Imorn är en ny dag

Nu tänkte jag snart stänga av datorn och krypa till sängs, imorn är som skrivet en ny dag och det är dags för skola.. Blä är inte taggad. Orkar inte. Men det är bara att genomlida fem dagar i skolan och sen är det dags för en ny härlig helg och såklart min födelsedag ! :D
Den här veckan går jag eftermiddag, så slutar ca fem varje dag (-.-). Imorn efter skolan tänkte jag, Debbie och Jenny gymma lite. Jag har bestämt mig för att den här veckan ska jag träna tre gånger. Pass eller gymma. Tror det blir imorn, onsdag och torsdag. Men alltså så kommer jag inte att blogga förrän imornkväll så vi hörs då :)



Bjuder på en bild på mig och Tove på bussen på väg till Örebro ;) puss & godnatt!

Högst upp på önskelistan

Jag fyller 17 år nu på fredag, den 5/2 :D Hehe jag känner inte att jag passar som 16-åring längre, känns som att det är dags att säga att man är 17 år nu istället. Jag har lite problem med vad jag ska önska mig men jag vet iallafall vad som ska stå överst på önskelistan. De här godingarna från ebay!



Sen ska jag även önska mig blåa linser (har bruna ögon), pengar, presentkort på typ Top Shop kanske, ett par converse-inspirerade sneakers från Footlocker och sen kanske en ny mobil - min är cp nu.
Nu ska jag ladda upp alla bilder från Örebro till datorn - lägger antingen in några ikväll eller imorn ;) puss

Hemma! Sammanfattning av helgen

Hejsanhoppsan nu är jag hemma från Örebro! Det var mycket mysigt tycker jag och det ska definitivt göras om. På fredagskvällen när vi kom köpte vi hem middag från ica och åt i lägenheten. Sen började vi dricka smått och spelade kort, sen runt elva (?) Drog vi ut och träffade en snubbe som heter Henrik och hans vänner, träffade Henrik när vi var på förra trippen till Örebro. Haha vi träffade väl dom i typ en kvart sen drog dom in på krogen och vi gick tillbaka till lägenheten och fortsatte dricka.

Igår på dagen gick vi på stan och åt en mysig lunch på ett café. När vi var där smsade Frida en kille som köpte ut till oss från systemet förra trippen dit och nu var han i stan samtidigt som oss så han och hans kompisar var schyssta och köpte ut. Sen efter stan drog vi hem mot lägenheten där vi skulle laga middag, fixa oss och sen var det tänkt att vi kanske skulle träffa Henrik och dom igen. Vi beställde hem pizza och sen spelade vi kort och började dricka. Vi hörde runt lite med andra som vi har träffat i Örebro förut och kollade vad dom skulle göra men alla var tråkiga. Sen pallade vi inte träffa Henrik och dom, och då var det meningen att kanske 4 andra killar skulle komma och joina oss i lägenheten, typ på chillkrök. Men en av dom hamnade typ i fyllecellen? Så de kunde inte komma. Vi somnade klockan 00.00! Haha vi tänkte att vi bara skulle "vila lite", men hur lyckat var det. Alla somnade med smink och kläder x)

Idag städade vi lägenheten, diskade, bäddade och dammsög. Sen drog vi inte till stan, kollade i ett par affärer och åt en goood curry-macka till lunch på en mysigt fik. Sen var det dags att åka till bussen! Bussresan var mycket mysig och vi pratade om helgen som kommer, den kommer bli bäst :D Sen sov vi ett tag tills vi stannade vid city terminalen.

Självklart togs det massor av bilder under helgen, men de kommer sen ;) puss

Nu är vi på väg!

Jag fick igång datorn på bussen :D tog sitt lilla tag men nu sitter jag och Tove här framför skärmen och är stolta över oss själva som fick igång den. Glömde kamerasladden nere bland bagaget så kan inte ladda upp bilder vi tar med kameran nu, tyvärr. Men nu ska jag och Tovish lyssna lite på spotify, see ya! puss

Jag är uppe i tid!

Jomen tjena otippat att se mig skriva så här tidgt va? Jag vaknade av klockan idag (05:45) och då steg jag upp, nästan iallafall. Jag visste att jag lätt skulle försova mig big time om jag la huvudet på kudden igen. Men idag känner jag att jag verkligen inte orkar sminka mig, har ingen ork och sitter gärna med så lite smink som möjligt på mig på bussen till Örebro sen.

Det här kör jag på idag;



Utan blixt



Med blixt

Blå stickad - H&M
Jeans - H&M
+
slarvig hästsvans och gamla vinterskorna

PUSS, skriver antingen på bussen runt fem eller när vi är i lägenheten runt nio kanske <3

Imorn smäller det

Nej nu tänkte jag att jag skulle skriva sista inlägget för dagen. Jag orkar inte packa mer ikväll, packar imorn. Det är lite saker som är i tvätten som ska packas ner. Imorn blir det skola, sen går jag och Jenny nog snabbt till seven 11 där vi har matkort och köper med oss något som vi kan ha på bussen till Örebro. Sen åker vi hem var för sig, jag äter lunch hemma och packar det sista. Sen åker väl antagligen jag, Jenny, Greta och Frida tillsammans in till city terminalen där vi möter upp Tove och sen bär det av! Jag ska försöka sätta igång datorn på bussen om jag pallar, annars hörs vi säkert imornkväll när vi har kommit fram :) Puss och godnatt!

P.s - väntar fortfarande på besked om jobbintervjun, om jag fick jobbet eller inte. Nervös!!

Tiden på gymmet i bilder



I omklädningsrummet innan vi gick och gymma. Jag blev apful men dom andra blev bra så den fick laddas upp!



Jenny kör på för fullt!



Go Bea!



Jag lägger på lite vikter ;)



Liten bild i spegeln på allihopa :)



Hehe Debbie lär oss utfallssteg med vikter



Gör man så här?



Haha sämst armmuskler



Haha Åhej!



Diggar Debbies min!



Benen i kors, höhö



Bea är glad :D



10 kilo!



90 grader, jobbigtjobbigt



Debbie var våran personliga tränare och visade hur allt skulle gå till ;)




Så här jag Debbie när hon använder bollen...



.. Medans jag gör såhär haha



Debbie, Jenny och Bea :)



Egobild



Ooohh vilken spänst! Haha



Samma här för Jenny, wow!



Bea inspekterar ;)

Det var våran dag på gymmet! Hoppas att Bea skaffar ett friskis & svettis-kort nu så kan vi alla fortsätta träna tillsammans ! Nu ska jag packa puss

Mycket att stå i denna kväll

Hejsan! Idag blev det en och ½ timmes träning på gymmet med Jenny, Debbie och Bea. Det var skoj! Och mycket skönt nu efteråt, man känner sig duktig :) Kameran fick följa med in på gymmer och självklart togs det massa bilder, vi ser väldigt bra ut när vi tränar höhö.

Ikväll ska jag som skrivet packa till Örebro, städa rummet och prova rosa klänningen så att farmor kan sy upp den. Sen är det ju även GLEE kl åtta och det får jag inte missa! Så det kommer säkert bli en sen kväll för mig ikväll men skitsamma. Snart kommer mamma hem med mat, jag beställde en kycklingrulle. Det är en hur stor tunnbrödrulle som helst med sallad, kyckling, rödlök och vitlöksdressing brevid - MUMS ;)

Bilderna från träningen kommer i nästa inlägg puss!

Godnatt på er!

Nu tänkte jag strax krypa till sängs, har gått och lagt mig alldeles för sent på kvällarna den här veckan. Jag har lyckats försova mig igår och idag, plus att jag även har somnat på samtliga lektioner i skolan. Hah. Imorn börjar jag klockan åtta och slutar ca halv ett, då blir det väl en snabb lunch och sen gym med Jenny, Debbie och Bea! Blir andra träningen för denna vecka, ska försöka hinna med tre gånger nästa vecka. Efter träningen imorn är det tänkt att jag ska träffa Robin ett tag på Odenplan men varenda gång vi planerar att träffas så lyckas vi alltid ställa in timmarna innan. Men hoppas att det blir av denna gång!

Jag har inte hunnit packa något inför Örebro än så måste göra det imorn. Känner att det kommer bli en sen kväll imorn för jag ska även prova den nya rosa klänningen från Top Shop och låta farmor sy upp den, sen tvingar hon mig till att vi två ska städa mitt rum imorn -.- yey. Nej men nu ska jag faktiskt sova! Vi hörs imorn :) puss godnatt



Kör på det här imorn.
Leggins med skinndetalj over knee - 149 kr Bikbok
Blus - köpt på Cubus i somras, på rean

Ser ut som att jag inte har någon arm, den är bakom ryggen för er som inte kopplade det höhö. PEACE.

Packa

Håller på att skriva packlista till Örebro! Jag älskar att planera och skriva listor, speciellt packlistor. Varje kväll skriver jag även en liten lista över vad jag ska göra morgonen därpå, så att jag inte glömmer något. Jag skriver till och med "frukost" haha! Men som sagt så tycker jag att det är kul att skriva packlistor, då vet jag exakt vad jag vill ha med och jag skriver olika kategorier, som t ex "byxor" eller "kosmetik". Men jag lyckas alltid packa för mycket haha. Vi ska ju bara vara i Örebro från fredag kväll till söndag dag men vill ändå ha lite valmöjligheter när jag är där. Ipod-högtalaren och laptopen hänger med! Man måste ju ha taggningsmusik innan utgång och hålla sig uppdaterad om vad som händer här hemma hehe.
Btw, TOVE FÖLJER MED OCKSÅ! :D


Håller på att boka Egypten!

Japp nu håller vi på att boka resan till Egypten, ska bli otroligt sköönt med sol och bad i en vecka! Och sen komma tillbaka brun och fin till kalla Sverige höhö. Men drygt, nu får vi betala 3000 :- extra för att vi blir tre istället för fyra stycken.



Hotellet vi ska bo på har en egen stor strand, med korallrev längs hela som man ser på bilden. Perfekt ställe för snorkling och förra gången vi var där såg vi massor av färgglada fiskar, bland annat Doris och Nemo-fiskar ;D

onsdag 27/1 - 10

Hej! Just nu sitter jag bara och chillar framför Tvn. Känner mig lite uttråkad och vet inte riktigt vad jag ska göra, har egentligen massa plugg, äran att städa mitt rum och behöver kanske börja småpacka lite till Örebro ikväll. Men jag orkar inget av det hehe.
Efter skolan idag gick jag och Jenny till café 31 för att äta lite lunch innan det var dags för mig att åka vidare till jobbintervjun. Intevjun gick sådär, jag var nervös hehe. Innan själva intervjun så var det ett informationsmöte dä fyra andra ungdomar som också ville börja jobba där var med. På det mötet fick vi veta mer om hur företaget arbetar och vad som bland annat förväntas av oss om vi får ett jobb hos dom. Sen blev det rundvandring och sen varsin enskild intervju. Jag känner att det kan gå hur som helst, kändes inte toppenbra efteråt och jag kom på mer saker jag borde ha sagt. Så jag känner att jag har 50 % chans. HOPPASHOPPASHOPPAS.



Dagens lunch - mumsig krämig pestopasta



Och efter maten, ingick kaffe

pöss

Pratar med Tove i telefonen

Paradise Hotel är snart slut, brukar aldrig titta på det men det blev så nu. Biljetterna till Örebro är bokade för hela gänget men nu säger Tove att hon kanske kan följa med - TOPPEN! Kommer bli jättemysigt att åka dit över helgen med brudsen och bara chilla (och kanske festa, hoppas på en kväll iallafall). Funderar på om jag ska ta med mig datorn eller om det kanske inte är värt det. Den väger ton och är klumpig, men kan ju samtidigt vara kul att ha? Får se, vet inte ens om jag kan ta det trådlösa bredbandet. Aja! Nu ska jag sova tänkte jag, skriver imorn efter att jag har kommit hem från jobbintervjun och sen kanske det blir bio med Jenny på biografen Rigoletto kl 15.00 haha bara för att. Har nämligen en biocheck som går ut imorn och den måste ju användas! Kanske blir Har du hört ryktet om Morgan's?. Men det får vi se imorn, godnatt!



Ren spegel?

Jobbintervju!

Japp imorn ska jag på jobbintervju! :D Är lite nervös, första jobbintervjun. Bea i klassen var snäll och rekryterade mig som telenfonförsäljare på samma företag som hon jobbar på. De ringde upp mig idag och frågade ut mig lite om varför jag ville jobba där och vad jag vet om företaget. Hehe blev lite överraskad och visste inte riktigt vad jag skulle säga och ska jag vara ärlig så visste jag inte så mycket om företaget än men jag sa det jag visste och det ska bli intressant att komma på informationsmöte imorn och få veta lite mer. Sen efter det blir det även en intervju, gosh kommer vara såå nervös. Men får koppla på charmen och leendet så hoppas jag att det ska gå bra? Nej men joo det här klarar jag, vill verkligen ha ett jobb så det är bara att vara sig själv och hoppas på det bästa. Det som är skönt med att jobba som telefonförsäljare just nu är att mitt skolschema är ju olika varannan vecka så det kan vara svårt med ett arbete i t ex butik. Nu kommer jag till mestadels kunna bestämma själv mellan vilka tider och vilka dagar jag vill arbeta. Ett plus är att det är nära skolan så kommer kunna jobba innan skolan när jag går eftermiddag :)



Wish me luck! puss

DEUX BOKNINGAR IDAG

Tjollahoppsan-sa! Idag var det skola, lunch och sen träning med Jenny och Debbie! Vi körde på ca en timmes styrketräning och hä va skönt. Nu är jag iallafall hemma och glor på tv. (Shit kom precis på att vi har en liten svenska-läxa tills imorn - påminnelse till mig själv hehe).

Som rubriken lyder så ska det ske två bokningar denna kväll, en tur- och returresa till Örebro. Ska dit med Greta, Frida F och Jenny nu i helgen bara för att chilla i pappas lägenhet och kanske festa lite. Sen även en bokning till Egypten på sportlovet kommer att ske! Det blir en solsemester istället för skidsemester detta sportlov - fine by me! Jag, mamma, pappa, en familj som vi känner ska åka. Jenny skulle ha följt med men så blir det tydligen inte, någon som är intesserad? Om det finns biljetter kvar så ska vi åka tillbaka till samma hotell som jag och familjen bodde på förra gången vi var i Egypten - det var underbart fint.



Hotellet! puss

Fick ett ryck att städa

Ikväll har jag rensat mina garderober, fyllde en hel (ända upp till kanten) svart säck med kläder som jag ska stoppa undan ett tag. Det är kläder som jag inte använder just nu men samtidigt inte är redo att slänga. Men även fast jag har rensat ut en massa kläder så är garderoberna ändå fulla? -.- Jag har alldeles för mycket kläder, way way too mutch. Men ändå känner jag att jag alltid behöver köpa nytt och att jag har för lite. Jag blir nästan lite rädd för mig själv, jag börjar tappa kontrollen. Haha patetiskt. Men nu får jag fan inte köpa mer på ett tag, förutom en grå kavaj, en korall-färgad kofta och en plånbok..? Usch FY på mig!



Tog en bild på alla mina skjortor som jag så fint har hängt upp på varsin galge i garderoben nu istället för att de ska ligga slängda på golvet/soffan. Nu säger jag iallafall godnatt! Imorn blir det träning efter skolan, går förmiddag men skriver när jag kommer hem!

NYTT!



tröja h&m 99 kr



jeans h&m 499 kr



halsband h&m 69.50 kr och vitt ribbat linne ca 70 kr vero moda



billigt halsband indiska, rea kommer inte ihåg priset



ytterligare ett billigt halsband, indiska på rea



tshirt 199 kr bikbok



(ful bild) leggins 149 kr bikbok - älskar dom!



klänning 200 kr top shop (REA)

Det har blivit ganska mycket shopping de senaste dagarna, mår illa bara jag tänker på hur mycket pengar jag har spenderat. Nu är jag pank. Och det här är inte allt, får visa resten någon annan dag. PUSS

ultimata fredagsmyset med ben&jerry

Lyckad första dag i skolan! Förutom att vissa personer behöver lite hjälp med sina värderingar om hur man ska behandla andra men annars är jag nöjd :) Haha. Kommer bli ett riktigt skönt tjejgäng det vet jag, några av tjejerna i klassen är så otroligt trevliga och det känns riktigt bra. Sen att halva klassen styrs av en tjej är en annan histora. Orkar inte bry mig, men jag säger bara kommenterar hon mig eller mina vänner brakar helvetet löst. Capish?

Iallafall, ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med ben&jerry Cookie Dough. MUMS. Var längesen. Har ju varit sjuk hela veckan så kände att det blir bra att bara ta en hemmakväll denna fredag. Ska även upp tidigt imorn för att ta id-foto med mamma och gå några ärenden i Vällingby, sen bär det av till stan med Jenny och Tove möter oss där. Jag tänkte kolla efter mörkblåa jeans, ett vitt vanligt ribbat linne och prova ett par skor jag vill ha från Footlocker. Sen blir det väl lunch och att kolla i affärer. På eftermiddagen ska jag träffa Robin ett tag och sen blir det nog att sova hos Tove på kvällen.



Yeah that's what I'm talking about!

skola imorn

Jag känner att jag inte orkar blogga lika mycket längre, har typ inget att skriva. Men nu har jag ju mest suttit hemma och glott i väggen den senaste veckan på grund av att jag har varit sjuk - så det har inte funnits så mycket att skriva om. Imorn tänkte jag i alla fall satsa på att gå till skolan! Och stanna hela dagen den här gången. Jag är inte helt frisk än, är fortfarande lika förkyld men jag känner bara att jag vill dit innan måndag. Vill inte vänta ända tills på måndag att liksom gå en hel dag i skolan och försöka lära känna folk. Så imorn får jag helt enkelt hålla ut :) Dock har vi riktigt tråkiga lektioner, matte (!!!!!!!!), svenska och naturkunskap. Men aja. Måste ju ta tag i den där förbannade matten speciellt förr eller senare. Jag kör på en ljusblå skjorta och svarta jeans imorn, enkelt. (Sanningen är att jag kör på det för att allt annat är i tvätten menmen.)



En bild på min vägg, intressant va? Undra sa flundra vad jag ska hänga på resten av krokarna bara haha.

torsdag

Dålig uppdatering igen. Men jag är sjuk! Igår gjorde jag ett tappert försök att åka till skolan men var bara på första lektionen. Jag hostade  så mycket att jag började tycka att det var pinsamt där i klassrummet. Så jag träffade Tove ett tag på fridhemsplan innan jag åkte hem och sov till halv nio.. Jag har verkligen sovit mycket de senaste dagarna ;o Anyway, idag är jag också hemma för jag är fortfarande förkyyyld. Jag har bara suttit bänkad framför tvn och datorn idag, tror jag ska ut med Chilli en snabbis nu och sen göra en toast. Har fått tillbaka aptitet jao. Lilla Chilli har legat och sovit hela dagen, men skönt för mig så jag slipper leka med henne haha. Orkar inte.



För någon timme sen när hon var i sin djupaste sömn, hihi thötis.

Det är hemskt

Ikväll fick jag reda på något hemskt, sånt ska inte hända. Fyfan. Jag är inte den som ber, men nu ber jag f*n för dig. Sånt här ska inte hända. Får se om det blir någon sömn för mig i natt, mest troligt blir det inte det.

Imorgon gäller det

Blev sushi till middag! Kände att det var en av de få saker jag var sugen på.
Men tar det aldrig slut? Nu har jag gått från att vara magsjuk till förkylning -.- känns som att det är ett tecken, att jag inte är menad att gå på JENSEN Norra - jag får ju aldrig gå dit! Haha nej jag skoja bara, imorn blir min första skoldag i nya skolan! Jag bryr mig inte om hur sjuk jag är, (eller jo, vill ju inte smitta mina nya klasskamrater) men nu vill jag fanimej dit och se hur allt är! :)

Får bli att lägga sig tidigt ikväll så att jag orkar upp imorn. Men känner att jag kan behöva fräscha upp mig så att ingen tycker att jag är äcklig imorn, har ju bara legat hemma sjuk de senaste dagarna så får bli en lååång skön dusch innan sängdags :) pöss

Magsjuka

På söndagskvällen och natten till måndagen spydde jag som en jäkla fontän, fräscht. Ursäkta informationen men jag tror att jag var magsjuk och ack så illa jag mådde. Och jag som skulle ha min första skoldag i JENSEN Norra igår.. Som ni kanske förstår så kunde jag såklart inte gå till skolan då eftersom att jag har spytt natten innan. Så jag stannade hemma igår och sov till klockan 16.00 - riktigt skönt. Jag kunde inte äta något på hela dagen heller utan hällde bara i mig vätska. Men i natt har jag mått bättre och jag kunde sova hela natten. Jag mår även bättre nu och har fått i mig en rostad macka. Men känns bara så himla tråkigt att inte kunna gå de två första dagarna i den nya skolan.. Ville ju göra det tillsammans med Jenny och Debbie och liksom börja där tillsammans. Men imorn kommer jag och joinar dom i den nya skolan och hoppas att jag ska trivas :) !



På första skoldagen tänkte jag köra på svarta uggsen, strumpbyxor, mörka jeansskjortan med ett vitt linne under och lite smycken. Med mittbena till :) puss


Bloggtorka

Okej jag har inte bloggat på några dagar nu, men det är av olika anledningar. Som jag skrev så skulle jag kanske sova hos Tove på lördagen och så blev det. Jenny sov där också. Det blev så att jag och Tove fixade i ordning oss hemma hos Tove och åt middag där. Sen åkte vi till Danderyds sjukhus där vi mötte Jenny, Debbie, Emelie och Debbies kompis. Sen drog vi vidare till Vaxholm där det var paarty. Jag hade jättekul, det bjöds på dricka och människorna var sköna. Plus att det var superkul att vi tjejer var där tillsammans :) På slutet blev det KNAS men whatever, kvällen var ändå lyckad :) På söndagen åkte Jenny hem någon gång på förmiddagen men jag stannade kvar och kom hem runt 6.


PIIIISSS

ÅÅH jag skrev ett helt inlägg om gårdagen men det sparades inte!?!?
Orkar inte skriva om just nu men kan säga att lokalfesten blev rolig och lyckad tills sist och att jag, Tove och Jenny dansade helt kvällen. Tove har sovit hos mig inatt och vi tänkte snart äta frukost, sen ska jag packa och sen drar vi in till fridhemsplan och äter sushi på favoritstället. Jag packar lite sovsaker också ifall det blir att hon följer med ut ikväll och vi sover hos henne efter, eller om jag drar ut och kommer till henne sen. Men då blir det alltså inte så mycket bloggande denna dag.

Juste jag shoppade lite igår, får visa det sen :) ! Puss på er, ha en bra lördag



Det här hade jag på mig igår, silvervästen är från nelly.com



Plus kängorna från Din Sko

Kinapuffar i mitt hjärta

Hej! Idag blev det sovmorgon till klockan tio, är inte riktigt frisk så orkade inte gå på några lektioner. Åkte bara in till skolan för att göra extrauppgiften i engelska. Det gick inge bra.. fan suger på läsförståelse så tror att mitt slutbetyg i engelska A kommer sluta på VG.. Menmen nu är det gjort i alla fall, får reda på resultatet imorn. Och imorn är det sista skoldagen i JENSEN Västra! Har lite blandade känslor angående det, är hur exited som helst att börja i norra men såklart att det är lite sorgligt att lämna klassen - speciellt Emelie såklart <3

Just nu är Jenny i alla fall här och vi tittar på sex and the city-filmen, äter melon & godis och dricker bonaqua hihi. Sen lite senare ikväll, kanske efter middagen ska jag och mamma åka en snabbis till Vällingby för jag behöver lämna tillbaka en tshirt och köpa en ny foundation. Men talk to ya later!

Jag älskar att soova

Ååh vilken skön dag det här har varit, jag har bara soooovit och verkligen tagit det lugnt. Gick upp halv elva imorse och sen sov jag mellan kvart över tre och halv sju. Sen nu har jag precis ätit middag, mamma köpte hem sushi. Mumsss. Ja som man antagligen förstår så har jag varit hemma från skolan idag, som jag skrev var det bara onödiga lektioner i skolan och jag mår ganska piss. Det känns som att jag har grovaste kvinnovärken, huvudet och bihålorna exploderar och jag mår illa. Vet inte vad som är fel, jag har ingen feber och har en helt okej aptit. Menmen, imorn ska jag gå till skolan även om jag inte mår bättre eftersom att jag ska göra en extrauppgift i engelska. Sen efter skolan ska jag även träffa Robin som jag inte har träffat på ett tag.

Nu försöker jag få tag på Natta för att jag och Jenny ska kunna komma över och lämna pengar till biljetterna för lokalfesten men hon svarar ju inte! Aja skriver sen pöss

Hemma imorn?

Då var middagen och presentutdelningen avklarad. Mamma blev glad för sina presenter och maten smakade gött. Men nu ska jag antingen skriva på engelska brevet eller städa rummet. Har egentligen ingen ork att göra något av det men rummet måste städas därmed basta. Usch jag typ kokar, samtidigt som jag fryser. Mitt huvud håller helt seriöst på att sprängas och bihålorna värker utav bara helvete. PLUS att jag mår illa och känner att inälvorna vill ut ur munnen. Hur fräscht är det liksom? (HAH internskämt Jenny).

Imorn är det bara onödiga lektioner i skolan, geografi och samhälle. De två kurserna tar slut på fredag så vi gör inget vettigt på just de lektioner, kör hänga gubbe? Yey, fett värt att åka ända till skolan för. Och jag måste till skolan på torsdag då jag ska göra en extrauppgift i engelska för att kunna höja mig till MVG. Och sen vill jag ju gå på lokalfesten på fredag, så känns nödvändigt att ta en vilodag imorn. Men får se hur jag mår imornbitti jao.



Skulle vara skönt att bara få sova ut imorn och skriva engelskabrevet. Bara chilla liksom.


tuesday

Tjollahoppsan! Shit vad trött jag är, håller på att somna här framför tvn i soffan och med datorn i knät. Men det har jag dock inte tid med just nu, ett paket kvar att slå in! Och sen måste jag börja skriva på ett persontligt brev (on english?!) - vi håller på att skriva CV:n på engelskan och man får inte komma på torsdagens lektion om man inte är klar med det. Blää. Nu har pappa varit och handlat inför kvällen, god mat, efterrätt och tio röda rosor till mami - cute!

Okej förutom att mamma fyller år så ska jag och Jenny ikväll möta upp Natta för att betala och få våra biljetter till hennes lokalfest på fredag. Jag ska städa rummet och sen försöka sova tidigt för mår lite sådär.. magknip, huvudvärk och illamående. Great.



VILL INTE SPLITTRAS.

Dags att krypa ner i sängen

Hm vad har jag gjort idag sen jag kom hem från skolan.. Jag har tittat på tv, påbörjat operation städa rummet, påbörjat att slå in mammas födelsedagspresenter (mamis birthday imorn). Nu ikväll har jag, mamma och Chilli legat i mamma och pappas säng och haft tjejsnack, vi har pratat om det mesta mellan himmel och jord. Hehe det var längesen mamma och jag pratade om killar, har saknat det *blink*.

Imorn börjar jag åtta igen och slutar halv ett. Direkt efter skolan måste jag hem och passa Chilli så hon slipper vara hemma alltför länge själv, så det blir att äta lunch hemma istället. Jag måste även fortsätta städa rummet så att pappa blir glad (och betalar min nya jacka haha) och sen ska jag slå in alla presenter klart. Sen på kvällen blir det ofc födelsedagsfirande för min underbara mamma, middag och champagne för de vuxna höhö. Men sen är min bror respektlös och ska på bio med sina kompisar -.- where's the respekt dude?

Men nu ska jag sova i alla fall! Pöss på er så skriver jag imorn igen :)



Bild från Kajsas land i somras

I'm back in the game!

Igår blev det ju inga inlägg eftersom att jag behövde skicka in den j*vla geografiuppgiften. Fick 4 ½ timmars sömn inatt, kul. Men nu är den klar och inskickad i alla fall, jag är inte nöjd och tror bara jag kommer få G. Blä. Men aja idag har jag varit i skolan från kl åtta till typ 10 över tre? Sen blev det träning med Tove och Jenny, inte för att jag gjorde så mycket för min mage är heelt uppblåst och äcklig, har så sjukt ont i magen. Men efter den slöa träningen gick vi i alla fall till ett par affärer, bland annat h&m i Västermalmsgallerian där jag lämnade tillbaka en tröja jag köpte för ett tag sen - vill ha den i en mindre storlek men den fanns inte och imorn är sista returdagen så får leta efter den någon annanstans. Men jag köpte en jacka helt spontant sådär! Hehe. Den var på rea och kostade 300 kr, det är en svart vårjacka som har en liten annorlunda stil - love it.



Såhär ser den ut! ordinarie pris: 599, halva priset på REA. Från h&m.

rolig lördag

Det blev ingen utgång denna kväll, men lika bra var väl det. Ska försöka gå upp så tidigt som möjligt imorn för att råplugga hela hela dagen. Tror inte ens att jag kommer ha tid att pausa för att blogga, det får vänta tills efter 23.59 när uppgiften ska in hehe. Jag har inte hunnit så långt idag, inte ens hälften men jag tror att jag har ganska bra fakta så det blir lätt att skriva imorn. Eller.. ? Usch ser inte fram emot morgondagen kan jag säga.



Bild på hotellets strand i Egypten när vi var där, och dit bär det tillbaka på sportlovet!

Det här blir det sista inlägget för idag, och för imorgon om man ska se det så hehe. Men vi hörs! Puss och Godnatt <3

Thanks mami



muuuuuums.

Pause för lunch

Pluggandet har faktiskt gått helt okej idag, är långt ifrån klar men jag kör på. Hehe jag ringde mamma från övervåningen och bad henne värma lite broccoli-gratäng, har inte ätit lunch än och känner att magen kurrar. Jag kunde inte låta bli förut - jag satte på tvn och har nu The Hills på i bakgrunden när jag pluggar, tv är min drog. Men jag kan faktiskt koncentrera mig ganska bra ändå.. hehe.

Om jag fortsätter att plugga på nu resten av dagen så kanske det blir utgång med Frida F och Greta ikväll!



Jag och Frida!



Jag och Greta!

Redan uppe!

Nu ska jag sätta igång och plugggga. Som skrivet så ska jag bara vara hemma och plugga hela dagen (och kvällen)? denna lördag. Jag kommer låsa in mig på mitt rum och bara lämna det för lunch, yep.

Kommer säkert något inlägg under dagen annars hörs vi när vi hörs :)



Hehe bjuder på en bild från Kajsas land i somras. Det var dags för hemfärd så alla packade, buhu.

Get Smart

Just nu sitter jag och tittar på Get Smart med mamma och pappa, mycket mysigt. Det är en actionkomedi och kan säga att vi har skrattat ganska mycket haha. Filmen är störtskön. Det har blivit väldigt lite plugg idag men jag ska sitta hemma hela dagen imorn och på söndag och plugga - det får funka :)
Det kommer bli lite inlägg nu i helgen då alltså eftersom att jag måste fokusera på uppgiften!
Jag säger i alla fall godnatt nu!



Jag saknar Tove! Men vi ses på tisdag, yey!
Bild från när vi var i Turkiet tillsammans <3

rolig fredagskväll, not

Hejsan! Nu är jag hemma från skolan, fick sluta redan halv fyra istället för fem, mycket skönt :) Idag hade vi bland annat en geografi-lektion så då letade jag fram huur mycket fakta om malckahalvön som helst. Så nu tänkte jag sätta igång och plugga. Det blir min roliga fredagskväll, men skitsamma det måste göras. Jenny kanske kommer förbi för ett bad i ute-spat sen! Men annars som sagt så ska jag bara vara hemma och plugga.. :)



Bjuder på en bild på min bebis <3

Natti natti

Okej kära människor, nu ska jag snart gå och lägga mig. Jag har inte pluggat något ikväll heller, orkar inte ens kommentera det. Det är helt och hållet min lathets fel, men det ska jag inte tråka ut er med nu. Får bli streck-pluggning dag ut och dag in (även natt) hela helgen helt enkelt, looking forward too it.



Ny over-size tshirt från Gina Tricot. Den är beige med brun text, dålig bild. 149 kr
My boots are made for walking

Puss & Godnatt! Skriver imornkväll

Shopping

Idag innan det var dags att dra till skolan så åkte jag och mamma till Vällingby för lite ärenden på h&m. Jag har behövt en svart lagom stor handväska som har korta band, typ alla mina väskor har axelremmar och det funkar inte så bra när man har en partyklänning på sig på en fest och så kommer man där med en stor rem tvärs över. Så jag hittade en helt vanlig, nästan lite ful sån väska för 199 kr på h&m hehe. Men det blir som en reservväska liksom. Tack för den mami, sen fick jag även tjocka svarta strumpbyxor av henne - hon och pappa dampar när jag har tunna nylon nu när det är 100 minusgrader ute hehe.

Innan jag och Jenny åt middag gick vi i ett par affärer. Min mamma fyller år den 12/1 så jag passade på att köpa lite presenter till henne. Har planerat att köpa en mini plattång till henne ganska länge nu för hon gillar att använda min men jag har en normalstor och den är tyvärr lite för klumpig för hennes korta hår. Sen köpte jag även ett tre-pack hello kitty strumpor som hon vill kunna ha när hon är hemma hehe. Och sen även en typ av morgonrock i gammeldagsrosa färg och i siden för 149 kr på h&m :)



Mini plattång i en gullig lila färg. 299 kr Åhléns

Hej!

Okej det blev ingen sleepover! Jennys föräldrar åkte hem idag istället för imorn. Men sötungen bjöd mig på middag i Vällingehus i alla fall, tack! :) Första dagen i skolan dåra.. Jag, Jenny, Debbie och Emelie skippade spanskan som var första lektionen hehe, fy på oss. Men sen hade vi i alla fall matte och engelska. Tråkigt, och var verkligen inte sugen på plugg. Men snart är det helg!

Nu ikväll ska jag plugga, får se hur det går med det. Jag måste ju verkligen göra geografi-uppgiften, jag har inget val. Så det är bara att sätta igång.



Så här såg jag ut idag. Nytt halsband från lindex :)

GE MIG SOMMAR

Okej jag började göra en sammanfattning av min sommar 2009 för jag vill verkligen ha sommar nu, nu, NU! Men vissa bilder gick inte att ladda upp av någon andledning (och kan säga att det är ganska många bilder hehe).
Men jag får helt enkelt fortsätta med det på.. fredag? Kan inte imorn för efter skolan ska jag och Jenny direkt hem till henne för hon är ensam hemma ska sova över där. Jag kommer inte hem förrän på kvällen på fredag, går eftermiddag -.- Men kan självklart blogga lite hos Jenny, men sommar-sammanfattningen får vänta :)

Jag ska packa min sov/skol-väska nu tänkte jag och sen soova. Är trött. Så godnatt på er så hörs vi imornkväll :)
Kan bjuda på en sommarbild på mig och Malin H!


yeah dude



Slängde ihop en goooooood sallad! Kan bara inte bestämma mig för vilken dressing jag ska ta? Hmm I-landsproblem.



Vardagligt, idag tog jag bara på mig G-star jeansen och en "tidnings"-tröja från Ginatricot.

Måste.. sluta.. handla

Nu är jag hemma från Vällingby, 650 kr fattigare :( Helvete, jag har ett beroende. Efter jag hade spenderat de pengarna så var jag tvungen att titta vad jag hade på kortet. Jag var beredd på att få en chock men jag hade 1 100, varav 500 av dom är till skolluncherna (på JENSEN Gymnasium lägger man till pengar på luncherna, när man äter på restauranger). Så jag har runt 600 kr kvar för Januari :s Och typ 300 kr ska jag lägga på mammas födelsedagspresent haha.. Jag är misslyckad :) Menmen pengar är till för att spendera!
Nu ska jag försöka komma igång med pluggandet, efter jag har tagit lite lunch..
Visar vad jag handlat sen!
PUSS

God morgon!

Igår hann jag och Mickis bocka av tre våra fem filmer, eller jag somnade i början av den tredje hehe. Sen sov hon i alla fall över här och vi båda har hunnit duscha och tvättat våra hår. Mickis känner att hon behöver shoppa lite kläder så följer med henne till Vällingby ett tag. Sen ska jag hem och plugga, kommer heller inte gå ut ikväll för imorn börjar skolan.. Buuuuu.



Osminkade och fräscha. Mickis och jag på Kajsas land i somras, haha jag ser ut som ett fuckface men skitsamma!
puss på er, skriver senare


tjejfilmer only, ofc

Nu blir det popcon, cola och film! See ya ;)

ps. Vi hyrde 5 filmer, hehe lär bli sent i natt.

hyra film

Blir en liten utflykt ikväll i alla fall! Ska åka och hyra film med Mickis sen kommer vi tillbaka hit och tittar på den :) pöss



Jag och Mickis på Kajsas landställe i somras <3

301

Det förra inlägget var mitt 300:ade !!! :D Ville bara säga det haha. PEACE.


bittert..

Jag som höll tummarna för att det blir någon typ av utgång ikväll, då kunde jag somna lyckligt inatt. Haha. Men nej tyvärr så ser det inte så ljust ut, får väl sitta hemma och ruttna igen. DOH!



Eftersom att det här är min blogg så bjuder jag på den här, usch haha.

tummen ner för innesittar-kväll!

JAG VILL UUUUT IKVÄLL! Orkar inte sitta inne ytterligare en kväll.


det är den dagen i veckan

Sushi till middag, YEY!


snyggt från chique.se


Underbar sommar/vårring! 99kr


Älskar enkelheten, men som ändå säger så mycket. 129kr



Kärlek. Enkelt. Finns i guld också men tyckte silver var snyggare. 149 kr



Passar till både fest och vardag, hett. 149 kr



Sneakers i blingbling på halsband. Helt rätt. 199 kr

Hehe jag vill så ha alla de här fina smyckena. Speciellt de två översta! Kanske satsar :)

lunchbreak

Okej nu tar jag en paus från mitt icke-pluggande och äter lunch. Brorsan gjorde broccoli-soppa och det blev lite över till mig, nice. Så jag pimpade soppan med skinkbitar och vid sidan om blir det en ostmacka med grillkrydda på. MUMSMUMS. Hehe det kanske inte låter så tilltalande men det är förbaskat gott.

JAG FRYSER!



Min näsa är en isklump, och mina händer och tossingar är iskalla - synd om mig.

En månad kvar!

När jag tittade på min mobil såg jag att det var den 5e idag! Det betyder att jag fyller 17 år om exakt en månad, den 5/2 :D Ville bara säga det hehe.



Tyckte det passade bra med en bild där många av mina tjejkompisar är samlade på ett ställe :) De senaste.. två åren? har jag haft tjejmiddagar när jag fyllt år, tror inte det blir det detta år. Vill ha FEST! Fast får se hur jag lyckas övertala päronen, om jag ens lyckas med det hehe.


tisdag

Tjollahopp! Denna morgon har jag hunnit äta frukost, varit ute med Chilli och skrivit två rader på geografi-uppgiften. I'm on fire! Öhm not. Nejmen jag ska tvinga mig själv att skriva klart om Malackahalvöns klimat och sen lite om import & export. Que? Sen kan jag få gå ut ikväll med vänner om det händer något, yey :)
Idag ska jag även tvätta håret, känner att det var ett tag sen. Och jag borde, måste, behöver städa mitt äckligt stökiga rum. Men det tar jag sen! Åter till plugget.

Pöss på er

rea på bubbleroom.se



ord: 249
rea: 149



ord: 329
rea: 149

hm.se 499 kr



Oj, jag gillar den här klänningen! Riktig liten party-outfit, enda problemet är ryggen, don't get me wrong it's gorgeous. Men jag gillar inte att vara bh-lös i klänningar och det är heller inte snyggt när bh-bandet syns. Men fan det går att lösa, tror jag måste checka in den här godingen i affärerna!

crappy picture



MUMS, haha kommer aldrig äta upp det här berget av sallad.

yeah

Du läste mina tankar, haha.


pastasallad a lá Linn

Yey! Mamma ska åka och handla mat nu så passade på att lägga in en beställnig - pastasallad till middag! Och det ska inte vara någon mesig sallad heller, nejnej. Jag var noggrann med vad som skulle finnas med. Grönsaker, lök, grönsallad, pasta, kyckling, fetaost, krutonger, ceasar-dressing och en ostmacka på sidan om. Haha mums vad gott det ska bli, eftersom att jag har sovit så mycket idag har jag inte hunnit äta så får äta ikapp vid middagen.

Blä det luktar hundspya här på övervåningen, lilla Chilli-bebisen spydde mängder för ett tag sen :(. Hon har typ inte ätit något idag, vet inte vad det är med henne.. ? Får föreslå en ny hundmat-sort till mamma för verkar inte som att den Chilli har nu faller henne i smaken.



Vill att min JENSEN-hoodie ska tvättas så att jag kan mysa i den.

slappar-dag

Okej jag skrev ett inlägg typ vid elva imorse men sedan slutade min dator att fungera så det sparades inte (?!). Sen gick jag ut på en halvtimmes promenad med Chilli och efter det var båda jag och hon helt slut haha, vi har typ sovit hela dagen. Eller imorse började jag faktiskt pyttelite med pluggandet, letade fram lite fakta och strukturerade upp hur jag skulle göra haha sen var det Ellen DeGeneres Show på tv så fastnade vid den istället. Så idag har verkligen varit den ultimata slappar-dagen, men imorn får jag satsa på plugget! (Som att vi inte har hört den förut haha..) Nejmen jag måste verkligen, så jag har inget val.



Bild från tidigare idag, 5 min senare slumrade vi båda sött i denna soffa.

lovley expensive dress



2500 kr bubbleroom.se

Just chillin'

Okej you caught me, jag har inte pluggat något denna gång heller. Jag är värdelös! MEN imorn ska hela familjen iväg till sina jobb, även brorsan. Så då kommer jag vara hemma med Chilli hela dagen - perfekt om jag ändå bara ska vara hemma så kan jag lika gärna plugga. Även om jag inte kommer ha lust med det imorn (vilket jag vet att jag inte kommer) så måste jag plugga. Jag får väl ladda upp med en skål chips och kanske lite varma mackor - japp bara för alla andra börjar jobba imorn betyder inte det att jag ger upp mitt lov så enkelt? Nepp fettomat fram tills torsdag när skolan börjar, me like. Dessutom måste jag ha snacks (bara onyttiga funkar) medans jag pluggar annars blir jag uttråkad efter 5 minuter.

Okej jag vet inte vad jag babblar om, just nu sitter jag och tittar på What happens in Vegas. Gillar den filmen, plus att Ashton Kutcher är GRYYYYYYYMMMMT snygg. Woops got a bit carried away.



Min favorit-scen (a)


Jag gillar halens.se



Smalt nitskärp 129 kr



URSÖTT korsett blandat med spetsvolanger-linne! 249 kr



Totalälskar den här kavajen 449 kr



Nice! 449 kr



Verkligen min typ av klänning, J'adore! 899 kr

Sen hittade jag även ett par skor jag velat ha fast som kostar 2000 kr i affärerna. På halens.se fanns dom i fejk för 249 kr! På bilderna ser man inte att de är fejk, och ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte heller. Bara det är bra kvalité så är priset skitbra!



Älskar! Ska försöka övertala mami (a)

dålig start på det nya året

I den här bloggen har jag inte skrivit något "seriöst" om mitt liv eller mina känslor. Så ni får ursäkta när det kan poppa in några såna inlägg här någon gång. Behöver skriva av mig ibland.
Redan nu kommer ett..

Jag känner mig hjälplös och misslyckad, genom att du ignorerar mig blir allt värre. Jag behöver respons, svar eller i alla fall en blick som säger att det är okej mellan oss.


party party

Hittade två bilder från middagen hos Kajsa på nyår;



Greta, Mickis och Jag.



Haha diggar posen.

Jag = superduperdålig planerare

Jag är hemma från stan och tänkte strax värma middag, är hungrig! Mamma är ju borta på spa-helg och pappa och Brorsan åkte över till pappas kompis för ett tag sen för att se Arsenal. Så det är bara jag och Chilli hemma, lilla bebisen ligger helt utmattad där nere. Jag skulle helst vilja gå ut ikväll, umgås med vänner. Men jag vet ju att jag måste ta tag i plugget nu, har egentligen inget val. Aja jag är ju så stört lat så får se hur det blir med det.



Glömde visa krämen jag köpte i Vällingby igår. Underbar doft, äpple & vanilj.
Apoteket 59 kr



Idag lämnade jag ju tillbaka legginsen jag köpte från Monki förra veckan. Och jag är ju som jag är så jag kunde inte behärska mig från att köpa något annat istället. Jag har velat ha en svart typ av kuverväska men som ändå kan ha band. (Band finns inuti)
Gina Tricot 149 kr

stan, sen plugg

Godmorgon! Min dator var inte sig själv igårkväll så kunde inte skriva så mycket. Det blev i alla fall att jag gick över till Malin H på filmkväll, Mickis, Frida W och Malin S kom sen också. Mys! vi tittade på någon svartvit komedi-film haha den var bra. Men nu idag ska jag i alla fall in till stan med Mickis ett tag. Vet inte riktigt vad hon ska göra där men jag ska i alla fall lämna tillbaka ett par onödigt dyra leggins (250:-) för dom satt inte ens så snyggt. Sen måste jag väl hem i skaplig tid, eftersom att jag inte kom till skott att plugga igår så måste jag göra det idag, kul.
Men det är då, jag har precis ätit frukost och ska nu ta ner det ton disk jag har på mitt rum - pappa blir galen. Woops.

Men puss på er, ha en bra dag! :)

Gahhh

Shiiiiiiiiiiiiiiit min lill-kusin ställer tusen frågor i sekunden, PALLAR INTE.

Lördag

Nu ska jag snart dra iväg till Vällingby med Mickis och Jenny. Sen kommer även Debbie dit och då ska vi fiika. Ska bli mys. Jag ska även gå några ärenden i Vällingby, men sen ska jag hem och passa vovven. Ikväll ska jag bara vara hemma själv med pappa och kanske brorsan. Mamma åkte iväg på spa-helg med väninnorna, lyckost! Hon kommer hem imornkväll så jag, pappa och Simon får turas om med att passa Chilli. Mamma brukar ha huvudansvaret haha. Usch juste, kommer behöva plugga idag också på en fet geografi-uppgift, men det är väl lika bra att göra det idag när jag ändå bara ska vara hemma och pappa kan hjälpa mig.



Så här ser jag ut idag, slappt.

overknees - 59.50 kr REA Twilfit
tunna svarta strumpbyxor - Lindex
vitt lång linne - 99 kr Gina Tricot
mörk jeansskjorta - 499 kr Top Shop

PUSS

Fredagskväll

Den här kvällen har varit mycket mysig, massa tjejsnack, snacks och filmtittande. Blev Harry Potter och fången från Azkaban och Zoolander haha. Nu ska jag stänga av datorn, sen fortsätter väl jag och Jenny med tjejsnacket och sen blir det att sova - hon ska sova över här :) Imorn måste jag upp till Vällingby en snabbis för lite ärenden annars vet jag inte riktigt vad som händer. Men vi hörs! Puss på er

Ikväll blire filmkväll

Snart kommer mamma hem med pizzorna, mumsigt. Sen kommer Mickis, Jenny och Greta hit - blir film/myskväll! Riktigt skönt att ha en sån efter nyårsfirandet igårkväll/natt. Jomen det kommer bli mysigt, vi har chips och cola. Hörs sen pöss!



Ååååhhh vad jag vill till värmen. Känner att det börjar blir för kallt här i Sverige nu. Bilderna är från förra resan till Egypten och dit ska vi tillbaka på sportlovet förhoppningsvis!


Gott nytt år & god fortsättning, i efterskott!

Jag hann tyvärr inte skriva något igår, hade massa annat att fixa & dona med. Men jag hade i alla fall en underbar nyårsafton, den blev lyckad. Det började med middag hos Kajsa med mina älskade ae4-tjejer, det var en mycket mycket bra start på kvällen. Vi stannade där till typ nio, eller vi splittrades ju till mindre grupper och när klockan blev kvart över nio var det bara jag, Greta och Jenny kvar - och Kajsas brorsa hehe. Då gick i alla fall vi tre tjejer hem till Carl från våran gamla klass, var där bara en kortis sen gick vi till en kille som heter Kevin. Vi träffade människor och fortsatte dricka, nu var det snart dags att fira in det nya året. Vi gick hem till en kille som heter Gustav och var där ett tag tror jag, kommer inte riktigt ihåg hehe. Sen när klockan nästan är tolv så går vi alla som är på festen ut, till en typ av äng. Några av killarna hade köpt en fyrverkeri-bomb som dom tände på vid tolv-slaget, gud vilket underbart ögonblock det var! Alla var fulla, glada, lyckliga liksom.. Och jag var tacksam över att Greta och Jenny var med så att jag kunde fira in det nya året med dom! Sen gick vi tillbaka till Gustav och fortsatte festen där, senare kom även Kajsa, Sara, Malin S och Moa dit och festade med oss! Awesome. Jag kom hem runt fyra tror jag, och jag kände att det här var absolut en av dom bästa nyårsaftonar jag har varit med om - och det berodde på att jag bara var omringad av vänner. 2010 är här, och det är mitt år - fan vad bra det ska bli.
Hoppas att ni också hade skoj, puss!

p.s - tyvärr togs det inga bilder igår (fuck!!), men jag hade i alla fall på mig julaftons-klänningen, kilklackarna, tunna svarta strumpbyxor och lösögonfransar!

RSS 2.0