagar efter hans hemkomst är det dags för familjen att åka till New York!

Vissa dagar kommer vara jobbigare än andra, men vi ska ha kontakt med jämna mellanrum så att jag vet att allt är okej :) Vi ses om tre månader brorsan!



Igårkväll

grymma jackor från modekungen.se



Det här var mina favoriter. Fanns massa snyggt! Funderar lite på att beställa den nedersta för egna pengar, den var inte så dyr för att vara en varmare jacka
(899:-). Lönen rullade ju in på kontot idag så får ta mig en funderare! :)

Gillar den näst nedersta också, lika mycket. Men om det är äkta päls vill jag inte ha den, men om det är fake är jag sugen på den också!

skor. en passion, en hobby. perfektion.

Jag måste bara kladda ner här på bloggen lite snabbt hur galen jag är i skor. Det är sjukt. Jag blir typ hysteriskt glad när jag ser ett par perfekt designade skor och ännu mer crazy blir jag när jag ser att de även sitter som gjutet på fötterna. En sko som bara är sådär underbart perfekt, åh jag dör. Haha vad töntigt men jag ser verkligen på skor som en typ av konstverk, vissa skor i alla fall, de där sjukt snygga underbara perfekta vackra härliga skorna som bara skriker efter mig som matte. Kläder, väskor, smycken.. ja det är väl kul att shoppa också. Herregud jag kan väl inte påstå att jag inte är ett klädfreak med översvämmade garderober. Men skor. Det är något med skor som gör att jag älskar de mycket mer än andra materiella ting. De kan liksom lyfta upp en hel outfit, det spelar ingen roll vilken outfit man bär. Slänger man på ett par killer heels eller ett par rejäla kängor är klädseln liksom fulländad.

Oj okej nu ska jag sluta skriva om min besatthet över skor. Börjar ju till och med tvivla över mitt eget omdöme. Behärska dig kvinna!
Jag ska börja spara pengar, bara för att sedan spendera dom på skor. Ha ha..

Här är bara några av de skor jag skulle göra jävligt mycket för att få ha i min samling nu.



Herre jävlar, TOLV (?!?) par skor som jag vill ha just nu.. det värsta är ju att jag hittar nya bedårande skapelser i form av skor var och varannan dag nästan.. Usch jag har nog en störning eller ett big time fett sko-beroende. Creapy.

Det värsta är att jag till och med vet redan nu att det är fler än bara de här jag har cravings för just nu. Men jag vågar inte lägga upp fler bilder av skor i detta inlägg.. Får bli i ett nytt fräscht inlägg tillägnat mina babies.

Godnatt!

prick en månad kvar till julafton

Hejhopp! Det har gått ett par dagar sen mitt senaste blogginlägg men jag har varit lite lat samt sovit över hos Tove igår så bloggen fick lida. Skitsamma. Nu tänkte jag skriva i alla fall, lite snabb uppdatering bara. Inatt sov jag hos Tove, åkte till henne efter skolan igår och köpte sushi till middag med henne och hennes lillasyster. Sen idag, i morse, följde jag med Tove till hennes skola där jag fick gratis färgning och klippning av håret, nääjs. Håret blev 4-5 cm kortare, väääälbehövligt. Det blev mörkare, ser nästan lite svart ut och sen lite skiftningar av röda slingor i längderna. Svårt att förklara men jag är supernöjd!

Idag blev det middag med mamsen i Vällingehus, cosycosy sen efter det har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Är jättetrött så ska nog gå och lägga mig strax, börjar 11.15 imorn så får lite sovmorgon.
Ha det bra!



Råsnygga skor från Modekungen, vill ha..

over knee

Köpte ljusgråa over-knee strumpor idag i Kista.


Off we go

Blir Kista Galleria med Jenny nu några timmar, har ändå inget att göra så kan lika gärna kika lite i affärer!



sunday

Tjabbatjena blöggen, idag är det söndag.
Igår jobbade jag för sista gången på fruktstället, väldigt synd att dom skulle lägga ner för det var ett perfecto extrajobb. Nu måste jag verkligen börja leta efter ett annat annars har jag inget annat val än att vara husets städerska var 14e dag i 4 tim, behöver verkligen pengar. Efter jobbet chillade jag några timmar, sen kom Jenny hit och vi tittade på The break up. Sen gick Jenny hem och då kom Tove hit och åt middag, vi gjorde tacöös. Mums. Sen velade vi lite fram och tillbaka ifall vi skulle dra ut eller stanna hemma, men det fick bli en mysig filmkväll hemma. Vi såg först Hancock sen Min bäste väns bröllop. Hon åkte hem för ett par timmar sen, nu chillar jag bara. Funderar på vad jag ska göra idag. Återkommer!



old pic

well hello there beautiful


~ she moves in her own way.

It's time for me to walk my own way, this is not the street I want to walk on. And this is not the street that will lead me towards my destination. This i my stop, time for me to get off and walk in an other direction. Maybe I will see you at the finish-line, or not, who knows.

I feel free, and I think that this is something that I haft to do now. Not at some other point, the time has come.
Wish me Good Luck!


vilken telefon?!



vs.


De här två mobilerna jämförs väldigt mycket med varandra. De är ganska lika. Priset ligger på ungefär samma nivå och det finns för- och nackdelar med båda. Måste ha bestämt mig innan 6e Dec vilken jag vill köpa för då går mitt nuvarande abonnemang ut och jag kan verkligen inte bestämma mig.

Alltså en Samsung Galaxy S eller en Iphone 4?

önskelista julafton!

Jag har börjat på min önskelista till julafton, kanske tillkommer lite fler saker och ersätter andra saker. Är inte 100 än men typ så här kommer den se ut :) Vill ha jul nu! Tråkigt att detta är första året bror min inte kommer vara med men det kommer nog ändå bli en trevlig och mysig jul och julafton med släkten <3



Svarta väskan är från Lilly of Sweden (Creativelounge.se), locktången från OBH Nordica (min är sönder), skorna är från asos.com, sminkväskan från Marc by Marc Jacobs. Jag vill ha en ny digitalkamera men vet inte vilken eller vilket märke, men behöver byta ut min nyvarande. Behöver mängder med cash om jag ska kunna betala alla resor jag planerat att åka på i vår och sommar. Sen vill jag verkligen kunna shoppa loss i New York också! Tatueringen jag önskar mig är att skriva Wördner på högra handleden i en snygg kursiv skrivstil, vill att det ska vara min första tatuering av alla jag vill göra :)

fyra dagars helg

Tjeenare, idag är det fredag! Jag var ledig från skolan igår och har även varit ledig idag, känns jätteskönt för det är NU själva helgen börjar. Har fått två dagar på köpet. Dock var jag inte helt ledig igår, var på saco-mässan några timmar för att gå på några seminarium och få lite info och inspiration om vad jag vill göra efter gymnasiet. Känner mig lite uppdaterad och taggad nu!

Igårkväll gick jag och Jenny på Harry Potter och dödsrelikerna Del 1, den var bra! Lite läskigare än de tidigare filmerna men det är ju inte så konstigt eftersom att filmerna är inne på slutspurten nu, längtar efter Del 2! Sen efter sov Jenny hos mig och vi sov ända till 12 idag, jätteskönt. Efter att hon gick har jag bara slappat och inte orkat göra någonting. Nu tror att jag ska börja skriva på en sak som ska skickas in till min coach senast ikväll, ska typ skriva om ett seminarium jag var på igår. Sen efter det blir det nog att duscha och tvätta håret, ska jobba tidigt imorn så ska bara vara hemma ikväll. Talk to you later!



random picture

black poncho

Idag har jag varit med Tove efter skolan, vi gick in på stadsmissionen vid fridhemsplan och där hittade jag faktiskt en svart poncho för bara 100-lappen! Visar imorn. Vi satt på ett fik där omkring i flera timmar och pratade, skitamysigt! Sen hittade jag även ett par uggs som jag ska titta lite närmare på. Nu ska jag skriva lite på en fek-redovisning tills imorn, titta på cougar town som pågår nu, duscha och tvätta håret, och sist men inte minst innan jag sover ska jag packa morgondagens väska. Ska sova över hos Tove imornkväll så måste ha med mig lite sovsaker m.m. Och jag som skulle sova tidigt ikväll -.-



saknar verkligen mitt röda hår

Måndag

Nu har jag precis tittat klart på Spy Kids 3D.. Filmen gick på någon konstig kanal och jag blev överlycklig när jag såg att den gick! Älskar Spy Kids :) Iallafall så har det varit heldag i skolan idag. 08.00-16.00 (egentligen 16.55 tror jag men vi fick sluta tidigare, ganska skönt.) Sen jag kom hem har jag bara chillat i soffan, vilket jag gör fortfarande iof. Ska nog skriva det sista på Samhällsredovisningen vi har tills imorn nu så att det är klart. Sen blir det susshhhhiää till middag yumyum!

Ikväll ska jag bara slap.p.p.p.p.a, som om jag inte gör det tillräckligt liksom. Nejmen på senaste tiden har hjärnan känts tung och humöret har inte varit på topp, har haft rejäl huvudvärk i mer än en vecka nu, varje dag. Det trycker i hela huvudet och jag har käkat piller efter piller, men inget hjälper. De senaste dagarna har det till och med börjat värka enormt i öronen och i självaste ögongloberna. Tror att det är något som inte riktigt står rätt till, ska prata med mamma ikväll så att jag kan boka någon läkartid och checka upp vad problemet är. Vill inte behöva ha glasögon, och hoppas att det går över snart. Palllante. Kram



ps. Tror det blir den nya Harry Potter filmen del 1 nu på torsdag eller fredag, yey!


dör lite inombords

£88.00 asos.com


Billys pannkakor

Testade precis två av Billys pannkakor till lunch. Den med hallonsylt var god! Den med choklad smakade degskit, usch!


några dagars break

Tjulululu. Har inte bloggat på några dagar, senast var i torsdags tror jag. Men jag har helt enkelt inte orkat. I fredagskväll var vi några brudar hemma hos Malin (som precis kommit hem från USA!) och tittade på Idol, det var supermysigt :) Men tyvärr behövde jag och Jenny gå hem runt elva för vi skulle jobba tidigt dagen efter. Jobbet gick bra, fast var helt slut på slutet. Sen igårkväll blev det lite ändring i schemat så Jenny kom över och gjorde mig sällskap när jag behövde passa Chillson. Idag blev det farsdags-firande imorse med smörgåstårta, hä va göööttt. Nu sitter jag bara här på mitt rum och gör absolut ingen nytta alls. Ska nog bege mig ut på en promenix och få lite luft. Hörs!


Fredag imorn, tjoho

Just nu sitter jag i tv-rummet här uppe och försöker läsa i engelska-boken, har tvn på ljudlöst i bakgrunden så läsningen går sådär. Idag kom mormor hit och även farmor och farfar, alla har kommit från norrland för att säga hejdå och lycka till till Simon som ska till Asien i tre månader snart. Gosh tre månader.. Overkligt. Men iallafall, mormor har redan gått och lagt sig, farmor och farfar var här och åt middag med oss men de sover över hos kusinerna på andra sidan gatan medan mormor sover här. Imorn börjar jag inte förrän 13.20, soovmorgon. Fast ska upp senast nio tänkte jag för att läsa i denna jeffla engelska-bok. Ska ha läst till sidan 63 imorn och är nu på sid 37. Imorn blir det först skola, sen mysig middag med familjen + mormor, sen efter det hem till Malin som har kommit hem från USA för lite Idol-mys! Skriver imorn, puss & godnatt!

JUSTE!

Gaaaaaaalet. Igårkväll när jag var på mitt rum så ser jag att kontakten till min volymtång sitter i uttaget. Det konstiga var att jag inte hade använt den på hela dagen och ingen annan i familjen heller. Jag använde den i måndags morse, så alltså har den suttit i från måndag morgon till tisdag kväll !!! Helt sick, den var skååållhet. Tänk om det hade börjat brunnit!? Gosh. Usch usch tur att jag såg det till slut iallafall... Så jävla klumpigt av mig -.-

vilodag

Det blev att jag stannade hemma idag. Vaknade imorse av alarmet men låg kvar i sängen och velade, kände mig lat och seg idag så sov vidare till till 10 i ett. Det var riktigt skönt. Sen efter det latade jag mig i soffan, gick ut en sväng med Chilli och mötte samtidigt upp Jenny som också var hemma idag för att köpa gifflar he he... Blev jättesugen på det och julmust. Efter jag kom hem har jag och Chilli bara tittat på tv och tagit det lugnt. Tror att jag ska vila lite nu eller läsa lite engelskaboken, får se.


lite nytt



+ svarta tjocka leggins

En marinblå lång stickad kofta, leggins med militärgrön detalj, svarta vanliga tjocka leggins och en kofta med mönstret på sista bilden. Kan visa hur den sitter på senare, jättemysig!

fortfarande sjuuuuck.

Andra skoldagen på denna vecka avklarad. Gick mellan 11.15-16.55. Kan ju säga att det var bäcksvart när man skulle hem, och vädret idag ska jag inte ens prata om. Fyfan. Mina fötter har ännu inte värmts upp, även fast jag tog en skållhet dusch för ett par timmar sen och nu har tjocka sockisar på fötterna. Nja gillar inte att det är så kallt. Har fortfarande ont i huvudet och känner mig sjuk, förkyld och sen är det massa annat som inte heller står rätt till. Magont, huvudvärk, förkyld, ont i kroppen/ryggen.. Ååh. Får se hur det blir med skola imorn faktiskt, får känna efter imornbitti. Kanske behöver en vilodag.

När det är så kallt ute som det var idag hjälper det inte heller att jag varken har bra vinterskor eller en varm vinterjacka. Måste verkligen köpa det nu, nu, nu innan det blir ännu kallare. Men hittar ju inget. Doh! Aja, godnatt vi höres imorn.



inte riktigt, men nästan.


riktigt jobbig dag

Idag har jag inte mått bra, försov mig imorse så hann inte äta frukost utan bara stressade iväg till skolan. Fick för lite sömn i natt och natten innan. Är van vid att äta frukost innan jag är uppe och rör på mig massa, fixar mig och åker till skolan så började må illa. Fick en jävulsk huvudvärk som har hauntat mig hela dagen och fortfarande trycker i huvudet. Har nog aldrig haft så här ont i huvudet, har verkligen ont överallt och vet inte vad det beror på. Ska strax ta en till tablett och sen sova. Får se om jag lyckas somna och hur det känns imornbitti. Sen har jag mått riktigt illa hela dagen också, plus att det var heldag i skolan, alltså 09.00-16.55. Usch. Jobbbbbbig dag har det varit, jag kan inte ens tänka nu. Nu värker det i öronen också. Ååh. Kan inte bli sjuk nu.. Återkommer imorn puss & godnatt.


härliga koftor

H&M 399:- / st




new york bokat!

Yeeeeeeeeeeees nu är New York-resan BOKAD! Blir en liten familjeresa dit 22-27 feb, tisdag till söndag. Längtar sjukt mycket! Har alltid velat åka dit, och familjen har alltid sagt att vi ska dit tillsammans och nu blir det en härlig semester dit på sportlovet. Vi ska på teater, uppleva saker, shoppa som aldrig förr (iallafall jag), och bara njuta av det galna New York. YEYEYEYEYEY!


imorgon börjar rutinerna

Sista dagen på höstlovet då! Fanken vad snabbt det har gått. Är inte redo för skola och rutiner än, detta lov har jag verkligen bara slappat och andats. Nu är det dags för några intensiva skolveckor igen, men läängtar redan till jullovet.

I gårkväll var jag på halloween-partaj och det var skoj! Jag var utklädd till ängel, har dock ingen bild (dumt) men kanske kommer upp party-bilder på facebook sen. Innan vi drog dit åt var det middag hemma hos Jenny med henne och Frida, vi fixade oss även där. Supermysigt. Träffade härliga människor på festen, på slutet var vi ett gäng som missade sista bussen så det blev en ganska lång vandring till spånga, därifrån tog vi alla bussen och gick hem till Frida för efter-mys. Men jag och Jenny blev sjukt sugna på att bada jacuzzi hos mig för vi var så frusna.. Så vi gick hem från Frida ganska snabbt för att bada halv tre på natten, men vi var så trötta så vi skippade den idén och däckade ganska direkt istället. Idag har varit en skön dag, jag och Jenny chillade på förmiddagen, sen blev det lite shopping med mamma i Vällingby, visar sen. Nu är det snart dags för EMA 2010!


fredag då

Idag är det fridayy. Men inte är jag gladare för det, känns som vilken dag som helst. Nu ska jag iaf byta om och fräscha till mig lite, sen kanske ut på promenix med Chillson, Jenny och Vanessa. Kan vara skoj för vovvarna. Efter det funderar jag på att ta en sväng till Vällingby, har inget att göra där direkt men vill göra något. Orkar inte bara sitta innnne. Jag har ångrat mig, jag vill inte vara ängel på lördagens halloween-partaj längre, dumt att jag kom på det nu när jag har köpt vingar och gloria. Men jag vill inte vara utklädd till det längre. Eller då vill jag iaf ha en annan klänning. Kanske hittar något i Vällingby. Har ju ingen aning om vad jag annars ska vara ändå så.
CYA!



haha bild från sjuan tror jag, tyckte det var ballt att ha ett äpple framför munnen. weirdo.


härlig låt

En av mina favoritlåtar just nu; Cee Lo Green - Fuck you


på jakt efter tunikor; favoriterna från Monki


vänskap



skulle ge mycket för en av dina kramar nu, du fick mig alltid att känna mig så trygg och bra.

~

Döööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
Dö, dö, dö, dö. Fan.

torsdag

Denna dag ska spenderas framför mode tänkte jag. Jag ska surfa runt på olika hemsidor och leta inspiration eller till och med hitta precisa plagg jag vill köpa. Har samtalat med mamma om att jag är i behov av lite utökning i garderoben nu till kallare tider och jag är ingen jeans-tjej, gillar mer att klä mig i varma leggins eller strumpbyxor så behöver tunikor. Sen ska jag även städa lite i garderoberna, ta en långpromenad med Chilli och sen kanske låta Chilli träffa vännen Vanessa, Jennys vovve. Ikväll blir det ytterligare en chillkväll I think. Men satan vad det är härligt tycker jag. Peace!



soooooooooooulmate


höstlov

Idag har jag varit en snabbis med Jenny i Vällingby, gått en promenix med Chilli och bara slappat. Det är så skönt med höstlov, då är det okej att bara vara inne och chilla galet hela dagarna om man vill. Nu äter jag en filtallrik till middag sen ska jag till Jenny och färga hennes hår. Efter det blir det nog filmkväll där och sen sover jag över. Imorn måste jag hem ganska tidigt till Chillson sen får jag se vad jag gör resten av dagen. Puss!



jag har alltid haft en tendens till att somna lite här och där

bubbleroom


I'd cross that desert to be where you are


candles

Gårkvällen var mysig! Det blev att vi åt glass och först tittade på Nothing Hill och efter den såg vi 27 dresses. Greta cyklade hem runt halv tre tror jag och då gick jag och Jenny och la oss. Idag har vi verkligen bara degat framför tvn och slappat. Chilli har varit helt utslagen och sovit hela dagen. Runt 4 tror jag (?) gick Jenny hem och då tog jag en 40 minuters promenix med Chillson. Sen blev det pizza med mamma och Simon från Ruccola he he.. Nu har jag precis sett Cougar town och tänkte städa lite i min garderob. Sen ska jag sätta på Love actually och mysa ner mig i soffan. Ska vara ensam ikväll, har inte varit det på några kvällar. Vill bara mysa, tänka och tända ljus. Se en bra film och sen gå och sova. Imorgon är en ny dag. Ha en bra kväll.


just nu



Just nu sitter jag och tittar på tv och har datorn i knät. Myser lite och njuter av vaniljdoften i rummet. Får lite julkänsla nu när jag tittar i mitt rum, längtar. Iallafall så har jag ätit lunch med Jenny och Greta idag på Ruccola, trevligt var det! Sen efter det gick jag och Jenny en promenix med Chilli, jag råkade tappa kopplet så hon kutade iväg. Men kom ju tillbaka efter en springrunda, som tur var. Efter middagen ska jag, Greta och Jenny mötas på coop och köpa Ben & Jerry's och sen tillbaka till mig för en mysig filmkväll!
Puss

RSS 2.0