vilken färg?



Tänkte köpa en av dessa klänningar men vet inte vilken färg. Tycker om båda!

gårdagens shopping

Tjoho, igår var jag och Jenny i stan efter skolan och då blev det lite shopping! Ska upp till vby nu snart för att byta strl på den gråa långklänningen, lämna tillbaka det vita linnet och köpa svarta låga converse.



Grå tjocktröja från Bikbok



Två vinglas till Cissi som fyller år idag!



Vit Bh från H&M



Jeansväst från Bikbok



Vitt linne H&M



Svart kjol från Zara



Grå långklänning från H&M



Lite batterier till min iPod-högtalare och hand sanitizer spray

Nu ska jag som sagt snart till Vby för lite ärenden, sen efter det måste jag packa en väska som ska med till Tove ikväll. Först vid kl ett ungefär blir det firande hos Cissi med mat och dricka eftersom att hon fyller år idag sen åker jag, Mickis och Jenny vidare till Tove där det blir middag - vi blir nog kring 10 pers, kommer bli mysigt! Sen efter det drar vi antingen ut ett tag och kanske sätter oss i Rålis eller liknande för att sedan avsluta med party hos Malin eller om vi drar dit direkt det får vi se! Känner i alla fall på mig att det här kommer bli en bra valborg! Även fast jag inte är helt frisk -.- Men ska försöka att inte dricka alltför mycket ikväll och även inte komma hem alltför sent.
Ha en bra Valborg!

i want that pink lipstick!


promenix

Nu hjälpte pappa mig precis med min deklaration, haha fattade inte vad han gjorde men det gick snabbt i alla fall. Nu ska jag strax bara byta om och sen ska jag, Chilli och Jenny ge oss ut på en promenad. Eller ska vänta på att Jenny svarar att hon är redo först, efter promenaden ska jag duscha och tvätta håret och efter det måste jag verkligen börja med en psykologiuppgift som ska in på söndag kväll. Egentligen måste jag veeeeerkligen städa mitt rum också det ser förjävligt ut men känns som att det är viktigare att plugga för kommer inte hinna plugga så mycket denna helg.



Ska bli skönt när man kan sitta ute i så här tunna kläder på kvällarna

nya planer - tatuering

Det blir inte Lenas studio, hehe. Utan det blir på ett ställe vid Gullmarsplan - All in bodyart heter det. Varför vi bestämde oss för det stället istället var för att det var billigare, många av våra kompisar har tatuerat sig där och vi kan få tatuera oss redan nästa vecka. Alternativet efter Lenas studio var Heavenly Ink i Åkersberga och det stället verkade jättebra men enda felet var att de var ganska fullbokade fram tills juni och ville vi komma drop in skulle vi vara tvungna att skippa skolan och pallar typ inte det. Så det här stället vi ska göra på nu verkar jättebra och vi är nöjda!! Vi ska dit på tisdag och lämna skisser och hur vi vill att dom ska se ut och så får Fredde där rita upp en skiss på våra tatueringar och sen ska vi komma tillbaka någon annan dag samma vecka och tatuera oss! ;D YEYEYEYY!!


I just can't let this pass by


tattoo

Blev en skön promenix med Chillson och musik i öronen, fick rensa tankarna lite och få lite frisk luft så att jag piggnade till lite. Nu sitter jag och tittar på tv men ska väl snart krypa till sängs, har en tryckande huvudvärk som vanligt så ska bli skönt att sova. Börjar kl 11.15 imorn så ska upp runt nio.

Juste, idag gick jag förbi Lenas studio för att boka tatueringstid åt mig och Malin. Men så fort jag gick in i studion och hörde tatueringsapparaten låta fick jag panik haha. Fick en klump i magen, men skitsamma klart jag ska tatuera mig ändå. Dock så tyckte jag att priset för min tatuering lät lite väl högt så jag ska kolla priset på en annan tatueringsstudio jag kan tänka mig också innan jag bestämmer mig för vart den ska göras. Vill ju självklart att resultatet ska bli bra så jag räknar med att betala ganska mycket men nästan 2000 kr för min inte så jättestora tatuering känns sådär. Men ska som sagt checka in det här andra stället också annars får det bli på Lenas studio och isåfall kommer det inte dröja länge innan jag och Malin tatuerar oss. YEYEYEY!



Körde på storlockigt hår idag, det trivs jag i


beställde precis hem

Beställde nyss hem lite saker från nelly.com, dom har ju rea idag så var tvungen att passa på hehe. Bara koftor och en sjal blev det! Nu ska jag och Chilli ut på en rask promenix tänkte vi.

Vila - Sunplay Knit Tunic

(finare på catwalken än på bilden)

Vila - Bear Knit Cardigan

Vila - Custo Knit Long Cardigan

Nelly Accessories - Milano Scarf

beställde precis två plagg

Beställde precis två vita sommarplagg från H&M, tänkte beställa mer men orkar inte få hem kläderna i mitten av juni. Måste bli bättre på att köpa ljusa plagg, har alldeles för mycket svarta och mörka kläder i garderoben.


Helt bokat!

Äntligen har jag bokat hela Peace and love 2011 nu! Tågbiljetter + camping + festivalpass är done! Längtar så jävla mycket, i år ska det bli bättre än 2009 och 2010!


H&M

Ville beställa några saker från H&Ms hemsida nu imorse men det går inte att betala med mitt kort på vissa hemsidor så fick skippa det. Ska fixa ett nytt kort nu i veckan så att jag då kommer kunna betala med mitt eget kort på internet. Gillar att internetshoppa och det är bökigt att be mamma låna ut sitt kort när jag vill ha något, lättare om jag bara kan använda mitt eget. Men jag får gå till någon av H&Ms utvalda butiker i stan och kolla där, vill ha några saker från Fashion against aids kollektionen samt några andra saker. Kan visa!

Fashion against aids


och sen så vill jag verkligen verkligen ha den här västen från kollektionen men den är ju något dyr..



Andra märken



Vill ha dessa saker!

Jag ska stanna hemma idag och plugga tänkte jag, hade ingen Samhälle idag kvart över elva så vi har alltså bara två lektioner idag (viktiga dock) men jag såg på Online igårkväll att min uppgift i Samhälle "Analys av ett brott" ska in nu ikväll och det hade jag helt missat. Har inte ens börjat på den så måste sitta och skriva på den hela dagen idag. Skoj!

idag

Och sedan har vi även idag då jag tänkte uppdatera lite om, jag gick hem från Jenny runt halv ett kanske och tog det lugnt hemma ett tag. Sen var jag tvungen att hjälpa till ute i trädgården med mamma, pappa, brorsan, farmor och farfar så jag krattade lite. Haha många som måste hjälpa till.. Men efter det kom Jenny hit för att sola med mig, så vi tog ut en filt, citronvatten och ipodhögtalare till vårat garagetak och la oss där. Skitbra ställe att sola på! Sen kom Chilli ut och gjorde oss sällskap hehe, hon svettades ihjäl men vääägrade att gå in igen, stumpan min.



Det var ju så himla varmt idag! Det gillar vi, så på detta tak kommer det att solas mycket på i sommar.

söndags

Och så har vi söndagen.. Då chillade till mestadels jag och Jenny bara hemma hos mig på dagen och sen på kvällen kom släkten över på ännu en Påskmiddag, denna gång var vi också 13 pers.



Hehe mycket ståhej, men det är mysigt! Efter tre-rätters (egentligen tre olika bufféer) så kom Mickis hit och tillsammans gick vi till coop för att köpa lite nödvändigheter till kvällen. Sen mötte vi upp Jenny och så åkte vi gemensamt till Malin för ytterligare party haha! Är helt död efter den här helgen och tvivlar på att jag kommer komma upp imorn bitti. Men hos Malin var det i alla fall kul! Blev lite för mycket dricka för min del mot slutet så blev en vinglig och ganska rolig hemgång, orkade inte ta mig hem så crashade hos Jenny med sminket och allt. Såg nu på mobilen att jag tog tre bilder hos Malin när några stycken satt på nedervåningen och tog en paus.


lördags

Jag jobbade hela dagen i lördags från kl 10-17.00 och ja.. det var rätt så jobbigt efter fredagskvällen men det gick. Farmor, farfar, mamma och pappa kom förbi och hälsade på så det var trevligt. Efter jobbet var det Påskmiddag hemma hos kusinerna, vi var 13 pers från släkten så det var mysigt! Och sedan efter det hehe blev det party hemma hos Kajsa. Jag måste ha gått på övertid för fattar inte hur jag orkade - men jag hade jättekul hos Kajsa i alla fall! Först mös vi några tjejer med vin och musik till en glödande grill och efter började mer och mer folk komma och det blev ett mysigt party. Efter partajet sov Jenny hos mig.



Hos Kajsa, hehe öl i vinglas = gott!

fredagskvällen

Lite sen uppdatering här som vanligt men tänkte skriva lite om min helg. I fredags kväll blev det fest i Ekerö som jag skrev och det var kul! Var där med Mickis, Frida W och Frida F och sedan var det flera stycken vi kände där. På vägen hem sedan mötte vi några andra vänner i Spånga och vi tog sällskap hem.



Outfiten

boots

Som jag har skrivit tidigare är jag ute efter ett par nya skor som kan användas till både strumpbyxor och jeans. Ett par skor som inte riktigt är lika tunna som converse och inte har lika högst skaft som mina kängor.
Checkade igenom Kissies blogg och då hittade jag dem, blir nog en beställning!


dags att locka håret!

Ikväll bär det av till Ekerö för festligheter, det blir 18års fest hos en kille som heter William. Det blir säkert skoj! Ska strax sätta mig framför spegeln, ta fram locktången och sätta på musik. Kör på lockigt hår ikväll och en tunika med skärp i midjan. Skippar klackarna, har ingen ork till att vandra omkring i klackar hela kvällen. Kan visa en outfit bild sen kanske om jag hinner när jag är klar. Imorn ska jag jobba från kl 10.00-17.00.. Ser inte fram emot det och så ska farmor, farfar, pappa och mamma komma förbi och hälsa på haha. Höres!


två senaste dygnen

Tjena! Har inte uppdaterat här i bloggen vad som har hänt de senaste dagarna. I onsdags dag var Jenny här och vi chillade hela dagen hemma hos mig och vi gjorde goda hamburgare till lunch.



Efter det var det dags för mig att göra mig iordning och packa väskan för att möta Amelie och Ellen i stan för lite middag, sedan bar det av till kryssningen! Vi kom dit och gjorde allt som vanligt, hämtade ut biljetterna och ställde oss i kö för att komma in på båten. Det gick snabbare denna gång för det var ingen säkerhetskontroll alls. Vi handlade i tax freen och började föra i hytten samt göra oss i ordning. Jag hade jättekul på denna kryssning och tack för ett underbart sällskap tjejer! Mycket drama och mycket olika händelser under kvällen/natten och även dagen efter, så man kan väl säga att allt inte gick som vi hade tänkt oss men jag hade ändå jättekul! <3

Bilder från kryssningen;



Jag var helt slut när jag kom hem igårkväll men Jenny kom iaf över till mig och så hade vi en mysig filmkväll och skvallrade om kvällen. Vi såg "Love and other drugs", helt okej film! Och så åt vi onyttigheter och sedan sov hon över här. Idag har vi fortsatt att bara chilla och kollat på film, idag såg vi filmen "Trassel" hehe och den var bra!

Långt inlägg, men en lite uppdatering sådär. Ha det bra!

fått mycket gjort idag

Hejhoj, idag har jag tagit lite bilder som representerar dagens händelser. Fotade lite saker som jag vill ha från IKEA som jag hittade där, och så har jag tagit ett fint kort på mitt TRÄD som jag köpte där haha! Älskar det, står jättefint på min hylla. Dock glömde jag helt bort att fota den tidiga våffelmiddagen med Greta och Jenny.. men vi gräddade i alla fall våfflor kring kl fem halv sex och åt hemma hos mig. Jättemysigt! Innan det gick jag och Jenny till coop för att panta alla mina sex kassar pantflaskor/burkar haha.. Vi handlade även ingredienser till våfflorna och hämtade Chilli från dagis på vägen hem.



Skulle vilja ha något av de här borden som soffbord istället för det fyrkantiga jag har nu.



Någon av dessa "förvaringshyllor" skulle jag vilja ha i en av mina garderober och ha några korgar i.



Haha och detta matbord SKA jag ha när jag flyttar hemifrån. Det är helt underbart fint, stort och fyrkantigt samt med höga barstolar. Drömbord.



På väg för att panta flaskor.. Gav ca 90 kr, score!



Och här är mitt nya tillskott till rummet, mitt finfinfinfina TRÄD! Älskar det, och det blev jättefint med lite grönska i rummet. Ska sköta det som mitt eget barn, hihi. Sa till och med "Hejdå Trädet" när jag gick ut från rummet -.-'

Hejdå!

Mot IKEA!



Nu beger vi oss strax mot IKEA!



Kör på svarta jeans och en färgklick till tshirt idag, härliga vårtider. Converse och skinnjacka till det!

i want



Dessa fina vårskor vill jag ha, är ute efter ett par som inte riiiktigt är lika tunna som converse och inte har ett högt skaft som kängor. De här är perfekta! Ska prova dem nästa gång jag går förbi Vagabond-butiken.

god start på dagen

Uppe med tuppen! Nästan, gick upp kl 07.50 imorse typ.. Då gick jag upp och duschade bort misslyckad brun utan sol och nu har jag precis avslutat en långdragen frukost. Meningen var att jag och Jenny skulle åka in nu kl nio för att vara i skolan vid 10 och gå på påskmatte igen, men vi kom på nu att vi fan inte orkar haha.. Vi ska arbeta lite i häftena vi fick kanske idag eller imorn hemma istället.

Vi hade planerat att åka till IKEA efter matten men eftersom att vi skippar den så får vi se lite vilken tid vi åker till IKEA. Ska bli skoj! Vi ska väl kolla lite saker till rummen, jag är ute efter bra förvaringskorgar/boxar samt lite andra saker till mina garderober. Känner att jag kan utnyttja dom mer än vad jag gör nu bara jag skaffar ny bra förvaring.



Dagens frulle, mums!

vattenpipa

Om ett tag ska jag ut och möta lite vänner för att bara mysa ute och röka vattenpipa. Blir mysigt att umgås och ta det lugnt ikväll med fina vänner, ska även försöka komma i säng ganska tidigt eftersom att matten är rätt så tidigt imorn bitti igen.

Ha en bra kväll!


första dagen på påsklovet

Tjohej! Nu har snart påsklovets första dag passerat och jag känner att jag har hunnit med ganska mycket idag. Gick upp kl 06.40 imorse (jag veeet).. men det var för att jag skulle hinna duscha och tvätta håret innan det var dags för mig och Jenny att åka in till skolan för att ha matte. Matten var okej, dock lärde vi oss inget nytt så vi gick efter halva tiden haha kändes ovärt att sitta kvar. Men vi ska dit imorn igen. Efter det åt vi lunch på Odenplan och sedan åkte vi till Fridhemsplan där Jenny gick runt och lämnade lite CVn. Efter det blev det att åka hemåt och sova lite haha.. Vi båda var så himla trötta efter att ha sovit för lite denna helg.

Under lunchen hade vi bestämt oss för att vi skulle dra till Grimsta skogen och jogga efter vi hade sovit! Och det gjorde vi, vi tog cyklarna dit och sen powerwalkade/joggade vi på spåret i skogen. Riktigt härligt var det! Och även fast vi kanske hade kunnat tagit i mer så är jag stolt att vi ens tog oss dit haha. Vi ska göra det till en vana nu!



Joggingklädsel!

fierce lipstick

Nu är jag så trött att jag håller på att tuppa av. Har precis skickat in en FEK B uppsats som jag har suttit och skrivit på nu i några timmar efter jobbet. Ska strax gå och lägga mig fast kan inte bestämma mig om jag ska ta en dusch nu eller om jag ska göra det imornbitti.. Blir nog nu. Sen efter det blir det bums i säng. Imorn ska jag och Jenny vara i skolan kl 09.00... PÅSKMATTTTTEE!! Åh herregud.. Ska vara där högst fyra timmar, så får se när vi kommer där ifrån. Höres!



Mitt nya orange läppstift från Make Up store, love it.
Ursäkta posen, ville att mina miniläppar skulle se större ut heh.



Me and Fridis på The Bridge!

Grattis storebror på 21års dagen!

Idag fyller min broder år, graaattis! <3


dagens middag + dagens måste ha

Idag blev det sushi till middag! Alltid lika gott.



En sak som jag verkligen måste köpa nu nu nu.. är svarta jeans. Jag behöver det både till vardags i skolan samt som jobb-brallor. Har haft samma byxor på jobbet varje gång nu typ.. Så dags att köpa ett par till! Ska ringa Zara imorn för att be dem lägga undan ett par som jag har sett, så får mamma hämta upp dem på vägen hem. Super!


Sv B nationella

Tjabba, idag har jag suttit och skrivit prov i fyra timmar. Från kl 13.15 till 17.15, ungefär. Det var Sv B nationella på schemat så jag satt och skrev en "artikel" om vampyrer typ.. -.- Tråkigt! Men skönt att det är över.

Nu sitter jag och tittar på tv, men tänkte lägga fram kläder för morgondagen och sedan gå och lägga mig. Börjar inte förrän kl 12.15 imorn men ska vara hos tandläkaren kl 07.45... Seriöst.. Och plus att jag ska gå förbi hunddagiset med Chillimilli innan också -.- Kanske hinner sova lite efter tandläkaren, innan jag måste åka mot skolan. Hope so.

Skööööönt att det är sista skoldagen innan påsklovet imorn!
Hörs!



Today I wore this

tatueringen är bestämd.



Det här klippet fick mig att gråta.
Både pga av låttexten och videon.
Underbar.

huvudvärk

Tjenamors, just nu sitter jag bara i min fåtölj och tittar på tv och glor runt på datorn. Tänkte krypa till sängs alldeles strax, är jättetrött. Var ute igårkväll med Tovis, det var skitmysigt! Var meningen att vi skulle till Beas modevisning först ju men vi kom iväg för sent så vi kände att det inte var lika lönt att kuta dit längre när vi ändå inte trodde att vi skulle hinna i tid. Vilket var väldigt synd! Hade varit skoj att se. Men vi körde i alla fall på att dra till Soft Bar ett tag där vi förade med ett par öl och sen drog vi vidare till Entourage (haha som vanligt..) där vi dansade all night long. Nejmen nästan tills dom stängde i alla fall. Sen sov jag hos Tove (hehe även det "som vanligt" när vi kör på en utekväll) och sen skulle vi båda börja jobba kl 10.00 idag,  jobbet gick bra men nu är jag helt slut eftersom att jag har stått upp och gått omkring hela dagen.

Imorn ska jag bara ta det lugnt och även plugga förutom att jag ska på ett möte kl 13.00. Ha det bra!
Godnatt.



(Bild lånad av www.insuperficie.blogg.se)
Haha jag och Tove på Clustrets toalett tror jag, från skivan vi var på i onsdags.

shoes to die for

Måste bara slänga in en bild på ett par skor jag faktiskt tappade andan för när jag såg dom första gången! Så jävla underbara. Antingen hatar man eller så älskar man dom, och jag är handlöst förälskad kan jag säga. Har velat ha svarta såna här, men de här var ju något speciellare.. Så får ta mig en funderare på det!

Ha det bra!


And then I'm off again!

Haha känns som att jag aldrig är hemma och får ta det lugnt längre, har typ haft saker uppbokade varenda dag nu på senaste tiden känns det som. Är det inte plugg så är det en skiva typ haha. Men i alla fall, snart ska jag ner och äta lite sushi som mamma snart kommer hem med, sen beger jag mig mot Tovis! Där ska vi föra och typ fixa det sista sen ska vi till Metro där min snygga vän Bea ska gå modevisning! Kommer bli jättetrevligt, andra vänner kommer också att vara där så efter modevisningen blir det party! Sover hos Tove efteråt och imorn börjar vi båda jobba kl 10.00, hörs imorn efter jobbet!

Blir en ganska markerad ögonsminkning ikväll!



Ha en trevlig fredagskväll!

peace



(Kassa bilder) Men den här tygkassen köpte jag i stan i tisdags, har varit ute efter en liknande och jag är jättenöjd. Billig, enkel och fin från Lindex.

Föreläsning på Chinateatern

Juste glömde skriva! Igår var jag på en föreläsning på Chinateatern. Det var fler skolor som var där för att lyssna på Charlie Söderberg (från lyxfällan) när han föreläste om ekonomi. Det var absolut den mest intressanta föreläsning jag någonsin varit på i alla fall, den var grymt bra! Charlie måste vara en av de smartaste personerna jag har hört prata, gud vad grym han är. Hehe ska inte överdriva alltför mycket men jag blev verkligen inspirerad utav föreläsningen och jag är glad att jag fick vara där och höra på vad han hade att säga.



Charlie Söderberg



Bild från föreläsningen

En skiva kvar den 7 maj, sen är jag done!

Hejhej! Just nu sitter jag hemma framför tvn och tänkte strax sova lite. Ska bli sköönt.
Igårkväll var jag på en skiva på Clustret! Var där med Tove, Amelie och hennes två kompisar. Först åt jag och Tove middag på Vapiano och började föra där smått, supermysigt!



Sen åkte vi vidare till Odenplan, till TREAT där Amelie och hennes två kompisar redan var.
Vi förade mer där och det var ett trevligt ställe. Jättebra att föra på i alla fall!



Tove på TREAT

Efter det drog vi fem till Mariatorget och gick där ifrån till Clustret där vi skulle på skiva. Jag hade jättekul på skivan, det var härliga människor, skitbra musik, bra discoljus och god dricka. Super! Hade i alla fall en trevlig kväll med härligt sällskap och kom väl hem till Tove runt halv fyra, somnade fyra. Sen var det bara att gå upp imorse 07.15 haha och åka till skolan och ha Matte B.. Hehe usch. Men hade i alla fall inga fler lektioner efter det så det var skönt, därför är jag hemma nu och tänkte ta igen lite sömn.

Puss!

tågbiljetter bokade!

Nu är mina och Toves tågbiljetter till och från Borlänge bokade och betalda! Yey! I slutet av denna månad när lönen har kommit så bokar vi även själva festival + camping biljetterna. Så himla skönt att ha sittplatser på tåget båda vägarna denna gång tycker jag. Peace and love 2011 here we come!


aldrig en lugn stund

Är hemkommen från jobbet och nu ska jag sätta mig med en idrottsuppsats som ska in ikväll. Jobbet gick bra! Plus minus noll igen i kassan, är vi bra eller vad. Jag gillar verkligen mitt jobb, trivs bra där! Nu är jag helt slut och tror snart att jag avlider av hunger, hoppas mamma är klar med tacosen snart.. Kommer bara babbla på i denna idrottsuppgift tror jag. Orkar inte anstränga hjärnan för mycket och vill inte bara sova 5, 6 timmar i natt.
Peace!



Jobbtröjan

Explore - and never live inside of the box ever again.

I want to get out of here - I want to travel. I want to start a new life somewhere else - And I want to forget all about those people that I just didn't find interesting enough to remember.


är så grymt taggad

Åh har sådan beslutsångest.. Jag ska tatuera mig snart. Jag bara ska det. Helst inom två veckor. Är så sjukt taggad (hehe get it..) på en tatuering att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har flera idéer om vad jag vill tatuera in och vart jag vill ha mina tatueringar. Men jag vet inte 100 % säkert vart jag vill placera min första och vad som ska bli min första tatuering. Men nu har jag en ny idé på g som jag känner mig ganska sugen på faktiskt, får återkomma med mer info sen om jag bestämmer mig för denna!
Ha det bra.


smycken

Vill även ha dessa två smycken från BikBok! En silverring och ett halsband, båda snygga till sommaren då man är brun.

bikinis

Måste köpa lite nya bikinis till denna sommar, och här är två snyggingar jag ska checka in på BikBok!


RSS 2.0