-

I'm falling apart, I'm barley breathing. With a broken heart, that's still beating.


Till sommaren vill jag ha;

  • en svart lång byxdress, helst utan axelband
  • en maxi-klänning i färglatt mönstrat tyg
  • en beige body i spets
  • slitna jeansshorts, mörka och ljusa
  • en trasparent svart skjorta/tröja
  • snickarbrallor, i shortsform
  • en svart bustier

denna lista kommer att fyllas på!

PUSS


Now you know

Jag kanske borde skriva i den här bloggen att jag har skaffat en ny, en som verkligen bara är för mig själv och som ingen annan någonsin kommer få läsa. Nyfikna? Nejmen jag känner att jag inte orkar vara glad och blogga om kläder och sånt hela tiden, känns som onödig tid bara och just behöver jag fokusera på skolan istället. Skriver kanske här någon gång och så, men nu vet ni! :)
peace

cute

Lyssnar på gamla låtar från en av mina favoritgrupper när jag var mindre, S Club 7. Älskar deras texter.

"I thought I knew what love was, I always ended up in tears. It's just the way my world was, until you walked into my life, it's something that I just can't hide. Real love, has come my way and I know, that it's here to stay, and it feels like never before, cause loving you is so beutiful, baby. Cause you are all the need to get me through, like a falling star I fell for you, you have told me how to love, an angel sent from high above." - S Club 7 YOU

Jag är ute efter en...

.. baseball-tröja! Jag vill verkligen ha en sån här vit tröja med färgade ärmar. Helst vill jag ha en med svarta ärmar, och ett tryck på den vita magen. Jag måste ha en sådan, provade en på topshop för länge sen som kostade 175 kr på rean. Vet inte varför jag inte köpte den, den satt snyggt och var skitsnygg. Men hade väl knapert med pengar som vanligt. Nu tar jag iallafall upp jakten igen och köper nästa snygga jag får tag på!


Här är några snygga jag hittade på forever21.com för ett tag sen. Jag kommer inte ihåg om jag har bloggat om dom, vilket jag säkert har men det är typ något sånt här jag vill ha!

Allt är för dyrt för mig, måste skaffa CASH?!

Jag skulle jättegärna vilja ha den här tiger-tshirten! Jag kikar lite i affärer efter just en tshirt med ett stort tigeransikte på, skitsnyggt! Har sett en snygg på topshops hemsida som jag visade här för ett tag sen men den fanns inte i butikerna. Sen har Tyra en skitsnygg från AA som jag skulle vilja checka in i affären. Men den här godingen kommer från herravdelningen på modekungen.se - hade inte stått emot om den inte hade kostat 399 kr.. :( Kan säga att det är inte något min ekonomi tillåter - ca 400 kr på en tshirt. Fan! Men får fortsätta letandet.


Jag har inte glömt bort bloggen, eller okej lite

Jag har typ helt slutat blogga nu, det höll ju länge höhö. Nejmen jag återgår till att bara blogga någon gång ibland, när jag känner för det. Det var därför jag började blogga från första början, bara för att få skriva av mig ibland och ha något att läsa när jag bli äldre, hehe. Nu de senaste veckorna efter att jag kom hem från Egypten har jag halvt glömt bort att jag har en blogg, jag har inte känt ett behov av att blogga heller. Jag är lat :)
Men nu tänkte jag att det kanske var dags att skriva ett litet inlägg om den kommande helgen (freeedag imorn) !
Imorn ska jag bara vara hemma på kvällen tänkte jag, slutar fem, kommer hem runt sex och sen kommer jag vara helt slut efter en veckas skola så det ska bli skönt att bara slappa hemma själv. Jag har dock en stor historiainlämning tills på söndag så borde nog arbeta lite på den. Sen på lördag dag ska jag fortsätta plugga historia och städa mitt bombnedslag till rum, rolig helg än så länge va? Nejmen på dagen ska jag även förbereda mig inför kvällen hehe.

På lördag kväll ska nämligen några brudar dra till Vaxholm och parta! Det ska bli skitskoj för tror vi är runt 10 tjejer och sen minst lika många killar kommer det vara i Freppas lägenhet. Sen blir det nog att vandra runt ute hela natten (däcka på donken på fridhemsplan, öppet 24/7). Så det kommer bli apnice verkligen!



Bjuder på en bild från Egypten, vill tillbaka till värmen!

Måste spana in nästa gång jag besöker en H&M-butik

69.50 kr

99 kr

149 kr

199 kr

99 kr

149 kr

Älskar speciellt den här sista rosa klänningen, ursöt och hittar jag den i butik köper jag den direkt!
Puss


Från och med nu..

.. kommer jag bara skriva i denna blogg när jag känner för det. När jag antingen vill visa ett plagg jag suktar efter eller när jag känner att jag vill skriva av mig. Om det har hänt någon skoj eller bara att jag känner att jag vill uppdatera. Det kommer inte skrivas varje dag, utan det kan gå (som det har gjort nu) två veckor mellan inläggen. Så PEACE på er så hörs vi när vi hörs ;)

Bjuder på lite outfits jag hade på mig i Egypten!


HEJDÅ SVERIGE!

Nu ska jag snart gå och lägga mig för att vakna upp runt 4 i natt och sen ta taxin till Arlanda kl 10 över fem. Kl 5 över sju imornbitti går planet mot Egypten! Jag har knappt fattat att imorn kommer jag stiga ut där i den varma luften och slippa detta äckliga kalla snöväder i en vecka. Det ska bli otroligt skönt att bara slappa där på stranden och bli bruuun - det är målet för denna vecka. Bli äckligt brun! Men sen tvingar mamma och pappa mig att prova ut ett par simfötter och snorkelutrustning för att snorkla där -.- Jag vill inte! Haha jag är rädd för fiskarna och håller mig hellre på stranden. Men måste ju egentligen prova på iallafall en gång eftersom att det är ett sånt otroligt vackert korallrev och massa färgglada fiskar. Jag har ipod, böcker och lite plugg som får sysselsätta mig där nere när jag bara är inne på hotellrummet. Visst det ska bli skönt att bara vara för mig själv ett tag, och bara varva ner. Men tycker att det känns lite mycket med en hel vecka. Jag kommer garanterat bli uttråkad!

Bjuder på en hel drös med bilder på vårat hotell! HA ETT JÄVLIGT BRA SPORTLOV! Jag ska försöka skriva ett inlägg samma kväll som jag kommer hem på. Annars hörs vi nästa onsdag! PUSSS



Ha det braaaaaaaaa puss på er!

Färgen applicerad!

Nu ska vi låta färgen sitta i ett tag!

Nu: FÄRGA HÅR

Tjoho! Nu sitter jag här i badrummet hemma hos mig med Jenny och Greta. Vi ska färga Jennys hår mörkare brunt, kommer bli awesome! Idag har jag och Jenny varit hundvakter åt Chilli och bara chillat hemma hos mig. Jag gick och la mig kl 6 imorse och gick upp kl halv 9 -.- Är lite trött! Sen gjorde vi iallafall vofflor till lunch, och vi hade allt möjligt på dom haha. Hallon, glass, sylt, socker och chokladsås ^ Skriver igen sen när vi har satt i färgen! puss

RSS 2.0