JULAFTON!

God jul på er som läser detta! Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan fixa mig, kl 3 ska vi vara på plats hos kusinerna och titta på Kalle Anka. Sedan spenderas resten av kvällen hemma hos dem med hela tjocka släkten. Så mysigt! Igår fyllde pappa och hans tvillingbror Tomas 53 år så då var alla här hemma hos oss och firade. Sedan den 26e blir det middag hemma hos oss igen med allihopa! Ha en bra jul!



Juligt hemma!

granen är klädd

Sista skoldagen innan lovet avklarad! Imorn har vi bara en kort avslutning men alla lektionerna innan lovet är done och det är sjukt skönt. Har dock två uppgifter som ska skickas in innan fredag men dom får jag skriva snabbt ikväll eller på torsdag.

Blev sushi till middag, yeyeye alltid lika gott!



Pappa bar in granen idag! Så jag satte igång att pynta den för ett tag sen - hela familjen gjorde det alltid tillsammans förut men de senaste åren har det varit mitt jobb haha. Precis som förra året så blev det tema "guld och rött", tycker att det är väldigt snyggt till de gröna barren och det passar bra till resten av vardagsrummet. Blir myskänsla! Snart är det juuuul wehoo :D (det står en säck med paket i mammas och pappas rum och här om dagen stod jag och skakade på ett av mina haha och frågade till och med Chilli vad hon trodde att det kunde vara i det, när jag inte fick något svar från henne insåg jag att det kanske är dags för mig att växa upp snart. Hihi. Men kaaaan det vara en systemkamera?! Hope so!!



Haha får nog fylla på med ljus på granens underdel, ser lite tomt ut


taco-sallad

Härlig snö ute idag! Kramsnö wehoo. Idag var det skola från 12.30, jobbiga lektioner och sedan var det dags att åka hem. Gjorde ett ärende i vby först men nu är jag hemma och ska strax över till Jenny. När jag kom hem gjorde jag taco-sallad till middag (så jävla gott) för alla andra i familjen är borta. Nu kom dock broder min hem så nu kan jag lämna över Chillson till honom och så ska jag över till Jenny på filmkväll och ska även färga hennes hår. Börjar inte förrän 12.30 imorn också så sover nog över hos henne. Bye!



Trött vovvis

SNÖ

Igår började det snöa på riktigt! YEY! Det verkar som att det håller i sig och jag hoppas att marken är snötäkt på julafton. Blev middag, filmkväll och övernattning hos Jenny i fredags, vi åt tacos och sen såg vi på två filmer - In time (igen haha) och Easy A. Bra filmer! Igår följde jag med Jenny till vby där hos skulle klippa sig 12.15 och vi gick runt i vby ett par timmar för att kolla/köpa julklappar. Blev även lunch där. Jag kom bara hem med en julklapp men vet exakt vad jag ska köpa nu så får köpa resten imorn efter skolan tror jag. Snart är det julaftoooooon! :D



Igår när vi väntade på bussen - hade skinnjacka och sneakers haha så fick låna en fet halsduk och mössa av Jenny annars hade jag nog frysit ihjäl

onsdag + tordag

Igår var det skola och sen stannade jag kvar och hade opponering i svenskan, var hemma ett tag och sedan blev det fika och bio med Anton i Kista, mycket trevligt var det! Vi såg In time, den var sjukt bra! Sedan skjutsade han hem mig och då var det dags för mig att börja skriva ett svenskatal och göra en powerpoint haha. Kom hem runt halv tolv tror jag, börjad skriva på talet kl 2 ungefär och gick och somnade halv sex, skulle upp till skolan igen halv sju.. hahah. Fy fan så japp i natt sova jag en timme men det gick bra att komma upp. Gjorde talet och det gick helt okej, sedan slutade vi för dagen! Så slutade runt 10, jag och Jenny var hungriga så vi köpte mat på Subway innan vi åkte hem.



(Vi var de första där, hungriga tjejer. Vi blev filmade av två killar som ville intervjua oss om graffiti, mitt när vi höll på att äta kakor haha, var väl till något skolarbete. Snygga vi kände oss, jarrå.)

Kom hem runt 12 och då gick jag och la mig och sov till fem, haha var sjuuukt trött. Sedan lagade jag middag (fick hjälp av mamma) och efter det åkte jag till Vällingby med Jenny och Frida W och solade, efter blev det en promenix hem. Nu sitter jag och skriver på en svenska-uppsats som ska lämnas in imorn. Alltid ute i sista sekund. Men ska försöka sova senast 02.00 (lär väl bli runt 03.00, upp 8 imorn!) Hörs imorn!



Skolklädsel igår.



Skolklädsel idag.

Jag har hittat mina drömskor. Hallelulja!


fire

Mamma och pappa har införskaffat en eldstad, väggspis.. Vet inte vad man kallar det? Den höjer mysfaktorn i rummet i alla fall, väldigt fint nu till julen när det är så mörkt ute. Jag var väldigt skeptiskt i början till att de skulle lägga de pengarna på en onödig sak men nu när den väl sitter uppe så är den ju rätt mysig.


I f*cking adore Jeffrey Campbell, it's perfection.

Foxy Platform - Blue SuedeFoxy Platform - Multi GlitterNight Walk Platform
Lita Platform Boot - DenimLita Platform Boot - Tie DyeLita Platform Boot - Fuchsia Suede
Lita Platform Boot - GlitterLita Platform Boot - Slate SuedeLita Platform Boot - Turquoise Suede
Lita Platform Boot - Pewter GlitterLita Platform Boot - Metallic MidnightLita Platform Boot - Cosmic
Lita Platform Boot - Navy Lita Platform Boot - Green Crushed VelvetLita Platform Boot - Purple Suede
Lita Platform Boot - FloralLita Platform Boot - Black Lita Platform Boot - Snow Leopard
Lita Platform Boot - Gold GlitterLita Platform Boot - Wine Velvet Lita Platform Boot - Metallic Splatter

nastygal.com

Lördags

I lördags förade jag och Jenny hemma hos henne innan vi drog hem till Greta på hemmafest för att fira att hon fyllt 18!! Hade jättekul och det var kul att träffa alla fina människor igen. Blev dock liite för mycket för mig mot slutet så då var det dags att gå hem haha.. Men hade kul så länge det varade, en lyckad kväll! Grattis igen vännen! Hade på mig detta:



Har typ aldrig mått så dåligt som jag gjorde igår (söndags) haha.. Fy måste skära ner på drickan när jag är ute. Det är inte okej att ha så många minnesluckor. Fyfy skärpning.


dagens outfit


önskelista


hangover

Tjabba blöggen, igår var en jävligt bra kväll. Jag och Jenny förade hos henne med lite vin, sedan drog vi in till stan och gick in på Sogni för att ta ett glas och där mötte vi upp Debbie, Amelie och Ellen! Åh vad glad jag blir av dessa tjejer, stämningen var på topp och redan då visste jag att kvällen skulle bli grym! Vi träffade även två killar från London där haha som precis som vi skulle vidare till Ambassadeur efter. Vi alla drog dit tillsammans och hängde där hela kvällen. Fan vad kul jag hade! En riktigt riktigt bra kväll med mina fina tjejer och trevliga James och Harry. Weehoo! Mår dock inte lika bra idag är riktigt seg. Men ikväll kör vi igen!! Hahah.. Dock hemmafest ikväll för att fira fina fina Greta som fyllt 18! :D Yeyy! Ska färga Jennys hår idag och äta middag hos henne I think innan vi drar till Gretis men först ska jag bli klar med min önskelista hehe och sen sova lite till tror jag - sova av mig ruset jajajapp.



Just nu, redigt sliten.

Outfit från i tisdags då vi besökte Riksbanken


man tager vad man haver

Blev en sen middag idag, känner mig som en hare haha (som inte är helt vegiterian)



Idag var det skola fram till halv fyra och sen åkte jag hem och chillade ett tag, sedan blev det att åka tillbaka till vällingby ett tag för en trevlig fika med Anton och sedan solade jag solarium med Frida och Jenny. Haha usch vad jag hatar att sola solarium håller alltid ena armen utanför för att ingen ska kunna stänga in mig genom att stänga locket.. Kollar upp varannan minut för att se om det är någon i mitt rum haha paranoid tjej med solariumfobi. Nu är jag hemma och stinker sådan där härlig solariumlukt, har precis ätit en sen middag och ska snart hoppa in i duschen. Sedan blir det att opponera på en uppsats som ska redovisas på ett seminarium imorn. yey.

at least I'm not obsessed with knowing what you're up to all fucking day long, day after day. Get a life, please.

Idag har två killar hunnit säga att jag är dum.
Det kanske jag är också men är så jävla trött
på allt. Jag bryr mig inte längre, säg vad ni vill.


after you've cried your eyes out, you feel better for a while.


Eftersom att jag inte får skriva det på FB så skriver jag det här. SNÖ SNÖ SNÖÖÖÖÖÖ!

Wehoooo! Har inte tittat ut genom fönstret något sen jag hörde från alla att det började snöa idag men tittade ut för en min sen och mycket riktigt så är marken vit. YEY! Har längtat efter snön och hoppas att den håller i sig, vill ju ha massa snö på julafton!



Bild på min bebis förra året när vi gick på en långpromenad i skogen dagen efter julafton.

looks like we made it


today

Idag skulle jag ha börjat halv ett men jag och Jenny skulle vara i skolan vid 10.00 för att göra ett tal vi missade förut, kom dock en halvtimme försent pga förseningar i buss- och tågtrafiken. Drygt men till sist kom vi fram iaf. Talet gick bra och efter det hade vi en lång håltimme så då gick vi förbi In&finn och tittade lite och sedan åt vi lunch på Subway, tummen upp för matkort på olika restauranger ibland asså.



Efter det gick vi tillbaka till skolan och tittade på Chuck ett tag innan det var dags för lektion haha.



Försov mig imorse så hann inte fixa mig så mycket, smutsigt hår i hästsvans och svarta kläder. Jarrå.



Dagens middag, mumma. Hembakat foccacia bröd och småplock till det.


Sala

Var i Sala i fredags mellan kl 13.00 till 21.00! Var där och hälsade på Tove och vi hann med rätt mycket på de timmarna. Vi gick runt i stan och tittade i affärer, åt lunch och fikade, chillade hemma hos hennes farmor och farfar framför tvn och åt sedan middag hemma hos dom. Sedan fick jag skjuts tillbaka till tågstationen och åkte hem. Hade en jättemysig dag och saknar redan min fina vän!

Lite bilder från dagen:



Haha what's up med att det blivit så mycket pizza den här helgen?


Andra advent

Idag har jag bara chillat hela dagen, ätit onyttigt och chillat. Igår jobbade jag på förmiddagen, sen blev det att gå hem och sova och göra sig redo inför kvällens utgång! Vi skulle fira Texas och Anton som firade att de fyllt/ska fylla 23! Kvällen började med förkrök hos Texas och sedan åkte vi vidare till Amba där vi spenderade resten av kvällen. GRYMT lyckad kväll och alla människor som var med är så härliga. Hade superkul och valde att ge bort min jobbtid idag för kände att jag inte skulle orka upp hehe. Fina Debbie drog hem lite tidigare för att hon skulle jobba och sedan när de andra skulle dra vidare från Amba kände jag och Jenny att det var dags för oss att åka hem och sova. Men självklart fyllekäkade vi i stan först hihi.
På vägen hem träffade vi som vanligt på vänner som vi tog sällskap med, börjar bli en vana att vi alltid hamnar på samma tåg/buss hem haha.

Jenny sov hos mig och förvånande nog gick vi upp rätt tidigt. Vi gick och delade på en pizza på Ruccola haha som bakismat. Herregud vad onyttigt menmen det är faktiskt den ultimata bakismaten. Sedan har jag bara tagit det lugnt hemma och tänkte nog sova strax.



Blev shots och annat gott hos Texas innan vi drog ut!



Dagens bakisklädsel

Myskväll igår

Natten mellan onsdag-torsdag satt jag uppe till halv 5 på natten och skrev en äcklig svenskauppsats och sen skulle jag upp ett par timmar senare till skolan -.- Efter skolan igår åkte jag och Jenny in på ett möte i stan med två grabbar som har ett marknadsföringsföretag typ och de skulle berätta sina idéer för oss. Det slutade med att jag betalade en avgift på 690:- för att vara med hahaha.. Åh. Vem betalar för att få ett jobb liksom? Nä men det blir nog bra.

Igårkväll kom Jenny över på filmkväll, först blev det bad och sedan onyttigheter framför en och en halv film. Vi såg Cinderella story haha naw och sen sov hon här. Nu har jag precis ätit frulle och ska snart ta bussen in mot stan för att sedan ta X2000 till Sala! Ska vara där över dagen bara och umgås med Tove. Kommer hem runt 23.00 ikväll och ska upp strax innan 05.00 imornbitti och jobba -.- Wohoo.



Myyyys

RSS 2.0