movie times



Pirates och gottis, sällskap och hemtrevlig lite julig belysning. Härliga söndag


shoppingen i stan



Två stycken likadana tunikor i olika färger från Bikbok. 399:- / st



En till tunika 199:-, nya svarta vantar (glömde ju mina på bussen så köpte ett par nya likadana) ca 70:- & ett par vita fluffiga strumpor som jag ska ha till min ängla-outfit på nästa helgs halloweenfest. Ca 30:-. Alla dessa tre från H&M.

insidan som räknades

Med er var det ju insidan som räknades. Jag kunde bete mig som ett litet barn och flumma med er, och ni accepterade mig ändå. Vi var så avslappnade med varandra och jag kände mig så trygg. Av er var jag accepterad, och av er kände jag mig älskad. Jag kunde känna hur äkta våran vänskap till varandra var, jag trivdes så enormt med vetskapen om att ni var mina närmsta vänner.

Nu är jag omringad utav ytlighet och falska leenden. Överallt man går, bedöms man. Det verkar inte vara okej för mig att bete mig och vara den Linn jag var när jag var med er, längre. Och det suger, för det är den enda "linn-versionen" jag verkligen gillat hur jag har mått. Nu finns det få ljusstrimmor i vardagen, jag vaknar, åker till skolan mot min vilja, vantrivs där och sen åker jag hem. Samma sak, varje dag. Plugget tar över mitt liv och jag lever inte längre känns det som. Jag upplever ju ingenting och jag är så sjukt trött på min omgivning att det inte ens går att skrivas med ord. Känslan jag bär på varje dag, åh. Jävla å-n-g-e-s-t.

Jag blir så trött på mig själv, mer ofta än vad man borde, på mina humörsvängningar och mitt dåliga intiativtagande. Ibland strömmar tårarna, ibland flödar skratten. Men på senaste har det känts som att tårarna och ångesten har tagit över med hästlängder. Jag orkar inte vara ett ångest-barn, jag missar så mycket genom att tänka för mycket. Dåliga tankar, har knappt några positiva kvar känns det som.

Ber om ursäkt för depp-inläggen! Behövde bara skriva av mig lite. Har bara ingen bra kväll just ikväll, men imorn är en ny dag och det är höstlov. Snart kommer jag sällskapas av en av dom finaste. Jennypenny <3
Ha en bra kväll.

gnagande känsla

En återkommande känsla som gör att jag ångrar mig bittert, hur fan kunde jag släppa er. Ni är värda att kämpa för.

Jag saknar mina "gamla vänner", mina fina vänner som bor här i Vällingby. De underbaraste vännerna, människor som alltid har fått mig att må bra. Med dem mådde jag ju som bäst. Nu hörs vi inte av längre. Jag vill banka på mig själv för att jag har släppt vissa av er. Hur kunde jag? Jag insåg det inte tillräckligt då, ni gör mig glad och riktigt lycklig. Men nu känns det som att det är för sent för att återvinna kontakten med de närmaste. Tiden har runnit iväg, ni har gått vidare med nya vänner och nya skolor. Fan.

Det händer ofta, väldigt ofta faktiskt, att jag tänker tillbaka och får ont i hjärtat av att jag känner en sån stor saknad. Nu låter det som att ni är borta eller har flyttat till andra sidan jorden. Men ni finns ju kvar, precis här i orten Vällingby. Ni bor bara några minuter iväg, ändå pratar vi knappt längre. Och ses, ja det gör vi ju näst intill aldrig.

Jag känner mig lost, och inte ett dugg lycklig eller nöjd. Jag vill vara med dom som fick mig att må som bäst, nu har jag knappt några såna vänner kvar. Eller ni kommer ju alltid finnas kvar, i alla fall i hjärtat och jag kommer alltid veta hur underbara ni är och hur otroligt glad jag är över att vi fann varandra där första dagen i sjuan, vissa tidigare. Jag vill gråta, så allvarligt ser jag på den här situationen. Jävla skit, jag har förlorat min syster, mina bästa vänner och den glädjen jag en gång kände. Känner inte ens igen mig själv längre, fan nu kom tårarna på riktigt, usch jag vet inte vem jag är. Eller är det konstigt att säga så? Vad jag menar är att jag inte trivs, inte någonstans. Jag trivs inte med mitt liv och jag får panik över att jag varit så dum och bara släppt allt. Kapat kontakten med de personerna som betyder allra mest.

Det kanske är konstigt av mig att sitta och skriva allt detta, för om någon av er läser det här kanske ni tycker att det är överdrivet. För ni kanske inte känner likadant. Men det är okej, för jag kommer alltid att tycka såhär, det vet jag. Ni är underbara tjejer som har gett mig väldigt mycket skratt och lycka. Jag har bara bra minnen med er och de ska jag minnas för alltid. Tack brudar för att jag fick lära känna er, ni är fanimej de bästa vännerna jag har haft/har.

ae4 brudarna. ojoj vilka minnen och satan vilket härligt gäng <3


En heldag på stan

Hemma från stan nu. När jag kom hem hade pappa möblerat om i mitt rum så sitter här och försöker trivas. Går faktiskt helt okej! I stan hittade jag lite godsaker som jag kan visa bilder på lite senare, orkar inte just nu. Var ju i alla fall i stan med Jenny som sagt, tack babe för att du är du. Nu ska jag chilla lite till och titta på Top model, sen blir det middag följt av myskväll. Vill bara mysa ikväll och titta på betydelsefulla filmer. Vill inte tänka på ditt misstag som vän längre. Inte ikväll, hoppas någon fin själ vill komma och göra mig sällskap.

Pöss



Såna här vinterkängor skulle jag vilja ha..

vänner?

Wow, tror faktiskt att det var riktigt längesen jag kände mig så här utanför och uppriktigt sårad. Vilka jävla brudar.

Dags att åka in mot stan

Nu har jag ätit frulle, duschat och tvättat håret och sminkat mig. Dags för att köra en heldag på stan! Har ganska många ärenden så kommer nog vara där ett tag. Jag och Jenny åker in nu, sen får vi se om Gretish och Fridis kommer in sen också!

Några saker som står på mig lista;

- Änglavingar till Halloween-festen nästa helg
- Tunika från BikBok
- Vinterjacka
- Vinterskor
- Leggins med skinndetalj

Ja, sen är det massa mer vi behöver göra. Hörs sen!


Från tv-rutan till filmduken

Hela denna dag i princip, har jag och Jenny suttit inne och tittat på en och en halv harry potter-film. Cosy-times! Vi har bara slappat och ätit osunt. Likaså igårkväll, då tittade vi på The holiday som vi har sett ett antal gånger. Efter att Jenny gick hem idag runt 16.30 så gick jag en powerwalk med Chillson i cirkus 45 min, på mig hade jag mina nya Reebook Easytone! Andra gången jag använde de nu, it feels like I'm walking on moln!
Anyway, strax ska jag väl pallra mig upp från denna soffa för att hitta någon annan lite mer presentabel mys-klädsel att sätta på mig än den jag har nu. Me and Jenny ska nämligen upp till Vällingby för att se på bio! Mycket mysigt, men är rädd att jag kommer somna i bio-stolen. Äsch. Vi tänkte se "Pappa på burk", det är verkligen min typ av film. Eller ja, hoppas den är bra. Men är lite svag för komedier.

Får se om jag skriver ett inlägg när jag kommer hem efter bion, annars hörs vi imornbitti!


Look what I bought!

Nuu jävlar blir det att promenixa dagligen!



Beställd!

Nu beställde jag denna klänningen för ett par dagar sen, och den borde nog komma hem till mig antingen idag eller på måndag! Ville ju ha lite fler saker men den andra klänningen var redan slut och jag kände mig snål så skippade skorna och armbandet. Om klänningen sitter som en smäck och jag är nöjd, ska jag självklart behålla den. Och den kanske till och med får åka på på Halloween, som en del av en oskyldig vit ängel-outfit. Vi får se!
Gör detta till ett tidsinställt inlägg, för nu är det tidigt på morgonen och kommer inte komma hem förrän sent ikväll. Cya!


Uppe med tuppen, nästan

Idag börjar jag inte förrän 13.20 men jag gick upp redan 08.10 för att skriva på min essä. Kul va? Så ingen sovmorgon idag inte, men det är faktiskt okej eftersom att efter denna skoldag är det LOOOOOOOOV. Jag längtar. I alla fall så ska jag nu sätta mig och skriva en essä om skönhetsideal på cirkus 2.5 sida, strl 12 & 1,5 radavstånd. Det kanske inte verkar så svårt, men jag har ingen aning om hur jag ska bygga upp den och riktigt hur jag ska skriva. Hoppas det löser sig, för är ju liksom kind of ute i sista sekunden nu. Den ska vara utskriven och klar idag på svenska-lektionen! Jaja, dags att sätta igång ha en great day!

funderar på att beställa detta på nelly.coms rea



199 kr/st för skorna samt båda klänningarna. 79 kr för armbandet. Härlig rea!
Har velat ha skorna och klänningarna länge men inte orkat pröjsa deras org. pris, nu måste jag slå till! Vill ha alla de tre i sommar och armbandet föll jag för nu och känner att det också får bli mitt. Ska se om jag kan beställa imorn!

Godnatt, nu ska jag krypa till sängs. Är supertrött.

~

http://rahlenfeldt.blogg.se/2010/october/behandla-andra-efter-hur-du-sjalv-vill-bli-be.html#comment

det blev inget tidssinställt inlägg idag, hjärnan glömde det lika fort som jag skrev det

Nu är jag iallafall hemma efter en skoldag och ett snabbt gym-pass. Har sträckt halva rumpan/baksidan av vänster lår så går lite fult. Men är ju rätt så otränad så är inte alls förvånad. Just nu tittar jag på Top model som snart är slut, efter det ska jag sätta mig och plugga lite spanska. Har prov på onsdag.. Blä kan ingenting så måste få lite gjort ikväll. Sen ska jag försöka komma i säng ganska tidigt för imorn runt 08.00 ska jag och Jenny ut på en powerwalk. Hurtigt! Börjar sedan skolan 11.15.



Just one more of those random pictures

trööött

Ja hörni! Nu börjar jag bli trött och ska nog krypa i säng när som helst. Skickade precis in en MT analys som skulle vara inne senaste ikväll 23.59.59 hehe.. Bättre sent än aldrig! Imorn börjar jag 11.15, skönt med lite sovmorgon. Men går ändå till fem och efter det blir det gymmet så kommer hem ganska sent imörron. Wait! Kan ju i och för sig skriva ett tidsinställt inlägg redan nu som publiceras imorn på dagen, smaaaaartis. Fast kommer nog ändå bara bli någon onödigt inlägg bara för att prova. Menmen kanske bättre än ingenting, nä inte egentligen. Fan okej nu ska jag sova, vet inte ens vad jag skriver. Godnatt på er!


give me



Dessa två ringar från http://stylebytyra.se vill jag ha.


skulle verkligen vilja ha..



..en t-shirt med rymdmotiv.

Söndag, ångestdag eller slappardag?

Tjoho på er, idag är det söndag. Eller nu är det ju redan söndagkväll men tänkte att jag skulle skriva. Idag har jag gjort absolut ingenting, Jenny sov över här och sen sov vi till typ 11 och halvsov resten av dagen framför tvn. Hon åkte hem runt 4 tror jag? Och sen dess har jag bara slappat och pluggat lite FEK. Vi diskuterade det där lite, varenda söndag brukar vi ha ångest och sitta och plugga flera timmar. Men varför då? Söndagar ska man väl slappa på, det är fortfarande helg. Ja eller varför inte ge sig ut på stan eller åka och fika. Varför ska man bara behöva sitta inne och plugga. Tummen ner på den, från och med nu ska jag njuta av mina söndagar och ladda upp inför en ny skolvecka.



Idag har det reeeegnat satan.

balla skor



http://bubbleroom.se/tjej?strSearch=shoes+by+teddy


bänkade framför Paradise, men inte chilli för hon slockna



Fiiiin fläta vaa?

quotes

"I love love, don't care what it does to me"
"I love love, being in love"

right now, filmtajm

Just nu sitter jag och Jenny och tittar på en amerikansk komedi på 6an, Wedding daze heter den och är ganska bra faktiskt! Vi ska försöka plugga lite matte efter filmen.. Fan, är 99 % säker på att det inte kommer bli av, åh. Vi är för laaata. Och inte nog med det, så skippar vi nog att bada ikväll också. Orkar inte bli blöta haha, och man blir så grymt trött av det så kommer däcka direkt efter. Får bli en annan gång!

Ha en trevlig kväll!



Just a random picture, pretty awesome

Hej fina människor

Idag har jag jobbat mellan 08.00 och 14.20, det var tungt! Men kändes bra efteråt. Jag och Jenny var grymt hungriga eftersom att vi åt frukost runt 10 över sju imorse och sen jobbade väldigt hårt så pappa skjutsade oss till Ruccola där vi delade på en fet pizza med vitlökssås, cola och pizzasallad. Vi tyckte att vi förtjänade det hähä. Nu ska jag bädda om min säng och plocka upp lite på rummet. Sen kommer Jenny hit och då ska vi plugga matte b.. vi ska försöka iaf, känner att vi ligger lite efter så måste. Efter det ska vi se om vi ska fixa lite middag eller om vi ens orkar efter pizzan, sen blir det väl att ta en sväng till coop för att köpa något gott hehe. Efter mattepluggandet ska vi nog se ett par filmer och baaada i utespat. Blir första doppet denna "vinter"! Härligt.

Cya!


Tjenare!

Sammanfattning av dagen då..
Höll ett svenskatal i skolan som sagt om Robyn, det gick sådär. Skrev en 6/7 sidor lång engelska-uppsats om en film, den blev sämst. Glömde mina vantar på bussen (ååååååååh). Åkte en snabbis till stan för att lämna tillbaka två plagg på Cubus. Åkte från stan tillbaka till Smörgåsboden vid skolan för trodde att vantarna var glömda där, men icke. Sov en timme när jag kom hem, gick och hämtade Chilli på dagis. Både jag och Chilli somnade i mamma och pappas säng så fort vi kom hem. Sen blev det asiatisk hämtmat med pappa och Simon. Nu ska jag snart vandra iväg till Jenny för att färga hennes hår dark. Efter det blir det direkt hem och städa lite på rummet, duscha och tvätta håret samt välja jobbkläder för jobbet imorn.

Så det blir att sova tidigt ikväll då jobbet kallar redan vid 08.00. Rolig fredagskväll! Skriver senare ikväll eller imorn, hoppas ni får en trevlig kväll! :)

Tumblr_lanope5hwp1qboj2zo1_500_large

Idag kom första snön, som ett vitt täcke låg den på marken. Då var vintern här då, i Oktober.


Robyn

If you're for real and not pretend
then I guess you can hang with me

Myskläder på. Nu är det dags för plugg

Gud vad jag tjatar om att jag ska plugga haha. Och ofta när jag har skrivit att: Nu ska jag sätta mig och plugga! så har jag inte gjort det, är faktiskt väldigt sällan jag väl sätter mig och pluggar he he.. Men nu ska jag ärligt iaf sätta igång och skriva resten av mitt svenska-tal. Måste bli klar snart så att jag kan redigera det lite, se hur lång tid det tar att läsa och sen plugga in det lite så att jag kan det. Kommer självklart att ha papperet med mig där framme men vill ändå veta vad jag snackar om. Hejsvejs!

Right now, mystofflor på och blåa glansiga leggins från MQs rea, de ä gött asså.



HAHA. Ser ni min fina fläta jag gjorde? På sista bilden. Kanske är dags att tvätta håret.

NEW PHONE!

Just nu sitter jag och tittar på tv, ska nog strax äta middag med mamma. Efter det ska jag fortsätta skriva på mitt svenska-tal som ska hållas imorn. Ser inte fram emot det och kommer med all säkerhet babbla på för fort bara för att få det överstökat. Det ska som sagt vara 2 min långt och jag tänkte skriva om artisten Robyn.
Idag efter skolan gick jag och Jenny in på The phone house i Vällingby snabbt för att jag skulle kika på vilken mobil jag vill ha härnäst. Abonnemanget på min gamla mobil (som inte har använts på ett tag, den ligger trasig i min byrålåda men pappa har ändå fortsatt att betala av den i flera månader) har gått ut så dags att köpa en ny istället för att fortsätta på den gamla mobilen. (Har använt mig av pappas gamla mobil länge nu, den är faktiskt bra för mig, den tål att tappas i golvet några gånger/dag). Iallafall så hittade jag en jag vill ha och den beställs nog redan idag så jag får väl den om ett tag!

SAMSUNG 19000 GALAXY S


Picture from dinner with friends



Jenny, jag & Frida (Greta=fotograf). Från när vi fyra åt middag i Vällingehus för ett tag sen!

Bild tagen från dessa fina brudars blogg;

http://fulatjejer.blogg.se/

Wednesday

Idag gick jag mellan 08.00 och 11.10, skippade sista lektionen (spanskan) för kunde ändå inget på läxförhöret och jag var trött. Kan bli så ibland. Då åkte jag hem och halvsov några timmar i soffan framför tvn, gjorde absolut ingen nytta alls och sen runt 20 över 5 hämtade jag Chilli på dagis. Sen blev det ceasar-sallad med mamma från Ruccola och efter det träffade jag Jenny en stund ute och nu sitter jag här och ska plugga. Blä har haft typ hela dagen på mig men NU ska jag börja. Ingen självdisciplin. Ska hålla ett hyllningstal på fredag i svenskan, 2 min ska det vara och man ska prata om en kändis. Iallafall någon känd person som är eller har varit en förebild för andra. Stora frågan är vem ska jag prata om? Måste verkligen börja skriva talet ikväll. Panik. CYA.



Bild på mig och Jenny från i fredags hemma hos Frida. Jag=MIIIIIFFFFFOO. Menmen.

craving, right now..

  • en silvrig/guldig stickat tröja (utan knappar)
  • nya svarta uggs, tredje paret? vad gör jag med mina skor..
  • ett paraply i genomskinligt plast, ballt
  • skinnbrallor
  • leggins med skinndetaljer
  • vinröd skjorta eller kofta
  • vinröd halsduk
  • ja och varför inte vinröda stickade vantar också?
  • skinnhandskar
  • vinterjacka
  • en speciell svart party-klänning från nelly

NEW, big pants!



Dessa stora svarta byxor köpte jag i fredags på Gina tricot som sagt. Jag hade på mig dom redan samma kväll på tjejmiddagen hos frida och partyt hos ogge, trivdes! Tyget är väldigt tunt och de är väldigt bekväma. Gick på bara 199:- Snyggast till klackar och en slapp topp.

Dagen då

Tjoho! Jag kom hem för ett tag sen och tänke sammanfatta min dag lite i ett inlägg. Försov mig en halvtimme imorse men jag hann ändå, hörde dock inte ens när alarmet gick. Somnade på tuben på väg till skolan, halvsov på samtliga lektioner vi hade idag. Somnade till och med medan jag läste en 12-sidors text, var riktigt trött idag. Slutade 12.15, 10 min tidigareee! Iallafall, då mötte jag upp Tove för sushi vid min skola, sen gick vi till skrattkammaren på odenplan för att checka in lite halloween-kläder, tove fick med sig en pickadoll hem. Därefter åkte vi till friskis och tränade 50 min, det var härligt. Har inte vistats på ett gym sen jag tvingades dit på en idrottslektion, innan det kommer jag inte ens ihåg där senaste gången var. Sen åkte jag hem, hämtade Chilli från dagis och gick hem med henne i regnet. Nu har hon däckat i min säng och jag halvsover i soffan nu medan jag skriver detta. Jag har tyvärr inte lyxen att slumra till just nu för har tre läxor jag ska plugga lite på ikväll. Fun.



DETTA INLÄGG SKULLE HA KOMMIT UPP FÖR FLERA TIMMAR SEDAN, SUCK.

you're amazing, just the way you are


Goose bumps never lie, åh.


H&M bjuder på en perfekt stickad bas-tröja



Om denna tröja inte är stickig utan är fullt kapabel att klä min överkropp utan att jag ska klia sönder den, så är denna tröja värd att titta på och testa.

dags för lite varmare tröjor, sugen på två från zara


party makeup

Att sminka sig kan vara riktigt kul, det tycker iallafall jag. Speciellt när man sminkar sig för fest och kan ha lite extra av allt. Man kan ha sotade ögon, glittrig ögonskugga eller rejält markerade röda läppar. Awesome!
Jag tänkte införskaffa lite nytt snyggt ögonsmink, speciellt för party-times. Tror faktiskt jag ska satsa på några tjocka ögonskuggs-pennor från H&M och en applikator-penna som man kan jämna ut färgen med och på så sätt få det att flyta ihop bättre, för att t ex få till en sexig sotning.

Värt att prova iaf, billigtbilligt!


sötungen


Hjälp med bloggdesign!??!

Åhh någon som vill hjälpa mig med en fin bloggdesign? :)


21:21


~

du vet att jag vet, jag vet att du vet.
vi skriver även fast vi vet att alla ser.
vi pratar igenom allt även fast vi båda vet,
att vi inte kommer komma fram till en lösning.
vi vet inte vad vi ska göra, vi vet inte vad vi ska säga.
vad vi vet nu, är att vi ska tänka, och återkomma.


detaljer


rummet

Idag fick jag och pappa ett ryck och möblerade om mitt rum! Vi bytte plats på sängen och soffan så det är helt annorlunda nu. Kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig dock. Mattan är ute på vädring så den ska läggas in sen är allt klart. Härligthärligt.

Tog några snabba dåliga bilder bara för att visa hur det numera ser ut. Under det lilla svarta bordet framför soffan kommer min stora röda matta att ligga. Ska plocka undan lite mer på rummet sen får det vara bra.


betyder mycket

När jag städade lådorna under min säng igår hittade jag mina gamla porslinsfigurer! Jag älskar dom och när jag var liten hade jag hur många som helst. Nu vet jag inte riktigt vart några av dom har tagit vägen men jag hittade iallafall några under sängen. Minnen! Jag vet inte varför men jag tycker väldigt mycket om mina porslinsfigurer, jag har haft dom hur länge som helst. Vissa är äldre som jag har fått av kanske farmor medan vissa är nyare och som jag köpte. Men kul att dom kom fram! Tycker det är skoj att det är allt ifrån skator och älgar till björnar som spelar instrument.


Kläder, jag får aldrig nog.



Den rutiga skjortan har jag provat och fallit för, så den ska jag tamejfan köpa nästa gång jag möter den, på måndag. Leopardblusen kan vara snygg på, värd att prova.

Snart är det dags för middag! Är superhungrig. Mamma, pappa och Chilli har varit ute i skogen idag och plockat massvis med svamp så middagen blir krämig svampsoppa med bröd till, dreggel! Mums vad gott.

P.s - 
Gud vad jag har bloggat idag haha, uttråkad? Kommer säkert bli fler inlägg efter middagen, men kan säga att alla extrainläggen är som kompensation från alla frånvarande blogg-dagar (; kram!

Perfekta



Igår stannade jag en snabbis i Vällingby för att titta runt lite. Då hittade jag dessa svarta på Gina Tricot, de satt som en smäck! Har velat ha liknande såna här byxor länge och nu hittade jag några jag var nöjd med. Kostar bara 199 kr och jag trivdes bra i dom igårkväll med ett brons-glittrigt pösigt linne slarvigt instoppat och klackar till det. Gött! Nu kikade jag runt på hemsidan och då såg jag att de finns i denna röd/bruna färg också, kanske värt att ta sig en titt och se hur de ser ut i verkligheten och på!

Seriöst?

För några inlägg sen visade jag ju en bild på min nya väska som jag köpte på Top shop i London. Nu när jag kollade igenom BikBoks hemsidan ser jag att en exakt likadan väska finns i deras sortiment fast mer än 100 kr billigare. Väskorna är identiska men varför finns den i båda affärerna? Och billigare pris på den ena? Är det fejk-skinn på Bikboks väska tro? Irriterande dock.



Min väska, från Top shop. Fast min dragkedja är silvrig istället för guld.



Väskan från Bik Bok. Min väska jag har hemma är identisk med denna.

Min väska:

Funderar på att shoppa loss på BIKBOK.



Har tittat igenom hela Bikboks hemsida, i brist på annat, och då hittade jag dessa. Mina favoriter som jag ska checka in på måndag efter skolan. Vill ha lite nytt, och då kan väl lika gärna ett par mysiga tofflor ingå?

What? Black goes with everything


Dags för ett break

Jag sliter och sliter med mitt rum, snart är det klart! Detta har blivit en rensning som pågått i flera dagar, det ska bli skinande rent i mitt rum och allt som inte är nödvändigt ska rensas uuuut. Det ska dammas, dammsugas och skuras. Rent ska det bli, och jag ska äntligen kunna andas bra i mitt rum utan att hosta av allt damm. Ja jag vet. Det har varit snuskigt äckligt i mitt rum och jag tycker synd om vännerna som sovit över här och behövt vistas i detta rum, but no more för nu kommer det att bli permanent städat!



Två bilder från när jag och Malin var i Turkiet med min familj för några år sedan, jag klagade på att hon spelade för mycket game boy, sen fick jag prova och då kunde jag inte sluta spela haha.
Den resan var underbar!

Tovetime ikväll!!

Ikväll kommer Tovisen hit, ska bli mysigt! Var superlängesen vi umgicks, har bara träffats två korta gånger efter London. Fyfy. Men så hon kommer iallafall hit ikväll efter middagen och antar att det blir en filmkväll och att bara ta det lugnt. Vi har mycket att prata om!



Haha, tiderna förändras <3

Hejhopp!

Gårkvällen var riktigt lyckad! Den började med mys hos Fridis med alla brudarna, det serverades skagentoast till förrätt, pastasallad till varmrätt (inte för att den var varm, men till huvudrätt kanske man säger) och panacotta till efterrätt! Det var supergott :) Tack Malin och Frida för maten! Sen efter det blev det lite chill och förkrök hos Frida, sen runt halv elva tror jag det var så drog vi till Ogge på party. Där var det massa fler härliga människor och kvällen bjöd på dans, musik och mycket skratt. Jag hade supertrevligt! Och det var kul att träffa alla igen. Kl två stapplade jag och Jenny in i min hall och strax därefter somnade jag i sängen. Har varit vaken några timmar nu, Jenny har gått och nu ska jag ta tag i mitt rum tänkte jag. Ska rensa de stora trälådorna under sängen, skönt att få bort det! Peaceeeee.



Bild från middagen igår! Väldigt mysigt <3

Freeedag imörron!

Imorn har jag bara en lektion, skönt! Den börjar 13.20 också så har grym sovmorgon. Efter det ska jag hem och fixa mig lite för att vara hos Frida kl sju. På kvällen ska nämligen alla tjejer hem till Fridis för att fira Frida W, Mickis och Jenny som alla tre nyss har fyllt år! Det blir ett massfirande av alla tre på samma gång, det ska vara hemma hos Frida F med alla brudarna. Blir förrätt, varmrätt och efterrätt sen får vi se vad som händer efter! Kanske skriver imorn innan jag går dit annars hörs vi någon gång i helgen!



Hittade massa gamla bilder på datorn, denna bild på mig i typ sjuan eller åttan. Haha.


Längesen

Nu var det ett tag sen jag bloggade, så kände att jag kanske borde skriva ett snabbt godnatt-inlägg bara. Inte för att någon av er kanske kommer läsa min blogg just nu ikväll utan ändå ser det här inlägget imorn menmen. Idag har det varit skola från 11.15 till 16.20 fast jag gick vid 16.00 för att hinna i tid till jobbet. Ikväll jobbade jag på Elite Hotell där jag sommarjobbade i somras, på frukostbuffén men ikväll var det invigning av en ny konferenslokal på hotellet så hjälpte till där. Fick servera dryck, snittar och se till att kunderna hade det trevligt. Fyllde på när snittarna höll på att ta slut och hjälpte även till att städa efter. Det var ett härligt live-band med bara massa latino(?)-killar som sjöng låtar som waka waka, paows och hugos cover och massa andra spanska svängiga låtar. Riktigt drag! Det serverades massor av små cupcakes, panacotta och morotskaka på ett stort bord, gissa vilka som fick frooossssaaa i det efteråt?!?! VI! ;) Jävligt gött var det.



Gammal bild på mig och Mickis hos Frida!

Sann och fin mening

"Killar vill ha något att ta på och det vill jag också. Inte vill du krama din allra bästa vän och inse att allt du kramar är ben. Ben som inte har plats för ett helt hjärta, ett hjärta som tidigare var stort nog för er två."

Läs hela inlägget här:

http://malinlima.blogg.se/2010/october/utkast-okt-7-2010.html#comment


Denna vill jag investera i men hjärnan säger nej


669:-

http://shop.creativelounge.se/se/art/lilly-of-sweden-vaska-stephany.php

Min väst!

I London letade jag igenom tre olika Zara efter denna väst, men köpte den aldrig även fast jag hittade den. Älskade den så köpte den här hemma i Sverige istället när jag kommit hem. Ska se om den kommer in i en annan storlek annars behåller jag nog denna! Urmysig.



Luvan är enorm, en stor andledning till att jag äälskar västen.
Den är i brun mocka med ull-fodring.

Mössa från London



Härlig stickad mössa, trivs i den. Vinröd från Top shop

Väska köpt i London



Älskar den, från Top shop

Höst/Vinterjacka!

Idag när jag var på stan hittade jag min drömjacka! Den ska jag köpa. Är ute efter en jacka jag kan ha i vinter och jag fastnade verkligen för denna kappa. Den är inte lika varm som en rejäl dunjacka skulle vara men jag är kär. Provade en liknande på Zara i London men den satt inte riktig som jag ville, den här jackan jag hittade idag är från Salt. Istället för att ha ett skärp i midjan som jackan från Zara har (bilderna nedan) så är den utsvängd. Luvan är gigantisk på båda jackorna men åh vad jag gillar den jag hittade idag. Ska försöka köpa den redan imorn!



De här bilderna föreställer jackan på Zara. Tror inte att Salt har en hemsida? Hittade iaf ingen bild på den jackan så visar denna istället.

London, Arsenal vs. West Bromwich


3 OKT, JENNYS BIRTHDAY! <3

Idag fyller Jenny 17 år!
Grattis min fina vän, hoppas du får en toppendag!
Ska träffa henne lite senare idag, pyss!


Bild på fyra saker jag köpte i London

Jeffrey Campbell-skorna fanns på Top shop i London! Ville ju beställa dom från hemsidan innan och där kostade de 1440:- plus frakt, nu tror jag att dom gick på 1200:- !



Tre Body splash från Victoria's Secret!



Visar bild på väskan och mössan jag köpte där någon annan dag!

Min lördagskväll


Just nu;

  • Spotify Kid Rock - all summer long <3
    Kall hemmagjord flädersaft
    Engelskauppsats

Galet mycket plugg hela helgen och v.40

Det här plugget har jag den närmsta tiden: engelska inlämning på söndag, FEK B inlämning på måndag, engelska redovisning på tisdag, spanskaförhör på onsdag, hemtenta i samhälle på söndag. GALET JAG VET. Sen fortsätter det med en inlämning i svenska på måndag v.41 också. Jag har liksom bara börjat med engelskan av allt det här, måste skriva hela FEK arbetet imorn.. ÅÅÅÅH. Kul att gå i Jensen? Nej.

Iallafall så bestod min fredagskväll igår av att sitta hos Jenny och plugga engelska, idag ska jag fortsätta plugga engelska och försöka hinna in till city en snabbis. Behöver kläder. Sen ikväll antar jag att det blir ännu mer plugg, engelska och kanske FEK. Imorn fyller Jenny 17 år så då ska jag över dit på födelsedags-fika på dagen sen alla de resterande timmarna innan och efter det måste jag plugga FEK. Jag kommer typ ha EN DAG på mig att göra alla arbeten, dagen innan dom ska in liksom.

KUL att Jesper jag träffade i Turkiet ska komma och bo här hos mig nästa helg, och jag ska liksom bara sitta och plugga då haha. OCH jobba på lördagen. Shit vad hände med att ha ett liv?


RSS 2.0