Ett sista morgon/taggnings-inlägg!

Tjuuuu, sitter just nu hos Tove och väntar på att hon ska komma ut ur duschen så att jag kan glida in. Måste ju köra en sista skrubbning innan PEACE. Kl 11.45 går tåget som ska ta och till Borlänge och väl framme väntar inget annat än dåliga matvanor, grym musik, härliga människor och riktigt heta partynätter följt av bakisdagar i gräset med glajjorna på. A W E S O M E !!!


HEJDÅ HA DET BRA HÄR HEMMA, KISSES

NUUUU KÖÖÖÖÖR VIIIIII!

Eller ja egentligen imorn mitt på dagen köööööör viiiiiii. Men kommer nog inte blogga något från Tove ikväll så skriver ett tagga till-inlägg nu så hörs vi när jag kommer hem den 4e!



Två pics från i lördags natt kl.. halv fyra? Jag, Jenny och Malin vandrade hem från V-by.

PEAAAAAACCCCCCCEEEEEEEEEEEEEE HEEEEREEEE WEEEEE COOOOMMEE!

Fyra dagar sen jag bloggade

Yes, jag har inte bloggat på några dagar, har helt enkelt inte haft lusten eller tiden till det. Men jag kände att jag kanske borde skriva något nu innan jag åker bort! Jag har packat hela kvällen igår (förutom när Jenny kom förbi och tittade på film) och har även packat hela dagen idag. Snart tänkte jag ta med mig mitt pick och pack och åka till Tove. Ska sova där i natt eftersom att det är skönare att åka från henne till Centralstationen än från mig. Tåget går runt 11 imornbitti och sen vet jag inte när vi är framme i BORLÄNGE. Men när vi kommer dit bli det att sätta upp tältet (lycka till) samt njuta av ännu en galen festivalvecka!

Ps. Jag trodde att jag hade lärt mig att packa rätt denna gång eftersom att jag packade way way too much förra gången. Men nej, väskan är typ lika tung i år och jag har nog outfits för två veckor istället för 6 dagar.. Känner att min rygg kommer må dåligt efter denna resa. Men men! Hare gött här hemma!

Ny införskaffad bikini från Stadium, 99 kr/del som får hänga med till Peace



Två outfits som kommer bäras där;




NEW



Köpte en rosabeige kavaj på Gina Tricots rea, dock tog jag nog en storlek för stoor, menmen

Halvt bloggpaus

Nu när det är så vackert och varmt väder här i Stockholm så orkar jag inte sitta inne och blogga så mycket. Kl 12 ska jag och Jenny vara i Spånga sen ska vi vidare in till city för att springa lite ärenden, shoppa med andra ord! Skriver kanske när jag kommer hem där ifrån annars hörs vi när vi hörs pyss


Uppdatering nr 2

Okej, natten var tung. Eller helt okej iallafall. Sov väl en timme? Så när Tove gick till jobbet imorse sliten som få stackarn så tänkte jag och Jenny att vi skulle sova i typ en timme så vi gick och la oss. Våra planer för dagen var att dra in till stan och kolla alla människor som befinner sig där. Men dåliga som vi är sket vi i alarmet och sov vidare. Vi vaknade kl två. Så det betyder att vi sov i ca 4 tim istället för 1. Nu ska vi fixa oss snabbt och sen dra in till stan. Imorn åker jag hem från Tove så detta blir min sista natt ikväll. Tror vi satsar på sushi till middag? PEACE

Uppdatering!

Tjuu bröder! Eftersom att jag har varit hemma hos Tove och bott här sen i måndags kväll så har det inte blivit någon bloggning för min del. Tänkte bara skriva ett hej lite snabbt, hej. Nejmen just nu håller vi på att göra oss i ordning för att dra till Kristinebergsklipporna och träffa massa skönt folk sen får vi se om några hänger med hem hit efter. Idag har vi solat i rålis, och bara haft det härligt i det underbara vädret. Bilder från alla dagar finns nu på min kamera men kan inte ladda upp dom på datorn förrän jag kommer hem. Vi har lagat goda middagar varje dag här och chillat galet på dagarna, festat på kvällarna och varit slitna dagen efter. Vi har väl somnat runt tre varje natt, men dä ä näääjs. Nu ska jag kila, hare gött! Skriver när jag kommer hem, typ på lördag eller söndag :)



Njut av en bild på mig så länge, tog den från face. Min gamla färg på håret och lockar. Har likadana lockar just nu fast i ett mer röd-brunt hår samt kortare.

Tjabbatjenahallå

Städningen har väl gått hel okej, jag har kvar att bädda om i sängen, dammsuga och plocka bort massor av saker. Men ändå har städningen gått okej och jag har hållt på till och från hela dagen. Då kan ni ju förstå hur stökigt det är? Jag och Jenny har varit en sväng på coop för jag skulle panta massa flaskor och burkar, fick 52.50 kr för det och sen köpte vi även varsin glass. På vägen hem hämtade vi upp Chilli på dagis och nu sitter vi här och slappar i min bed. Jag måste snart glida in i duschen och fixa mig för kvällen, ska över till Mickis vid sju för att fira hennes brorsor som fyller 20 idag. Familjen ska dit på öppet hus och äta lite middag tror jag och sen ska jag och min resväska hem till Tove! Eftersom att jag kommer hem till Tove ganska sent ikväll kommer vi bara chilla hemma hos henne jag och hon, imorn blir det nog city på dagen. Kan försöka blogga från Tove!



Jenny smygfotade mig när jag städade, visst passar jag som städerska i mina rosa handskar och mina asballa röda dammvippa?

Städning - inte min grej.

Jag har börjat lite smått med rummet, plockat lite skräp och fyllt smutskorgen t ex. Jag funderade på om jag skulle ta en före-bild och sen en bild på hur rummet ser ut när det är städat men jag ångrade mig. Jag vill inte utsätta er för denna före-syn, det gynnar inte er på något sätt och jag vill inte att ni ska få en skev bild utav mig och aldrig vilja komma hem till mig igen så jag struntar i att visa er en bild på hur det ser ut nu! Nu närmast tänkte jag fortsätta plocka upp från golvet och även byta ut "resväskan" som jag ska ha med mig till Tove, jag behöver en större..

Uppdaterar senare om hur det går för mig!



bild från en utekväll, fötterna värkte

Varning för lång och ointressant text

Nu sitter jag här i sängen och tittar på tv, en halvpackad resväska ligger brevid mig samt en dammvippa. Mamma tjatar på mig om att jag måste städa mitt rum men det kommer jag ta tag i på riktigt imorn, sen imornkväll ska jag hem till Tove och spendera si sådär en vecka hos henne! Jag kommer komma hem lite då och då, hämta ombyten, hämta Chilli från dagis och hälsa på mami och papi. Tove är alone hela veckan så det kommer bli spååååååååårat, nejdå men jag ska hålla henne sällsis! Kommer bli grymt mysigt. Jag som har en tendens att alltid packa för mycket när jag ska iväg en lite längre tid kommer att kånka på en dragväska till Tove. Det är en resväska med hjul för annars skulle det bli för tungt att bära, ser ju nästan ut som att jag ska flytta in för gott. Menmen, lat som jag är så skjuter jag upp alla mina sysslor så länge jag kan. Imorn ska jag bland annat städa, skura och damma hela rummet, bädda om i dubbelsängen, packa klart väskan, hämta min locktång hos kajsa och tvätta håret. C YA!



Mamma köpte en ny dammvippa till mig idag, en egen - hon tyckte att jag behövde den? Den är iallafall asball, man kan böja den hur som helst!


Dinner


Love 'em!

Idag har jag varit i Vällingby med mamma en snabbis för lite olika ärenden. Jag fick ett par Converse! Är supernöjd, ville ha ett par i en neutral färg för mina vita i skinn är så jävla smutsiga nu plus att de börjar bli för varma att använda. Jag provade både vita och svarta i tyg men jag kände inte att vanliga vita var min typ så jag körde på ett par höga svarta. Sen köpte jag även tre par spets-trosor i fina färger samt ett torr-schampoo till Peace and love.

Nu är Jenny hemma hos mig och vi tittar på en bra film på trean. Det var meningen att jag skulle hem till henne ikväll och färga hennes hår brunt men jag är så trött efter igår/i natt att jag bara vill sitta och glo på tv. Mamma och pappa är hos kusinerna och badar i deras pool just nu så jag måste ändå vara hundvakt. Vi ska väl snart göra i ordning lite grönsaker, chips och dipp!


Rolig kväll!

Det var jätteskoj igår hemma hos kajsa! Väldigt härliga människor och trevlig stämning. Jag, Jenny, Malin och Greta kom hem till mig runt halv fyra tror jag och så sov vi alla här. Här kommer bilder från igår;


Skolavslutning + utgång!

Hejhopp! Nu sitter jag här nästan färdigfixad för att gå ut, tänkte bara blogga snabbt. Jenny är här och vi ska dra över till Kajsa för lite partyy. Idag hade Jensen Norra skolavslutning så nu är det sommarloooooov! Härligthärligt.
Men som sagt nu ska vi över till Kajsa där skönt folk väntar. Tog snabba och misslyckade kort på min kvällsoutfit men det är bättre än inget!



Kör på vitt spets-fodral och klackar! Puss


Ett steg närmare!



Det grymma zebrarandiga tältet till Peace and love är köpt!
399 kr/ stadium 3-pers

The sky is red

Nu när jag tittade ut genom fönstret för några minuter sen var jag tvungen att dubbelkolla ut igen! Himlen är hel röd! Det är brand-röd typ, och även orange och gul. Ser freaky ut faktiskt. Var tvungen att fota men bilderna ger ingen rättvis bild av hur det ser ut i verkligheten.


Dagens middag


Hej du vackra sommardröm

Den här fina blommiga sommarklänningen vill jag ha, och den ska jag prova. Sen om den sitter som en smäck, ska den bli min.



299 kr/ gina tricot


Trevlig överaskning



När jag skulle ta fram ett tugg-ben till Chilli typ igår från städ-skåpet så hittade jag denna tygkasse hängandes typ längst in. Jag tyckte att den var ball och jag vill lätt använda den i sommar, då kommer den till mycket bättre användning än att bara hänga där inne och damma. Det är min underbara moymoy (mormor) som har sytt den!

Oh yeah!

ERIK HASSLE PÅ GRÖNAN - 5/7 !

Filmer jag aldrig tröttnar på

Har ni också filmer som ni kan se om & om & om igen? Filmer man aldrig tröttnar på och gråter eller skrattar lika mycket till varje gång. Det har jag, två filmer som ofta går på t ex kanal + är Juno och Tillbaka till framtiden och jag stannar till på den kanalen varje gång och tittar på hela filmen. Tillbaka till framtiden är en klassiker och jag kan inte räkna hur många gånger jag har sett den under flera år, Juno har jag tittat mycket nu på senaste tiden på och jag älskar dom filmerna lika mycket fortfarande.
Nu vet ni det!

Jag och Jenny tänkte faktiskt dra ut ett tag ikväll, bara för att vi är lediga imorn hehe. Blir nog förkrök bara vi två på kristinebergsklipporna och sen kanske vi möter upp nick och gänget som är med några från blackan och firar att de hade avslutning idag. Mys! Men bara det inte regnar.. Hoppas verkligen inte det. Men ha en bra onsdagskväll!



Jag, Jenny & Tove

Cravings



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Ursäkta men jag dör lite här. Imorn ska jag checka in dessa himmelska skor på Scorett i Västermalmsgallerian. Jag är ute efter ett par såna här kilklackar, kraftiga men ändå inte heltäckande. Kommer ge en skitsnygg kontrast till den söta sommarklänningen i sommar med bara ben.
699 kr

Jag ska beställa!

Okej det här är sista gången jag skriver om de här finfina tshirtarna från Modekungen. Men jag är kär! Nu ska jag fan beställa dom alltså. Jag vill ha dom i tid till peace and love. Pappa har sagt att jag ska få lite pengar för mina betyg, men jag vill hellre ha dessa tröjor! Pengar kommer jag ju få när jag sommarjobbar.
Pappa kommer hem imorn och då ska jag komma där med bamsekramen och hundögonen och be om dessa tshirtar ;) höhö får se hur det kommer gå.



399 kr/styck

Today

Tjoho! Idag var det den sista skoldagen för första året i gymnasiet! Me like. Vi hade två provn idag sådär sista dagen, som en trevlig avslutning. Gick åt pipsvängen på det ena och helt okej på det andra. Nu har jag bara en uppgift i naturkunskap som jag måste skriva klart snabbt och sen skicka in, then I'm done!
Imorn är vi lediga för treorna tar studenten så då har jag lite saker inplanerade under dagen. Jag och Jenny ska bland annat åka till Fridhemsplan där hon ska lämna lite cvn och jag ska prova ett par underbaringar på scorett. Sen ska vi även köpa peace and love-tältet i vällingby, jag ska städa mitt rum tänkte jag och sen om jag hinner måste jag klacka om mina heels från scorett.



kläderna I had on me today.

Härligheter i mina öron just nu

Guns n roses, breaking benjamin & billy talent


Åhoj!

Saker som har hänt de senaste dagarna i mitt liv:

  • Jag har färgat håret, mer rödbrunt än rött nu! Har även klippt typ 5 cm i topparna, slitet som attan var det.
  • Jag har kirrat sommarjobb! Jobbar på frukostbuffén på ett hotell hela Juli, snacka om tidiga mornar.
  • Jag har taggat extramycket inför Peace and love, ingen speciell andledning utan bara för att det kommer bli awesome.
  • Vi har bestämt oss för ett tält till Peace and love, det är zebrarandigt!
  • Fått reda på att det kommer bli lite ändringar om resan till Alanya, Turkiet men får se hur det slutar.

Det är väl i princip det som har hänt! Just nu sitter jag i spets-klänningen jag tänkte slänga på mig på skolavslutningen på fredag, ville bah testa. Tänkte strax börja plugga lite matte och företagsekonomi inför sista proven imorn, kuuul.


the dress. på fredag kommer jag nog köra på denna känning, hudfärgade strumpbyxor and heels from scorett.


Kvällen igår

Efter en trevlig utekväll igår så slutade kvällen såhär på vägen hem.. kl halv fyra på natten.


Kvällsoutfit



Crappy bilder men så här ser jag iallafall ut ikväll. Nya transparenta skjortan, en svart bustier och en tajt svart midjekjol under. Sen även klackarna från Scorett. Ha en bra lördagskväll puss!

Ringar och halsband för kvällen


Valpträff

Idag har jag varit på valpträff hela dagen! Hela familjen åkte hem till uppfödaren där ett av Chillis syskon och mamma bodde kvar. Sen var alla Chillis andra syskon + familjer också bjudna. Tror att alla förutom två stycken kom så det blev en gullig liten reunion. Dom hade såå kul och var underbart söta varenda en av dom! Tog hur många bilder som helst och kommer lägga upp massa här sen men hinner inte nu.

Ikväll blir det Ekerö med bruds, party! Är supertaggad och känner på mig att det kommer bli en lyckad kväll. Lägger upp en bild på kvällens festoutfit senare pöss



Körde på denna mysklädsel idag, linne från H&M Fashion against aids


Färgklick. Snyggt eller råfult?

Inlägget raderat


Transparent



Nya transparenta skjortan! Hehe Chilli ville också vara med.
Tänkte matcha det med en svart bustier och en tajt svart midjekjol under, som på bilden nedan.


New



Idag när jag och Tove vandrade omkring på stan köpte jag en transparent skjorta och även denna ring. För ett tag sen när jag och Jenny var inne på Coccoo så såg jag en likadan som jag ville ha men köpte den aldrig. Den här är från Glitter och kostade ca 60 kr! Jag = nöjd.

Jensen Summergames

Idag var det Jensen Summergames på Gärdet! Alla Jensen-skolorna samlades och tävlade mot varandra i olika grenar, det var jättekul. Solen sken för det mesta men blev lite väl blåsigt och kallt mot slutet. Våran klass gjorde jättebra ifrån oss tycker jag och det var bara en härlig stämning över det hela. Efter det mötte jag Tove inne i stan så gick vi omkring där och shoppade lite. Sen satt hon med mig när jag åt sushi och nu är jag hemma med Chilli. Familjen är på studentmottagning men jag skulle inte hunnit följa med så jag är hundvakt. Jag tänkte ta med Chilli ut på en promenix snart och om päronen inte kommer hem allt för sent ikväll ska jag över till Jenny och träffa hennes vovvsing! Sen ska jag även ta tag i plugg, naturkunskapen måste fanimej skickas in ikväll.



Körde på denna klädsel idag during the summergames, shorts och linne. Och vadå stökigt rum? Så länge det finns små ytor här och där på golvet att gå på så anser jag ej att det är så himla stökigt.

Dagens klädsel



Shorts - Zara
Kavaj - H&M

Mat + sen motion



Först åt jag en god Caesar-sallad till middag..


(bild från när jag sov hos Tove förra veckan och vi skulle ut och powerwalka)

.. och efter det gick jag och Jenny ut och motionerade. Blev en timmes promenad/powerwalk. Skönt!

Men nu är jag helt slut och ska strax glida in i duschen, måste bara plugga lite mer spanskish. Tittar just nu även på Tillbaka till framtiden. Bara typ en av de bästa filmerna ever måste jag säga!

Done with smoking!

Från och med nu är jag helt klar med rökning, jag ska sluta. Jag vill inte röka längre och jag tycker knappt att det är gott längre. Visst det kommer bli några mentol-ciggisar på både peace and love och i Turkiet i sommar det vet jag redan nu. Men jag gillar mentol, sen kanske det blir några då och då i sommar. Men jag ska verkligen skära ner enormt och efter sommaren är jag klarklarklar!

Onödigt inlägg, men det var mer för mig själv än er puss!

Svarasvarasvara

Åh kommer kanske få jobb på frukostbuffén på mammas hotell nu i sommar, då ska jag jobba hela Juli. Jag fick ett schema skickat till min mail för två dagar sen och jag svarade att alla dagar funkar jättebra men att jag bara behöver ändra en dag för det är dagen efter jag kommer hem från peace and love, och jag skulle ha börjat 06.00 på morgonen.. Men nu svarar inte hon som skickade mitt schema och som också är chef för själva den avdelningen.. Vill ju veta om det är säkert att jag får jobbet för det vore riktigt skoj tycker jag. Väldigt väldigt tidiga mornar men det kan jag stå ut med, ändå en rolig erfarenhet!


Tjulululu!

Idag har det varit underbart väder! Vi slutade skolan typ redan runt 10? Så då drog jag och Jenny förbi Fridhemsplan där jag lämnade mitt CV på In och Finn, vill jobba med Tove! Sen drog vi hemåt, men gick av i Råcksta för att gå till ÖB och se om dom hade något tält, vilket de inte hade tyvärr. Vi råkade iallafall få med oss lite lösgodis där ifrån och sen åkte vi hem var för sig. Typ vid ett kom Jenny hit så gjorde vi toast och satte oss på baksidan och åt. Sen har vi legat och stekt på min studsmatta i typ 2 och en halv timme, mycket skönt! Tror att jag råkade somna och nu är mina läppar helt sönderbrända känns det som, mysigt.

Nu ska jag försöka ta tag i spanska-plugg, har nationella imorn och har chans att få MVG i slutbetyg om jag sätter det här sista nationellaprovet. Värt att försöka! Talk to ya later!

ps - YEY Greta och Jenny ska köpa gröna kortet, någon mer? :)


Någon som är sugen?!

Är det någon av mina underbaringar till vänner som är sugna på att köpa det där gröna kortet på Grönan som jag skrev om förut? För att sen gå på Miss Li, Veronica Maggio, The Baseballs och Hoffmaestro med mig? :)

Miss Li - 18/6
Veronica Maggio - 27/8
The Baseballs - 3/9
Hoffmaestro - 10/9
Alla konserterna är på en fredag!


Jag är grymt sugen på att se dessa spela en vacker sommardag nu i sommar, vilka är på?
Såhär står det om det gröna kortet på Gröna Lunds hemsida:

Gröna Kortet

Fri entré hela säsongen.

Gröna Kortet ger dig fri entré under alla ordinarie öppetdagar på Gröna Lund. Så klart ingår alla 42 konserter på Stora Scen och Lilla Scen, alla 32 danskvällar med stjärndansband och 42 salsa- och tangokvällar på Dansbanan samt alla 206 barnföreställningar på Lilla Scen. Gröna Kortet är din egen nyckel till tivolit!

Dessutom ingår allt det här på Gröna Lund!
10% rabatt för hela sällskapet på Gröna Lunds restauranger dagar då Gröna Lund har konsert på Stora Scen, Lilla Scen eller Sommarkrysset. Gäller på Classic Café, Kaskad, Krejsy's, Kryddhyllan, Tyrol, Tyrolerparken. Rabatten gäller ej dryck eller 5-kampsmenyer.

10% rabatt på maträtter och smörgåsar för hela sällskapet på Café Classic under dagar då det är dans på Dansbanan. Gäller ej dryck.

10% rabatt på kläder i Gröna Lunds Tivolibutiker.

En extra glasskula när du köper en tvåkulors Ben & Jerry's glass på Gröna Lund. Gäller en glass per kort och tillfälle

grona_kortet

AWESOME TYCKER JAG!

RSS 2.0