Halloween fest i Umeå!

En natt avklarad i Umeå, jag kom hit väldigt tidigt igår och då tog jag det bara lugnt hos mormor hela dagen. Sedan åkte jag på mormors cykel hem till Tove i spöregnet och blåsten för att äta middag med henne och Matilda. Supertrevligt! Sedan kom det lite mer folk och vi förade här och körde lite lekar innan vi drog iväg ett gäng till 5ive för halloweenfesten. Jag var indian som sagt, misslyckad indian men skitsamma. Jag hade en skitbra kväll och människorna var väldigt härliga. Blev fyllekäk på Max innan vi drog hem och jag och Tove somnade väl här hos henne runt fyra. Sov länge idag och nu ska jag snart åka hem till mormor igen, sen ska jag och hon ta bussen hem till mina kusiner i Ersmark för middag. Mysigt, efter blir det väl filmkväll hos mormor jag och hon och sedan får vi se om det blir partaj efter att Tove har slutat jobba! Liten uppdatering, hörs sen!



Gammal bild på mig och Tovis

väNSKAP

Du kanske inte vet. Men jag vill att du ska veta. JAG ÄLSKAR DIG. Du är min vän nu & föralltid. Tove Einarsson, en av de finaste jag mött. Jag älskar dig.



Det finns ingen som du. Du är Underbar. Jag finns alltid här för dig vännen min, finns inte mycket här i världen som är lika viktig som din och min vänskap. Du är en av de viktigaste prioriteringarna i mitt liv. Jag älskar dig, puss <3

Umeå!

Tidsinställt inlägg. Snart lyfter planet till Umeå! Tar bara ca en timme så landar redan 09.05. Tar flygbussen in till stan och så möter mormor mig där. Sedan åker vi hem till henne. På kvällen blir det förkrök hos Tovis och sedan halloweenfest på 5ive! Kommer bli awesoome! Jag ska vara indian, ha ha.. Rätt misslyckad indian men men har inget annat att ha så det får duga. Mormor har ingen dator hos sig, så kanske tjuvar Toves dator någon gång och bloggar snabbt. Annars hörs vi på tis kväll eller ons dag! Peace, puss!



Provade en ball skrik-orange transparent skjorta! Lång bak, kort fram.
Cubus.


Lill-lördag

Tjenixen! Tänkte skriva snabbt om gårkvällen. Var lill-lördag ju! Jag och Jenny bestämde oss för att dra ut, vi började kvällen på Soft kök&bar, där satt vi och förade ett tag och det var väldigt trevligt. Trevliga människor och bra stämning. Efter det gick vi vidare till Collage där vi var resten av kvällen. Även där träffade vi gamla bekanta och trevliga människor, vi dansade loss och sjöng tills vi blev hesa. Bra kväll! Blev nattbuss hem som vi båda somnade på och sedan en taxi från Vällingby. Var supertrött imorse så skippade första lektionen hehe, och har inte mått superbra idag men det gick! Nu ska jag möta upp Jenny för byte av cyklar (hennes är hos mig och min är hos henne, hehe) och sedan ska jag fortsätta packa resväskan och duscha. Umeå imornbitti, YEEY!


F*CKING AMAZING.



Jeffrey Campbell Inspiration.
Kollage, made by me.

Just go for it.

Tumblr_lsq49cfv9g1qjldjvo1_500_large

Cool.

A rolling stone gathers no moss.

Den perfekta rymdtröjan.

1668692_3jm%2520copy2%2520copyjp_large

I tidigare inlägg, för ett rätt bra tag sen dock, så har jag skrivit om hur gärna jag vill ha en "rymd-tröja". T-shirt helst. Har inte hittat någon bra.. Men denna är
P E R F E K T. Vet inte vart den är ifrån, men ska leta slaviskt efter en liknande. Och vinrött, en av de finaste färgerna. Förundras lite över den här tjejen och det här kollaget, så ball brud!

Vinröd skjorta, vinröd t-shirt och en rymd t-shirt - Top three priorities right now.

love.love.love.

Bag-black-black-bag-black-leather-bag-boots-brown-favim.com-48578_large

Frossar bland inspirationen.
Gud vad mycket vackra accessoarer och sådant man vill ha.
Det är så kul att mixa och matcha, vill ha mer saker så att jag kan låta fantasin skena iväg och bara se allmänt ball ut var och varannan dag! Härligt asså.

love the hair color

Avundsjuk.

Hårfärgen jag vill ha, och en dröm-outfit jag mer än
gärna vill bära nästa sommar till solkysst hud.


perfektion. Steve Madden.

Steve Madden Beasst - Turquoise SuedeSteve Madden Beasst - Fuschia SuedeSteve Madden Beasst - Dark Purple Suede
Steve Madden Grettta - Chestnut SuedeSteve Madden Desirred - Black LeatherSteve Madden Pammyy - Black Suede

Mina favoriter från Steve Madden. http://www.heels.com/
Steve Madden Stokker - Black SuedeSteve Madden Wiicked – Black SuedeSteve Madden Peramis Boot - Cognac

funderar på att beställa



449:-

all of the lights



Samma förutsättningar. Olika uppfattningar, olika drömmar & olika viljor.
Olika riktningar.

Genomgång av helgen

Vad har jag gjort i helgen då? Jo, i fredags kväll åkte jag och Jenny hem till Nick där det väntade trevligt folk och födelsedagsfirande av Nick! Vännen fyllde 19 så vi var där med champagne och grattiskramar. Dock stannade vi inte mer än en timme tror jag, det var dags att dra vidare till Kajsa där det vankades hemmafest. Fler härliga människor väntade där, tyvärr så stannade jag nog inte där mer än en timme heller.. Kände mig sjuk och skulle upp kl 05.00 morgonen efter så jag gick hem och sov.

På lördagen var det som sagt jobb som gällde på Elite, började kl 06.30 så jag kämpade mig upp och kom iväg. Riktigt kul på det jobbet som vanligt och jobbade med härliga tjejer. Jobbade till 11.30, åkte hem och sov mig igenom resten av lördagen i princip haha.. Var supertrött. Gick och la mig rätt tidigt och sedan var det bara att gå upp 05.00 idag också för att börja jobba kl 06.00 (kom lite sent) och slutade 13.00. Lika kul idag! Men satan vad man skrattar när man är trött haha.. Men ja, det resulterade i en härlig dag på jobbet. Väl hemma, så har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med mami och papi. Nu får jag se lite vad jag ska göra resten av kvällen. Antingen plugga, städa, slappa, titta på tv eller hoppa in i duschen redan nu.


UMEÅ PÅ FREDAG!

Wihoo äntligen har jag bokat flygresa till Umeå! Nu på fredag kl 08.00 åker jag upp till min mormor och min underbara vän Tove. Som jag har saknat henne sen hon flyttade ifrån Stockholm! Ska bli riktigt kul och jag längtar! Är där mellan fredag morgon till tisdag kväll. Sedan på onsdagskvällen efter blir det kryssning!



Finaste vännen min <3

Dags att blogga!

Hej mina vänner, nu var det ett tag sen igen jag bloggade. Kom ju hem från London i måndags natt och sedan stannade jag hemma från skolan på tisdagen (var både trött och sjuk), gick till skolan på onsdagen, var hemma torsdagen igen (fortfarande sjuk) och sedan skola i fredags. Hatar att vara sjuuk, börjar bli lite bättre nu men är fortfarande dyngförkyld.

Londonresan var i alla fall GRYM! Jag hade det superbra och sällskapet var på topp! Jätteskoj att åka dit med familjen och Jenny, vi två gick på Oxford street varje dag och shoppade, åkte en ca tre timmars sight-seeing tur och agerade turister med kamerorna och mobilerna i högsta hugg, vi körde utgång på lördags kvällen och även fast kvällen blev något åt det konstiga/komiska hållet så hade jag kul! Vi åt god mat där, älskade vårat hotellrum och badrockarna och tofflorna man fick haha. Ja resan var väldigt bra. Måste göras om!!



Nåågra bilder från London-trippen!

LONDON HERE WE COME!

Alldeles strax är det dags för mig, Jenny, pappa, Simon och Crippa att ta vårat pick och pack och dra in mot Arlanda! Mamma möter oss där. Sedan är det London som gäller!!! Planet går 18.20 och vi landar 19.55. Det ska bli sååå kul! Saker vi har planerat hittills att vi ska göra där: Shoppa, åka sightseeing buss, åka London Eye kanske, jag och Jenny iaf ska testa minst en av Londons nattklubbar och sedan blir det även mysiga vistelser på pubar och restauranger. TAGGGGA! Kommer hem sent på måndag kväll, ha det bäst puss på er mina fina!




hungrig

Hatar att vara hungrig innan jag ska gå och lägga mig, är för trött för att gå ner och göra en macka eller något och även för trött för att förflytta mig från soffan till sängen haha. Samtidigt håller jag på att dö av hunger, nästan. Menmen är väl bara att rycka upp mig härifrån och gå och lägga mig, får äta imornbitti. Imorn innan skolan är det möss provtagning (eller vad heter det?), yey! Dock betyder det att vi börjar två timmar tidigare än vi egentligen ska.. Får bli lunch i skolan då, det är ändå okej. Godnatt!

Vill bara ha feeeeeeeeeet mat. He he, får drömma om mat.



Lunchen på jobbet i söndag haha. Hungrig tjeej.

dagens



Inget speciellt, hade kvar morgonfrisyren, easy with the makeup och en gammal jeansshorta från Topshop. Svarta jeans och vita (dock smutsiga) skinnconverse till det. Bekvämt.

How long is too long

How many times will it take to get it right.


SILVER PANTS

Ett plagg som jag har enoorma cravings efter är silvriga byxor. Gee mig!! Har provat två par hittills men de har korvat sig för mycket för att jag ska vilja köpa dom. Hoppas verkligen att jag hittar ett par i London, annars får jakten fortsätta när jag kommer hem.



Dessa från Gina Tricot

BLACK OR WHITE

Är ute efter ett par balla kängor. Eller ett par som inte är heelt vanliga i alla fall. Vill helst ha svarta lack, vita matta.. eller kanske vita lack. Något av det, kan funka med ett ballt mönster också - men beror lite på vad det är för mönster isånafall.

Provade två par skitsnygga idag. Ifall jag inte hittar ett par liknande kängor i London så köper jag nog något av dessa par när jag kommer hem!


Skopunkten, I like.



HELGEN

Jag har haft en toppen helg verkligen! Dock är jag vääldigt slut nu, och valde att stanna hemma från skolan idag haha. Behöver vila lite. I fredags var vi ju som sagt ute och firade Jenny, hade jättekul! Sen i lördags var det dags att fira Frida! Allt blev inte som planerat, blev ingen restaurang som det var tänkt men vi förade på Caledonian i Spånga och sedan drog vi in till Amnesia, sjuukt bra kväll! Denna helg har varit en av de bästa på länge, så skönt att alla snart har fyllt 18 nu hehe. Träffade många otroligt trevliga människor i lördags också. DOCK, så skulle jag jobba igår haha.. kom hem halv sex på morgonen och skulle upp kl nio. Och då jobba mellan 11-17.30, trodde aldrig att jag skulle orka jobba efter två utekvällar i rad och sedan efter att bara ha sovit ca tre timmar natten innan arbetet. Men det gick! Jag krigade mig upp och klarade av hela arbetsdagen, mådde i prima men det gick. Stolt!

Nu snart ska jag och Jenny (hon stannade också hemma idag hihi) åka upp mot Vällingby och göra något, äta och plugga kanske. Eller shoppa, don't know! Hörs puss



Dålig bild på min klädsel i lördags

Längtan

Tankarna fylls av en längtan av att resa och få slappna av. Om mindre en vecka blir det London och jag vet att det kommer bli en förjävla grym resa. Vi kommer shoppa, uppleva saker och ha kul.

Längtar dock väldigt mycket efter att få åka till ett varmt land också och få njuta av värmen, sola och bada. När jag är ute och reser tycker jag väldigt mycket om att få uppleva saker också utöver att sola och bada. T ex gå och se sevärdigheter, åka ut på en dagsutflykt eller liknande. Har gjort något sådant på alla mina resor jag har varit på. Sightseeing, museéum, båtutflykter, sett sevärdigheter, gått på matcher med kända lag, sett musikaler, besökt historiska platser och andra saker - sånt har jag gjort på alla resor. Oavsett om det varit en solsemester i Turkiet eller en shoppingresa i London. Det gör resan otroligt mycket mer intressant tycker jag.

En FET bildbomd från senaste resan i Egypten. Väldigt vackert var det där och vi fick uppleva många saker förknippade med deras kultur. Väldigt skoj och dit vill jag tillbaka en tredje gång.


~

I miss you, I miss your smile. And I still shed a tear every once in a while. And even though it's different now you're still here somehow. My heart won't let you go, and I need you to know. I miss you.


Jennys första utgåååång!

Tjenixen bloggen, kom precis hem från en väldans trevlig utekväll med fina vänner. Ikväll firades jenny som äntligen fyllt 18 år! Kvällen började med att vi var ca 15 st tror jag som åt middag hos henne och förade, grymt god mat var det och stämningen var på topp. Efter det drog ett gäng av oss ut och fortsatte firandet av stumpan på klubben NYPE. En mycket bra kväll och imorn blir det utgång igen för då ska Frida W firas! Sedan efter det är det bara EN av brudarna kvar som inte har fyllt 18 och det är Greta, så den 7 dec blir det paaaaaaaaarty som aldrig förr. Jaja nu tänkte jag sova och ska verkligen sova ut imorn, för är ledig! Hörs bye



Jag och Jenny hemma hos henne innan vi drog ut, fixade och redo!

GRATTIS MIN ÄLSKLING!! <3 18 ÅÅÅÅÅÅÅR :D

Klockan är efter 00.00 och vet ni vad det betyder!? Idag fyller Jenny äntligen 18 år, som vi har längtat! Haha grattis babyboo, välkommen till vuxenlivet. Helgen kommer bli galen, och helgen efter det åker vi till London! wawawiiba!


2 minuter

Ä.n.t.l.i.g.e.n. Två minuter innan deadline skickade jag in min Filosofi uppsats, ha ha.. Usch skrev som en jävla dåre och den blev prick tre sidor (var max 3) och ordbajsade som en crazy person. Absolut inte mitt bästa arbete men hade inte förväntat mig mer ändå, fan nästa gång måste jag verkligen börja med uppsatsen i tid orkar inte sitta och skriva så här i sista sekund längre, bli aldrig bra då -.-

Nu ska jag hoppa in i duschen, efter det lägga fram kläder för imorn, förbereda mig inför engelska lektionen jag ska hålla med två andra tjejer (nervöst vrak) och även läsa igenom frågorna inför Religionsseminariumet imorgon. ROOOOOLIGT.



I brist på annan bild. Från idrotten i fredags.

Filosofi A - kunskapsteori uppsats.


Helgen

I fredags blev det firande av Mickis som fyllde 18 i torsdags! Det började med middag, tårta, presentöppning, sång&dans och förande hos henne och efter det var vi ett stort gäng som drog till Amnesia (gamla the bridge) och det slutade med att vi stannade där hela kvällen! En GRYMT härlig kväll var det! Mickis hade kul, vi alla andra hade kul och tillsammans dansade vi hela kvällen lång. Bakis och jävlig hela dagen igår var jag, kusinerna kom hit på middag och egentligen behövde jag verkligen sitta och skriva en hel filosofiuppsats som ska in idag kl 21.00. Men icke sa nicke, blev en spontan utgång igen! Vi var lite blandade människor men kvällen startade på Soft bar för mig och Mickis med vårat fina grabbgäng, sen drog jag och Mickis till Moda en snabbis, vidare där ifrån till Hornstull för att gå in på Strand med andra vänner men insåg att vi inte orkade stå i den absurt långa kön. Då drog jag och Mickis tillbaka till Soft bar där de andra fortfarande var och spenderade resten av kvällen där! Hade en jäkligt bra kväll, var sjukt mycket drag på Soft faktiskt! Plus att man träffade en hel del nya härliga människor.

Konsekvensen av gårkvällen var att jag kom hem halv sex, skulle börja jobba kl 11 idag men det gick ju inte.. sjukanmälde mig. Inte bara för att jag var trött och så utan för att nu måste jag sitta och skriva hela den där filosofiuppsatsen på några timmar i fortfarande bakis tillstånd -.- Fun times! Menmen, som man bäddar får man ligga, helt enkelt. Hörs efter kl nio!

Två bilder från i fredags:
Som nybliven 18åring och jävligt taggad på sin första krogrunda här i Stockholm så blev Mickis jävligt full. Haha! Fin signatur vid fyllekäket va?



Ju fullare hon blev desto klumpigare blev hon. Hon ramlade ett flertal gånger och det värsta fallet var när hon vurpa mitt på gatan och drog ner Anton över sig, haha lilla Mickis.. Då skrubbade hon upp lilla knät! Stackaren - tur att hon var full annars hade det nog gjort ännu ondare. (Varning smått äcklig bild)



(Antons huvud och Mickis uppskrapade knä)

Och sedan några oskarpa bilder från igår!


RAGGADISH



Från och med nu kommer detta vara en skoblogg. Alla inlägg kommer handla om skor. Nädå, men usch vad vackert det är med skor. Skofetish? Javisst.

MADNESS

ADINA Velvet Ankle BootSAFFI Mary Jane Platform ShoesPACO Banana Heeled Suede Platform Court ShoesSWAGGER Round Toe Platform Court ShoesSACRED Velvet Bow Court ShoesADINA Leopard High Ankle Boots

I London kommer jag shoppa skor, skor, skor, skor, skoooor. Underbart!


RSS 2.0