I sommar kör vi en FAVORIT I REPRIS!

Varning för en dröös med bilder;



Åhh vad jag vill tillbaka, och tillbaka ska vi. I sommar! Samma land, samma stad och samma hotell som jag, Tove, Mia och Mamma var på för två somrar sen. Kärlek.


På jakt efter lösögonfrans

Nu gick Jenny hem och jag funderar på vad jag ska göra här näst. Hmm kanske borde duscha och tvätta håret, men blä orkar inte det just nu. Nej jag vet! Jenny har satt mig i arbete att leta fram min andra lösögonfrans så vi både kan ha det imorn, hehe jag hittar bara en av mina. Så får väl bli att leta igenom rummet efter den nu, wish me luck.



Gammal bild från 2008, provar tshirts och mössa inne på urban outfitters i deras fina provrum.

Jävla skit

Lovar att denna nyårsafton kommer sluta med att man sitter hemma och ruttnar.


Stressad inför nyår

Nu är Jenny här och vi försöker få tag på Debbie och Emelie (!!!) för att diskutera nyår, så hör av er om ni ser det här ;) Usch har inte dricka eller ställe att vara på nyår, lyckat. Finns lite olika alternativ på partyställen men ingen bestämd. Och dricka, helvete vet inte hur vi ska få tag på det - det är piss att vara ute i sista sekunden.
pöss

Ut i kylan



Bebisen gnäller och tittar ut genom fönstret, dags för promenix! Sen kommer Jenny hit och håller mig sällskap, hörs sen puss

A V A T A R

Jag glömde skriva att jag såg Avatar på bio igårkväll med Greta och Jenny! Nu när jag tänker tillbaka på den var den fan fantastisk. Den hade allt, komedi, romantik, action, krig, sorgliga stunder.. ja allt. Jag råder er som inte har sett den att se den! Den var bäst. Tror faktiskt att mami och papi ska se den ikväll för jag sa att den var så bra. Och omg, Jake som är huvudpersonen i filmen är grymt snygg som avatar haha (a)



RAWR

Dagen innan nyår

Usch det känns som att jag har vaknat med tuppen idag, är grymt trött. Fast var ganska tur att jag vaknade för drömde om en misslyckad nyårsafton!? Mamma ringde och väckte mig för typ 20 min sen, för att jag måste ta hand om Chilli idag. Ska väl gå ut med henne strax, sen ska jag även ringa runt lite (har fortfarande inte fått tillbaka min mobil) så måste ringa taxigubben som har den, några vänner och prata om nyår osv. Sen ska jag även be Jenny komma över hit och hålla mig sällskap hehe, och sen får vi se om det blir en tripp till kista eller Vällingby för de sista ärendena innan nyår. Puss skriver sen!


Glömd mobil

Dålig uppdatering senaste dagarna men har inte haft orken. Har mys-/filmkväll med Jenny och vi har precis sett klart Harry Potter och fången från Azkaban och nu tittar vi på Mitt liv som popstjärna med Hilary Duff haha - blev en meskväll ikväll. Imorn ska vi upp tidigt för att kolla in mellandagsreorna inne i city, sen ska jag nog även träffa Robin. Glömde min mobil i en taxi igårkväll men jag eller mamma ska försöka hämta ut den imorn för taxi-chaffisen hittade den i bilen! Tur tur. Hare gött puss på er

Snabbt inlägg

Hejhopp! Idag har jag varit i Vällingby med Jennt och Greta! Vi tänkte att vi skulle vara ute i tid till mellandagsran, och lite shopping blev det för min del men får visa det någon annan dag för är hemma hos Mickis nu. Det var meningen att jag och resten av släkten skulle hem till mina kusiners mormor kl halv fem för firande av annandagen, typ god mat och bara umgås liksom. Men sen säger min brorsa att han inte ville med och då halvt bad mamma mig på sina bara knän att jag skulle med ett tag i alla fall för annars skulle kusinerna också vägra komma dit. Men i sista sekund slapp jag undan och fick stanna hemma. Eftersom vi typ inte hade något mat hemma så fick jag äta hemma hos mickis! Så, nu som sagt är jag här och vi tänkte snart gå över till Natta för chillkrök, kommer bli mys. Kör på nya jeansskjortan, vitt tajt långt linne och svarta strumpbyxor idag. Skriver nog inte förrän imorn, puss på er och ha en bra lördagskväll!

Mys hos Jenny

Nu sitter jag hemma här hos Jenny. Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. Malin har också kommit hit och nu sitter vi fyra och pratar massa minnen, skit och nyår. Fan vad vi vill ha en lyckad nyårsafton !!! Och det ska vi fan fixa, bara vi alla får vara tillsammans :) Imorn tänkte vi att vi ska till Vällingby för att kolla mellandagsreorna! Jag fick ju lite pengar igår på julafton och har lite saker jag vill köpa, hoppas jag hittar det! Får se om jag skriver mer ikväll annars hörs vi imorn, puss & godnatt

Harry Potter och den vises sten

Japp fortfarande vid tvn.. Men har faktiskt gjort ett avbrott och gått ner och hämtat merci-choklad och julmust. Just nu på trean går Harry Potter och den vises sten, kul att se när dom är så små. Dock hinner jag inte se klart filmen för den är slut sju och jag ska äta sex och sen gå till Jenny. Skriver väl en gång till innan jag går dit tror jag, har ju ändå inget annat för mig så skulle kunna blogga hela dagen. Men då har jag väl tillslut inget att skriva om på de andra dagarna så struntar nog i det :) puss på er


Myskväll med Greta och Jenny ikväll

Nu har pappa spikat upp mina krokar för favourite things och det blev bra! Jag har bara chillat framför tvn idag, verkligen bara haft en slapp-dagg (har fortfarande pyjamasen på mig). Men denna dags höjdpunkt är att jag och Greta ska över till Jenny ikväll och ha filmkväll! Vi tänkte även baka, mys! Det ska bli riktigt skönt för har sån huvudvärk så passar jättebra att bara sitta inne med vänner och ta det chill. Kör på nya uggsen när jag går dit, dom sitter perfekt!



Här är skjortan från Top Shop, en over-size i mörk blå/grå - ursnyggt att ha den öppen med uppkavlade armar, till vitt tajt långt linne och svarta strumpbyxor! Sen om man lägger till lite snygga smycken till outfiten kvalificeras den definitivt som fest-outfit.

Julklappisar !

Morsning korsning! Idag väckte pappa mig runt tio så jag kunde vara med honom, mamma och mormor och äta frukost. Det var mys. Efter det har jag bara tagit kort på mina julklappar, slappat vid tvn och varit uttråkad. Jag vet inte vad jag ska göra idag! Finns ju inget att göra -.-'
Som skrivet så har jag tagit kort på mina julklappar idag för att lägga upp dom här, men bilderna blev verkligen skit. Men whatever, det får funka.



Brosch från Make up Store



Läppstiftet BARE från Make up Store



Avril Lavignes parfym, Black Star



Body Butter från Body Shop, hallondoft (ljuuuuvlig)



En extrasak bara, Lip Gloss



1 500 kr



Volymtång



Svarta uggs med högt skaft från PUB



Krok-hängare för favoritsakerna från Lagerhaus



De här tre sakerna "vann" jag när släkten körde ett spel. Varje år kör de vuxna poker men i år slog vi tärningar om småpaket. Alla barn och vuxna fick vara med och fick man en 1 eller en 6 fick man ta ett paket, sen öppnade vi alla paket och satte ägg-klockan på en timme. Sen fortsattte vi slå tärningen och då fick man ta vad de andra hade, och sen när tiden var ute hade alla samlat på sig det dom ville ha (om dom hade tur) - jag fick i alla fall det här och jag är nöjd ;)

Jag fick allt jag hade önskat mig plus lite mer som en pyjamas (hatar den så vill inte ta kort på den haha) - jag fick även en jeansskjorta från Top Shop men bilden på den går inte att lägga in så försöker igen lite senare. Puss

Nu är det bara att vänta ett år till nästa gång..

Då var julafton år 2009 slut. Jag har haft jättetrevligt med släkten, dock har det blivit lite heta diskussioner och aldrig en tyst stund men så är det i Wördners-släkten! Och jag diggar det. Hann inte, eller orkade inte sätta på datorn idag innan vi gick över till kusinerna för att börja julfirandet med kalle anka. Men det blev i alla fall att jag körde på nya klänningen från h&m, och tofflorna fick vara på hela kvällen. Ska inte skriva om mina presenter och allt nu, utan gör det imorn istället! Kan säga att jag är vääääääldigt nöjd i alla fall ;) Puss på er & hoppas att ni har haft en underbar julafton <3

Julafton har startat..

Det blev ett mysigt firande av pappa och Tomas med släkten! Till middag blev det smörgåstårta och till efterrätt farmors choklad/kladd-kaka. Sen gick jag och Jenny hem till Mickis för att titta på Mickis snygga kusin haha, och där fixade vi även Jennys julaftonsklänning så att den blev kortare. Efter det följde vi Jenny en bit, sen gick jag och Mickis hem till mig och här har vi suttit vid datorn och tittat på tv. Hon gick precis hem så nu ska väl jag och mormor soooova. Är ganska trött faktiskt och ska väl vara utvilad imorn när det är julafton!!!!!!!! Shit imotn är det julafton, högtiden man väntar på hela året och efter imorn kommer man få vänta ytterligare ett år till nästa. Vill ha den här natten överstökad så att jag kan få äta min efterlängtade julskinska till frukost imorn ! :D Vi ska vara hemma hos kusinerna lagom till kalle anka imorn (tradition jöh) så hinner skriva innan det och önska er en trevlig jul då ;) Men puss på er och sov sött, det är egentligen julafton redan nu ju eftersom att klockan är över 00.00 ;) Men imorn börjar firandet!



Chilli önskar en God Jul ! :)

Bekvämt



Det här kör jag på ikväll. Mystofflorna får vara på! Nu strömmar släkten in så måste kila puss

Födelsedagsfirande med släkten ikväll

Nej nu ska jag slita mig från tvn och ta en dusch! Kusinerna, farmor & farfar och kusinernas mormor kommer kl fem för att fira pappa och Tomas. Det blir smörgåstårta till middag, mums! Jag tror jag kör på det svarta fodralet från h&m, med axelvaddar med pajletter. Åhh orkar inte duscha men känner mig riktigt ofräsch så det är bara att tvinga sig in i duschen. Tror inte jag kommer skriva förrän ikväll, efter middagen och efter att jag träffat Jenny ett tag. Men vi hörs då puss!



Det här har jag myst i idag, seya!


Buhu jag har tråkigt

Nu är jag hemma, jag och mormor hade det riktigt trevligt i Vällingby. Vi gick lite olika ärenden och sen bjöd hon mig på lunch, cute! Jag har köpt sista julklappen nu också, den var till farmor & farfar. Blev en huvudmassage, en tvål, fotbadskräm (?) med mintdoft och fotkräm man använder efter. Hehe dom gillar att ta fotbad och visste inte vad jag skulle köpa. Det har jag även hunnit slå in nu när jag kom hem så nu är jag finito med julklappsinslagning! Även fast det är julafton imorn och pappas födelsedag idag så har jag tråkigt. Jag har en konstig känsla i kroppen och är uttråkad, vet inte vad det är - kasnke är för ensam haha. Släkten håller på och fixar inför julen och allt möjligt och har ingen kompis här. Jaja får väl underhålla mig själv med film och godis. God Jul!



Haha när jag laddade över bilderna från kameran till datorn hittade jag bilder från 2008. Här är en bild från fjortistiden, tyvärr hah.


Grattis pappa! <3

Dålig uppdatering senaste dagarna men internet har varit cp och har inte haft någon lust att sätta igång datorn. Jag har även varit upptagen med julklappsshopping, paketinslagning, julfikor och att umgås med släkten som har kommit ner hit från norrland :) Imorgon är det julafton, och jag har en halv present kvar att köpa i Vällingby idag. Hm vad ska jag mer göra idag; duscha & tvätta håret, slå in sista julklappen, åka till Vällingby, träffa Jenny, välja kläder tills ikväll och fira pappa och Tomas! Haha för idag fyller min pappa och hans tvillingbror 51 år så vi ska fira dom här hos oss och julafton imorn hos kusinerna. Vi gör alltid så, nästa år blir det födelsedagsfirande hos dom och julafton hos oss.



I år köpte jag en rulle eget inslagspapper, med cupcakes på! Nu vet alla att paketet är från mig för mina ser likadana ut. Eller snörena är lite olika, rosa till mormor, limegrönt till brorsan och både och till mamma & pappas present hehe.



Igårkväll kom farmor & farfar över med en godispåse! Den innehöll en chokladtomte, lösviktsgodis och naturgodis. Mums.

Nu ska jag titta lite på tv och sen bär det av mot Vällingby puss

Återanvändning



Nu har jag precis bäddat och vädrat allt i min feta säng. Båda påslakanen och kuddarna under är matchande och fina nu till jul. Sen tog jag även den svarta sidan av överkastet den här gången, man kan ha grått/silver också.



Det här myser jag i nu innan det är dags för en dusch och börja göra sig i ordning inför kvällens utgång. Vill ha myskläderna på mig så länge jag kan. Okej håll i er.... Jag ska ha samma kläder ikväll som jag hade i fredags ;| Jag vet att jag fan kan slänga på mig något annat men har ingen fantasi ikväll och inga rena kläder heller för den delen. Det är bara Debbie, Jenny och kanske Emelie som är med ikväll också och ser att jag har samma kläder så det är lugnt ;) Men skitsamma, jag trivdes i den klädseln och vill inte ha ett tajt fodral över min gravidmage ikväll så det får funka! Pöss på er

Kvällen planer

Ikväll ska jag, Jenny och Debbie (och Emelie?!) på fest hos Niklas i våran klass. Det kommer bli nice! Men vad ska jag ha på mig ? ;s ingen som helst aning. Eller jag vet att jag vill ha lacklegginsen i alla fall men vad ska man ha till? Tove dumpade sitt svarta fodral här med långa armar som jag fick låna men vill helst inte ha tajt på mig ikväll men får se. Skriver när jag vet och lägger ut en bild på resultatet! puss

all denna snööö

Sweet home. Det är burrigt värre ute! Jag och Tove började med In och Finn där jag skulle ha köpt en present till mamma och pappa i julklapp men den var slut, det var ett drink-set. Men Tove hittade ett urgullit hjärtformat set för två champagne-glas jag ska köpa till dom istället! Men hade inga pengar idag så köper det imorn och visar en bild då. Men jag hittade också en sån här huvudmassage där för 19 kr?! Och jag som köpte en igår till farmor & farfar för 69 haha. Så ska lämna tillbaka den dyra imorn också. Jag lämnade även tillbaka en likadan svart "klänning" som jag har i vitt från Gina. Får köpa den efter jul när jag har råd. Champagne-setet kostar 159 kr och sen har jag också kvar att köpa något för högst 100 kr till farmor och farfar - sen är jag klar med julklappshandeln för i år. Nu ska jag tanka över bilder från kameran till datorn på mamma och pappas begäran.



Skriver sen! PUSS

Fjärde advent

Nu ska jag och Tove strax åka in till Fridhemsplan, där jag ska köpa julklapp till mamma och pappa och sen ska vi äta sushi :) Efter det måste jag hem och wrappa in lite julklappar och julstäda på mitt rum. Brorsan kommer hem från Österrike idag och imorn kommer mormor och farmor & farfar hit. Jag slänger bara å mig tjocka leggins och en stickad tröja i korallfärg från Gina idag. Sen även vinterskorna och fjällisen för det snöööar.
Shit idag är det fjärde advent.. julafton om 4 dagar :D puss, skriver när jag är hemma igen.

Myskvälllll

Hejhej, ikväll blev det en hemmakväll med Tove. Vi har käkat chips och fettat loss. Igår var det skitkul med tjejerna tills det blev lite strul med föräldrar så jag och Jenny tog en taxi hem. Men vi får köra någon annan gång! :) Idag sov jag ganska länge och sen åkte jag och Jenny till Vällingby och köpte lite julklappar, sen mötte vi även upp Tove där som följde med hem hit och ska sooove här. Imorn blire att stiga upp kl 10 för vi ska in till Fridhemsplan och köpa julklapp till mamma och pappa på in&finn sen ska vi äta suuuuuuushi på Chili. Men sen ska jag hem och slå in julklappar och julstäda på mitt rum för släkten kommer till Stockholm på måndag. Och kära mormor ska sova i min dubbelsäng med mig så måste ju ha fint på rummet. Skriver mer imorn när jag kommer hem PUSS

party time

Hejsanhoppsan! Nu är jag hemma hos Jenny med henne och Debbie. Vi sitter och trycker i oss chips och lyssnar på musik. Jenny håller även på och får smakråd på kläder inför kvällen. Det blev inte att Emelie förljde med hit för hon skulle färga håret men hoppas att hon kommer till middagen i alla fall! Annars möter vi typ henne och hennes syrra på tccentralen och åker sen vidare mot festen i Danderyd. Kommer bli skitkul ikväll! I skolan idag hade vi bara julavslutning och då skulle bland annat priser från fotbollsturneringen delas ut. Och våran klass kom  ju tvåa i finalen så jag fick gå upp på scenen och ta emot priser för våran klass hehe. Sen efter skolan åkte jag, Jenny och Debbie till Vällingby och köpte alla ingredienser (?) till tacosmiddagen vi ska äta här ikväll. Vi ska väl typ byta om och börja sminka oss strax och sen börja hacka. Åker här i från runt halv åtta. Tror inte jag skriver mer innan vi drar så får höras imorn. Ha en bra frdagskväll och en bra början på jullovet !! <3

Jullov imorn!

Nej nu ska jag faktiskt stänga av datorn tänkte jag. Även fast jag inte börjar förens halv två imorn så blir det ändå att stiga upp rätt så tidigt? Runt 10, 10.30 ska jag nog upp. Hehe det är inte så tidigt men har saker kvar att fixa nu ikväll. Har inte börjat packa än och sen måste jag nog vänta tills tvätten är klar så att jag kan hänga upp den vita tills imorn. Men har bestämt att jag ska sova senast 00.00 men blir nog tidigare.
Btw - sååååå skönt att det är jullov imorn :D Hihi. Men kommer nog inte bli så mycket till lov för mig, har en stor j*vla regionalanalys att jobba med på lovet och måste skynda mig och köpa alla julklappar :S !
Aja ångestbarnet som jag är, godnatt och peace out!

Vad behöver jag ha med mig imorn?

  • locktång
  • klackar
  • smink
  • hårspray, värmeskydd
  • hårborste
  • tandborste
  • deo, parfym
  • mobil, pengar, ipod, busskort
  • festkläderna, mindre väska till festen
  • smycken

Har säkert glömt något menmen. PUSS


21.00 - Glee

Som rubriken lyder så är det Glee på fyran just nu, så det ska jag kolla på. Men sen ska jag även måla naglarna, ta ner tvätten och packa väskan till imorn. Skönt att slippa ha med sig skolböcker imorn. Funderar lite på vad jag ska ha på mig i skolan.. Skulle helst bara vilja slänga på mig mjukiskläder, gå osminkad och sätta upp en toffs på huvudet eftersom vi ändå ska till Jenny efter skolan och fixa oss till kvällen. Men så bekväm ska jag inte vara, kör nog på tjocka strumpbyxor, linne över rumpan och JENSEN tröjan?
puss på er

snö

Hemma, hemma, hemma. Japp nu är jag hemma och sitter här i sängen med mjukiskläder, det är kallt! Jag har haft dörren stängd till mitt rum hela dagen, så värmen har inte kunnat cirkulera på övervåningen. Resultat=KALLT. I alla fall så var vädret mycket drygare idag än igår, snöstorm eller vad?! Jag hoppas verkligen att snön på marken ligger kvar tills julafton men att det inte ska snöa och blåsa så mycket. Idag blev det sushi till middag, mycket uppskattat må jag säga. Nu ska jag plocka fram lite saker till morgondagen. I skolan imorn har vi bara julavslutning men sen direkt efter åker jag, Jenny, Debbie och Emelie hem till Jenny och chillar. Vi ska väl göra oss i ordning där, äta middag och sen på fest i Danderyd. Kommer bli skitskoj att festa med tjejerna igen! :) Jag funderar på att köra på en ganska chill outfit imornkväll - lackleggins, haha den vita långa från Gina (IGEN) men mamma ska tvätta den ikväll, kilklackarna från Vagabond och sen bara fjällisen eftersom det är så kallt. Sen kör jag även på lockar tänkte jag :)
PUSS

The perfect man

Nu skrev jag precis min spanskatext som jag skrapat ihop, till Jenny. Hon går i spanska steg 3 och jag i steg 1. Så låter henne rätta den hehe. Jag har även precis tagit en lång varmdusch, vilket var mycket skönt för jag frös arslet av mig innan. Jag skrev ju att jag skulle sova vid 22.00 men The perfect man går just nu på trean så måste ju se den hehe.. Så ska sova runt 23.00 istället när den är slut :)
Hmm, vad ska man ha på sig imorn då? Vet att jag ska ta fjällisen och vinterskorna för det är alldeles för kallt för något annat. Men vet inte riktigt vad jag ska ha för kläder, blir något chill i alla fall för pallar inte. Kanske bara kör på jeans och JENSEN tröjan hehe. Men vet inte om jag kommer skriva något mer nu ikväll för vill bara stänga av datorn, orkar inte ha den på. Imorn slutar jag fem så kommer inte skriva förrän på kvällen! puss & godnatt

YEAH

Vet ni?! Glömde nästan säga att jag fick MVG på samhällsprovet idag :D Haha det är helt sjukt, hade ju knappt pluggat något, men våran lärare gav oss typ alla frågor innan hehe. Och försökte förklara allt så gott han kunde. Sen 10 min innan provtiden var slut så fick han läsa igenom det jag skrivit och sa vad jag skulle lägga till haha. Så la till lite om plan- och marknadsekonomi och då blev det ett MVG ;) Fast tror egentligen inte att det riktigt var värt ett MVG men jag klagar inte, han ville nog mest vara snäll mot mig och ge mig det eftersom att om jag fick MVG på det här provet skulle jag få MVG i samhällskunskap A, i slutbetyg.

Det är sååå skönt att det här provet är över, nu har vi inget mer innan lovet. Så ikväll ska jag fanimej sova senast 22.00 även fast jag har sovmorgon imorn, börjar halv ett. Men det känns som att jag kan behöva ta igen lite sömn och har ändå inget annat för mig. Eller jag ska kanske skriva en lite presentation om mig själv på spanskan imorn eftersom att jag missade det förut så ska öva lite på det ikväll sen SOOOVA.


KALLT KALLT KALLT

Burrrrr vad kallt det är på mitt rum! Såfort jag kom in satte jag på mig JENSEN tjocktröjan och duntofflor. Direkt efter skolan åkte jag, Jenny och Debbie och tränade på friskis & svettis. Vi tänkte köra spinning men blev Gympa/Medel - och jag säger bara, I sucked. Haha så misslyckat det var från min sida, hade ingen taktkänsla, är svagast i världen och garvade bara åt alla som såg konstiga ut (a) Menmen det var skoj att vi tre tränade tillsammans! :)
När jag kom hem gick jag ut med Chilli på en halvtimmes promenix, kände att jag verkligen inte skulle orka eftersom att vi precis hade tränat och det var sååå kallt. Men tog på mig extramjukisar och mössa över öronen så det gick bra. Var faktiskt skönt att gå omkring i den vita snön och hur gulligt som helst att se Chilli leka runt hihi.

PUSS


Whatever, I suck

Nej, det får fan gå som det går imorn på provet. Jag har verkligen ingen lust att plugga och det är helt mitt eget fel om jag får mindre än MVG. Jag vet att jag kommer kolla igenom anteckningarna.. en gång till? Och sen kolla igenom svaren på instuderingsfrågorna vi har fått till provet. That's it. Helvetes pisskit säger jag bara menmen. Ska möta klassen halv nio imornbitti på plattan för att gå tillsammans till Riksdagen. Så ingen sovmorgon imorn inte. Sen direkt efter det är det fruktade provet. Efter skolan tänkte jag och Jenny köra lite spinning, dags att komma igång med träningen nu igen. Har varit mycket dåliga på den fronten på sistonde. Imorn ska det tydligen bli ännnu kallare än idag så jag ska faktiskt, för första gången denna vinter, ta min feta fjällräven dunjacka. Sen kör jag även på vinterskor. Outfiten blir ljusa jeansleggins från Vero Moda och den vita lång saken/klänningen jag köpte på Gina för inte så länge sen. Orkar inte.

Men det här blir mitt sista inlägg för kvällen. Om jag ska få pyttepyttelite plugg gjort i alla fall så är det bäst om jag stänger av datorn. Puss på er skriver inte förens imornkväll


plugg vs tv

Sitter här och försöker plugga. Det skulle kunna gå bra förutom att Ugly Betty är på tv nu.. PLUS att direkt efter det, kl nio, börjar Bridget Jones Dagbok -.-' Så alltså kommer jag bara kolla igenom anteckningarna och frågorna till provet imorn. Sen får det vara :) PUSS

Hemma

Nu är jag hemma, vet inte om jag ska titta på tv, sova eller plugga nu? Skulle vara skönt att sova eller slappa framför tv:n men måste ju verkligen plugga. Hmm. Aja skitsamma, idag fick klassen reda på att jag, Jenny, Debbie och Emelie ska byta skola och till våran förvåning blev dom flesta faktiskt ganska "ledsna" :p Dom tyckte i alla fall att det var synd att vi ska byta skola, och det tycker jag också för varenda en i våran klass (nästan) är sköna. Bara att det inte riktigt funkar studiemässigt :) Anyway, vi hade ingen mattelektion sista lektionen så fick sluta tidigare. Ajuste vilket väder!? Shit när jag vaknade imorse var det vitt vart jag än tittade. Det snöade satan :D Hihi har velat att det ska komma snö, eller i alla fall att det ska ligga massa fin vit snö på marken nu till julafton och nyår. Men det blev lite jobbigt att det skulle snöa så mycket för håret blev dyngsurt och man glodde ner i marken vart man än gick.



Bytte om till mjukisar istället för stumpbyxor, skönt. Nej nu har jag bestämt mig - mamma ska göra en pastasallad till mig och sen efter middagen är det dags att plugga.

lika bra att sova

Dags för sängen nu snart tror jag. Har inte pluggat något här hemma men pluggade ju i Vällingehus så det gör inte så mycket. Får helt enkelt råplugga imornkväll. Idag har jag gått ut med Chilli två gånger, jagat henne runt på tomten och ute på vägen - den skitungen rymde. Men jag orkar inte göra så mycket mer ikväll så ska sova. Ska hinna gå ut med Chilli typ en kvart imorn också, men går ju hemifrån halv tolv så det hinner jag :) Imorn kör jag på en ganska chill outfit/ svarta tjocka strumpbyxor, svart fodral, toves beige kofta (tack för lånet hihi), ny beige halsduk, kängorna och skinnjacka. Kör säkert på uppsatt för mitt hår ser fett ut även fast jag tvättade det igårkväll. Whatever nu säger jag godnatt :) PUSS på er, skriver imorn någon gång efter sex på kvällen för blir nog inte att sätta igång datorn på morgonen.

JENSEN Västra är passé

Jag glömde helt bort att skriva att jag ska byta skola! Just nu går vi på JENSEN Gymnasium Västra men jag, Jenny och kanske Debbie (Fingers crossed) ska byta till JENSEN Gymnasium Norra efter jul :D Vecka tre kommer vi byta skola. Anledningen till att vi alla vill byta från våran nuvarande skola är att klassen, eller mestadels av klassen helt enkelt inte bryr sig om skolan. De går bara på lektionerna för att få sin närvaro så att de får studiebidrag. Visst vi kan också slappa i skolan och tycka att det är skitjobbigt på lektionerna. Men vi vill ändå ta studenten med bra betyg och när vi väl är i skolan är det lika bra att lyssna på lektionerna och göra läxorna. Men det funkar inte om majoriteten skiter totalt i det och visar 0 respekt mot sina klasskamrater. Ett annat minus är att vi är så få tjejer också, det är liksom jag, Jenny, Debbie och Emelie som umgås, sen även Madde ibland. Sen är det bara tre tjejer till i klassen och en av dom är helt retard (ursäkta).

Det känns verkligen skitbra att börja i Norra, klassen såg jättebra ut och skulle gärna vilja gå på en skola vid Odenplan. Matställena är mycket (mycket) bättre än Västras också. Sen var även skolan mysig, är lite som en bunker men skitsamma. Allt känns nästan bättre än Västra hehe, eller själva skolan är skitfin på Västra - lokalerna är fräscha och vissa lärare är bra men min klass har problem hehe.

PUSS

skönt att sluta halv tio istället för FEM

Hej! Nu är jag hemma, eller jag har varit hemma ett tag men gick ut med Chilli såfort jag kom hem. Egentligen skulla jag har slutat fem idag men gick bara på idrotten. Och den slutade redan halv tio så då åkte jag, Jenny, Emelie och Debbie till Vällingehus för att plugga. Hehe vi köpte med oss fettomenyer från donken och satte oss där. Vi satt där och pluggade och pratade ändå till typ 20 i tre. Vi hann faktiskt plugga ganska mycket - vi pluggade på samhälle som vi skulle ha tills imorn men vi får ha provet tills på onsdag istället :D SKÖNT.
Skrev inga fler inlägg igår för mitt internet fuckade upp sig btw.

Nu ska jag väl ändå plugga lite samhälle idag för kan ju som sagt ingenting, även om vi har en extradag på oss så behöver jag verkligen råplugga båda dagarna. Idag på idrotten gjorde vi våran dans som vi har övat på i några veckor, och tycker faktiskt det gick bra för våran grupp. Vi ägde dom andra ;)
PUSS


Lucia

Hejsan! Min lucia består av plugg. Som sagt så har jag samhällsprov på tisdag så det ska jag plugga på hela dagen idag. Jenny sov över här igår, det var mys! Dock blev det inget plugg som vi hade planerat - nä vi tittade på tre sex and the city-avsnitt och sen hairspray. Nu imorse gick vi upp runt elva, åt frukost och började plugga. Vi kom inte så långt för vi fattar ingenting.. Våran lärare sa "kan ni det här häftet så kan ni provet". Vi tänkte great, då pluggar vi bara in det. Men nej, han har inte gått igenom något av det som står i häftet och vi hittar inte svaren någonstans så vi kommer faila. Usch och blä. Men ska ta hjälp av pappa och hoppas jag fattar mer då. Så alltså blir det inte så mycket uppdatering idag men skriver då och då.



Det här blir pluggklädseln denna dag. Stora mjukisar, babyrosa duntofflorna och superman-sovlinnet.
Puss

myskväll bestående av film, godis och plugg

Ikväll blir det myskväll här hos mig, jag och Jenny tänkte titta lite på Eva och Adam-avsnitt och kanske filmen. Sen har vi även köpt lite godsaker som vi ska mumsa på. Men kvällen ska faktiskt inte bara vara chill, nepp vi ska plugga samhälle. Inte kul, inte alls men vi måste. Vi har nämnligen samhällsprov på tisdag och vi kan ingenting, och om vi får MVG på provet får vi MVG i samhällskunskap A! Jag vill verkligen ha det betyget så ska satsa som satan på det här provet, men vet verkligen inte hur det kommer gå för kan ingenting om utbud & efterfrågan och sånt shit.. På geografi-proven kan man i alla fall tänka lite själv, exempel att om det blir en översvämning kan folk dö och det blir miljöförstöring men i samhälle? Kan absolut inte bara babbla på om ekonomin och allt vad vi har så imorn får det bli ytterligare en hel söndag med samhällsplugg. Pappa får hjälpa till!



Det här myser jag i denna kväll. Har inte använt mina baby-rosa duntofflor på typ ett år? Så kände att de passade bra att ha de idag :)
Nu kommer Jenny snart hit, skriver sen puss!

morgondagens outfit



Den här ljusrosa skjortan köpte jag idag! Tycker om modellen enormt, stor typ av herrskjorta men den har ändå en feminim färg. Gulligt med rosa ;) Den kommer jag att imorn matcha med vitt långt tajt linne, silvriga smycken, lackleggins och kängorna. Här på bilderna har jag den stängd men kommer ha den öppen med uppkavlade armar, sen blir det även mittbena. Nu ska jag strax duscha och sen försöka komma i säng, halsen svider och näsan rinner så känner att bästa medicinen (förutom nässpray och halstabletter) är att sova. Imorn kommer jag inte komma hem förrän runt sex så inläggen kommer mot kvällen! :) Puss på er och godnatt <3

new in - topshop.com




Älskar både spetsklänningarna och ringarna. Får ta och kolla på ringen nere till höger i stan på lördag ;) Förra gången jag var på Top Shop hittade jag en ursöt grod-ring i glitter.

me right now



Myser i WESC-tshirten jag köpte på Gotland i somras och svarta mjukisar. Och ja, jag sitter och äter godis och dricker Vitamin Defence med smak av citrus/fläder även fast det är middag snart..

nytt överkast



Skitsnyggt, lite blandat grått och silver. Sen om man vänder på det så är det svart ;)

torsdag

Hej nu är jag hemma! Jag och Jenny åkte till stan efter efter skolan för att kolla julklappar och lite kläder till oss själva. Inga julklappar hittades men jag bytte den rosa skjortan och köpte en ring. Och Jenny köpte en svart munktröja och en nyårsklänning :) Jag provade även en klänning från Bik Bok som egentligen kostar 399 kr men det är 50 % på den. Tänkte att jag skulle köpa den svarta men vill nog köpa den rosa/beige istället. Hoppas bara att den finns kvar tills på lördag när jag ska dit igen.
Pappa kom hem från Örebro idag och hade med sig ett överkast hem till mig, skitsnyggt!

Hm, idag hade vi engelska-föreläsning i skolan. Det var en kille från Chicago som pratade och det var mycket intressant! Han är med i en organisation som reser världen runt och har något stor musikal eller vad det var. Jag har bestämt mig för att gå med när jag fyller 18.
Spanskaprovet som jag hade idag gick helt okej, skrev lite rörigt dock hehe hoppas läraren fattar. Nu ikväll ska jag faktiskt vara duktig och försöka plugga till samhälle-provet som vi har på onsdag. Jag måste verkligen på MVG på det! Sen ska jag även städa klart i rummet, lägga fram kläder tills imorn, duscha och måla naglarna. Juste pratade nyss med Tove i telefon och vi bestämde att vi ska se New Moon imorn :D Vi kör på Vällingbys biograf kl 20.40 och sen åker vi hem till mig och sover.

Can't get anything done

Usch jag är så dålig på att planera, eller nej ibland kan jag faktiskt vara bra på det men jag är extremt dålig på att komma så långt och faktiskt göra det jag har planerat. Speciellt när det gäller plugg. Men jag och Jenny har bestämt oss för att om vi nu börjar i JENSEN norra efter jul så ska vi satsa på skolan och anstränga oss mer.
Och det ska vi faktiskt hålla :) *fingers crossed*
Nu ska jag i alla fall duscha, packa väska och sen lägga fram kläder tills imorn sen blir det att sooooova. Jag tänkte köra på slapp klädsel imorn - kängorna, strumpbyxor, vitt linne över rumpan och nya JENSEN-tröjan - mys! Tänkte faktiskt lite effektivt när jag valde klädseln för imorn ska ju jag och Jenny gå i stan och prova massa kläder och julhandla. Så då är det bra om jag har strumpbyxor på mig när jag provar klänningar för då ser jag hur det passar till. Och sen kör jag bara på skinnjackan för då blir det inte så bökigt eller vad man ska säga istället för att ha en stor dunjacka (;

Säger godnatt nu för mitt internet är lite knasigt så kommer säkert sluta funka snart igen, ha det bra och godnatt så hörs vi imorn :) PUSS

V I L A


399 kr

459 kr

499 kr

De här tre söta klänningarna från V I L A ska jag titta på imorn i stan, it's a must!

Kvällens to do-list

  • plugga spanska
  • duscha
  • lägga fram morgondagens outfit
  • packa skolväska + komma ihåg att lägga ner ljusrosa skjortan från Bik Bok för byte
  • måla naglarna
  • städa upp på rummet
  • SOVA - ikväll ska jag försöka sova tidigt. Tror inte jag kommer lyckas hehe.

399 kr h&m - nyårsklänning!


dress to impress

Hejsanhoppsan! Nu är jag hemma och sitter här i sängen med Jennypenny. Efter skolan stannade vi i Vällingby ett tag för att kolla jul/nyårs-klänningar och även checka julklappar. Det var meningen att vi skulle gymma, men vafan vi köpte godis istället. Jag hittade inga julklappar eller ens potentiella julklappar i Vällingby och jag måste verkligen komma på vad jag ska köpa till farmor och farfar! Men kanske hittar det imorn när jag och Jenny ska julhandla i stan. Jenny hittade inte heller några. Men vet ni vad jag hittade istället?! En nyårs-klänning! :D Så skönt att redan ha hittat en, och jag älskar den :) Den kostade 399 kr och köpte den på h&m. Visar en bild senare ikväll ;) Såhär såg jag ut idag i skolan, det var den här vita jag köpte från Gina Tricot igår.



Kostade 149 kr, matchade med lackleggins och kängor!
Nu ska jag och Jenny fortsätta äta godis och titta på tv. Sen blir det att plugga spanska för mig, har examination imorn.. Juste geografin idag gick pisspotta åt helvete.


ooooooooooorkar inte

Sitter och äter middag med mami! Har fan fortfarande inte pluggat något men känns som att jag inte bryr mig längre, hemskt. Geografi A-kursen tar också slut nu vid jul och jag kommer ju såå faila. Jag kommer få G i slutbetyg istället för VG, woho..
Nej nu måste jag sluta deppa här i bloggen haha. Får väl plugga så mycket jag kan/hinner nu ikväll och sen får det vara. Får helt enkelt göra mitt bästa.

Glömde säga att jag köpte två saker i stan idag. En ljusrosa skjorta från Bik Bok, jättesöt. Men fattar inte varför jag tog den i xs när den ska vara lite stor och inte sitta tajt. Så får byta den när jag och Jenny åker till stan nu i veckan. Sen köpte jag även ett vitt basplagg, en lite längre klänning eller vad ska man kalla det? Från Gina Tricot - kan visa bild sen.

PUSS

hemma från plugget, men slipper det ändå inte

Hejhej! Nu är jag hemma från skolan, trippen med Tove i stan och örondoktorn. Fick veta idag att jag fick MVG på samhälls inlämningen jag slet med en hel dag, från halv tio på morgonen till 00.00 på kvällen/natten för några veckor sen. Såå skönt att ha fått reda på resultatet och att det var bra! Hade ingen aning om jag skulle få ig eller mvg. Sen fick vi även reda på engelska resultaten på nationella proven. Fick vg, men nu har jag mvg i writing och listening sen har jag vg i reading och speaking. Fan! Eller det är bra, men måste få mvg i reading eller speaking för att kunna få mvg i slutbetyg för engelska A. Eftersom att jag går på JENSEN Gymnasium så tar den kursen slut nu redan till jul, så betyget vi får nu är det vi har i trean.




Hämtade ut min JENSEN-kläder i receptionen idag! Älskar tröjan, valde en marinblå och skrev mitt efternamn på luvan. Men byxorna är för småå, och plus att det blåa trycken på byxorna är mycket ljusare än den blåa färgen på tröjan.

Nu måste jag verkligen råplugga hela kvällen inför geografi-provet imorn så kommer inte skriva så mycket. Men något mer inlägg blir det ikväll! Puss

lycka till med uppstigning imorn

Nej nu är det nog dags att stänga av datorn. Jag har inte pluggat något än, jag har inte valt kläder tills imorn och jag har inte duschat, har jag tur så lyckas jag komma upp ur sängen imornbitti men jag tvivlar på det. Fattar inte vad mitt problem är, jag har ett stort prov på onsdag i geografi och jag har inte pluggat ett piss, sen som grädden på moset (?) så har jag en examination i spanska på torsdag som jag heller inte har pluggat på. Imorn kommer jag fan inte heller hinna plugga mer än ett par timmar på kvällen? Jag ska till stan med Tove imorn efter skolan för att julhandla lite, det är ingen idé för mig att åka hem för klockan halv fem har jag tid hos örondoktorn på Odenplan.. -.-' Sen kommer jag väl hem runt halv sex, sex? Och då måste jag börja plugga på direkten men känns inte som att det kommer bli av. MEN JAG MÅSTE.

Blä på detta inlägg, blev deprimerad över hur dålig jag är på att planera så säger godnatt nu, godnatt <3

Hetaste nytt från gina tricot


H&M Fashion Studio



Den här outfiten satte jag precis ihop på h&m.se - Fashion Studio. Tycker den vart skitball! Skulle lätt ha på mig detta :) Jag rekommenderar er som är intresserade av kläder, skor och accessoarer att gå in på h&m.se och sen klicka på Fashion Studio. Sen väljer ni bara en modell och börjar klä henne hur ni vill! Jätteskoj och man har hur mycket som helst att välja bland. Väldigt bra inspirationskälla.

puss

skippade en dags bloggande

Hej jag är tillbaka hehe! Igår skrev jag ingenting i bloggen, vet inte varför men det kändes bara jobbigt att behöva ta upp datorn, sätta igång den och skriva. Latmask. Igår så pluggade i alla fall jag och Jenny geografi här hemma hos mig, sen på kvällen gjorde jag om lite i mitt rum - satte upp tavlor, bytte plats på en hylla, tog ut skrivbordet och flyttade soffan. Känns faktiskt renare i rummet nu för ytorna är större.

Idag har vi bara haft fotbollsturnering i Brommahallarna, fyra jensenskolor var där och vi gick från åtta till halv ett. Det gick skitbra för vårat lag faktiskt, alla var jätteduktiga! Sammanhållningen var awesome och alla var med i spelet. Det var bara jag och en till tjej som spelade varje match och alltid var i start-femman. Men sen spelade även våran coach lite och i de sista matcherna hjälpte Jenny till ;) Jag gjorde inget mål men assisterade, vi spelade 1-1 första matchen och förlorade med 1-0 andra. Men sen de resterande.. 5 matcherna? Vann vi alla :D Tror vi vann som mest med 6-0? Hihi. Vi tog oss vidare till finalen, allllllla stod och kollade (pinsamt). Men i alla fall så spelade vi 1-1 där och åkte ut på straffar, hehe målvakten tog mitt skott.. Menmen! Vi kom tvåa av alla lag och det är nice!

Nu ska jag prata med Tove i telefon, fixa i rummet och plugga! Cya

lite fest, lite mys



Hehe kör på en blandad klädsel idag, party fodral med mystofflorna!
Nu måste jag skynda mig och äta lite middag innan alla kommer, puss på er skriver någon gång ikväll!

Dagens inköp



- Två doftljus, det röda till mormor i julklapp/ros och lavendeldoft.
Gröna till mamma och pappa, en av deras julklappar/lime och basilikadoft.
Båda luktar huur gott som helst - 39kr/st Åhléns.



- Mormors andra julklapp, svart vas/69 kr Hildurs Hem.



- Till mig. Elvital schampoo och balsam för färgat hår/49 kr/st Kicks.





- Svart potentiell nyårs-klänning till mig. Svart fodral plus axelmuddar med pajlettdetaljer på/199 kr H&M.

PUSS

@ Jennys place

Tjollahopp! Just nu är jag hemma hos min nyblivna brunett och testar lite olika frisyrer på henne. Jag ska gå hem strax för att hinna träffa mamma och pappa innan dom går bort på middag. Ikväll blir det ingen fest, inget besök till Robin i Täby eller något sånt. Nej, ikväll blir det en sköön hemmakväll hos mig med några av dom bästa. Det blir att baka, titta på film och umgås! Känner att det är exakt en sånt kväll jag vill ha ikväll, pallar inte dra omkring ute eller dricka och dra på fest. När jag kommer hem ska jag duscha snabbt, städa upp lite, äta middag om jag hinner och sen fixa mig inför kvällen. Hehe klädseln ikväll blir nog bara mjukisar och någon slapp tröja eller om jag orkar anstränga mig slänger jag på mig ett par strumpbyxor och en ny svart klänning jag köpte på h&m idag - fast vet inte riktigt om jag ska behålla den än. Visar bilder sen på alla mina inköp i Vällingby! Folket som kommer hem till mig idag blir nog jag, Jenny, Greta, Madde och sen kanske Kajsa och Sara om dom vill :) Vad ska ni göra denna lördag? Vet inte riktigt om Jenny ska sova hos mig ikväll, beror väl på hur sent det blir. Imorn ska jag och hon till Vällingehus tidigt och plugga geografi där hela
dagen -.-' Stort prov på onsdag.. Och har inte pluggat ett skit, nice! Men nu ska jag strax gå hem, får se om jag hinner skriva mer innan människorna kommer annars får det bli ett inlägg senare ikväll/natt :) PUSS på er, ha en bra lördag.

ultimata mysoutfitsen

Hejhopp! Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag åker till Välingby. Varför jag åker så här tidigt är för att Jenny ska färga sitt hår brunt och klippa sig!! Sen vill jag även hinna gå i några affärer innan jag måste hem och passa Chilli con carnen. Igår var det jättemysigt hemma hos Greta, tack för att jag fick kommer btw! :p Men sen resten av kvällen not so fun. Vi åkte ända bort till Ekerö och gick flere mil kändes det som, sen kommer vi fram till det mest otroligt orange county-huset jag någonsin sett! Men när vi kommer in är det hög musik och si sådär.. 8 pers? Några tjejer sitter under ett bord och gråter och killarna vinglar runt och är skitfulla och vissa är ute och röker. Vilken fest! Not. Sen behövde vi liksom gå till bussen igen efter en halvtimme för att inte missa den sista bussen :p Sen tänkte vi dra vidare men kändes inte värt det så vi drog hem och sov.

Jenny vaknade upp lite tidigare än mig för att gå hem och fixa sig, jag pallar inte jag kör på mjukisar, adidas-tröja och uppsatt hår hehe. Men jag skriver igen när jag kommer hem sen! Puss


outfit för ikväll



Bråttom bråttom! Skriver imorn puss

Tar det aldrig slut?

Dag ut och dag in hör jag dig skrika på oss. Jag klarar inte av det längre, du passar inte in i den här familjen när du håller på som du gör. - Fan om du ska stanna kvar så skärp dig för i helvete. Jag är trött på att må dåligt över smärtan du orsakar.

snabbt stopp hemma

Hejsan! Jag åkte hem efter skolan istället för att göra mig iordning hos Jenny, blev för tungt att bära allt :) Nu ska jag i alla fall ta en snabbdusch, sen byta om och sen om jag hinner sminka mig lite annars gör jag det hos Greta. Planerar att gå hemifrån 20 i sju :) Lägger in bild på kvällens outfit sen innan jag går! Juste kans ka skriva lite av kvällens planer ;) Det börjar med tjejmiddag hos Greta, sen efter det blir det antingen fest i Viksjö eller på Ekerö :) Kommer bli nice!



Det här hade jag på mig idag.
Haha var bara tvungen att ta lite bilder på min sötis, togs för några sekunder sen.



Allmänt söt.



Fortfarande en sötnos.



Tog strumpan som hon inte fick.



Hon typ gnager av min hand.

Puss, skriver sen ;)

dags för sängen

Nu säger jag godnatt till er! Rummet är städat, jag har lagt fram kläder till skoldagen imorn och packat ner kläder till kvällen. Duschar imornbitti istället, orkar inte nu. Imorn kör jag på svarta strumpbyxor, svart fodral och gråa stickade långkoftan. Plus raggsockor hihi, stor och pösig mörkgrå mössa och skinnjackan, tror jag kör på bruna conversen också. Ack vad jag saknar mina vita nike-skor - Chilli tuggade sönder dom -.-'
Men godnatt! Skriver imorn hos Jenny eller Greta om jag har chansen, annars hörs vi inte förrän på lördag :p Kan kanske även ta ett kort hos Jenny imorn på båda outfitsen som jag lägger in på söndag. Tror att jag kör på lacktightsen, en vit oversize tshirt och kilklackarna från Vagabond imornkväll, annars blir det bara svarta strumpbyxor, ett annat svart fodral och samma klackar ;) PUSS

sämsta bloggdagen..

.. och imorn kommer inte bli bättre. Tror faktiskt inte att jag kommer hinna med ett enda inlägg imorn och jag inte har tur och Gretas dator är på när vi kommer dit :p Städningen har inte gått så bra, men ska slänga in massa kläder och saker i gardroberna sen får det vara. Vad jag mer ska göra ikäll är att duscha och packa väskan inför imorn. Har inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig imorn i skolan så det måste jag också göra. Imornkväll blir det nog ett svart fodral med svarta strumpbxor bara haha. Hmm vad kommer klockan bli innan jag somnar ikväll/natt.. Runt två? Hoppas att jag blir klar innan men det gör inte så jättemycket om det blir sent eftersom att jag har sovmorgon imorn. Skönt! Men nu ska jag städa och fixa. Får se om det blir ett till inlägg innan jag somnar, annars godnatt!

jag lever

Hej! Förlåt för att mitt första inlägg sker nu, nästan tio på kvällen men jag har inte hunnit skriva tidigare. På vägen hem från skolan stannde jag och Jenny i Vällingby och sen följde jag med mamma och köpte mat så kom inte hem förrän typ 10 över sju. Sen åt jag middag och har även haft deeptalk med mami, jag älskar dig!
Sen efter det har jag börjat städa mitt rum lite, det ser verkligen ut som en svinstia och jag skäms över det. Vilket är hemskt för jag har verkligen ett fint rum, det är pappa som har "gjort" det men jag förstör det genom att alltid ha så jävla stökigt. Det får bli en ändring på det.. så småningom! Men det kommer nog bli ganska sent ikväll för ska fortsätta med städningen och sen måste jag packa en väska för imorn och bestämma kläder till både skoldagen och kvällen. För direkt efter skolan åker jag hem till Jenny och byter om och fixar mig lite sen ska vi direkt till Greta. Där ska Greta ha tjejmiddag med mig, Jenny, Malin h, Madde och Frida f - skitmysigt :) Sen får vi se om det blir fest någonstans eller bara chill. Skriver i alla fall lite senare :)

nattinatti

Nu ska jag sova! Får bara bli ett snabbt godnatt-inlägg, imorn kommer jag inte kunna skriva förrän jag kommer hem på kvällen tror jag, men vi får höras då! Puss på er

snyggt från h&m.se


49.50 kr

99 kr

99 kr

149 kr

199 kr

299 kr

Diggar seriöst de två sista och måste checka in dom i affären :) Den vita har jag lagt in för ett tag sen men då satt den på en tjej, nu ser man detaljerna bättre. Och älskar att den näst sista är lite genomskinlig. Tror även att jag kanske köper den fjärde vita för 149 kr, det är exakt ett sånt basplagg jag vill ha. PÖSS

alltid fynd på nelly.com



Hehe kommer inte ihåg om jag har lagt in och skrivit om den här snygga kavajen i något tidigare inlägg? Men i såna fall kommer den igen. Tycker verkligen att den här kavajen är skitsnygg och speciell. Alltid fint med nitar, på nästan allt. Och då även på denna kavaj, tycker att det är snyggt att dom är i lita guld/brons-färg istället för silver. Och det är även inte för mycket även fast det är mycket av dom haha ;) 699 kr.

h&m, vad tänkte ni?


349 kr

499 kr

Usch här tycker jag verkligen att h&m har misslyckats.

inlägg om whatever

Mitt internet gör uppror så har inte kunnat skriva. Vad jag har gjort istället är att göra klart våran spanska-dialog tills imorn, valt outfit tills imorn, öppnat en av julmust-burkarna och snart druckit upp den, skrivit klart önskelistan och hm.. rivit fram hela garderoben och dumpat kläderna på soffan. Japp! Jag tänkte att jag skulle sova ganska tidigt idag, är trött. Börjar i och för sig halv ett imorn så får sovmorgon men känns bara onödigt att vara uppe länge när jag ändå inte har något att göra. Det jag har kvar är att ta en snabbdusch och packa skolväskan. Att städa rummet och plugga får vänta tills någon annan dag höhö.



Imorn kör jag bara på en chill-klädsel, adidas-tröjan från Turkey och ett par blåa vanliga jeans från Gina Tricot.
HAHA ni ser ju i bakgrunden, soffan syns inte ens på grund av alla kläder. Dags för en rejäl rensning.. imorn? Aa om jag orkar haha. Puss på er

Hemma!

Nu är jag hemma från Tove och från skolan. Sitter i min älskade säng och skriver. Jag är fortfarande otroligt nöjd över min hårfärg! :) Och imorse innan skolan färgade hon även mina ögonbryn lite mörkare, skitsnyggt. I skolan hade vi bara samhälle och geografi idag vilket var skönt för då slutade vi fyra istället för fem. Sen efter skolan gick jag och Jenny förbi Vi-butiken utanför våran skola för tydligen så fick man tre st kexchoklad för sex kr! Så vi var bara tvungna att gå dit och köpa haha. Sen brevid kexchokladerna kunde man även få tre julmust-burkar för 10 kr så det köpte vi också (a)

Nu ikväll tänkte jag skriva min önskelista och ge till mina föräldrar!
Såhär ser den ut än så länge;

- mörk jeansskjorta, top shop
- flamingo-brosch, make up store
- läppstiftet bare, make up store
- volymtång, åhléns
- förvaringslåda (skitsnygg i skinn med bilder på b la elvis och marilyn monroe)
- krokar som man har sina favourite things på, lagerhaus
- gråa tyg-uggs, affär i pk-huset
- halsband eller armband, cocoo.se
- parfym - kanske någon gap, åhléns

Hehe tror att det var allt, skriver om jag kommer på något mer :)
Såhär blev resultatet;


PUSS


fråm brown to black

Hej! Som jag skrev i förra inlägget så sover jag hos Tove, därför blir det ingen bloggning förens imornkväll! Fast tänkta bara slänga iväg ett snabbt nu innan vi drar och tränar. Vi ska köra något jobbigt pass på friskis - kondition och styrka, yey. Sen efter det ska vi köpa hem sushi, mums det var längesen :) Idag hade jag bara engelska nationella i skolan, listening och reading - hä gick väl sådär.. I alla fall, innan skolan, började ju halv ett idag, så följde jag med Tove till hennes skola där hon färgade mitt hår näst intill svart :D är skitnöjd och har aldrig varit så häär mörk förut. Tycker att det passar skitbra nu till vintertid, och hon är ju såå duktig på att färga - ikväll blire klippning av slitna toppar också :) Tar en bild och lägger in imornkväll när jag kommer hem! Ni får ha det bäst för nu ska jag träna häcken av mig. PUSS!

RSS 2.0