Ska prova imorn i stan!

Jag vill verkligen ha en enkel vanlig svart långklänning och jag har en favorit från H&M för bara 99 kr! Men den verkar vara slut känns det som och det finns en helt okej på Monki också men det kostar dock 250 kr istället. Imorn ska jag och Jenny till stan en snabbis efter skolan då jag ska lämna tillbaka två par shorts från Bikbok, köpa ett par shorts från Zara om de finns kvar (HOPPAS) och sen även checka lite andra saker. Då ska jag se om klänningen från H&M finns kvar och sen även prova denna från Monki :)


Frukost



Åt frullerulle i min nya skål imorse!



Blommor på bordet, kul att fota.

Jag gapskrattade!

Hejhopp gummisnopp! Konstigt att jag skriver nu? Jag åkte inte till skolan idag utan stannar hemma och pluggar istället, busigt. Som jag skrev igår så skulle jag till läkaren imorse för att checka lite saker. Som jag fruktade så var jag tvungen att ta ett blodprov och om jag var nervös!? Jag sa till mamma att jag skulle gråta, spy, svära och svimma när jag tog sprutan. Men vet ni vad jag gjorde istället jag gapskrattade?! Haha vilken normal människa skrattar när man tar blodprov? Jag kunde inte sluta och bara satt där och skrattade tills det var över. Haha bättre än att svimma, spy och gråta kanske. Svor gjorde jag i och för sig också höhö. Men det kändes ju ingenting. Haha jag kanske skrattade åt mig själv, över hur dum och rädd jag var innan men jag hade ju ingen aning om hur det skulle vara. Det gör ju lätt mycket ondare att vaccinera sig :s Men jag fick iallafall lite salvor utskrivna till mina händer och knölen får jag typ leva med resten av mitt liv, det är en liten broskknöl bara, euw? Som belöning för att jag tog blodprov (som mamma har tjatat!!) så betalar hon och pappa en mönstrad maxi-klänning! Yey för det har inte jag råd med hehe!



Aja nu ska jag möta upp Jenny som också är hemma så ska vi till Vivo för att köpa lite smaskens. Sen ska vi båda hem och plugga var för sig. Puss!



Baksidan just nu, fint väder fast lite kyligt.

Segodag

Tjulululu! Idag åkte jag och Jenny hem efter första lektionen, vi gick på naturkunskapen men skippade sedan svenskan och matten för att åka hem och plugga. Blev det något plugg gjort? Nej. Har jag pluggat något nu ikväll? Nej. Så dålig på att börja! Jag bara skjuter upp det hela tiden -.-' Nu funderar jag på att stanna hemma imorn hela dagen för att plugga istället för annars kommer jag inte hinna med företagsekonomin som ska in imornkväll. Kl nio imorn ska jag även till läkaren för att kolla upp lite eksem och en knöl vid mitt öra. Mamma avslöjade att jag typ måste ta ett blodprov imorn?!?! Jag som har kommit med bra bortförklaringar och undvikit det så länge nu, men nu måste det göras.. :( Är skiträdd och kommer säkert typ dö men om mamma vill det så? Hehe. Aja, får se hur jag känner imorn. Nu ska jag strax sova, godnatt!



BTW, när kommer man kunna gå klädd så här i Sverige, i Oktober eller? :s

Trevlig kväll igår, nu pluggggggg

Igår var det meningen att jag och Tove skulle vara hemma hos henne och sova där. Men sen får jag ett sms och vi blir bjudna på fest hos Tim och vi tänkte varför inte så vi drog dit! Jag tyckte att det var apkul och massa trevligt folk. Vi hade kollat upp att sista 116-bussen mot Vällingby skulle gå 02 någonting och att vi då skulle vara hemma hos Tove vid tre. Men självklart missar vi sista bussen och får sova hos mig istället hehe.

Nu måste jag ta mig i kragen och skriva den här jävla labbrapporten som ska skickas in ikväll. Jag fattar inte hur den ska skrivas och den verkar skitsvår. Men vafan, får väl få ig på uppgiften då. Bättre det än att inte skicka in den enligt mig, iallafall på just den här.



Bild från igår pöss! (ps, rödvin ger lila läppar)

Goood stuff!

Lily Allen - Smile

Jag älskar ju den låten och den får jag höra live i sommar på Peace and Love :D !

På torsdag ska de bli mina!



Snyygggaa vaaa? Det tycker jag iallafall och när jag får mitt studiebidrag ska jag investera i dessa! De kostar 279 kr och är från ZARA.

Min nya kopp!



Jag har velat ha den här enorma koppen ett tag! Och nu är den äntligen köpt. Jag vet inte varför jag har velat ha den så himla gärna egentligen men jag tycker att den är så fin haha. Man kan ha te i den (jävligt mycket te), youghurt, fil och flingor, grönsaker, godis haha ja vad som helst. Kostade 129 kr (dyrt för en kopp, ja) och även fast jag typ har noll kr så köpte jag den för egna pengar (a) Hoppas att jag får bra användning för den.

Tjollahopp!

Vilket härligt väder vi har i Stockholm idag! Igårkväll var jag hemma hos Jenny och hade filmkväll. Vi körde på grönsaker och dipp, popcorn med aromat och självklart cola. Vi tittade på I taket lyser stjärnorna och I hennes skor, mycket bra filmer båda två! Det var första gången vi såg I taket lyser stjärnorna och vi båda grät som fontäner, och jag blev kär i Sakke! (Tsatsiki) Jag sov över där också men nu är jag hemma och tänkte strax duscha. Ska in till stan och träffa Robin ett par timmar och sen hem till Tove för en sleepover!


Gröna kortet!

Jag kommer köpa det Gröna kortet på Gröna Lund i år tror jag, det kostar 159 :- och då har man "gratis" inträde till alla konserter :) Några som kommer uppträda på Gröna Lund i sommar är Miss Li, Mando Diao, Veronica Maggio, The Baseballs, Hoffmaestro och Europe! Och dom skulle vara kul att se tycker jag, annars är det så trevlig stämning på Gröna Lund när det är fint väder så man kan bara dra omkring där inne ;) Vänner som läser det här skaffa ni också kan ju inte gå ensam! :p pöss

Jag vill & ska så småning om ha, dessa från BikBok


Haha vi har alltid kul på lagerhaus



Jenny testar en jättesöt badmössa, i form av en cupcake!

Gosapan fyller 1 år idag!

Bara för att min lilla ängel firar sin 1 åriga födelsedag idag så ska jag ägna det här inlägget till henne! Här kommer en drös med bilder som jag tog på henne här om dagen :)



min hund kan sitta på rumpestumpen



krokig pose?



haha tungan



haha räcker ut tungan?



närbild på bebisen



busunge!



haha jag tycker att hon ser ut som en gammal gubbe som skakar hand!



kloka ögon!




nutte!



haha cutiepie!

Snart ska hon få vaniljglass med hundgodis, yummie!

En till snygg maxi dress, jag vill ha!



Från Topshop!

IDAG ÄR EN BRA DAG!

Tjoho, idag steg jag upp runt halv elva och hoppade direkt in i duschen. Ikväll kl 18.00/18.30 kommer det typ 26 pers hit och ska överraska min 20-åring till brorsa! Han tror att hans fem kompisar från Sumpan ska komma och hämta honom här hemma halv sju för att dra ut och äta middag men istället käkar dom här med oss och sen drar ut, tror Simon kommer bli besviken över att han inte kommer dra ut med dom och käka men mamma tycker att det är en rolig överaskning så jaja. Nu tänkte jag försöka hinna plugga lite, sen kommer Jenny och Tove över någon gång innan sex så fixar vi oss lite tillsammans, dom ska också äta här. Sen runt åtta möter vi upp Frida F, Greta och Malin H så går vi alla tillsammans till Sara! :)



Bild: 1 jag och Frida F, 2 Greta, 3 Jenny & 4 Tove - från Örebroresan, bild 5 Malin H från malin S födelsedagsfika ;)

Ha en bra lördagskväll puss!

-

Mitt tålamod har runnit ut i sanden, och nu är jag fan arg.

-

you're almost crossing the line, maybe you should think a bit extra hard on your next move.


-

wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf wtfwtf

Också ny!



Army Jacket från Urban Outfitters, 585 :-

Ny!



Ny baseballjacka från Gina Tricot! 249 :-



Ja jag är grymt uttråkad, och nu blir det plugg. Bara för att göra något skoj för omväxlingens skull! Nejmen brorsan fyller ju 20 år idag, GRATTTTTTTIIIISSS!! (Inte för att han kommer läsa det, någon gång ever men kändes schysst att skriva. Imorn blir det lite överaskningsfest/middag för honom och sen hem till sara på fest för hon fyller 17 idag, GRAAAAAAATTTTTTTTIIISS på dig också :D Inte för att du heller kommer läsa det hehe. Kommer iallafall inte hinna plugga imorn och vill inte spara allt tills på söndag så tänkte köra lite nu.

Ikväll blev det middag på Jimmy's steakhouse på Söder och hä va gött! Mormor kom idag också så det blev familjen och hon, och eftersom att man bara fyller 20 en gång så gick det ju inte att snåla från mamma och pappas sida så notan gick på 2 300 !??!?!? Men god mat var det iallafall.
Simon fick 12 st stora ölglas av mig i present, don't ask what because I don't know why, kändes coolt och som en bra present?

Nu: plugg som sagt. Sen: sovasovasova.

Jag älskar dig mamma, du finns där.


-

'.. för hon har aldrig frågat. Och därför heller inget fått veta.'

-

jag klarar inte av det här längre, att hålla mig i skuggan och att ingen förändring sker. det tär på mig, och det tär på er. jag älskar er så mycket att det ibland omvandlas till hat.. utan att jag kan hjälpa det vill jag inget annat än att bara försvinna.
skärmen blir suddig av tårarna som bildas i ögonen, kommer det någon gång att ta slut?

fråga inte.


Maxiklänningar med mönster, perfekt!

Denna fina från ellos.se



Och denna från Topshop



Ååh det är så synd att maxi-klänningar är så dyra!

-

sluta med attityden stumpan, den kommer du ingen vart med.

Vill ha den här drömmen från bubbleroom.se..





Kostar dock 699 :-, och det går inte min ekonomi med på just nu :(

Måste bli bättre på att gå i högklackat nu till våren/sommaren!



Så det är bara att börja öva nu! Gå korta promenixer ute t ex.

Lite nytt



Chilli tuggade ju sönder mina älsklingar från Vagabond, så det blev att köpa nya 1000 :-
Sen har jag även hittat en grå oversize skjorta på mq, 400 :- ord. 50% rabatt! Alltså 200 :-



Svart bustier från h&m 179 :-



Ursöta rosablommiga! Väldigt somrigt. 2 st påslakan + 2 st örngott från lagerhaus för 299 :-

En mysig och solig dag



Bilder från någon av de första dagarna på lovet, jag hade avfärgat mitt hår och var i vällingby med Jenny för att köpa röd hårfärg. Solen strålade så vi satte oss på våran första uteservering detta år, cosy.

Gårdagen

Igår blev det en hemmakväll med Jenny. Vi var hemma hos mig och åt onyttigt, tittade på 17 again som gick på tv och badade jacuzzi. På dagen igår tog vi en tripp till Ikea. Vi tog tåget och buss dit och sen blev det även lunch där. Jag hittade saker för 200 kr, Jenny för 40 kr hehe. Jag hittade iallafall 12-pack stora ölglas till brorsan som fyller 20 på fredag, ett stort vanilj-doftljus, en glasburk för topps hehe, en liten smink-handduk, små glasljusslyktor för värmeljus och lite andra småsaker. Sen såklart en chokladkaka för 5 kr och en chipspåse för 9 kr hihi. Till lunch körde vi på varsin ikea-korv + läsk och till efterrätt en mjukglass var för 5 kr. Älska ikeas priser!

På kvällen ville jag tända mitt nya vaniljljus, och sen utvecklades det till att tända ca 10 små värmeljus som också har doften vanilj och sen även en rökelse. Det var första gången och mitt rum doftade ljuvligt. Rökelsen påminde om Egyptens dofter tycker jag!


-

whatever dude


Rött? Det kan man säga.


11 AUGUSTI SITTER VI DÄR PÅ EN BALKONG I ALANYA IGEN OCH NJUTER!

.. fast denna gång utan päron närvarande och en bacardi breezer + cigg i handen ;)



bild från förra trippen dit.

HÄÄÄRLIGT!

Alice i Underlandet

Tjollahopp. Idag var jag och Jenny i stan en snabbis och där gick vi in i ett par affärer men vi hittade inget skoj. Vi hann även med en kaffe + påtår på åhléns-taket. Det var mysigt, synd dock att det inte var någon sol idag. Sen på vägen hem stannade vi i Vällingby och gick i ett par affärer och där hittade jag ett par solbrillor, vanliga svarta. Vi hade även som en liten plan att vi skulle gå på Alice i underlandet ikväll så vi gick in på biografen i Vällingby och såg att den bara visades kl sex, och då var klockan 20 över fem. Vi chansade lite och beställde biljetter till den kl sex och tänkte att vi bara fick värma middagen när vi kom hem. Det var nästan tomt i salongen och vi hade två platser på översta raden i mitten, nice. Filmen var faktiskt sådär, den var inte dålig men samtidigt inte så bra som man hade förväntat sig. Äsch vet inte vad jag ska säga, många har sagt att den är bra men jag tycker sådär, alla tycker olika. Nu ikväll efter filmen har jag bara varit hemma och slappat, jag har tittat på juno bland annat. Älskar den filmen. Nu ska jag snart soova, för imorn blir det en tripp in till stan, kanske sätta sig på en uteservering och sen checka in l'oreal-tävlingen i gallerian - om det blir fint väder.

Johnny Depp, snygg som alltid!



De fyra huvudpersonerna, hattmakaren (?), röda drottningen, vita drottningen och såklart Alice.



De här två var nog mina favoriter i hela filmen, haha. (Tweedledee och Tweedledum)


Stan en snabbis

Bråttombråttom, halv två ska jag och Jenny in till stan en snabbis där jag ska checka in en tröja och ett par solbrillor, och här sitter jag i soffan med smutsigt hår, pyjamas and no make up. Dags att rappa på! Puss


-

Jag fattar inte?


Legally blonde 1

Idag har jag varit hos Jenny hela dagen och tittat på ...Och så kom Polly och sen glott på tv. Vi gick till Björnboda och köpte choklad, läsk och chips hehe. Jag var där till typ kl sex, sen dess har jag bara varit hemma och ätit middag, städat lite på rummet och tittat på tv. Nu sitter jag i soffan och tittar på Legally blonde 1 som går på trean, sen efter att det är slut ska jag städa rummet och sen sova tidigt. Ska nämnligen upp runt nio imorn för att spendera hela dagen i stan med Jenny. Vi har massa ärenden och om det är strålande väder vill vi inte slösa bort dagen. Vi ska utnyttja den till max. Jag ska försöka hitta en svart bustier från H&M i min storlek, kommer säkert köpa ett par till strumpbyxor och sen ska jag checka lite andra saker.

Ikväll bokade även jag och Tove tågbiljetter till Peace and Love! YEY! Eller aa Tove bokade så betalar jag henne sen. Nu är äntligen allt klart, festivalpass+camping och tågbiljetter CHECK!!!!! Jag är så jävla taggad och längtar gaaaaaaalet.


Vårkänslor

Jag känner mig glad, jag ler typ hela tiden och jag är grymt sugen på att gå ut och gå. Våren är här! Och det är varmt ute :) Igår tog jag och Jenny våran första lunch på en uteservering och det var lovely!

Jag gillar och uppskattar till och med min lilla (stora) gosapa ännu mer! Hur busig hon än är och hur många av mina skor hon än tuggar sönder (okej jag har inte förlåtit henne för att ha tuggat sönder mina favoritskor) så kelar jag med henne nästa sekund, jag är fortfarande nykär i min lilla prinsessa :) Våren är hääärlig.


FESTIVAL

I maj tror jag att det är, då kommer H&Ms nya kollektion ut och den heter FESTIVAL. Jag vet redan ett par saker jag skulle vilja ha från den men har inte sett hela än och lovar att jag kommer vilja ha massor av saker då.



Jag vill ha den blommiga blusen/klänningen högst upp till höger och de svartvita skorna! Skulle även vilja prova den vita over-size blusen. Känner på mig att det kommer vara en massa godingar i denna kollektion!

R E D H E A D !

Nu är förvandlingen klaaaaaar, och jag är NÖJD! Mitt hår är sjukt slitet men det är rött! ;) Och det är det som räknas hehe. Jenny gjorde ett exemplariskt jobb och tack så mycket!



Så här ser jag ut nu! Men det syns inte riktigt hur det ser ut i verkligheten på bilderna :) pyss


Färgning pågår, av hår.. och handduk?

`

Hoppas på ett lyckat resultat!!!!!!!!!!!!!!

En underbar text <3

I can almost see it
That dream I am dreaming
But there's a voice inside my head saying
"You'll never reach it"

Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking

But I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down
But no, I'm not breaking

I may not know it
But these are the moments that
I'm gonna remember most, yeah
Just gotta keep going

And I, I got to be strong
Just keep pushing on

'Cause there's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb, yeah!

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Somebody's gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb, yeah!

Keep on moving, keep climbing
Keep the faith, baby
It's all about, it's all about the climb
Keep the faith, keep your faith, whoa


Miley Cyrus - The climb


Yepp, it's kind of bad

Resultatet av avfärgningen. Från hårbottnen och ner: vitt, gult, orange.. ja ni ser ju. Men det var väntat att det skulle bli något liknande. Jag ska till vällingby imornbitti och prata med en kvinna som jobbar på Åhléns om vilken rödfärg jag borde färga med nu för att få det så jämnt som möjligt. Jag hoppas verkligen att jag lyckas nå ett önskat och lyckat resultat imorn så att jag bara kan låta håret vara sen. Wish me luck!




Avfärgning sker i denna stund


Budget is the shit!



Jag har för mig att den vänstra kostar ca 200 kr och den högra typ 2 300 kr. Budgetbikinin är ju mycket snyggare! Och om jag skulle välja någon skulle jag helt klart ta den vänstra. Innan jag visste vilken som var billig och vilken som var dyr trodde jag att det var tvärtom.

I need from Topshop


RSS 2.0