~

Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Ja jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag


tuesday

Idag var min första skoldag denna vecka, igår gick jag inte för att jag inte hittade min hemnycklar. Idag fann mamma dom på vardagsrumsbordet.. woops letade väl inte supernoggrant kanske. Iaf! Hade historia och affärsjuridik idag, fick reda på att jag fick mvg i slutbetyg i mental träning (weei) och sedan åkte jag hemåt, plockade även upp vovvisen från dagis på vägen hem. Har bara tagit det lugnt hemma resten av dagen förutom att jag träffade Jenny och Mickis ett tag ute. Blev ingen kickboxning idag för hade ingen att gå med, forever alone/folkskygg - nä men ville inte gå själv andra gången redan så får vänta tills nästa tis då jenny är frisk igen!

Lagade köttbullar och makaroner till middag, mumma.



Imorgon är det heldag.. Ska vara på plats i brommahallarna kl 08.30 - och det ska jag klara! Ska även upp och duscha och tvätta håret innan så ställer klockan på 06.00. Good luck to me!

min lilla bebo



Min Chilli när hon var valp, asså gullleeeeeeeeeeee <3

Curly hair

Hade inget för mig så tänkte att jag skulle sätta mig och locka håret i någon snygg frisyr, inte som jag brukar ha utan mer böljande naturliga lockar. Så blev det inte utan självklart dök affrot upp igen när jag var klar med locktången. Håret blir så himla stort och det är svårt att få "naturliga" lockar med den här locktången. Satte upp det i en hästsvans och får göra ett nytt försök sen, vet inte vad jag ska ha för frisyr on my birthdaaay. Inte kläder heller för den delen.


shoes

Fick dessa finisar i julklapp av kusinerna and I adore them! Premiäranvändningen av dem får nog bli nästa lör på 19års firandet :D haha lilltån kikar ut lite på bilden men de sitter som en smäck.


sista veckan som 18åring

Nästa söndag fyller jag 19, ett steg närmare the big 20! Wawawibaa. Så detta blir min sista vecka som 18åring, sjukt att det har gått så fort. I alla fall så ska jag ha en drinkbjudning hemma hos mig för ca 20 st av mina vänner och efteråt tror jag att vi drar vidare ut till en bar - eller nattklubb får se vad vi känner för. Har hållt på att förbereda lite inför det idag, bara kollat lite vad vi redan har för flaskor hemma och vad som behöver köpas. Hoppas det blir trevligt ser fram emot det!



Nu sitter jag och myser framför tvn med morrötter och dipp - ja är något beroende av dipp..


the weekend

Hejhej! Snabb resumé av helgen då, innan jobbet i fredags följde jag med Mickis till nagelsalongen ett tag sedan var det dags att gå till jobbet och jag jobbade mellan 17-22, trodde att det skulle vara till 23 men fick sluta tidigare. Var ett helt okej event, älskar att jobba med mina arbetskamrater där så det gjorde det hela roligare. Vi serverade välkomstdrycker, fick varsitt buffébord som vi skulle ha ansvar över, fylla på och hålla snyggt. Sedan blev det lite olika uppgifter under kvällens gång och efter fick vi som jobbade norpa åt oss det som fanns kvar av buffén hihi. Efter eventet åkte jag till mickis pappas lägenhet där vi var några stycken och drack lite men var så trött så åkte hem vid ett.

Var bara hemma hela lördagen och chillade sen kom Mickis över på kvällen och så hade vi en trevlig myskväll med snacks och film. Erik och Simon kom också över ett tag för att diskutera en skidresa vi kanske ska göra på sportlovet ett gäng till Eriks stuga, vore såå skoj! Hoppas att det blir av.



Jag och Nick på Nype förra fredagen



Jag och Jenny på Pure förra lördagen
(konstigt ljus inne på toan)


Jobb ikväll!

Jag är hemma idag. Inga kommentarer. Det är som att jag är två personer - vill gå upp för jag vet att jag måste till skolan men ändå ligger jag kvar i sängen och sover för att jag är så trött. Hade bara en lektion idag som var två timmar så kunde lika gärna lyft på arslet och släpat mig till skolan men icke. Jaja, nästa veckan ska jag inte skolka nååågot alls.

Ikväll ska jag jobba! Elite har ett event tror att det var Indiska ambassaden som skulle dit (?) så chefen kommer vara där eftersom att det är han som bjudit dit dom, han är från Indien själv. Det kommer nog bli väldigt trevligt, jag kommer servera där tror jag är inte 100 på vad vi tjejer får för uppgifter men det får vi veta när vi kommer dit. Blir nog mellan 17-23 sen får jag se vad som händer efter åker nog hem bara för kommer nog vara trött.


For my 19th birthday


Foton från dagens FOTO-lektion



Älskar att foooota. Blev mycket head-bangning och hoppande/springande på dagens lektion haha allt för att få den perfekta bilden.

Dagens klädsel

Idag lyckades jag ta mig till skolan! Weho. Gick upp tidigare för att duscha och tvätta håret också så var väl uppe runt sex.. fyyfan usch vad trött jag var. Men bra att jag kom iväg iaf, vi hade en lång FOTO lektion (estetiskt val), sedan blev det sushi lunch och efter det var det en historia lektion som vi inte gjorde någon nytta alls på. Strax efter jag kom hem blev det en trevlig promenix med Anton och nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik/tittar på tv/bloggar och värmer mig. Snart kommer mamma hem med thai-mat mumms!





Jacka/kavaj från nelly.com!


mitt lass - dipp

Lite kvällsmys med grönsaker och dipp, jajamän.
Blev att jag stannade hemma idag också.. Jag är såå dååålig. Men jag kom verkligen inte upp! Ville ligga kvar i sängen.. Försov mig först och så ringer mamma en kvart innan jag skulle gå och påminner mig om att jag måste gå upp. Redan då kände jag bara blä vill inte stressa till skolan, sedan såg jag att Jenny smsat och säger att hon skulle stanna hemma idag och utöver det hade jag en extrem träningsvärk så hade inte kunnat springa till bussen. Dääääärför sjukanmälde jag mig och stannade hemma he he. Alla dessa bortförklaringar. Imorgon SKA jag till skolan, får fan tvinga upp mig själv. No more skolkning.. Denna vecka iaf.


Mysdag

Hello! Idag stannade jag som sagt hemma och det var väldigt skönt att få sova ut. Känner mig inte så taggad på att gå upp tidigt imorn.. Men i alla fall, kickboxningen var grymt kul! Jag gillade det jättemycket och jag och Jenny kommer från och med nu alltså köra varje tisdag. Det var en väldigt stor grupp och det var blandade åldrar från 18 och uppåt, vi nybörjade var i en grupp medan de andra fick vara i en annan. Sjukt jobbigt pass men riktigt givande! Och faktiskt roligt, brukar kunna bli uttråkad lätt när jag tränar på gym så detta var en rolig omväxling. Känner att jag kommer ha en riktigt grov träningsvärk i hela kroppen imorn, tror jag sträckte rumpan och baksidan av låren på uppvärmningen hahah..

Ravioli middag innan träningen



Efter träningen kom Mickis över och vi tittade lite på tv, sedan hoppade vi i utespat och satt där och chillade ett tag. Det var riktigt skönt och hoppas att det funkade för min träningsvärk. Sedan blev det mer tv tittande med chips och dipp hihi. Riktigt mysdag!


Landet för längesedan

Blev en lång sovmorgon och en hemmadag idag, riktigt skönt. Orkade verkligen inte ta mig upp imorse.. Så sjukanmälde mig till första lektionen och sedan hade vi inga mer lektioner. Blev ingen mysig lunch på Vapiano men vi får köra någon annan dag! Hade helt glömt bort att jag och Jenny har vårat första Kickboxningspass ikväll kl 19.00-20.00! Ska bli kul! Vi kommer att köra varje tisdag från och med nu. Så vi får köra middag/bad ikväll efteråt helt enkelt om vi orkar.



Nu ska jag titta på Landet för längesedan som går på TV4 FILM. Riktigt längesen jag såg den, mysmys!


tog ett bad

Har varit lite frusen idag så efter middagen bestämde jag mig för att ta ett efterlängtat avkopplande bad. Har tänkt göra det flera dagar men har haft annat för mig, idag blev det av och hade musik i bakgrunden. Huvva vad skönt det var och vart helt seg och trött efteråt haha. Men det ska jag göra oftare, badar aldrig i vårt bubbel badkar här inne, speciellt skönt är det ju nu på vintern att ta ett varmt bad.



Nu tänkte jag strax krypa till sängs är trött och ska upp tidigt imorn. Förhoppningsvis blir det en mysig lunch på Vapiano imorn och sedan är jag själv hemma tills rätt sent på kvällen och är då hundvakt åt min bebis så då kommer Jenny och kanske Mickis över på middag och maybe lite vindrickande och bad i utespat. Lyxig mysdag mitt i veckan, lovely!

från nelly.com

Beställde ju några saker från nelly.com för några dagar sen! Fick dock ett mail om att skorna var slut på lagret och att det stått fel på hemsidan så fick inte hem dom -.- Men det andra var jättebra! Älskar "jackan", leopard-klänningen ville jag ha mer som en topp istället för klänning men den är fin som båda, toppen! Och sedan är väskan/clutchen också superbra och jag har använt den på två utgångar redan, köpte även en svart ögonskugga men den funkade väl sådär, blev mer gråaktig men inte så att jag orkar skicka tillbaka bara den hehe så behåller den istället.


vill prova!

Tequila Rose Strawberry Cream

Otroligt gullig Tequila Rose flaska som jag gärna skulle vilja prova på!

  • Alkoholhalt 15,0 %
  • Användning Serveras kyld eller med krossad is. 
  • Smak Gräddig, mycket söt smak med tydlig karaktär av jordgubbar och vanilj.

    Mums ju!

  • Shakespeare in love

    Tittade precis på filmen Shakespeare in love som gick på TV, andra gången jag ser den och det är en av de bästa filmerna jag sett. Så underbar och vacker.


    Morgonbeställning

    Morsning! Gick upp runt halv 10 och hoppade in i duschen, sedan har jag bara tagit det lugnt vid datorn men måste börja fixa mig strax för bussen mot skolan går 11.26. Passade på att göra en liten beställning på nelly.com nu på morgonen! Skojskoj, dock tror jag inte att det kommer hinna komma till helgen men men. Skulle ha jobbat hela helgen men fick ett sms av chefen som sa att jag får ledigt då det inte var alls mycket gäster, synd för att jag verkligen behöver pengarna och jobbar ju så sällan men awesome då Tove kommer och hälsar på i helgen! Då kan jag umgås med henne utan att behöva gå upp omänskligt tidigt på lör och sön. Hörs sen!


    Björnrike!

    Den 2a januari tog jag och Jenny bussen upp till Björnrike för några dagars skidåkning! Vi var där mellan 2a-7e. Vi bodde i en stuga där med hennes familj och det var en riktigt trevlig resa! Vi hann med mycket åkning i backarna, flera trevliga afterski och goda måltider. Mycket kortspel och mys framför tvn. På vägen dit fastnade våran buss i en hal backe och medan vi stod där började bussen efter ett tag åka bakom mot ett djupt dike så paniiiiiiiken kom och fick en liten nära-döden-upplevelse haha. Det läskiga var att busschauffören inte satt på sin plats vid den här tiden utan han stod typ halvt utanför haha men till sist drog han i handbromsen så bussen hann inte glida längre neråt.



    Läskigt!

    Sedan kom vi iaf till stugan och hade några härliga dagar. En dag bytte jag och Jenny utrustning ett tag så jag provade hennes skidor och hon min snowboard. Haha det gick sådär.. Båda plogade som galningar - jag har inte stått på skidor på flera år men jag håller mig till min snowboard känner jag haha.



    Fin utsikt från stugan



    Våran sovplats



    Blev en riktigt mysig och god fredagsmiddag på restaurangen nära stugan, sedan åkte jag och Jenny hem till sthlm kl 12.00 på lördagen. Crazy som vi är så drog vi ut sedan på kvällen haha! Ingen vila här inte. Dock drog vi bara till Soft med våra grabbvänner och drack där hela kvällen. Väldigt trevligt var det! Sedan hade jag och Jenny en smågalen hemgång som vanligt haha.



    Hahah

    long time ago we talked

    Tjenixen! Det var ett tag sedan jag bloggade känner jag, 27 december. Vet inte varför men det har bara inte blivit av har haft så mycket som har hänt. Julfirande flera dagar i sträck med släkten, nyårsfirande, jobb, festat, björnrike och nu skola. Kan sammanfatta allt i bilder!

    Julen var otroligt mysig som vanligt, även fast det är rätt påfrestande så älskar jag att fira med min underbara släkt flera dagar i rad. Sammanhållningen är guld värd och jag älskar min släkt väldigt mycket.

    Bilder från julafton, juldagen och annandagen.



    Är supernöjd med mina julklappar också, den allra bästa var systemkameran yeye!
    Gick ut på juldagen - håller på att fixa mig här. Har redan tagit huur många kort med kameran som helst hihi.



    Lite bilder från mitt julfirande. Bilder från nyår och björnrike kommer upp i två andra inlägg!

    RSS 2.0